Ben de geldim.Yeniyim ve hevesliyim.İnşaallah hem iyi arkadaş oluruz hem de istediğimiz görüntüye hep beraber ulaşırız.Neyse kendimi tanıtayım.26 yaşındayım.Dünya tatlısı bi kızım var 2 yaşında.3 yıllık evliyim.Öğretmenim.Gelelim asıl amaca: Arkadaşlar 72 kilodan gayretlerimle 65.6 ya kadar geldim ama gücüm kalmadı.Ve kalmadığında burayla tanıştım.Yalnız şimdiden söyleyeyim iş yerinde yazabileceğim, hafta sonu beni mazur görün. Bi de benim biraz farklı bi amacım var bu zayıflama konusunda.Ramazan ayından itibaren çocuk düşünüyoruz o yüzden az zamanım var 62 kilo olmam lazım.Artık hazırım.Sizi dinliyorum. Neyapmam gerekirse lütfen söyleyin
günaydın kızlar..takımda canlanma mı var ne...
bastır kaptan.ben artık dün peess demiştim ki sen yeni kararlarla toparlanma sürecini başlatmışsın..haydi bakalım..pekii nerde takımın sevgili üyeleri
kızlar bugünden itibaren yoklama alıyorum...günlük beş mesaj aşağısı eksi olucak..
sadece kilo bildirip geri çekilmeyi kabul etmiyorum artık
7 çocuk..hiç ugrayamıyorum ev çok kalabalık ablam ve turab bendeler 7 çocuk fırsat bulamıyorum sizler iyisinizdir inşallah
akrep önceki günlerime de bak bacım..dünü baz alma...2. takım pazartesi paylaşım sayısı
akrep33 (14 )
banusultan(1 )
zulaley(1 )
Poseidon83( )
SUKRANbursa( 1)
çitlenbikbesyo()
evren2( )
yeniyim16 hoşgeldin
menün hakkında bişeyler söylemek istedim
bence kahvaltını evde yapsan daha sağlıklı
bende eskiden iş yerinde poğça yiyordum ama hiç tok tutmadığı gibi saatide geç oluyordu
şimdi kahvaltısız dışarı çıkmıyorum yarım saat erken kalkıyorum kahvaltı için öğlene kadar acıkmıyorum
öğlen yemeklerinide küçük kavanozlarla işe götürüyorum
bi kaç gündür yapamadım ama yemeğimi götürdüğüm zaman gün daha kolay geçiyor
naçizane tavsiyelerim :)
biz kıpırdanmazsak takım kendiliğinden canlanmaz dimi canım
bu arada çizelgemiz aynımı banamı öyle geldi
2. takım pazartesi paylaşım sayısı
akrep33 (14 )
banusultan(1 )
zulaley(1 )
Poseidon83( )
SUKRANbursa( 1)
çitlenbikbesyo()
evren2( )
tavsiyelerin çok yerinde evren..güzel bir düzen oturtmuşsun,tebrik ederim..
ha torpil diyosun yaniiakrep önceki günlerime de bak bacım..dünü baz alma...
hedefi ne kadar uzak tutarsam yayılabilme riskim daha az olur sanırsamaynısının tıpkısı..ama senin çiçek çoook uzakta..
şükranın menüsügünaydın kızlar herkezler nasıl bakalım güzel bir gün daha başlıyor
ya dün gece hiç uyuyamadım sıcak havadan mı yorgunluktanmı anlamadım ama akşamdan sabaha hala ayaktayım masa başında uyursam dürtün beni
dünkü menum sabah geç kalktım kahvaltı yapamadım 1 tane poğaça yedim
öğlen pilav nohut ve cacık
akşam 3 veya 5 tane patetes kızartması 2 tane salatalık 1 kase yoğurt
spor eve yürüyerek gittim bir saat sürdü 15 dakika müzik açıp dans ettim yemekten sonra son olarak 30 mekik çektim
en az 3 litre su içmişimdir herhalde
kitap okudum 30 sayfa robin sharma (ermiş sörfçü ve patron) çok güzel gün içinde fırsat bulunca kısa alıntılar yaparım kitaptan size
ayrıca uyumayınca sabah güzelce kahvaltımı yaptım ve işe yürüyerek geldim bu gün hızlıyımtabi akşama kadar biyerlere yığılmassam
ah tatlım güne mutlu başlamak hepimizin hakkı dimii..hem mutlu olmak demek daha kolay kiloların gitmesi demek ben bugün ne tuhaf cümleler kuruyorum böylene kadar güzel günaydın mesajları gönderiyosun bakarken bile mutlu oluyorum:90:
tatlım menünü komple alabilirmiyim sabahtan başlayıp tam menü istiyorumArkadaşlar hepinize günaydın
Grup bugün çok pozitif elektrik yayıyor, yoksa hergün mü böyleBana tavsiyelerde bulunan arkadaşalra teşekkür ederim mutlaka dikkate alacağım.Aslında dün gruba dahil olduktan sonra biraz daha kontrolü ele aldım iyice sıkılmıştım artık.Ee malum sıkılınca ne yediğini umursamıyorsun:26:
Akşam eve gidemedim bir arkadaşla beraber dondurma yedik(aç karnıma)1 bardak limonata saat 21 de küçük bi kase patlıcan közleme salatası ve azıcık yoğurt. 1,5 lt su . spor yok Bugün daha dikkatli olacam söz
dur bakalım dün bir bugün iki..Ama beni de ekleyin
amiiinngünaydın kızlar
güzel kaçamaksız bir gün diliyorum herkese :)
ve kendime :)
saol canım :)
disiplinli olunca kilocuklar daha kolay gidiyor
bide şu bileğim düzelse
spor yapsam
bu haftada sanırım en fazla 300-500 gr gidecek
neyse az olsun bizim olsun dimi
saol canım :)
disiplinli olunca kilocuklar daha kolay gidiyor
bide şu bileğim düzelse
spor yapsam
bu haftada sanırım en fazla 300-500 gr gidecek
neyse az olsun bizim olsun dimi
ha torpil diyosun yaniiyok canım torpil bizde en kötü gününe rastgelmişse bu senin boşvermişliğinin suçu kimsenin değil şekercik:94:
hayır canım ,torpil değil hakkaniyet.boşveren insan kimse yazamazken yazıp,menü belirtip,hal hatır sormazdı herhalde...
Tam menü için bugünden başlasak olur muTam moda bugün girdim Evde kahvaltı yapma işini tekrar düşünmem gerekecek galiba
Bugün kahvaltım 2 kepekli bisküvi 1 bardak açık şekersiz çay
Bu arada sizden ayrılır mıyım haftaya listede olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?