- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
kızlar hiç düzenim kalmadı yediklerime dikkat edemiyorum kilo vermiyorum ama almıyorumda allaha şükür okullar açılasıya kadar tahminim böyle devam edecek
takımda var olan kızlar günde en az beş mesaj yazarlarsa daha yoğun geçirebiliriz günü..lütfen biraz alaka?????
tarihi roman seviyorsan sultanların serisi var.ben hürrem den girip safiyeden çıkmıştım.hiç fena değiller.bir de klasikleri çok severeim.arada onlara dönerim.seversen rus klasikleri diyorum..bende annemden Ahmet Ümit in İstanbul Hatırası kitabını aldım
ama başlayamadım bu akşam başlıcam kısmetse
söylediğin kitaplara baktım netten bende o tarz kitapları çok severim
elimdekini bitireyim onlara geçerim :)
ooo bacılar birarada yani..selamımızı söyle olurmu..
haklısın canım da..bu şekilde de çok boş kalıyor takım..hepsini bir kenara çekip bir mesajda olsa yazarsın sen eminim
tamam canım..
kendine defter tuuttunmu..okuduğun kitaplara deftere not olarak alabilirsin..zamanla geri dönüp okuduğun kitaplara bakmak güzel oluyor..
ne demek düzenim kalmadıkızlar hiç düzenim kalmadı yediklerime dikkat edemiyorum kilo vermiyorum ama almıyorumda allaha şükür okullar açılasıya kadar tahminim böyle devam edecek
bir ara öyle defter tuttum ama ipin ucu bir zaman sonra kaçtı,şu var ki 20 sene önce de okumuş olsam ilk sayfasına göz attım mı kitabı tamamen hatırlıyorum..yine de 4-5 kez okuduğum kitaplarım vardır farklı yıllarda..zevki hiç bitmeyen...
slm kızlar takıma çok uzun zamandır uğrayamadım ....sizleri çok özledim
atıldımmı atılmadımmı takımdan onu bile bilmiyorum işyerine yeni geldim masamın üzeri evrak yığılı geçmişi okuyamıyorum
en son izne ayrıldım ve biraz gezdim eskişehir mersin ve istanbul sınavada girdim hafta sonu iğrenç geçti bide amcam vefat etti mekanı cennet olsun
ordan orayan koştururken internete girme fırsatım olmadı çok üzgünüm ama sizleri özledim bu sayfaya girmek bile beni rahatlatıyor şu evrak işlerini bir hafifletirsem inşaallah buralardayım takımda kalsamda gitsemde yine buralarda olacağım şimdilik allaha emanet olun
ıns sınavların ıyı gecmıstır. amcan ıcın ekanı cennet osun ıs. basın sagolsun canım
en son gecen cumakı lıstede sen de varsın lıstedesın hala yanıyarın kılo bıldırımı yap mutlaka
ben de tatıldeyım ve tartım yok ben kılo bıldırımı yapamıca zaten 1 gun nete gırsem 2 gun gıremızorum
posiii canım Allah tamamına erdirsin hayırlı olur inş..merhaba kızlar.
dun ablamın nıkahı vardı nıkah sahıdı oldum 10 gun sonra da dugnu var ıns.
yarın ne yapıcam bılmıyorum burda tartı da yok evıme donene kadar kılo bıldırımı yapamıcam bu gıdısle
bugunlerde kendımı daha zayıf hıssedıorum annemlerde hıcbırsey yıyesım yok ıns. dondugumde kılo vermıs olurum
slm kızlar takıma çok uzun zamandır uğrayamadım ....sizleri çok özledim
atıldımmı atılmadımmı takımdan onu bile bilmiyorum işyerine yeni geldim masamın üzeri evrak yığılı geçmişi okuyamıyorum
en son izne ayrıldım ve biraz gezdim eskişehir mersin ve istanbul sınavada girdim hafta sonu iğrenç geçti bide amcam vefat etti mekanı cennet olsun
ordan orayan koştururken internete girme fırsatım olmadı çok üzgünüm ama sizleri özledim bu sayfaya girmek bile beni rahatlatıyor şu evrak işlerini bir hafifletirsem inşaallah buralardayım takımda kalsamda gitsemde yine buralarda olacağım şimdilik allaha emanet olun
böyle giderse annem hangi kitapları okumamış diyecekler..benim için bir tutku çünkü okumak..bu ara tek sporum küçüklük akrepçim.allah kolaylık versin,ne düşmemiz bitiyor,ne beni hep yanında istemesi..bir süre daha böyleyiz bakalım..bel ağrılarımın büyük sebebi de bu kız..hep kucağıma sarıyor bu aralar.12.5 kilocuk ta olunca,bel mi dayanır..bu gün spor yapınca biraz rahatladı belim..diyorum ya şu pilates her şeye deva..ne demek düzenim kalmadışu menülerini düzenli aliim canım ve tabi sporlarının ve tabi kitabını
en güzeli çocukların açtığı zaman defteri annesinin okuduğu kitapları görmeleri..
canım sen şu belin için dr a görünsen..ihmal etme kendini böyle..ya da gece sporlarından uzak dur biras
allah sabır versin şükrancım..taksiratını affetsin..tabii ki bizimlesin,çünkü isteklisin,haydi işlerini hallet te tam gaz kilo vermeye devam edelim..slm kızlar takıma çok uzun zamandır uğrayamadım ....sizleri çok özledim
akrepçim hayırdır işlerin mi arttı,öyleyse allah daha çok arttırsın..posiii canım Allah tamamına erdirsin hayırlı olur inş..
tatlım Allah rahmet etsin amcana..
inan takımdamısın değilmisin bakmam lazım..şu an o kadar yoğunum ki adımı sorsalar söyleyemem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?