kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah hepinizi özledim
yeniyim sende hoşgeldin canım saglıklı kilo vermeler
geldim canım geldim inan mümkün degil ben annemdeyken yada ablamlar bendeyken asla fırsat bulamıyorum bugün gittiler inan fırsat bulsam yazarım affeyle beni :26: :26:
ama ben bişi daha dicemde korkuyom senden kızacaksın :18: :18: :18:
takımdan geçici olrak ayrılsam bayramdan sonra kaldıgım yerden devam edebilirmiyim :26: :26: çünkü böyle olmuyor topige hiç giremiyorum zaten cuma günüde kilo bildirmeyi unuttumablam hatırlattı gece 1 de 1 hafta sonrada tatile gidicem çocuklarımla sonrada ramazan :97: :97: :97:
günaydın arkadaşlar ben geldim yine
dünkü menüm
sabah güzel bir kahvaltı kahvaltı
ara çay kahve: bu kötü oldu
öğle türlü çok az makarna ve yoğurt
ara dün hasta olmuşum canım bişey istemediyok
akşam 1 porsiyon fasulye
spor eve yürüyerek gittim 1 saat başka spor yapamadım karnım çok ağrıyodu kitapta okuyamadım
akşam 9:30 da uyumuşum su 3 litre kadar
neden üzgünsün anlayamadım canım..az yediğin içinmi çok yediğini düşündüğün içinmi..Ben de iyiyimevet bugün evde kahvaltı yaptım gerçekten de fark var ama sonrasında hep denetimdeydim o yüzden 15:00 gibi öğle yemeği yiyebildim Az zamanım vardı o yüzden yarım porsiyon et döner dürümle ayran içtim üzgünüm biraz
tatlım mümkün olduğu kadar mevsimlik taze meyveden yana kullanalım tercihimizi..olsun akşamı hafif geçersin
ara öğün olarak ben çantamda kuru kayısı kuru incir falan bulunduruyorum
hem ara öğün oluyor hem taşıması taze meyveye göre daha kolay oluyor
tatlım devamlı diyet yaptığını düşünerek kendini cezalandırma..cezalandırıldığını düşünen beyin normal olarak agresif ve sinirli olur..düşünsene hapishanedeki insanların hangisi mutlu..Evet bende akşamı hafif geçiştirmeyi düşünüyorum.Canım diyet yaparken sende de tahammülsüzlük agesiflik oluyor mu.Ben özellikle işten eve döndüğümde yemek yiyene kadar çok gergin oluyorum
bak burda ne güzel söylemişsin kendine yaptığın kötülüğü...Bide o hormonlar yediklerimi eritmekte bu kadar hızlı çalışsaydıda ne olurdu şu simit göbeğimden kurtulaydım
tabi suç hormonlarda değil...aslında çok yemiyorum ama şu sütlü kahveye bayılıyorum...kola olayına çözüm bulmam lazım eskiden çok içiyordum ama hala günde 1 bardak içiyorum ve çikolata :26::26::26:
en büyük kötülüğü yine kendime ben yapıyorum bakalım burada söz vereceğim umarım tutarım haftaya çarşambaya kadar kola içmeyeceğim:26:
şu sevdiğin yiyecekleri acilen güncelle olurmubence diyet olarak değerlendirmen seni bu kadar agresif yapıyordur herşeyden az az ye
ben tüm sevdiğim yiyecekleri yiyorum ama az belki çok hızlı kilo vermiyorum ama az azda olsa gidiyor ve biliyorumki bu daha sağlıklı diyet deyince bile geriliyorum ben ya
çok geçmiş olsun canım yaa..bu aralar enerjin çok düşük canım..kendine dikkat et diyorum kaç mesajdır..eski güçlü pozitif banumu istiyorum ben..bu yorgun halinden çık bir an önce canlan şekercim..hadi bugün başlangıcın olsunbelim yetmezmiş gibi viral faranjit olmuşum.ilaç aldım,o bari geçer inşallah..yutkunamadığım için bir şey yiyemiyorum,o yüzden bugünlük menü yazamıyorum kızlar..şimdi biraz çorba içmeyi deneyeceğim,boğazımdan geçerse tabii..
merhaba kızlar ben son bır kac gun nete gıremedım gırdıkce bakıyorum boyle.
bu pazar ablamın dugunu var ıns
bu cuma yıne kılo bıldırımı yapamıcam ama haftaya evımde olucam ıns.
ıns. hersey yolundadır ıns. yarın tartıya cıktıgınızda hepınız kılo vermıs olursunuz
Dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
domates peynir çay (şekerli ) çünkü tatlandırıcımı iş yerinde unutmuştum
2 dilim karpuz
ara yok
öğlen 1 kutu süt 1 paket diyet bisküvi
ara kuru kayısı
akşam 1 dilim ekmek taze fasülye
domates
ara 1 dilim peynir
kitap istanbul hatırası 60 sayfa
su 2,5 litre
spor ev işi spor sayılırsa
akrebin mönüsü
kalkarkalkmaz
1 bardak ılık su
ara
2 küçük parça karpuz
kahvaltı
yok
ara
1 erik
öğle
1 çavdarlı galeta,1 salatalık
ara
yok
akşam
1 lokma ekmek arası yumurta, 3 kaşık bamya, yarım küçük kase kabak çekirdeği
su
3,5 litre
çay
1 bardak
kitap
2 sayfa avcının kaderi,vakıa suresi,esma'ül-hüsna
spor
yok
neden üzgünsün anlayamadım canım..az yediğin içinmi çok yediğini düşündüğün içinmi..
------Çok yediğimi düşünüp üzülüyodum
tatlım devamlı diyet yaptığını düşünerek kendini cezalandırma..cezalandırıldığını düşünen beyin normal olarak agresif ve sinirli olur..düşünsene hapishanedeki insanların hangisi mutlu..
mutlu olmak için öncelikle düşünceni değiştir şekerim..zayıflamanın ilk seçeneği olumlu düşünmek mutlu olmak..bu şekilde müthiş yağ yakarsın..
------Aslında daha önce dediğin gibi sabah kral öğlen memur olayınca araları da es geçince hele bi de canımı sıkan bişey varsa maalesef sinirli oluyorumHer zaman değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?