Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam kızlarr. 14. takımdayım. takımımı ihmal ettim paylaşımda bulunmadım cezalıyım.cezamda tüm takımların rezilliğimi görmesidir.hepimize güzel kilo vermeler

günaydın şekerler..keyifler nasıl bakalım..dolu dolu bir hafta sonu geçirdik ailece..gezdik,eğlendik,işlerimizi hallettik..yorgunluğa değdi ama..

iyi yolculuklar,iyi eğlenceler..

zulaley kavuştun mu kardeşlerine güzelim..bizden de çok selam söyleseydin..tatil dönüşü secde yi bekliyoruz,kaldığı yerden devam etsin..

günaydın kızlar
haftasonu şehir dışındaydım..cumartesi sabah erkenden antebe gittik dün akşam döndük..
halaa sersem gibiyim

Günaydın herkese

sınavı atlattım çok şükür
tatile gidenlere iyi tatiller

ben bu sene hiç bi yere gidemiyorum malesef
burakardayım yani :)

annemden yeni geldim turap ve ablamla buluştuk çok keyiflibir 3 gün geçirdim tabi 7 tane çocukla çocuklarımız hiç anlaşamıyorlar sürekli bagrış çagrış turabın kızıda kalabalıga alışamadı sürekli mız mız lanıp duruyo kuzucuk ama genede çok güzel bir arada olmak bakalım sizler neler yapmışsınız

merhaba herkese..yoğun ve yorgun bir gün geçiriyorum ve tempo hiç düşeceğe benzemiyor..sizler neler yapıyorsunuz kızlar..

aynene banucum tempodüşmüyor bizde yarın denize gidicez çarşamba kayınvalideme perşembe tekrar anneme koşuşturup duruyoruz

günaydın şekerler..keyifler nasıl bakalım..dolu dolu bir hafta sonu geçirdik ailece..gezdik,eğlendik,işlerimizi hallettik..yorgunluğa değdi ama..

zulaley kavuştun mu kardeşlerine güzelim..bizden de çok selam söyleseydin..tatil dönüşü secde yi bekliyoruz,kaldığı yerden devam etsin..
kavuştum canım kavuştum hiç gelesim yoktu ama eşim 3 gündür karpuz peynir ekmek yemekten fenalık gelmiş aslında süper oluyor 3 günde bile çok özlüyor bizi
günaydın kızlar
haftasonu şehir dışındaydım..cumartesi sabah erkenden antebe gittik dün akşam döndük..
halaa sersem gibiyim

nasılsın akrebim sende tatildeydin ha herkez gezmelerde maaşallah

iyi akşamlar.menümü yazayım
sabah 500 ml su
kahvaltı 1.5 dilim ekmek
peynir,zeytin,domates,biber
ve bol karpuz
ara 1 kase kuruyemiş
öğle 1 kase müsli
ara 1 kase kiraz
akşam çok bol yoğurtlu
büyük pors.mantı..
1.5 litre su
1 maden suyu
1 yeşil çay..

günaydın kızlar
halaa sersem gibiyim
ee nasıldı peki,bol bol yemişsindir umarım,şöyle güzel mezeler,çiğ köfteler,baklavalar
Günaydın herkese

sınavı atlattım çok şükür
tatile gidenlere iyi tatiller

ben bu sene hiç bi yere gidemiyorum malesef
burakardayım yani :)

olsun canım ya,her sene gezmek şart mı,sen de evde çıkar bu yazın keyfini..

aman maşallah,iyice eğlen canım,emin ol hakediyorsun..eşinin elinden gelmiyor demek yemek filan..benim ki ne olsa pişirir,hiç aç kalmaz.yalnız da olsa çorbası,salatası,yemeğiyle güzel menü çıkarır kendine..güzel de yer ama kilo almaz işte gıcık..

hakettim dimi
ah canımmm eşim süper yemek yapar mutfagıda mahfeder ama allaha şükür busefer üşenmiş yemek pişirmeye mutfagı mahfediyor çünki asla toplamaz çok dagınıktır kirlilerini sepete atmaya bile üşenmiş

banucum dün secdenurla aynı konuyu konuştuk bayramdan sonra kazakistana gittiginde katılacak takıma karar verdi tekbaşıma olmuyor diyor 5 kilo almış moreli bozuk o ailenin hep en zayıf üyesiydi şimdi elife turaba ve bana göre en şişmanı oldu bende diyorum ömer yanlızkalmasın ablası sen ona eşliket sinir oluyor

günaydınlar herkese..hayırlı bir gün diliyorum hepinize..dünden beri bel ağrısı çekiyorum,genelde dinlenince geçerdi ama bu sefer fena gibi duruyor..kızlardan sıra gelse gidip baktıracağım ama.bu gün küçüğün 1 yaş aşıları var,15 gün sonra da ablasının çene darlığı tedavisi başlayacak...neyse allah verir kolaylığını.

ee yaş geçiyor tabii..alınanlar kolay verilmediği gibi,bir de üstüne alma tehlikesi var..neyse bekliyoruz o zaman,buyursun gelsin,ben onu motive ederim..

günaydın sevgili takımım
ee nasıldı peki,bol bol yemişsindir umarım,şöyle güzel mezeler,çiğ köfteler,baklavalar
çarşıda tam güllüoğlundan baklava alıyorduk baktık arabanın başına polis gelmiş apar topar bindik arabaya ve baklava kaldı sevindim aklıma sen gelince alsaydık dayanamaz yerdim çünkü...
geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inş.
ee yaş geçiyor tabii..alınanlar kolay verilmediği gibi,bir de üstüne alma tehlikesi var..neyse bekliyoruz o zaman,buyursun gelsin,ben onu motive ederim..

etmezmisin bilirim

aşılarımızı olduk,azıcık ağladık ama hemen de avunduk..ateşsiz,sıkıntısız atlatırız inşallah..

aşılarımızı olduk,azıcık ağladık ama hemen de avunduk..ateşsiz,sıkıntısız atlatırız inşallah..

geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız

herkese selam

Bu sabah uyanamadım geç kalktım zor yetiştim işe
kahvaltıda yapamadım yanıma bişey de alamadım
1 küçük süt 1 paket diyet bisküviyle duruyorum şu anda
açlık hissetmiyorum ama
düzenim bozuldumu kaçamaklara daha açık oluyorum
kaçamaksız atlatırım inşallah bugünü

selam kızlar.bugünkü menümü yazayım
sabah 1 bardak su
kahvalt
ara çikolata
öğle 1 kase kuruyemiş
1 bardak gazoz
akşam 1 porsiyon patates salatası
1 bardak çay
1 dilim ekmek
bol roka,yeşil biber...
bel ağrımdan dolayı spor yok
yerine bolca kitap okudum..
görüşmek üzere iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…