geçmiş olsun canım belagrısıda çok zor ayakta duramıyor insangünaydınlar herkese..hayırlı bir gün diliyorum hepinize..dünden beri bel ağrısı çekiyorum,genelde dinlenince geçerdi ama bu sefer fena gibi duruyor..kızlardan sıra gelse gidip baktıracağım ama.bu gün küçüğün 1 yaş aşıları var,15 gün sonra da ablasının çene darlığı tedavisi başlayacak...neyse allah verir kolaylığını.
aşılarımızı olduk,azıcık ağladık ama hemen de avunduk..ateşsiz,sıkıntısız atlatırız inşallah..
ah canım bendede var o sorun sabahları çocuklar zorla uyandırıyorlargeçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız
herkese selam
Bu sabah uyanamadım geç kalktım zor yetiştim işe
kahvaltıda yapamadım yanıma bişey de alamadım
1 küçük süt 1 paket diyet bisküviyle duruyorum şu anda
açlık hissetmiyorum ama
düzenim bozuldumu kaçamaklara daha açık oluyorum
kaçamaksız atlatırım inşallah bugünü
sağol evren cim.bebeklerin işleri bitmiyor iştegeçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız
herkese selam
Bu sabah uyanamadım geç kalktım zor yetiştim işe
kahvaltıda yapamadım yanıma bişey de alamadım
1 küçük süt 1 paket diyet bisküviyle duruyorum şu anda
açlık hissetmiyorum ama
düzenim bozuldumu kaçamaklara daha açık oluyorum
kaçamaksız atlatırım inşallah bugünü
evet canım yaa.bir kaç ayda bir yokluyor bu bel beni..geçmiş olsun canım belagrısıda çok zor ayakta duramıyor insan
oyyy kıyamam ben ona geçmişolsun
ah canım bendede var o sorun sabahları çocuklar zorla uyandırıyorlar
kaçamaksız bitirmişindir günü inşallah
evet canım geçici bir sakinlik var sadece..Günaydınn
Dünü kaçamaksız atlattım ama çok zor oldu yani yatarken hala karnım açtı :)
bu sabah kahvaltımı yaptım güzel oldu
bu gün rahat geçer artık
herhalde 4 kişi falan kaldı takımda
ama yaz tatili ramazan ayı bayram tatili
yaz sonu takımlara başvurular artar bence :))
Kızlar sınav geçti artık kitap okumak istiyorum
önerileriniz varmı ?
tatille sayımız iyice düştü..ne yapacağız akrep,yeni üye mi alsak..arada paylaşım alanına bakıyorum ama başvuru da yok...böyle böyle idare edeceğiz herhalde..
takımda var olan kızlar günde en az beş mesaj yazarlarsa daha yoğun geçirebiliriz günü..lütfen biraz alaka?????
evet canım geçici bir sakinlik var sadece..
dünü kolay atlattığına sevindim
ben şuan beyaz diş i okuyorum..sana alacakaranlık serisini öneririm..bir solukta okuduğum kitaplar oldu..
ooo bacılar birarada yani..selamımızı söyle olurmu..merhabalar kızlar
koş koş bitmiyor işler birazdan kayınvalideme gidicem
yarında anneme ablamla turab orada olunca ben evde duramıyorum
haklısın canım da..bu şekilde de çok boş kalıyor takım..hepsini bir kenara çekip bir mesajda olsa yazarsın sen eminimçok haklısın akrebim evde olsam asla ihmal etmem annemlerdede bilgisayar elden ele geziyor kim kaparsa erkek kardeşimden bize pek sıragelmiyor bide benim ogullar
bende annemden Ahmet Ümit in İstanbul Hatırası kitabını aldım
ama başlayamadım bu akşam başlıcam kısmetse
söylediğin kitaplara baktım netten bende o tarz kitapları çok severim
elimdekini bitireyim onlara geçerim :)
ooo bacılar birarada yani..selamımızı söyle olurmu..
haklısın canım da..bu şekilde de çok boş kalıyor takım..hepsini bir kenara çekip bir mesajda olsa yazarsın sen eminim
tamam canım..
kendine defter tuuttunmu..okuduğun kitaplara deftere not olarak alabilirsin..zamanla geri dönüp okuduğun kitaplara bakmak güzel oluyor..
ooo bacılar birarada yani..selamımızı söyle olurmu..
haklısın canım da..bu şekilde de çok boş kalıyor takım..hepsini bir kenara çekip bir mesajda olsa yazarsın sen eminim
tamam canım..
kendine defter tuuttunmu..okuduğun kitaplara deftere not olarak alabilirsin..zamanla geri dönüp okuduğun kitaplara bakmak güzel oluyor..
bütünkızlar toplandık toplandık :124::124::124::124: :124:
yarın annemdeyim şeker cuma ggünüde turabın kızına diş budayı kaynatıcaz parti var yani kurtlarımızı dökücezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?