- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
3 gündür izmir kavruluyor çok sıcak
kocayı işe çocuklarıda parka gönderdim evimi bir güzel temizledim ama yanlızım keşke annemlere yakın otursaydım yatılıda kalmazdım gider gelirdimkardeşlerim oradayken benevde sıkılıyorum
kızlar hiç menü falan yazmaya yüzümyok hiç dikkat edemiyorum misafir olunca hele secdenur ablam benyemessem oda yemiyorkışın bende takıma giricem birlikte zayıflarız diyor turab 51 kilo olmuş :87: :87: :87: maşşalah bebişide çok tatlı olmuş büyümüş ama turaba hiç rahat vermedi sürekli ayakta yürütmesini istiyor bizide kabul etmiyor hanfendi ille annesi gezdirecek yarın gidiyorlar
maşallah turab a da kızına da..ay benimki de aynı canım ya.aslında yürüyebilecek durumda ama bir kaç kez düştüğü için çok korkuyor,hep elimden tutarak geziyoruz evin içinde..arkadaşının beli de deforme oluyor kambur durmaktan..annelik işte,bir gülüşte unutuveriyorum acılarımı..
haydi iyi akşamlar canım.işlerini kendine göre ayarla sen..bayramdan sonra tam gaz devam ederiz olmazsa.öptüm,kardeşlerine çok selam söyle..
14.07.2011 MENÜ
SABAH
1 domates,yarım poğaça,şekersiz çay
ARA
yok
ÖĞLEN
1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,biraz peynir,domates
ARA
2 kepekli bisküvi,yeşil çay
AKŞAM
1 porsiyon kurufasulye,2 kaşık pilav,yoğurt
ARA
1 şeftali
1,5 lt su,20 dk spor,kitap okumadım
Bu Sabah KAHVALTIM
1 dilim kepek ekmeği,yarım domates,2 zeytin,2 lokma yumurta
Akşam kurufasulyeyi yedikten sonra doyduğumu hissettim ama hissettiğim tokluk beni rahatsız etti çok mu oldu diye
Bi de 2 gündür gördüğüm 64.8 kg nun 65.2 olduğunu da görünce keyfim iyice kaçtı
tatlım bugün beraat kandili..miraç değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?