Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar hiç düzenim kalmadı yediklerime dikkat edemiyorum kilo vermiyorum ama almıyorumda allaha şükür okullar açılasıya kadar tahminim böyle devam edecek

evde bari yürüyüş yap güzelim,şartlandırma kendini..ben belimden dolayı hala hareketsizim,inşallah almam..

takımda var olan kızlar günde en az beş mesaj yazarlarsa daha yoğun geçirebiliriz günü..lütfen biraz alaka?????

evet canım yaa.ben iyice salmış hissediyorum kendimi..kışın hızla giden kilolar durakladı şimdi..neyse ki hedefime yakınım,yoksa oturur ağlardım herhalde..

tarihi roman seviyorsan sultanların serisi var.ben hürrem den girip safiyeden çıkmıştım.hiç fena değiller.bir de klasikleri çok severeim.arada onlara dönerim.seversen rus klasikleri diyorum..

bir ara öyle defter tuttum ama ipin ucu bir zaman sonra kaçtı,şu var ki 20 sene önce de okumuş olsam ilk sayfasına göz attım mı kitabı tamamen hatırlıyorum..yine de 4-5 kez okuduğum kitaplarım vardır farklı yıllarda..zevki hiç bitmeyen...

kızlar hiç düzenim kalmadı yediklerime dikkat edemiyorum kilo vermiyorum ama almıyorumda allaha şükür okullar açılasıya kadar tahminim böyle devam edecek
ne demek düzenim kalmadı şu menülerini düzenli aliim canım ve tabi sporlarının ve tabi kitabını

en güzeli çocukların açtığı zaman defteri annesinin okuduğu kitapları görmeleri..
canım sen şu belin için dr a görünsen..ihmal etme kendini böyle..ya da gece sporlarından uzak dur biras

merhaba kızlar.

dun ablamın nıkahı vardı nıkah sahıdı oldum 10 gun sonra da dugnu var ıns.

yarın ne yapıcam bılmıyorum burda tartı da yok evıme donene kadar kılo bıldırımı yapamıcam bu gıdısle

bugunlerde kendımı daha zayıf hıssedıorum annemlerde hıcbırsey yıyesım yok ıns. dondugumde kılo vermıs olurum

slm kızlar takıma çok uzun zamandır uğrayamadım ....sizleri çok özledim
atıldımmı atılmadımmı takımdan onu bile bilmiyorum işyerine yeni geldim masamın üzeri evrak yığılı geçmişi okuyamıyorum
en son izne ayrıldım ve biraz gezdim eskişehir mersin ve istanbul sınavada girdim hafta sonu iğrenç geçti bide amcam vefat etti mekanı cennet olsun
ordan orayan koştururken internete girme fırsatım olmadı çok üzgünüm ama sizleri özledim bu sayfaya girmek bile beni rahatlatıyor şu evrak işlerini bir hafifletirsem inşaallah buralardayım takımda kalsamda gitsemde yine buralarda olacağım şimdilik allaha emanet olun

ıns sınavların ıyı gecmıstır. amcan ıcın ekanı cennet osun ıs. basın sagolsun canım

en son gecen cumakı lıstede sen de varsın lıstedesın hala yanı yarın kılo bıldırımı yap mutlaka

ben de tatıldeyım ve tartım yok ben kılo bıldırımı yapamıca zaten 1 gun nete gırsem 2 gun gıremızorum

sağol canım yarın burdayım inşaallah sanada iyi tatiller bol bol dinlen umarım güzel geçiyodur tatil

selam kızlar

şükran sınav nasıl geçti ?
bu arada başın sağolsun canım şimdi gördüm

Son düzenleme:
sağol canım inşaallah cennette kavuşuruz
sınav çok kötü geçti bana çok zor geldi bi türlü kafamı toparlayıp yapamadım galiba 3 ay sonra tekrar deneyeceğim
bu arada senin sınavın nasıl geçti umarım güzel geçmiştir

benim sınav hiç belli değil sınırdayım galiba

saydığım 79 net var hatırlamadığım bi kaç soru var

ya 59 alırım ya 60 :)

hayırlısı artık

kısmette bi daha sınava girmek varsa giricez

ayy nolmuş yaa şükran gelmiş cenazesimi varmış geçmişe bakiim hemen

posiii canım Allah tamamına erdirsin hayırlı olur inş..

tatlım Allah rahmet etsin amcana..
inan takımdamısın değilmisin bakmam lazım..şu an o kadar yoğunum ki adımı sorsalar söyleyemem sanırım

böyle giderse annem hangi kitapları okumamış diyecekler..benim için bir tutku çünkü okumak..bu ara tek sporum küçüklük akrepçim.allah kolaylık versin,ne düşmemiz bitiyor,ne beni hep yanında istemesi..bir süre daha böyleyiz bakalım..bel ağrılarımın büyük sebebi de bu kız..hep kucağıma sarıyor bu aralar.12.5 kilocuk ta olunca,bel mi dayanır..bu gün spor yapınca biraz rahatladı belim..diyorum ya şu pilates her şeye deva..
idon83;20004426]merhaba kızlar.

dun ablamın nıkahı vardı nıkah sahıdı oldum 10 gun sonra da dugnu var ıns.

yarın ne yapıcam bılmıyorum burda tartı da yok evıme donene kadar kılo bıldırımı yapamıcam bu gıdısle

bugunlerde kendımı daha zayıf hıssedıorum annemlerde hıcbırsey yıyesım yok ıns. dondugumde kılo vermıs olurum[/QUOTE]
hayırlı olsun..iyi eğlenceler.kilonu da gelince yazarsın artık..
allah sabır versin şükrancım..taksiratını affetsin..tabii ki bizimlesin,çünkü isteklisin,haydi işlerini hallet te tam gaz kilo vermeye devam edelim..
akrepçim hayırdır işlerin mi arttı,öyleyse allah daha çok arttırsın..

kimse yazmasa da ben menümü yazayım..
sabah 500 ml su
3 dilim börek,1 fincan çay..
ara yok
öğle 2 dilim börek
1 bardak sade gazoz
ara karpuz
akşam
1 tabak taze fasulye
2 dilim ekmek
çok bol salata...
2 litre su
1 soda
30 dakika pilates
45 dakika leslie..
1 adet kitap..

kitabım
ayaşlı ve kiracıları
mahmut şevket esendal
254 sayfa
cumhuriyetin ilk yıllarındaki ankara dan bir kesit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…