- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
günaydın arkadaşlar güzel ve bol sporlu bir gün olsun
dünkü menüm sabah güzel bir kahvaltı
ara kahve çay işyerine meyve alayım ben en iyisi yiyecek bişey kalmamış dolapta
öğle lavaş ekmeği arasına et koydum ama az yedim ve bol salata
ara yok tam dayaklık oldum
akşam 1 tane patetes haşlama yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 tane şeftali
gece limonlu yeşilçay 3 litreye yakın su
kitap 10 sayfa
kızlar karnım ağrıyor ufff ben gene hasta olmuşum
galiba doktora gitsem iyi olacak artık 2 haftada bir hasta olmaya başladım 20 gün olmadan tekrar başlıyor
selam kızlar
tünaydın diyeyim artık biraz geç kaldım bugün
Ben yine bişey soracağımBugünün menüsünü mü yazıyoruz.yoksa bir gün önceki mi
TÜNAYDINBugün nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
evde kahvaltı yapmışsın iyi başlangıç olmuş :)
Ben de iyiyimevet bugün evde kahvaltı yaptım gerçekten de fark var ama sonrasında hep denetimdeydim o yüzden 15:00 gibi öğle yemeği yiyebildim Az zamanım vardı o yüzden yarım porsiyon et döner dürümle ayran içtim üzgünüm biraz
olsun akşamı hafif geçersin
ara öğün olarak ben çantamda kuru kayısı kuru incir falan bulunduruyorum
hem ara öğün oluyor hem taşıması taze meyveye göre daha kolay oluyor
hormonlar ne kadar hızlı çalışıyor maaşallah..21 günden önce oluyorsa görün tabii tatlım..
Evet bende akşamı hafif geçiştirmeyi düşünüyorum.Canım diyet yaparken sende de tahammülsüzlük agesiflik oluyor mu.Ben özellikle işten eve döndüğümde yemek yiyene kadar çok gergin oluyorum
bence diyet olarak değerlendirmen seni bu kadar agresif yapıyordur herşeyden az az ye
ben tüm sevdiğim yiyecekleri yiyorum ama az belki çok hızlı kilo vermiyorum ama az azda olsa gidiyor ve biliyorumki bu daha sağlıklı diyet deyince bile geriliyorum ben ya
Ben yine bişey soracağımBugünün menüsünü mü yazıyoruz.yoksa bir gün önceki mi
bu konuda bir kural yok sanırım canım
Bide o hormonlar yediklerimi eritmekte bu kadar hızlı çalışsaydıda ne olurdu şu simit göbeğimden kurtulaydım
tabi suç hormonlarda değil...aslında çok yemiyorum ama şu sütlü kahveye bayılıyorum...kola olayına çözüm bulmam lazım eskiden çok içiyordum ama hala günde 1 bardak içiyorum ve çikolata :26::26::26:
en büyük kötülüğü yine kendime ben yapıyorum bakalım burada söz vereceğim umarım tutarım haftaya çarşambaya kadar kola içmeyeceğim:26:
geldim canım geldim inan mümkün degil ben annemdeyken yada ablamlar bendeyken asla fırsat bulamıyorum bugün gittiler inan fırsat bulsam yazarım affeyle beni :26: :26:canım hergün enaz beş mesaj..
inan artık hastalık harici mazeret kabul etmiyorum..
takımın haline bak kendim çalıp kendim söylüyorum..artık fırsatı bulucak zorlicaksınız şartları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?