Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben de yemeğimi yedim geldim
Şekersiz çay,1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
az peynir
4 tane patates kızartması
4'er dilim domates salatalık
1 saat sonra da yeşil çayımı içeceğim

Arkadaşlar böyle yazınca ne kadar çok şey yemişim diyorum çok mu gerçekten

Son düzenleme:
sağolun şekerler...
yok yeniyim fazla yememişsin.biz zaten sabah öğle öğünlerinde daha fazla besleniyoruz...

Akşam nasıl bir beslenme şekliniz var Benim diyet yaparken en büyük dezavantajım tahammülümün çok azalması.Biraz fazla agresif oluyorum ve etrafımdakilere de hissettiriyorum

Benim müsait zamanlarımda burada kuş uçmuyor ya Arkadaşlar günlük tüketmemiz gereken su miktarı veya belli bir spor yapma süresi var mı.:44: Olsa güzel olur

Akşam nasıl bir beslenme şekliniz var Benim diyet yaparken en büyük dezavantajım tahammülümün çok azalması.Biraz fazla agresif oluyorum ve etrafımdakilere de hissettiriyorum
akşamı hafif tutmaya çalışıyoruz.bazen ölçü kaçıyor ama,kendi adıma konuşacak olursam,fazla kalorili şeyler yiyeceksem,hareket ya da sporumu yüksek tutuyorum o gün.kendimce dengelemeye çalışıyorum yani.hiç bir zevkimden ödün vermedim,hiç gerilmedim böylece..ne yaş pasta,ne kek,ne börek hiç kısıtlama yapmadım kendime..1 öğün ağır olacaksa 2 öğün ve araları hafif tutarak bir denge yakaladım kendimce...mesela günüm varsa hem sabah hem akşam spor yaparak tabağımı bitirmekten suçluluk duymadan yedim..hayatı kendimize dar etmenin bir anlamı yok sonuçta..arada ödüllendirmek te lazım..
Benim müsait zamanlarımda burada kuş uçmuyor ya Arkadaşlar günlük tüketmemiz gereken su miktarı veya belli bir spor yapma süresi var mı.:44: Olsa güzel olur

ben 2 litreyi tamamlamaya çalışıyorum.sporu da günde 45 dakika civarında yapıyorum..şu ara belimden kıpırdayamıyorum ama bu süre yeterli..

bugünkü menüm
sabah 500 ml su
1 kase mayveli müsli
ara 1 yeşil çay
öğle
domates,salatalık,biber
1 dilim ekmek,peynir,çay..
ara kayısı ve kiraz..
akşam 1 pors.karışık kızartma
2 dilim ekmek,az yoğurt..
2 litre su
1 yeşil çay
1 kitap..
allahım spor yapmak istiyorummmm..

kitabım
muz sesleri
yazar ece temelkuran
277 sayfa..
ortadoğudan,savaşın hiç bitmediği yerden bir çığlık gibi yükselen bir anlatımla,insan ruhunun katmanlarını birbir soyan bir hikaye..
bebek giysileri almak için gittiğinde....
....getirdiklerinde boynu parçalanmıştı.israil uçakları 17 temmuz 1981 günü anneni öldürdü..en çok boynunu tutmak isterdim..ama gömülüp ağlayabileceğim bir boynu bile kalmamıştı..annen boynundan vurulduğu için bu kadar sessizdi.....[alıntıdır]

günaydın arkadaşlar güzel ve bol sporlu bir gün olsun

dünkü menüm sabah güzel bir kahvaltı

ara kahve çay işyerine meyve alayım ben en iyisi yiyecek bişey kalmamış dolapta

öğle lavaş ekmeği arasına et koydum ama az yedim ve bol salata

ara yok tam dayaklık oldum

akşam 1 tane patetes haşlama yoğurt 1 dilim ekmek

ara 2 tane şeftali

gece limonlu yeşilçay 3 litreye yakın su
kitap 10 sayfa

''mevcut anı yaşamayı, tamamen hayatta olmanın nasıl bir şey olduğunuhisstemeyi bırakmışsın,
geçmişte yada gelecekte yaşamakla çok fazla meşgulsün. Zihin nadiren şimdiki zamanda yaşar, bunu biliyor muydun? Her an ya geçmişe kaygılanır ya da geleceği düşünür. Ama onların hiçbiri gerçek değildir. Gerçek olan şeylerin hepsi, karşında olanlardır. O anı kaçırma, çünkü hayatın olduğu yer orasıdır.'' Alıntı ROBIN SHARMA

kitap hoşuma gitti kişisel gelişim ve mutlu olmayla ilgili
pozitif düşün mutlu ol.... en önemlisi kendine değer ver daha yeni başladım kitaba ama benim vardığım genel kanı bu

Arkadaşlar hepinize bol gülümsemeli günlerdiliyorum.
DÜNKÜ MENÜM:
Sabah:2 tane kepekli bisküvi şekersiz çay
Ara yok
Öğlen 2 zeytin,2 dilim kepek ekmeği,biraz peynir,4'er domates-salatalık,4 tane patates kızartması
Ara 2 kepekli bisküvi yeşil çay
Akşam:2 kaşık pilav,1 tane tavuk,yoğurt,salata
Ara:Yeşil çay

+ 1,5 lt su-20 dk spor

BUGÜN KAHVALTI:
Evde yaptım Yarım dilim kepek ekmeği,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,küçük peynir, şekersiz çay

Arkadaşlar dün akşam biraz canım sıkıldı.Kilo verdikçe mutlu olmam gerekiyor ama bir ay sonra çocuk düşünme fikri beni üzüyor.Bu verdiğim kiloları yavaş yavaş mecburen geri alacam:84:

2. takım SALI paylaşım sayısı

akrep33 (16 )
banusultan(14 )
zulaley(0 )-
Poseidon83(0 ) -
SUKRANbursa(6)
çitlenbikbesyo(0) -
evren2(6 )
yeniyim16 (8)

ilk üçe girenler

1.akrep33kendimi sefiyoruum:119::119::119:
2.banusultan
3.yeniyim16

Canım menün çok güzelmiş.Akşam patates haşlama güzel fikir bende yapayım

Arkadaşlar dün akşam biraz canım sıkıldı.Kilo verdikçe mutlu olmam gerekiyor ama bir ay sonra çocuk düşünme fikri beni üzüyor.Bu verdiğim kiloları yavaş yavaş mecburen geri alacam:84:

olsun canım,bir an önce doğur bitsin çocuk işi.ben biraz oyalandım.küçüğüm okula başladığında ben 38 olacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…