Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

maşallah turab a da kızına da..ay benimki de aynı canım ya.aslında yürüyebilecek durumda ama bir kaç kez düştüğü için çok korkuyor,hep elimden tutarak geziyoruz evin içinde..arkadaşının beli de deforme oluyor kambur durmaktan..annelik işte,bir gülüşte unutuveriyorum acılarımı..

haydi iyi akşamlar canım.işlerini kendine göre ayarla sen..bayramdan sonra tam gaz devam ederiz olmazsa.öptüm,kardeşlerine çok selam söyle..

annelik tabiki aslında çok uslu bir bebekti tabi bu kadar kalabalıga alışkın degil allah yardımcınız olsun

haydi iyi akşamlar canım.işlerini kendine göre ayarla sen..bayramdan sonra tam gaz devam ederiz olmazsa.öptüm,kardeşlerine çok selam söyle..

zaten istesemde dikkat edemiyorum ama bayramdan sonra süper olcak inşallah bomba gibi gelicemmm

Bugünkü Menüm
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
domates çay
ara yok
öğlen tavuklu salata
ara 3 kayısı
yeşil çay
akşam
1 dilim ekmek peynir 4 zeytin
domates çay

spor ev işi :)
kitap istanbul hatırası

günaydın kızlar.hareketsiz bir haftanın ardından kilom sabit..akrep çok sevinme haftaya bomba gibi geleceğim..

hepinizin hem cuması hem kandili mübarek olsun arkadaşlar.rabbim açtığı nur ve şefaat kapısından üzerimize yağdırsın inşallah..

14.07.2011 MENÜ
SABAH
1 domates,yarım poğaça,şekersiz çay
ARA
yok
ÖĞLEN
1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,biraz peynir,domates
ARA
2 kepekli bisküvi,yeşil çay
AKŞAM
1 porsiyon kurufasulye,2 kaşık pilav,yoğurt
ARA
1 şeftali

1,5 lt su,20 dk spor,kitap okumadım

Bu Sabah KAHVALTIM
1 dilim kepek ekmeği,yarım domates,2 zeytin,2 lokma yumurta

Akşam kurufasulyeyi yedikten sonra doyduğumu hissettim ama hissettiğim tokluk beni rahatsız etti çok mu oldu diye
Bi de 2 gündür gördüğüm 64.8 kg nun 65.2 olduğunu da görünce keyfim iyice kaçtı

günaydın hanımlar
herkesin kandili mübarek olsun

kilom geçen hafta 86,7
bu hafta 85,4
giden -1,3 kilo
yuppiiiiiiiiii

vücudun su tutmuştur belki.2 gün önce reglin de etkisiyle 64.5 çıkınca gözlerime inanamadım..bu sabah korkarak tartıldım.hatta eşime teyit ettirdim doğru mu görüyorum diye..

yeniyim16

bence hiç keyfini kaçırma
ben geçen hafta 300 gr vermiştim bu hafta 1,3 oldu
bazen regl etkisiyle falan böyle oluyor

Keşke dün haberim olsaydı Oruç tutmak nasip olmadı

Eklentiler

• $imagesCABOC1BZ.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Liste bugün oluşacak galiba

Pazartesi:65.6
Bugün:65.2

Cetvelimi dün hazırlamıştım.Dün 64.8 kiloydum:84:

Son düzenleme:
hepiniz kilo vermişsinizdir umarım
ben utanarak açıklıyorum 72.5
inanın benim suçum degil tamamen annemin secdenurun turabın suçu ben masumumm 2 haftadır tartılamıyordum tartının pili bitmişti şok oldum çok üzüldüm

akrepcim acil bişeysorcam canım..benim izinli olan arkadaşlarım geçen hafta izinli yazdım bu hafta listeye ekleyecegim.e aradaki kayı 1.hafta oluyo.1 e mi bölcem..ama aynı çakıyo yoksa 21 yemi bölcem en şimdii.?/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…