özel hayatımdan bir anı paylaşmak istedim sizlerle.bugün 15 senemizi dolduruyoruz evliliğimizde.allahım hepimize yuvalarımızda geçim bahtı versin inşallah..
oyy bulaşsaydı bana iyiydii:82::86:
akşamı hafif tutmaya çalışıyoruz.bazen ölçü kaçıyor ama,kendi adıma konuşacak olursam,fazla kalorili şeyler yiyeceksem,hareket ya da sporumu yüksek tutuyorum o gün.kendimce dengelemeye çalışıyorum yani.hiç bir zevkimden ödün vermedim,hiç gerilmedim böylece..ne yaş pasta,ne kek,ne börek hiç kısıtlama yapmadım kendime..1 öğün ağır olacaksa 2 öğün ve araları hafif tutarak bir denge yakaladım kendimce...mesela günüm varsa hem sabah hem akşam spor yaparak tabağımı bitirmekten suçluluk duymadan yedim..hayatı kendimize dar etmenin bir anlamı yok sonuçta..arada ödüllendirmek te lazım..Akşam nasıl bir beslenme şekliniz varBenim diyet yaparken en büyük dezavantajım tahammülümün çok azalması.Biraz fazla agresif oluyorum ve etrafımdakilere de hissettiriyorum
Benim müsait zamanlarımda burada kuş uçmuyor yaArkadaşlar günlük tüketmemiz gereken su miktarı veya belli bir spor yapma süresi var mı.:44: Olsa güzel olur
kaptanım ya sen kilomu alıyon az az banamı öyle geliyo
günaydın arkadaşlar güzel ve bol sporlu bir gün olsun
dünkü menüm sabah güzel bir kahvaltı
ara kahve çay işyerine meyve alayım ben en iyisi yiyecek bişey kalmamış dolapta
öğle lavaş ekmeği arasına et koydum ama az yedim ve bol salata
ara yok tam dayaklık oldum
akşam 1 tane patetes haşlama yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 tane şeftali
gece limonlu yeşilçay 3 litreye yakın su
kitap 10 sayfa
Arkadaşlar dün akşam biraz canım sıkıldı.Kilo verdikçe mutlu olmam gerekiyor ama bir ay sonra çocuk düşünme fikri beni üzüyor.Bu verdiğim kiloları yavaş yavaş mecburen geri alacam:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?