aynen şekerim.gitsin de gramın hesabında değiliz..ben de belimden çekiyorum.düzelir gibi oldu,daha sert şekilde döndü ağrı.eşim izine ayrılınca rahat rahat baktırayım haftaya diyorum..
aynen şekerim.gitsin de gramın hesabında değiliz..ben de belimden çekiyorum.düzelir gibi oldu,daha sert şekilde döndü ağrı.eşim izine ayrılınca rahat rahat baktırayım haftaya diyorum..
Tam menü için bugünden başlasak olur muTam moda bugün girdim Evde kahvaltı yapma işini tekrar düşünmem gerekecek galiba
Bugün kahvaltım 2 kepekli bisküvi 1 bardak açık şekersiz çay
Bu arada sizden ayrılır mıyım haftaya listede olacam
iyice geçmesi için zaman gerekiyor canım
bende iyileştim sanıp temizlik yaptım perde astım falan bilek şişti gene doktor 8 hafta demişti ama sabır yokki bende :)
sende git doktora ihmal etme
fıtık falansa yürüyüş iyi geliyor sanırım ama inşallah ciddi bişey yoktur
bencede düşün canım
2 kepekli bisküviyle karın mı doyar :)
sonra çok acıkır kaçamak yaparsın
diyetisyen 2 bisküviyi ara öğün diye veriyor bana :)
ben sabah 1 dilim ekmek az yağlı peynir domates 4 zeytin şekersiz çay ile kahvaltımı yaptım
hala tokum acıkmadım
canım sabretseydin azcık yaa..perdeyi de eşin taksaydı..
bencede düşün canım
2 kepekli bisküviyle karın mı doyar :)
sonra çok acıkır kaçamak yaparsın
diyetisyen 2 bisküviyi ara öğün diye veriyor bana :)
ben sabah 1 dilim ekmek az yağlı peynir domates 4 zeytin şekersiz çay ile kahvaltımı yaptım
hala tokum acıkmadım
İş yerinde atıştırınca böyle oluyor poğaça falan sevmiyorum tamamen de aç kalmak yerine idare ediyorum.Kahvaltıyı eşimle öğlen evde yapıyoruz.Bişey soracam.Öğlende kahvaltı yapıyorum ya domates peynir zeytinin yanında ne bileyim biraz melemen ya da pişmiş birşeyden ne kadar yemeliBu arada keyfim yerindeyse şükür acıkmıyorum
hayır canım ,torpil değil hakkaniyet.boşveren insan kimse yazamazken yazıp,menü belirtip,hal hatır sormazdı herhalde...
canım benim diyetisyenim şöyle diyor
yumurta yersen peynir yok peynir yersen yumurta yok
ama ben yapamam diyorsan yarım yarım ikisinden de ye
yağsız menemen yiyorum bende ara sıra
sabah kahvaltı yapmıyosan da müsli falan yiyebilirsin
öğlende eşinle kahvaltı yaparsın
banusultan müsli yiyor sabahları menülerinden gördüğüm kadarıyla
doğru diyosun canım yaa..benimki de tam acaip hem tembel hem kadın tutmama karşı..işler kendiliğinden olur sanıyor kanımcaah canım nerdeee
benim koca tam tembel teneke :)
bana diyorki kadın tut assın perdeleri sanki temzilikçi kadınların boyu 1,90
değiştirmişsin canikom da bence bu da uymamışkilo çizelgem karıştı galiba değiştiremedim
İş yerinde atıştırınca böyle oluyor poğaça falan sevmiyorum tamamen de aç kalmak yerine idare ediyorum.Kahvaltıyı eşimle öğlen evde yapıyoruz.Bişey soracam.Öğlende kahvaltı yapıyorum ya domates peynir zeytinin yanında ne bileyim biraz melemen ya da pişmiş birşeyden ne kadar yemeliBu arada keyfim yerindeyse şükür acıkmıyorum
hayır canım bak yine yanlış yorumlamışsın yazımı.istediğin günden hesaplayabilirsin tabii.benim kastettiğim boşlamak lafına katılmadığım..takımımı hiç boşlamadım,hiç te boşlamayacağımı belirtmek istedim..ben de kapattım konuyu......
evet canım ,ben müsliden sorumlu takım arkadaşınız olarak şiddetle tavsiye ediyorum...
özel hayatımdan bir anı paylaşmak istedim sizlerle.bugün 15 senemizi dolduruyoruz evliliğimizde.allahım hepimize yuvalarımızda geçim bahtı versin inşallah..
Hayatın iniş ve çıkışları vardır. Çoğumuz bu oyuna kapılır gideriz. İşler yolundayken kendimizi mutlu hissederiz, bozulunca üzülürüz. Yaşama bu tür bir yaklaşım güçsüz bir yaşama biçimidir. Dalgalarla sürüklenen dal parçası gibisin demektir. Akıntıya göre gidersin: Şu anda bir yönde gidiyorsun, bir sonraki anda başka bir yöne. Oyunu oynamanın çok daha bilgece bir yolu, tüm yargılardan kurtulmaktır
"Başına gelen her şey güzeldir."
"Kusurlu oluşumuz hayatımıza anlam katar."
ROBIN SHARMA-Alıntı yeni başladım ama kitap hoşuma gitti
evet öğle yemeğimide yedim geldi
lavaş ekmeğinin arasına et doldurdum yedim ama çok değil bir de salata
birazdanda yeşil çayımı içeceğim
özel hayatımdan bir anı paylaşmak istedim sizlerle.bugün 15 senemizi dolduruyoruz evliliğimizde.allahım hepimize yuvalarımızda geçim bahtı versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?