Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşgeldin yeniyim..sana tek tavsiyem spor olabilir..gebelik öncesi kas kütleni arttırman rahat bir gebelik geçirmeni,özellikle karın bölgenin daha az çatlamasını sağlar..kararınız hayırlı olsun,gönlünüze göre bir yavru nasip etsin allah..

pekii nerde takımın sevgili üyeleri
kızlar bugünden itibaren yoklama alıyorum...günlük beş mesaj aşağısı eksi olucak..
sadece kilo bildirip geri çekilmeyi kabul etmiyorum artık
bastır kaptan.ben artık dün peess demiştim ki sen yeni kararlarla toparlanma sürecini başlatmışsın..haydi bakalım..
hiç ugrayamıyorum ev çok kalabalık ablam ve turab bendeler 7 çocuk fırsat bulamıyorum sizler iyisinizdir inşallah
7 çocuk..ben 2 taneyle delirebiliyorum ama ufaklık çok fena benim..
2. takım pazartesi paylaşım sayısı

akrep33 (14 )
banusultan(1 )
zulaley(1 )
Poseidon83( )
SUKRANbursa( 1)
çitlenbikbesyo()
evren2( )
akrep önceki günlerime de bak bacım..dünü baz alma...

tavsiyelerin çok yerinde evren..güzel bir düzen oturtmuşsun,tebrik ederim..

günaydın kızlar herkezler nasıl bakalım güzel bir gün daha başlıyor
ya dün gece hiç uyuyamadım sıcak havadan mı yorgunluktanmı anlamadım ama akşamdan sabaha hala ayaktayım masa başında uyursam dürtün beni

dünkü menum sabah geç kalktım kahvaltı yapamadım 1 tane poğaça yedim

öğlen pilav nohut ve cacık

akşam 3 veya 5 tane patetes kızartması 2 tane salatalık 1 kase yoğurt

spor eve yürüyerek gittim bir saat sürdü 15 dakika müzik açıp dans ettim yemekten sonra son olarak 30 mekik çektim
en az 3 litre su içmişimdir herhalde
kitap okudum 30 sayfa robin sharma (ermiş sörfçü ve patron) çok güzel gün içinde fırsat bulunca kısa alıntılar yaparım kitaptan size

ayrıca uyumayınca sabah güzelce kahvaltımı yaptım ve işe yürüyerek geldim bu gün hızlıyım tabi akşama kadar biyerlere yığılmassam

Arkadaşlar hepinize günaydın
Grup bugün çok pozitif elektrik yayıyor, yoksa hergün mü böyle Bana tavsiyelerde bulunan arkadaşalra teşekkür ederim mutlaka dikkate alacağım.Aslında dün gruba dahil olduktan sonra biraz daha kontrolü ele aldım iyice sıkılmıştım artık.Ee malum sıkılınca ne yediğini umursamıyorsun:26:
Akşam eve gidemedim bir arkadaşla beraber dondurma yedik(aç karnıma) 1 bardak limonata saat 21 de küçük bi kase patlıcan közleme salatası ve azıcık yoğurt. 1,5 lt su . spor yok Bugün daha dikkatli olacam söz

akrep önceki günlerime de bak bacım..dünü baz alma...
ha torpil diyosun yanii yok canım torpil bizde en kötü gününe rastgelmişse bu senin boşvermişliğinin suçu kimsenin değil şekercik:94:
aynısının tıpkısı..ama senin çiçek çoook uzakta..
hedefi ne kadar uzak tutarsam yayılabilme riskim daha az olur sanırsam
şükranın menüsü

sabah geç kalktım kahvaltı yapamadım 1 tane poğaça yedim
ara
öğlen pilav nohut ve cacık:81:
ara
akşam 3 veya 5 tane patetes kızartması 2 tane salatalık 1 kase yoğurt:81:

spor eve yürüyerek gittim bir saat sürdü 15 dakika müzik açıp dans ettim yemekten sonra son olarak 30 mekik çektim:81:
en az 3 litre su içmişimdir herhalde:81:
kitap okudum 30 sayfa robin sharma :81:
şükrancım yine kızartmalara başlamışsın hayırdır
ve bitki çayın yok canım..
ayrıca uyumayınca sabah güzelce kahvaltımı yaptım ve işe yürüyerek geldim bu gün hızlıyım tabi akşama kadar biyerlere yığılmassam

işte budur süpersin
ayy gözüme takılanı söylemem lazım kıs ne o çizelgenin hali bir an içi boş sandım iyice dikkat edince gelin gördüm
güzel bacım arka fonu koyu tutsanda hayalet gelin gibi durmasa orda olurmu:123:

Son düzenleme:
ne kadar güzel günaydın mesajları gönderiyosun bakarken bile mutlu oluyorum:90:
ah tatlım güne mutlu başlamak hepimizin hakkı dimii..hem mutlu olmak demek daha kolay kiloların gitmesi demek ben bugün ne tuhaf cümleler kuruyorum böyle
tatlım menünü komple alabilirmiyim sabahtan başlayıp tam menü istiyorum
Ama beni de ekleyin
dur bakalım dün bir bugün iki..
ama bugünkü listede olucaksın canım..
senin işin daha zor olması gereken sayıyı yapamazsan haftaya listede olamicaksın hadi bakalım bol paylaşıma
günaydın kızlar

güzel kaçamaksız bir gün diliyorum herkese :)

ve kendime :)
amiiinn
saol canım :)

disiplinli olunca kilocuklar daha kolay gidiyor
bide şu bileğim düzelse
spor yapsam
bu haftada sanırım en fazla 300-500 gr gidecek

neyse az olsun bizim olsun dimi

hehehe ne güzel bir söz o öyle a< olsun bizim olsun

saol canım :)

disiplinli olunca kilocuklar daha kolay gidiyor
bide şu bileğim düzelse
spor yapsam
bu haftada sanırım en fazla 300-500 gr gidecek

neyse az olsun bizim olsun dimi

aynen şekerim.gitsin de gramın hesabında değiliz..ben de belimden çekiyorum.düzelir gibi oldu,daha sert şekilde döndü ağrı.eşim izine ayrılınca rahat rahat baktırayım haftaya diyorum..

Tam menü için bugünden başlasak olur mu Tam moda bugün girdim Evde kahvaltı yapma işini tekrar düşünmem gerekecek galiba
Bugün kahvaltım 2 kepekli bisküvi 1 bardak açık şekersiz çay
Bu arada sizden ayrılır mıyım haftaya listede olacam

Son düzenleme:

bencede düşün canım
2 kepekli bisküviyle karın mı doyar :)
sonra çok acıkır kaçamak yaparsın

diyetisyen 2 bisküviyi ara öğün diye veriyor bana :)

ben sabah 1 dilim ekmek az yağlı peynir domates 4 zeytin şekersiz çay ile kahvaltımı yaptım
hala tokum acıkmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…