tmm canım bakarım az sonraAkrep abla, paylasim topiginde bir oneride bulundum...sen ne dersin bu konuda?
tebrikler canım..günaydın kızlar..kilom 63..az spor ama bol koşturmaca işe yaramış anlaşılan..ee rakibem nerede benim...
tebrikler canımgünaydıın :)
banu tebrik ederim yarış halinde olmak işe yaramış :)
kilom geçen hafta 88.1
bu hafta 87.0
giden -1.1 yuppiiii
evet sevgili arkadaşlar, ben 2 ay sürecek olan uzun bir tatile çıkıyorum, bu nedenle sizinle sürekli paylaşım halinde bulunamayacağım, 2 ay kadar geçici olarak aranızdan ayrılıyorum, ara ara paylaşım yapacağım yalnız yarışmada bulunamayacağım, umarım gurubun programını aksatmıyorumdur, eylül ayında kesintisiz ve uzun süreli birlikte olmak dileğiyle hepiniz Allah 'a emanet olun, hakkınızı helal edin, 2 ay sonra herkesi en az 5 kilo vermiş görmek dileğiyle, sizleri seviyorum canlarım
zaten sadece kilo vermek sıkılaştırmıyor ki..pilates topluyor vücudu asıl.ben benimle aynı kiloda olanlardan en az 4 kilo daha az görünüyorum..günaydın hanımlar, kilom 72.9çok memnun kalmadım aslında, bu hafta o kadar çok dikkat ettim ki, sonuç istediim gibi olmadı, ben bu kiloları çok zor vereceğim anlaşılan, diyetsiz bu iş olmuyor bunu net şekilde anladım, ama ben diyet yapmaktan neferet ediyoruuummm:84::84: bu haftadan itibarren hemen diyete başlıyorum, bu iğrenç yağlardan kurtulmam gerek, anlamadığım şey şu ki, panolonlarımı eteklerimi giydiğimde innaılmaz mutlu oluyorum, bollaşmaya başlamış bak diyorum, ama tartıya çıktığımda aynı sonucu alamıyorum, resmen hevesim kursağımda kalıyor
helal olsun güzelim,iyi tatiller.dileğine katılıyorum ve inşallah diyorum..evet sevgili arkadaşlar, ben 2 ay sürecek olan uzun bir tatile çıkıyorum, bu nedenle sizinle sürekli paylaşım halinde bulunamayacağım, 2 ay kadar geçici olarak aranızdan ayrılıyorum, ara ara paylaşım yapacağım yalnız yarışmada bulunamayacağım, umarım gurubun programını aksatmıyorumdur, eylül ayında kesintisiz ve uzun süreli birlikte olmak dileğiyle hepiniz Allah 'a emanet olun, hakkınızı helal edin, 2 ay sonra herkesi en az 5 kilo vermiş görmek dileğiyle, sizleri seviyorum canlarım
bence de yarışa devam,sen güzel motive ediyorsun beni..tmm canım bakarım az sonra
tebrikler canım..
rakiben bir verdi bir verdiki sorma kilosu sabitama rakibenim hala kesinlikle geçicem seni
tebrikler canım
helal olsun canım..inşallah hepbirlikte veririz kara yağları..bir anönce görüşmek dileği ile iyi bak kendine..aslında özelden tel versen görüşürdük belki senle mersinde:97:
ne güzel 50 li kilolardasın işte,azıcık ta spor yapsan..Gunaydin
Hayirli cumalar
bu sabah kilom yine 59.4 cikti yani iki hafta onceki halime geri dondum elh.
Aybuke sen 2 ay tatil mi yapcan oo maasallah
ben de haftaya turkiyeye gidicem ablamin dugunu dolayisiyla kosusturmam fazla olacak gibi ama 20 gun sonra yine gelicem
[sıze=3]nuvanda ( 54,8 /53,8 / 1,0 / 1,82 ) mezun olmak istiyor
gulsenbasak ( 67,8 )geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
ayseceylin ( 61,2 / 60,8 / 0,4 / 0,65%)
scapula ( 82,5 ) geri dönmek üzere ayrıldı
handerya (68,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
esther (83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60 % )
fiderya ( 79,8 / 79,6 / 0.2 / 0,25%) yeni üye hedef 65
ufocan ( 76,5 / 75,5 / 1,0 / 1,3 %)yeni üye hedef 60
alminanaz ( 79,9 / 79,1 / 0,8 /1,0)yeni üye hedef 55
8. Takım toplam kilo ( 517,2/ 513,3/ 3,9 / 0,75%)
akreepcim listemizi kontrol eder misin sana zahmet canım[/sıze]
nuvanda ( 54,8 /53,8 / 1,0 / 1,82 ) mezun olmak istiyor
gulsenbasak ( 67,8 )geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
AySeCeYLin ( 61,2 / 60,8 / 0,4 / 0,65%)
scapula ( 82,5 ) geri dönmek üzere ayrıldı
handerya (68,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
esther (83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60 % )
fiderya ( 79,8 / 79,6 / 0.2 / 0,25%) yeni üye hedef 65
ufocan ( 76,5 / 75,5 / 1,0 / 1,3 %)yeni üye hedef 60
alminanaz ( 79,9 / 79,1 / 0,8 /1,0)yeni üye hedef 55
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 517,2/ 513,3/ 3,9 / 0,75%)
akreepcim listemizi kontrol eder misin sana zahmet canım
ilk olarak sayın kaptan yardımcım nerelerdesin
kaptan bu ne ayol..ben uğruyorum arada.nedir o parmağın sebebi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?