herkese günaydın....bu hafta uğur getirsin bize,gitsin kilocuklar...
mutlu olmak için bir sürü bahaneler arayanlara günışığını görmenin verdiği mutlulukla benden günaydın :90:
yoğun bir hafta sonu idi gelemedim yanınıza ama özledim
menülerim haftasonu çok düzensizdsi amcamlardaydım hep o yüzden acıkınca bişeyler atıştırdım spor yapamadım ama hiç yerimede oturamadım
mutlu olmak için bir sürü bahaneler arayanlara günışığını görmenin verdiği mutlulukla benden günaydın :90:
yoğun bir hafta sonu idi gelemedim yanınıza ama özledim
menülerim haftasonu çok düzensizdsi amcamlardaydım hep o yüzden acıkınca bişeyler atıştırdım spor yapamadım ama hiç yerimede oturamadım
2.TAKIM 212. ETAP Etap 7.si
akrep33 ( 63,5 / 63,5 / 0 / 0%)
banusultan( 64 / 63,5 / 0,5 / 0,78%)
zulaley( 71 / 70,5 / 0,5 / 0,70%)
Poseidon83( 59,4 / 60,3 / -0,9 / -1,55%)
SUKRANbursa( 56,9 / 55,8 / 1,1 / 1,93%)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 55,3 / 0 / 0,0%)
evren2( 89 / 88,1 / 0,9 / %)
aybüke07(74 / 73,3 / 0,7 / 0,95%)
simten81(71,7 / 71,3 / 0,4 / 0,56%)geri dönmek üzere ayrıldı
hindirella( 59,9 )geri dönmek üzere ayrıldı
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 604,1 / 601,3 / 2,8 / 0,46% )
geçen haftaki durumumuz kızlar..
7. olmuşuz..
bu hafta tavan yapıyoruz hadi bakalım..
çitlenbikden haberi olan varmı kızlar yaa..
acaba yine neti mi gitti
Ben de geldim.Yeniyim ve hevesliyim.İnşaallah hem iyi arkadaş oluruz hem de istediğimiz görüntüye hep beraber ulaşırız.Neyse kendimi tanıtayım.26 yaşındayım.Dünya tatlısı bi kızım var 2 yaşında.3 yıllık evliyim.Öğretmenim.Gelelim asıl amaca: Arkadaşlar 72 kilodan gayretlerimle 65.6 ya kadar geldim ama gücüm kalmadı.Ve kalmadığında burayla tanıştım.Yalnız şimdiden söyleyeyim iş yerinde yazabileceğim, hafta sonu beni mazur görün. Bi de benim biraz farklı bi amacım var bu zayıflama konusunda.Ramazan ayından itibaren çocuk düşünüyoruz o yüzden az zamanım var 62 kilo olmam lazım.Artık hazırım.Sizi dinliyorum. Neyapmam gerekirse lütfen söyleyin
HOŞ BULDUM
Birkaç gündür biraz tembellik yaptım ama artık bi sebebim daha var
Kahvaltım iş yerinde yediğim yarım poğaça ve 1 bardak şekersiz çok açık çay
.Öğlen şekersiz çay,azcık peynir,1 dilim kepek ekmeği,biraz da biber kızartması(3 tane)
saat 14:30 bi tane bisküvi ve yeşil çay.
Evde yarım saat akşamları spor yapmaya çalışıyorum.İp atlıyorum,mekik,(evde) koşuyorum
Okuduğum Kitap:MAKALAT Mevlana Hz. ile Şems'in karşılaşmasını anlatan güzel bir kitap.Çok mu yazdım ya
hiç ugrayamıyorum ev çok kalabalık ablam ve turab bendeler 7 çocuk fırsat bulamıyorum sizler iyisinizdir inşallah
HOŞ BULDUM
Birkaç gündür biraz tembellik yaptım ama artık bi sebebim daha var
Kahvaltım iş yerinde yediğim yarım poğaça ve 1 bardak şekersiz çok açık çay
.Öğlen şekersiz çay,azcık peynir,1 dilim kepek ekmeği,biraz da biber kızartması(3 tane)
saat 14:30 bi tane bisküvi ve yeşil çay.
Evde yarım saat akşamları spor yapmaya çalışıyorum.İp atlıyorum,mekik,(evde) koşuyorum
Okuduğum Kitap:MAKALAT Mevlana Hz. ile Şems'in karşılaşmasını anlatan güzel bir kitap.Çok mu yazdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?