ev işi spor sayılır tabii şekercim..acaip kalori yaktırıyor tabii yapmaktan mutlu olursan..püf noktası mutlu olmak
tatlım tatili anladım da ramazanda neden izin alıyosun..kaçgün tatile çıkıyosun bir haftaysa iznede gerek yok zaten
çitlenbik nerdesiin çık ortaya artııkk
banucum senin tatil nezaman başlıyor yoksa gittin geldinmi ben yokken birde görümcenle eltin gördülermi zayıflamış halini çok merak ediyorum
yarın itibariyle izinliyiz.ama büyük kızımın çene kemiği darlığı sebebiyle tedavisi başlıyor..o ne kadar sürecek ona göre planlayacağız tatili.önce sağlık..
çok geçmiş olsun canım..şimdi nasılsın..
menülerinide lütfen düzelt.
en büyük kötülüğü de iyiliği de insan kendine yapar..şu hale bak hem kötü olacağını biliyorsun hem de içiyosun..onların yerine şöyle ılık ılık tarçınlı ada çayı, ıhlamur benzeri içseydin hem sancın olmaz hem kolay söktürür hem de metobolizman canlanırdı..
kendine iyilik yapmaya başla ve devamlı olsun lütfen
yarın itibariyle izinliyiz.ama büyük kızımın çene kemiği darlığı sebebiyle tedavisi başlıyor..o ne kadar sürecek ona göre planlayacağız tatili.önce sağlık..
sabah yürümek iyi geldi şimdi daha iyiyim
dün eve giderken marketten meyva ve kuru kayısı kuru üzüm leblebi sevdiğim çerezlerden aldım 5 tane meyve suyu büyük 6 lıda soda aldım artık kola yok onun yerine meyve suyunu maden suyu ile karıştırıp içeceğim
pazar günüde pazara gidip dolap raflarını meyva sebze ile dolduracağım çok geç verilmiş bir karar ama azimle uygulayacağım Allahtan düğünü seneye yaza bıraktık daha çok zayıflayabilirim
yaşam biçimimi değiştirip kendimi mutlu edeceğim bana zararlı olan tüm yiyecek ve içecekleri hayatımdan çıkartıyorum
akrepçim uyarıların için çok teşekkürler senin öğütlerinide tutmaya çalışıyorum........
akrebin mönüsü
kalkarkalkmaz
1 bardak ılık su
ara
2 küçük parça karpuz
kahvaltı
yok
ara
1 erik
öğle
1 çavdarlı galeta,1 salatalık
ara
yok
akşam
1 lokma ekmek arası yumurta, 3 kaşık bamya, yarım küçük kase kabak çekirdeği
su
3,5 litre
çay
1 bardak
kitap
2 sayfa avcının kaderi,vakıa suresi,esma'ül-hüsna
spor
çamaşır serdim iki posta,önceki toplanmış çamaşırları katlayıp yerleştirdim,çarşafları değiştirdim,ütü yaptım,mutfak temizledim..küvete ıslattığım battaniyemi çiğnedim çok büyük ve çift kat olunca makineye sığmıyor..acaip selülit yakar varya..iş yaparken tüm yağlarımın yandığını hissediyorum iki kat mutlu oluyorum..
:)) pek mutlu olmuyorum ev işi yaparken çünkü hiç bitmiyor
ama bundan sonra kalori yaktığımı düşünerek yapıcam ev işini
bu arada akrepçim sen yediklerini baya azaltmışsın
cuma günü güzel bir sonuç olucak galiba
ama yinede 1000 kalorinin altına düşmemek gerekiyormuş
akrep beni geçmeye çalışıyor bence..baktı rakibi off olmuş,zaman bu zamandır diyor..
ama iyileşince sorarım ben sana..
Merhaba.
KAptanım menün hep mi böyleYoksa düne mi özel?Nasıl yaşıyorsun bu kadar az yiyerek
tatlım bilinçli değil..hiç kalori hesabı yapmadım şimdiye kadar..dediğim gibi geçici bir durum inş.bu arada akrepçim sen yediklerini baya azaltmışsın
cuma günü güzel bir sonuç olucak galiba
ama yinede 1000 kalorinin altına düşmemek gerekiyormuş
çok önemli neden olmadığı sürece izinler kaldırıldı canikomakrebim tatil 15 günlük sonrasındada zaten ramazan geliyor ve annemde kalıcam eşim oruç tutmuyor bende yanlız geçirmek istemiyorum mubarek ayıeee malum annemdede fırsat olmuyor hem çok yogun oluyoruz hemde bir erkek kardeşimiz var asla kaldıramassın onu bilgisayardan kazara kalmış olsa bir başkası kapar
Allahım acil şifalar versin inş. kolaylıkla atlatırsınız..yarın itibariyle izinliyiz.ama büyük kızımın çene kemiği darlığı sebebiyle tedavisi başlıyor..o ne kadar sürecek ona göre planlayacağız tatili.önce sağlık..
oyy şükran sen beni öldürüceksin..kıs o hazır meyve sularıda ne öylesabah yürümek iyi geldi şimdi daha iyiyim
dün eve giderken marketten meyva ve kuru kayısı kuru üzüm leblebi sevdiğim çerezlerden aldım 5 tane meyve suyu büyük 6 lıda soda aldım artık kola yok onun yerine meyve suyunu maden suyu ile karıştırıp içeceğim
pazar günüde pazara gidip dolap raflarını meyva sebze ile dolduracağım çok geç verilmiş bir karar ama azimle uygulayacağım Allahtan düğünü seneye yaza bıraktık daha çok zayıflayabilirim
yaşam biçimimi değiştirip kendimi mutlu edeceğim bana zararlı olan tüm yiyecek ve içecekleri hayatımdan çıkartıyorum
akrepçim uyarıların için çok teşekkürler senin öğütlerinide tutmaya çalışıyorum........
sağolun şekerler..konu evlat olunca akan sular duruyor..
yok tatlım menüm hep böyle değil tabikii..olsa böyle şişko olmazdım zaten
dünden bu yana fazlasıyla melankolikim sanırsam canım hiç bişey istemiyor..
duygusal sancılar iştahımı sıfıra indirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?