Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ev işi spor sayılır tabii şekercim..acaip kalori yaktırıyor tabii yapmaktan mutlu olursan..püf noktası mutlu olmak

:)) pek mutlu olmuyorum ev işi yaparken çünkü hiç bitmiyor
ama bundan sonra kalori yaktığımı düşünerek yapıcam ev işini

bu arada akrepçim sen yediklerini baya azaltmışsın
cuma günü güzel bir sonuç olucak galiba
ama yinede 1000 kalorinin altına düşmemek gerekiyormuş

tatlım tatili anladım da ramazanda neden izin alıyosun..kaçgün tatile çıkıyosun bir haftaysa iznede gerek yok zaten

çitlenbik nerdesiin çık ortaya artııkk

akrebim tatil 15 günlük sonrasındada zaten ramazan geliyor ve annemde kalıcam eşim oruç tutmuyor bende yanlız geçirmek istemiyorum mubarek ayı eee malum annemdede fırsat olmuyor hem çok yogun oluyoruz hemde bir erkek kardeşimiz var asla kaldıramassın onu bilgisayardan kazara kalmış olsa bir başkası kapar

banucum senin tatil nezaman başlıyor yoksa gittin geldinmi ben yokken birde görümcenle eltin gördülermi zayıflamış halini çok merak ediyorum

çok geçmiş olsun canım yaa..bu aralar enerjin çok düşük canım..kendine dikkat et diyorum kaç mesajdır..eski güçlü pozitif banumu istiyorum ben..bu yorgun halinden çık bir an önce canlan şekercim..hadi bugün başlangıcın olsun
sağol canımın içi..bunun ben de farkındayım ama çok yorulup dinlenme zamanımın olmamasına bağlıyorum..ufaklık çok koşturuyor beni.ancak o uyuyunca dinlenirim diyorum o zaman da işler var yapılacak..sonuç ta bu..dün araştırdım,bağışıklığı güçlendirip kilo da vermeye yarayan ne var diye..ve çörekotu yağını buldum..peygamberimiz hadisinde ölüm hariç her şeye devadır buyurmuşlar..akşam alıp başladım kullanmaya..

banucum senin tatil nezaman başlıyor yoksa gittin geldinmi ben yokken birde görümcenle eltin gördülermi zayıflamış halini çok merak ediyorum

yarın itibariyle izinliyiz.ama büyük kızımın çene kemiği darlığı sebebiyle tedavisi başlıyor..o ne kadar sürecek ona göre planlayacağız tatili.önce sağlık..

sabah yürümek iyi geldi şimdi daha iyiyim
dün eve giderken marketten meyva ve kuru kayısı kuru üzüm leblebi sevdiğim çerezlerden aldım 5 tane meyve suyu büyük 6 lıda soda aldım artık kola yok onun yerine meyve suyunu maden suyu ile karıştırıp içeceğim

pazar günüde pazara gidip dolap raflarını meyva sebze ile dolduracağım çok geç verilmiş bir karar ama azimle uygulayacağım Allahtan düğünü seneye yaza bıraktık daha çok zayıflayabilirim

yaşam biçimimi değiştirip kendimi mutlu edeceğim bana zararlı olan tüm yiyecek ve içecekleri hayatımdan çıkartıyorum

akrepçim uyarıların için çok teşekkürler senin öğütlerinide tutmaya çalışıyorum........

süpersin canım..düğün ertelendi demek.hayırlısı.nişanlının işleri yüzünden değil mi..ben buradaki kızların yorumlarını okuya okuya kızlarımı evlendirmemeye karar verdim galiba..ne kaynanalar ne aileler varmış yaa.aman sen dikkatli ol,içlerine girip tanımadan çok verici olma.

evet zulalay yaa.izine gerek yok bence de.sen tatilini yap gel,zaten eşin 1 ay durmaz sensiz,her şekilde dönersin evine...

maşallah sana canım.gel beni de bir çiğne,sinir oluyorum şu bel ağrısına yaa..

şu mesaj sayma işi iyi oldu,sayfalar akmaya başladı..hele tüm takım toplanınca daha da iyi olacak..

akrep beni geçmeye çalışıyor bence..baktı rakibi off olmuş,zaman bu zamandır diyor..
ama iyileşince sorarım ben sana..

Merhaba.
KAptanım menün hep mi böyle Yoksa düne mi özel?Nasıl yaşıyorsun bu kadar az yiyerek

yok tatlım menüm hep böyle değil tabikii..olsa böyle şişko olmazdım zaten
dünden bu yana fazlasıyla melankolikim sanırsam canım hiç bişey istemiyor..
duygusal sancılar iştahımı sıfıra indirdi

bu arada akrepçim sen yediklerini baya azaltmışsın
cuma günü güzel bir sonuç olucak galiba
ama yinede 1000 kalorinin altına düşmemek gerekiyormuş
tatlım bilinçli değil..hiç kalori hesabı yapmadım şimdiye kadar..dediğim gibi geçici bir durum inş.
bu arada banuyu geçersem süper olucak..hazır onun motivasyon taban yapmışken

çok önemli neden olmadığı sürece izinler kaldırıldı canikom
yarın itibariyle izinliyiz.ama büyük kızımın çene kemiği darlığı sebebiyle tedavisi başlıyor..o ne kadar sürecek ona göre planlayacağız tatili.önce sağlık..
Allahım acil şifalar versin inş. kolaylıkla atlatırsınız..
oyy şükran sen beni öldürüceksin..kıs o hazır meyve sularıda ne öyle
anacıım onlar nasıl yapılıyor biliyomusun çürük meyveler ve şeker..sen sodayı tek iç..meyve suyunu da kendin yap evde şekersiz.. mesela akrep hoşafını içinden kabuk tarçını alıp blendırdan geçir..doldur sürahi/şişeye koy dolaba serin serin iç..hem hormonlara faydalı hem bağırsaklara hem de yağ yakıcı..
sağolun şekerler..konu evlat olunca akan sular duruyor..

öğlende burger king ten tavuklu salata yedim
hiç yapmadığım şey ama mecbur kaldım valla
hiç güzel değildi hemde ya
resmen sararmış marulları koymuşlar sadece tavuğunu yedim bende
sadece 180 kalori yazmışlar bilmiyorum ne kadar doğru

Evet biliyorum o duyguyu en kestirme iştah kapatıcı ve zayıflatıcı formül ama Allah kimseye o sancılardan vermesinBu arada sen mi şişmansın:44: Cetvel güncelse gayet ii durumdasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…