akrepcim acil bişeysorcam canım..benim izinli olan arkadaşlarım geçen hafta izinli yazdım bu hafta listeye ekleyecegim.e aradaki kayı 1.hafta oluyo.1 e mi bölcem..ama aynı çakıyo yoksa 21 yemi bölcem en şimdii.?/
günaydın kızlar.hareketsiz bir haftanın ardından kilom sabit..akrep çok sevinme haftaya bomba gibi geleceğim..
seninde mubarek olsun bugece tüm takım birbirimize dua etmeyi unutmayalımhepinizin hem cuması hem kandili mübarek olsun arkadaşlar.rabbim açtığı nur ve şefaat kapısından üzerimize yağdırsın inşallah..
günaydın hanımlar
herkesin kandili mübarek olsun
kilom geçen hafta 86,7
bu hafta 85,4
giden -1,3 kilo
yuppiiiiiiiiii
tatlım aynı şekilde olucak..farkeden bişii yok yani..
bir hafta için izin yazma güzelim..
ay ben geçen hafta yazdım be akrapcim..ama hasretim34.4.takım kaptanı 2.ye bölcen dedi..kafam karıştı..
güzelim burdanda yazayim,gecen hafta kilo bildiripde gittilerse geek yok ama kilo bildirmedilerse 2 ye bölüceksin
yahu eanlamadım ben.geçen hafta ildirim yapmadılar izinlilerdi .(
yahu eanlamadım ben.geçen hafta ildirim yapmadılar izinlilerdi .(
AKREBİN MENÜSÜ
kalkarkalkmaz
bir bardak su
ara
üzüm,kiraz
öğle
yarım porsiyon bamya,biber,yarım kase kabak çekirdeği
ara
maraş dondurma
akşam
bir porsiyon karpuz
kitap
avcının kaderi 1 sayfa/vakıa suresi/esma'ül-hüsna
su
3,5 litre
spor
iki posta çamaşır attım makineye ve serdim.dün sabah evden çıkmadan topladığım çamaşırları da katladım yerleştirdim.ütü yaptım.mutfağımı temizledim.eşim fazlasıyla dağınık olunca döküntü topladım bol bol..yani evin her bir köşesini koşturmalı bir şekilde bol bol yürüdüm
Allahım ben hep mutfağa ve çamaşırlara çalışıyorum yazınca dikkat ettim:96::96::96:
2.TAKIM 215.ETAP
akrep33 ( 63,5 / 66,6 / -3,1 / -4,88%)
banusultan( 63 / 63 / 0 / 0,0%)
zulaley( 70,5 / 72,5 / -2 / -2,83%)
Poseidon83( 59,4 / 59,4 / 0/ 0,0%)
SUKRANbursa( 56 / 57,1 / -2 / -2,84%)
çitlenbikbesyo(55,3 )geri dönmek üzere ayrıldı
evren2( 86,7 / 85,4 / 1,3 / 1,50%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 399,1 / 404 / -4,9 / -1,23% )
ben bitmişim haberim yok kızlar:96::96:
dün akşam tartımın pillerini aldım şükür..kaç haftadır unutuyordum almayı..sabah gıcır gıcır pilleri taktım ve hevesle çıktım basküle..hani kaç gündür epey az da yiyince dedim nasıl verdim kimbilir:86: tartıya çıktım ve ne göreyiim 66,6
pilleri oynayaraktan,pil yerini tıktıklayaraktan zoraki rakam çıkarıyodum sanırım son tartı sonucunu sabitleyip karşıma çıkarmış hep:93:yanıma gelenler kilomu aldın sen diyorlardı.ben de yoo aynıyım diyordum ama içten içede neden böyle söylüyolar diyordum yaa..zorlandığım kıyafetlereyse şişkiniktir diyodum uffff
ne güzel o kadar yiyorum ama hep sabitim diyen ben bitmişim haberim yokmuuş..
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.
bu arada kızlar tartı beni 57.100 gösterdi
umarım regl olduğum içindir geçen hafta 55.800 idim bu kadar çok fark atarmı ya
bu hafta bol bol yürüdüm ve yemeklerimde dikkat ettim
Üzülme kaptan 3 ü gelir 5 i gider
Ama takımın durumu bu hafta vasatÖnümüzdeki maçlara asılmamız lazım.
Gerçi bende de bugün bi bıkmışlık oluştu, o yüzden öğlende umursamadım
ÖĞLEN MENÜM
2 kepekli ekmek,2 haşlanmış yumurta,1 domates,3 zeytin,az peynir, şekersiz çay
banucum kızlarlada seni konuştuk geçendedik nekadar azimli ve kararlı hiç bıkmadan usanmadan devam ediyorsun kilo vermeye veremesende sabit kalıyorsun
seninde mubarek olsun bugece tüm takım birbirimize dua etmeyi unutmayalım
hadi bakalım ben eski moduma birdönsem yarış düzenleriz aramızda çok etkili oluyor bende
yarış deyince aklıma meden geliyor hayırsız hiç ugramadı
ay canım yaa.güldürdün beni.2 haşlanmış yumurtayı okuyunca,eyvah bizim kız yumurtlayan tavuğu da mı yiyecek yoksa dedim..sen hamile kalmadan hamile beslenmesine geçmişsin canımmm.
çok haklısın canım..ama en azından kendimizi hiç salmamız lazım..yksa sonuç çok fecii oluyor..işte motivasyonumuz, yarışmalarımız azaldı.ben ona bağlıyorum..o kara kış günlerinde sporla,dikkatle verdik kiloları ne olduysa yazın oldu..biz de mi gevşedik sıcaklarla acaba.kendi adıma sıcak ortamda spor yapmaktan hiç hoşlanmam,evde küçük çocuk olunca da kilmayı da açamıyorum,zaten spor sırasında çarpar ,yüzme dışında pek bir hareket olmayacak bende sanırım.o da denize ualaşabilirsem...
bazen iki üç gün kaçırıyoruz ve de sporla dengelemiyorsak hemen artıda çıkmadığımız gibi,3 gün dikkat edince de eksiye düşülmüyor haliyle.
şimdi 1 kilo=7000 kalori
günde hafif sporla maksimum 2000 kalori yaktığımızı farzedersek
günlük kalori alımımız 1500 kaloriyi geçmezse
günde 500 kal.yaktığımızı çıkarırız değil mi..
bu da haftada 3500 kalori yakarak sadece 0.5 kilo olarak tartıya yansır..
hesabınızı buna göre yapın.
eğer 7000 kalori harcarsanız 1 kg verebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?