Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende öğle yemeğimi yedim geldim
Şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,domates,biraz peynir,2 dilim kepekli ekmek

Son düzenleme:
şu mesaj sayma işi iyi oldu,sayfalar akmaya başladı..hele tüm takım toplanınca daha da iyi olacak..
her açtığımda aynı sayfayı görmekten gına gelmişti iyice..
akrep beni geçmeye çalışıyor bence..baktı rakibi off olmuş,zaman bu zamandır diyor..
ama iyileşince sorarım ben sana..

hadi bakalım iyi olan kazansın :))
:92::92::92::92::92:
Ben bu sabah tartıda 85,8 i gördüm
inşallah yarın sabahta görürüm :)
hadi bakalım inş.

tabiki doğru değil.hem yabancı içerikli yerlerden et yemek çok sağlıklı değil..dinimizce de sakıncalı..islami usul kesimler dışında haram oluyor..leş oluyor..

Son düzenleme:
merhaba kızlar

yenıyım16 hosgeldın canım ıns yarınkı kılo bıldırımlerınde bızım takımın kotasını yukseltırsın

paylasımı saymak bence de ıyı fıkır olmus ıns. herkes tatılden donsun takımı takıp etmek bıle zor olcak

hoşgeldin canım
nasıl gidiyor hazırlıklar
yusuf nasıl

hoşgeldin canım evet takım hareketleniyor ay ne güzel yusuf nasıl

öğle yemeğimide yedim geldim
patlıcan oturma 1 porsiyon 1 bardak ayran ve bir dilim börek ayyy çok mu olmuş???
yerken o kadar çok gelmemişti ama

sanki çok olmuş canım :)

bu patlıcan oturtma dışarıdan heralde çok yağlı olmuyormu ?

evet çok yağlı oluyor yağını almamayaçalıştım ama genede yağlıydı
evden yemek getirmek lazım aslında zor geliyor yemek sanayi ne getirirse onu yemek durumunda kalıyorum

artık akşamı mümkün mertebe az geçiştireceğim

14 temmuz menüm
sabah yarım bardak çörek otu yağlı su
üstüne 500 ml su
kahvaltı meyveli müsli
ara kayısı,kiraz
öğle domates,salatalık,yeşil biber,çay
peynir,1 dilim ekmek...
ara çok az çiğdem,1 küçük çikolata
akşam 2 dilim kızarmış ekmek yanında
domates,salatalık,3 dilim sucuk,peynir
1 çay kaşığı kadar reçel,çay..
1.5 litre su
1 rezene çayı..
spor yok,okunacak kitabım yok...

yarın itibariyle izinliyiz.ama büyük kızımın çene kemiği darlığı sebebiyle tedavisi başlıyor..o ne kadar sürecek ona göre planlayacağız tatili.önce sağlık..
geçmişolsun canım tabi evlat başka onlar iyi olsunda biz herşeyi erteleye biliriz

evet zulalay yaa.izine gerek yok bence de.sen tatilini yap gel,zaten eşin 1 ay durmaz sensiz,her şekilde dönersin evine...
inannın ayrılmak istedigimden degil istemeyerek ihmal ediyorum takımı
akreple msnde yazıştık yogun oldugum haftalarda kilo bildirimi yapıcam evdeykende mutlaka ugruyorum zaten

keşke hiç yemeyip geri gönderseydin
geçengün ablamlar bendeyken yusufu pastaneye simit almaya gönderdim taşgibi simitleri dolddurmuşlar sinir oldum aradım kızdım hemen geri gönderdim

Bende öğle yemeğimi yedim geldim
Şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,domates,biraz peynir,2 dilim kepekli ekmek
süper menü ögle için
hoşgeldin posicim nasılsın tatilin iyi geçiyordur inşallah

Merhaba sen de hoşgeldin

Herşey 2. takım için

Arkadaşlar cetvelleriniz güncel mi

şükrancım dügün ertelenmiş hayırlısı olsun yani bu kış bizimlasin incecik güzelbir gelin olacaksın yanii :87::87:

keşke hiç yemeyip geri gönderseydin
geçengün ablamlar bendeyken yusufu pastaneye simit almaya gönderdim taşgibi simitleri dolddurmuşlar sinir oldum aradım kızdım hemen geri gönderdim

sorma canım bende pişman oldum sonra
paramızla rezil olduk tam
bi daha asla yemem

3 gündür izmir kavruluyor çok sıcak
kocayı işe çocuklarıda parka gönderdim evimi bir güzel temizledim ama yanlızım keşke annemlere yakın otursaydım yatılıda kalmazdım gider gelirdim kardeşlerim oradayken benevde sıkılıyorum
kızlar hiç menü falan yazmaya yüzümyok hiç dikkat edemiyorum misafir olunca hele secdenur ablam benyemessem oda yemiyor kışın bende takıma giricem birlikte zayıflarız diyor turab 51 kilo olmuş :87: :87: :87: maşşalah bebişide çok tatlı olmuş büyümüş ama turaba hiç rahat vermedi sürekli ayakta yürütmesini istiyor bizide kabul etmiyor hanfendi ille annesi gezdirecek yarın gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…