Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun canım belagrısıda çok zor ayakta duramıyor insan

aşılarımızı olduk,azıcık ağladık ama hemen de avunduk..ateşsiz,sıkıntısız atlatırız inşallah..

oyyy kıyamam ben ona geçmişolsun
ah canım bendede var o sorun sabahları çocuklar zorla uyandırıyorlar
kaçamaksız bitirmişindir günü inşallah

sağol evren cim.bebeklerin işleri bitmiyor işte
evet canım yaa.bir kaç ayda bir yokluyor bu bel beni..

sana da günaydın şekerim..

tatille sayımız iyice düştü..ne yapacağız akrep,yeni üye mi alsak..arada paylaşım alanına bakıyorum ama başvuru da yok...böyle böyle idare edeceğiz herhalde..

Günaydınn

Dünü kaçamaksız atlattım ama çok zor oldu yani yatarken hala karnım açtı :)

bu sabah kahvaltımı yaptım güzel oldu
bu gün rahat geçer artık

herhalde 4 kişi falan kaldı takımda
ama yaz tatili ramazan ayı bayram tatili
yaz sonu takımlara başvurular artar bence :))

"MADDEYE" ODAKLANAN GÖZLER "MANAYI" UNUTTULAR

‎

" ‘Cilt bakımı’nın koskoca bir sektöre dönüştüğü, uğruna onmilyarlarca doların, nice emeğin ve zamanın harcandığı bir ‘görüntü’ dünyasının unutulan gerçeğidir ruhbakımı.

Oysa mideler gıda, ciltler bakım istediği gibi, ruhun da bakıma, özene, beslenmeye ihtiyacı vardır.

Gelin görün ki, ‘madde’ye odaklanmışsa gözler, ‘mânâ’ unutulur. "
...
Metin Karabaşoğlu​

evet canım geçici bir sakinlik var sadece..
dünü kolay atlattığına sevindim
Kızlar sınav geçti artık kitap okumak istiyorum

önerileriniz varmı ?

ben şuan beyaz diş i okuyorum..sana alacakaranlık serisini öneririm..bir solukta okuduğum kitaplar oldu..

tatille sayımız iyice düştü..ne yapacağız akrep,yeni üye mi alsak..arada paylaşım alanına bakıyorum ama başvuru da yok...böyle böyle idare edeceğiz herhalde..

evet canım bu aralar böyle idare edicez mecburen

MEVLANA İLE SARHOŞ GENÇ

Gece yarısından sonra, Hazret-i Mevlananın dergahının kapısı çalınır. Talebeleri açar Sarhoş bir genç, "Ben Üstad Mevlanayı görüp, elini öpüp duasını alacağım" der.Talebeler kovsalar da, o gitmez, "Duasını almadan asla gitmem" diye diretir. Talebeler ne yaptılarsa oradan uzaklaştıramazlar.Gürültüye Hazret-i Mevlana uyanır, "Ne var, ne... bu gürültü?" diye sorar Talebeleri, "Efendim, sarhoş bir genç, duanızı almadan gitmeyeceğini söylüyor" derler.

Hazret-i Mevlana talebelerine, "O, sarhoş kafayla bu saatte bizi bulabilmiş, siz ayık kafayla içeri alamıyorsunuz. Belki samimidir, niye kovuyorsunuz? Talep edeni, ihlasla arayanı kovma yetkimiz yok ki. Ateşten çıkıp gelene, dön tekrar ateşe demeye hakkımız var mı? Bırakın gelsin yanıma" buyurur.

Mevlana hazretlerinin bu sözlerini duyan genç gelir ve ağlayarak, "Hocam benim gibi sarhoş, edepsiz birisi için, talebelerinize sitem etmenize gönlüm razı olmadı. Beni de talebeliğe kabul buyurmaz mısınız? O talebelerin ve sizin hizmetinizde olmakla şereflenmek istiyorum" der.

Hazret-i Mevlana gencin gözyaşlarını silip der ki:

"Evladım hoş geldin aramıza, kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz, hangi vesile ile kavuşacağı belli olmaz. Allahü teâlâ âlemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber efendimize, "Beni talep edene hizmetçi ol" diye emrediyor. Bu yüzden talep edenin haline vaktine saatine bakılmaz, talebine bakılır. Sen bizi Allah için sevip bulmuşsun.Gerçekte talebin biz değil, Allah sevgisine kavuşmaktır. Buna engel olmaya kimsenin hakkı olmaz. Talebelere sitem edişim bu yüzden idi.​

takımda var olan kızlar günde en az beş mesaj yazarlarsa daha yoğun geçirebiliriz günü..lütfen biraz alaka?????

BİR ANGUT BİLE OLAMAYAN O KADAR ÇOK İNSAN VAR Kİ !!!

Angut’ aslında bir kuş türü…
Angut kuşu çok vefalı bir hayvandır. Öyle ki eşi öldüğü zaman, yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse bile, gözlerini bir an eşinin ölüsünün üstünden ayırmaz. O da ölene kadar onun baş ucunda bekler… Bu olay bütün Angut kuşları için geçerlidir. Arada

bir görülen bir olay değildir... Ço...k ürkek bir hayvan olmalarına rağmen

eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elini uzatsanız dahi

oradan kaçmaz... Hani derler ya "Angut gibi bakmasana…" Keşke

herkes Angut gibi bakabilse sevdiğine... Bundan sonra bazılarına

’Angut’ demeden önce bir kere daha düşünmek gerektiğini düşünüyorsunuzdur sanırım. Bir "Angut" bile olamayan o kadar çok insan var ki artık günümüzde...

merhabalar kızlar
koş koş bitmiyor işler birazdan kayınvalideme gidicem
yarında anneme ablamla turab orada olunca ben evde duramıyorum

takımda var olan kızlar günde en az beş mesaj yazarlarsa daha yoğun geçirebiliriz günü..lütfen biraz alaka?????

çok haklısın akrebim evde olsam asla ihmal etmem annemlerdede bilgisayar elden ele geziyor kim kaparsa erkek kardeşimden bize pek sıragelmiyor bide benim ogullar

evet canım geçici bir sakinlik var sadece..
dünü kolay atlattığına sevindim

ben şuan beyaz diş i okuyorum..sana alacakaranlık serisini öneririm..bir solukta okuduğum kitaplar oldu..

bende annemden Ahmet Ümit in İstanbul Hatırası kitabını aldım
ama başlayamadım bu akşam başlıcam kısmetse

söylediğin kitaplara baktım netten bende o tarz kitapları çok severim
elimdekini bitireyim onlara geçerim :)

merhabalar kızlar
koş koş bitmiyor işler birazdan kayınvalideme gidicem
yarında anneme ablamla turab orada olunca ben evde duramıyorum
ooo bacılar birarada yani..selamımızı söyle olurmu..

çok haklısın akrebim evde olsam asla ihmal etmem annemlerdede bilgisayar elden ele geziyor kim kaparsa erkek kardeşimden bize pek sıragelmiyor bide benim ogullar
haklısın canım da..bu şekilde de çok boş kalıyor takım..hepsini bir kenara çekip bir mesajda olsa yazarsın sen eminim

tamam canım..
kendine defter tuuttunmu..okuduğun kitaplara deftere not olarak alabilirsin..zamanla geri dönüp okuduğun kitaplara bakmak güzel oluyor..

bütünkızlar toplandık toplandık :124::124::124::124: :124:
yarın annemdeyim şeker cuma ggünüde turabın kızına diş budayı kaynatıcaz parti var yani kurtlarımızı dökücezzz

bütünkızlar toplandık toplandık :124::124::124::124: :124:
yarın annemdeyim şeker cuma ggünüde turabın kızına diş budayı kaynatıcaz parti var yani kurtlarımızı dökücezzz

selamını söylicemm canım

kızlar hiç düzenim kalmadı yediklerime dikkat edemiyorum kilo vermiyorum ama almıyorumda allaha şükür okullar açılasıya kadar tahminim böyle devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…