Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet canım yanında meyve ve kuruyemiş falan götür ki öyle kahve çayla kilo veremezsin..

akrebin menüsü​

kalkarkalkmaz
bir bardak ılık su

ara
1porsiyon meyve tabağı(üzüm erik,nektari,kiraz)

kahvaltı
pide,peynir,zeytin

ara
1 porsiyon meyve tabağı(sabahkiyle aynı)

öğle
iki küçük parça karpuz,bir dilim tam buğday ekmeği

ara
birkaçtane haşlanmış nohut

akşam
bir porsiyon bamya,pide,süsbiberi,bir kase haşlanmış nohut

ara
bir porsiyon karpuz

2 kupa çay

kitap
avcının kaderi 5 sayfa

spor
20 dk yürüyüş

kızlar karnım ağrıyor ufff ben gene hasta olmuşum
galiba doktora gitsem iyi olacak artık 2 haftada bir hasta olmaya başladım 20 gün olmadan tekrar başlıyor

kızlar karnım ağrıyor ufff ben gene hasta olmuşum
galiba doktora gitsem iyi olacak artık 2 haftada bir hasta olmaya başladım 20 gün olmadan tekrar başlıyor

hormonlar ne kadar hızlı çalışıyor maaşallah..21 günden önce oluyorsa görün tabii tatlım..

iyiyim canım sen nasılsın

evde kahvaltı yapmışsın iyi başlangıç olmuş :)

Ben de iyiyim evet bugün evde kahvaltı yaptım gerçekten de fark var ama sonrasında hep denetimdeydim o yüzden 15:00 gibi öğle yemeği yiyebildimAz zamanım vardı o yüzden yarım porsiyon et döner dürümle ayran içtim üzgünüm biraz

Son düzenleme:

olsun akşamı hafif geçersin

ara öğün olarak ben çantamda kuru kayısı kuru incir falan bulunduruyorum
hem ara öğün oluyor hem taşıması taze meyveye göre daha kolay oluyor

olsun akşamı hafif geçersin

ara öğün olarak ben çantamda kuru kayısı kuru incir falan bulunduruyorum
hem ara öğün oluyor hem taşıması taze meyveye göre daha kolay oluyor

Evet bende akşamı hafif geçiştirmeyi düşünüyorum.Canım diyet yaparken sende de tahammülsüzlük agesiflik oluyor mu.Ben özellikle işten eve döndüğümde yemek yiyene kadar çok gergin oluyorum

hormonlar ne kadar hızlı çalışıyor maaşallah..21 günden önce oluyorsa görün tabii tatlım..

Bide o hormonlar yediklerimi eritmekte bu kadar hızlı çalışsaydıda ne olurdu şu simit göbeğimden kurtulaydım
tabi suç hormonlarda değil...aslında çok yemiyorum ama şu sütlü kahveye bayılıyorum...kola olayına çözüm bulmam lazım eskiden çok içiyordum ama hala günde 1 bardak içiyorum ve çikolata :26::26::26:

en büyük kötülüğü yine kendime ben yapıyorum bakalım burada söz vereceğim umarım tutarım haftaya çarşambaya kadar kola içmeyeceğim:26:

Evet bende akşamı hafif geçiştirmeyi düşünüyorum.Canım diyet yaparken sende de tahammülsüzlük agesiflik oluyor mu.Ben özellikle işten eve döndüğümde yemek yiyene kadar çok gergin oluyorum

bence diyet olarak değerlendirmen seni bu kadar agresif yapıyordur herşeyden az az ye

ben tüm sevdiğim yiyecekleri yiyorum ama az belki çok hızlı kilo vermiyorum ama az azda olsa gidiyor ve biliyorumki bu daha sağlıklı diyet deyince bile geriliyorum ben ya

çok doğru yapıyorsun bencede
diyet değilde sağlıklı beslenmek demek lazım bu işe

yeniyim16

sen birazda şu zamana kadar kilo vermeliyim düşüncesinden geriliyorsun sanırım
sen sağlıklı beslen hamileykende sağlıklı beslen bu hiç bitmeyecek bişey çünkü

belim yetmezmiş gibi viral faranjit olmuşum.ilaç aldım,o bari geçer inşallah..yutkunamadığım için bir şey yiyemiyorum,o yüzden bugünlük menü yazamıyorum kızlar..şimdi biraz çorba içmeyi deneyeceğim,boğazımdan geçerse tabii..

ay şükran ne yaptın sen.kola,çikolata,kahve....yanlışının farkındaysan dönmek zor olmaz...hele o kolaya ifrit oluyorum ya..haydi bırak o pis şeyi güzelim,zulaley sigarayı bıraktı,sen de koladan kurtul en azından...

merhaba kızlar ben son bır kac gun nete gıremedım gırdıkce bakıyorum boyle.

bu pazar ablamın dugunu var ıns

bu cuma yıne kılo bıldırımı yapamıcam ama haftaya evımde olucam ıns.

ıns. hersey yolundadır ıns. yarın tartıya cıktıgınızda hepınız kılo vermıs olursunuz

canım hergün enaz beş mesaj..
inan artık hastalık harici mazeret kabul etmiyorum..
takımın haline bak kendim çalıp kendim söylüyorum..artık fırsatı bulucak zorlicaksınız şartları
geldim canım geldim inan mümkün degil ben annemdeyken yada ablamlar bendeyken asla fırsat bulamıyorum bugün gittiler inan fırsat bulsam yazarım affeyle beni :26: :26:
ama ben bişi daha dicemde korkuyom senden kızacaksın :18: :18: :18:
takımdan geçici olrak ayrılsam bayramdan sonra kaldıgım yerden devam edebilirmiyim :26: :26: çünkü böyle olmuyor topige hiç giremiyorum zaten cuma günüde kilo bildirmeyi unuttum ablam hatırlattı gece 1 de 1 hafta sonrada tatile gidicem çocuklarımla sonrada ramazan :97: :97: :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…