tatlımmm harikasınnnnkilo bildirmi yapıyorummmmmmmmmm
geçen hafta 69,1 bu hafta 67,9 tamıtamına 1,200 süpper valla bu hafta gibi tutarsam bogazımı 3 aya kalmaz istediğim kiloya ulaşırım akreppp çiğköftelerdeki birininin (herdemk nın ) kilosunu yedimmm hadi sıra sizde
eveeeet kilo veren bir çiğköfte dahaaaGünaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.
inş canımmçok güzel :))) özeniyorum sana birgün bende kaldı 2 .2 kaldı diyebilecekmiyim....
ewt kızlar benimde
83,9 dum 83 oldummm 900 gr gitmiş
tatlımmm harikasınnnn:13:
eveeeet kilo veren bir çiğköfte dahaaa
inş canımm
sevgili çiğköftecik geçen hafta kilonla alakalı karışıklık bu hafta 1,400 gr vermene neden oldu naabeer bize kötülük oldu ama artık bizden gidemeyen kilolar utansın
ahh o eşler yokmuuuTabiki diyeceksin canım. 26 Şubat 2011 diyetisyene ilk başladığımda ben de 80'i vurmuştum. Son 3 aydır bu kilolarda geziyorum. Aslında çoktan hedefi bulurdum ama eşim sağolsun daha fazla vermemi istemediği için diyetimi hep sabote ediyor.
hoş geldin canım...bende bu hafta azcık vermişim kiiii yediklerimden sonra vermeme bile şaşırdım ufaklık çok gazlı hiç uyutmuyo sabaha karşı o bitkin düşüyo uyuyo bu sefer büyük oğlum uyanıyo bugün gündüzde uyuyamazsam akşam acillik olurum heralde bu yorgunlukla kendimi yemeye veriyorum
bu hafta 79.5 300 grcık gitmiş
canııım kocamn kocaman sarılıyorum sana :)) harikasın canım çiğ köfteler her halukarda yenecek merak etme :)) üzerlerine tarçın ekip yiyeceğiz yeşil elmaları
artvin,nasıl güzeldir oralar şimdi değil mi.yemyeşil,temiz hava,doğallıktan uzaklaşmamış insanlar..karadenizin doğasını çok beğeniyorum.çocuklar biraz büyüsün uzun bir karadeniz turu planlayacağım inşallah..
bebeğin nasıl bu arada,gaz dışında bir sıkıntınız yoktur umarım.
sağol cnmSüper süper maşallah canım çok sevindim senin adına
Gel cnm İstanbula bekleriz seni. Birlikte yılbaşı kutlarız gel.
Yapıcam kuşum başka şansım yok artık çünkü
Sen beni haftaya gör o zaman diyor ve sana açık savaş ilan ediyorum taam mıııııı
Olsun en azından almamışsın cnm buna şükür.
OOOOOOO maşallah maşallah kuzum. Süper gidiyorsun hadi hayırlısı bakalım.
Günaydın
Anam maşallah birgün bende bu günleri görmek istiyorum.
Maşallah cnm tebrikler
Böyle böyle gidecek bişiy kalmayacak işallah cnm.
İşallah cm saol.
cnm katılıyorum ve bende bekarken pasta çeez geçiştirirdik ama şimdi ilerlettik sağolsun eşim çok hassatır o gün daha çok ibadet edip şükrederizgünaydın canım
kuzummm neden dr a sarılıyosun sen yeşil elmalara sarıılll. biz olmasaaakkk oooo sen kilo bilem almıştın yanee
şaka bi yanaa süpersin kuşum yaa valla böyle kilo sizler kilo verdikçe çok duygulanıyorum harikasınız 2. takımm
rica ederim tatlışımm
sen beni msn de eklemedin hala başka birini eklemedin dimii
şu yürüyüşlerini çalmalıyım önceliklee
süpersin kuşumm
neden dukan şart olsun canikom..ben geçen haftalardaki diyet şartlandırmalarım yüzüne bu hafta artıdayım çünkü hafta sonu tozutuyor beynin resmen doymamaya yönlendiriyor mideyi...
sen sağlıklı besinlerle 2. takımla vericeksin kuşumm
bizim burası da 1 ay öncesi başladı kuşum ışıldamaya..
başka bir dine ait bir alışkanlığı bu kadar şaşaa israf alkol dansöz vs. bizim dinimizce haram olan yasaklarla kutlamayı sevmiyorum açıkçası..daha öncesi ben de içindeydim bu kutlamaların ama bir zaman geldi çok acı geldi inançlıyım dediğim halde bunları yaparak Rabbime karşı iki yüzlü davranmak..
alışkanlıklarım çerez ve yaşpasta olarak epey küçüldü ama evde maalesef kayınbabam tarafından alkollü bir hazırlık ortamı var..eşimi alkolden uzaklaşması için çaba gösterirken....
sessizlerdeyim Rabbime güveniyorum
neyse çokmu uzattım kusuruma bakmayın hüznümü paylaştım..
kısaca yenilenme ruhunu ben de seviyorum ama inancıma ters olan ruhlara artık(hamdolsun) karşıyım..
aynı dert bende de var canım eşim bile böyle harikasın ne olur zayıflama diyor deli mi ne :)) arkadaşlarım bir kahkahan yetiyor arkadaşım ne olur öyle diyet miyet yapıp mutsuz etme hem kendini hem bizi diyorlar :)) çıldırmış olmalılar :)) ama ben radşkal karar aldım hem kahkaha atarım hem diyet yaparım diyorumaldırma öyle diyenlere sen kendini nasıl hoş görüyorsan öyle ol canım ..
Günaydın kızlar iki gündür cok kötüydüm iş yerinde sıkıntılarım vardı. çok moralimi bozdular. şiş gözlerle gezdım. ama şimdi iyiyim şükür. bir daha kımse ıcın canımı sıkmayacam
bu arada ağır adımlarla ilerliyorum bu hafta cok dıkkat edemesemde kılom 79,2 oldu. buna da şükür dıyorum inş. haftaya amacım 78 e inmek
ah ah cnm ne güzel anlatmışsın insan içinde olunca pek farketmiyo haklısın aslında yerimde olmak isteyen çok kişi vardır belki ama ben şuan (lohusalık psikolojisindende olabilir )virajlı uçurum kenarındaki yolları ne sağlık ne eğitim ne de eğlence adına beni tatmin etmeyen bi yerde yaşıyorum ama eşimi çok seviyorum onun yanında old her yerde mutluyum hoş 2 çocukla nerde olsam bi yere gidemezdim ya
bu arada çocuklar iyi ve karadeniz turunuzu yaparken misafirimiz olursanız sevinirim köy yayla ayağımız yoğundur beraber gideriz
sağol cnm
cnm katılıyorum ve bende bekarken pasta çeez geçiştirirdik ama şimdi ilerlettik sağolsun eşim çok hassatır o gün daha çok ibadet edip şükrederiz
süpersin cnm yakınımda olmanı çok isterdim
Günaydın kızlar iki gündür cok kötüydüm iş yerinde sıkıntılarım vardı. çok moralimi bozdular. şiş gözlerle gezdım. ama şimdi iyiyim şükür. bir daha kımse ıcın canımı sıkmayacam
bu arada ağır adımlarla ilerliyorum bu hafta cok dıkkat edemesemde kılom 79,2 oldu. buna da şükür dıyorum inş. haftaya amacım 78 e inmek
hayırdır kuşum kilo almışsın..burdan uzak kalmak yaramıyor inangünaydın kızlar inşallah herkez vermiştir kara yaglarını
kilom 71.0
gitmemiş canım almışgünaydııın :)) seninde gitmiş kiloların tebrik ederim...
tebriklerrrrrrrr
yaaaaa kızlar ben bide çevremden çok etkileniyorum herhalde sen kilolu degilsin ne sakın zayıflama diyorlar ama ben mutlu degilim onlar bana kilon güzel yerinde tam balık etisin dedikçe bazen mutivasyonum düşüyo tamam oram buram fırlamıyor ama boy 168 kilo 71 çok çok çok en azından 65 olsammm ahhhh ahhhh hiç olamicakmışım gibi geliyor
ahh bu çevredeki insanlar banada aynısını diyolar zayıflık çok yakışmıyo kilo güzel oldu sende diyolar ama ben memnun diilim oyuzden onları takmıyorum sende takma sen kendini nasıl iyi hissediyosun önemli olan o :))
aynı şeyler bende de var o yüzden belki gevşeyip kilo dalgalanması yaşıyorum son zamanlarda ama bu pazartesi itibari ile aklım başım geldi ve kendi düzenimle tekrar verdiğimi gördüm..aynı dert bende de var canım eşim bile böyle harikasın ne olur zayıflama diyor deli mi ne :)) arkadaşlarım bir kahkahan yetiyor arkadaşım ne olur öyle diyet miyet yapıp mutsuz etme hem kendini hem bizi diyorlar :)) çıldırmış olmalılar :)) ama ben radşkal karar aldım hem kahkaha atarım hem diyet yaparım diyorumaldırma öyle diyenlere sen kendini nasıl hoş görüyorsan öyle ol canım ..
yılbaşı... adı üstünde yeni yılın başı.. o ışıltıyı,insana veren enerjisini,umudunu,mutluluğunu seviyorum. benimde yeni yılı karşılamalarım pasta,çerez,ve tombaladan öteye gitmiyor. ailemizde alkol kullanan yok,sigara içen bile yok şükür :)) hüzünlü olma,sevgiyle kal canım.
çok iyi değil canım takıma göre eksideyim özür diliyorum grubumdan ama kendime göre verdim o yüzden 68 lerle gelmedim buraya acıcık içim rahat işteteşekkürler akrebimde sen naptın hadi paylaş merak ettim :))
tebrik ediyorum canım vermişsin sen özellikle akşamlarına dikkat edip sporunda azimli olsan süper kilolar verirsin biliyorum çünkü tanıyorum karamelimi...Günaydın kızlar iki gündür cok kötüydüm iş yerinde sıkıntılarım vardı. çok moralimi bozdular. şiş gözlerle gezdım. ama şimdi iyiyim şükür. bir daha kımse ıcın canımı sıkmayacam
aynen öyle şekercikkızlar bu hafta 2. takım süper vermeyen yok gibi aman nazar değmesin
banucum zaten senin kilon nerdeyse hedefin olmuş bence bukadar kilo verip tekrar
korumak hiç kolay değil
bu arada yarışma bize iyi geldi canım
akrepçim geçen haftanın torpili var demek
maaşallahah ah cnm katılıyorum ve bende bekarken pasta çeez geçiştirirdik ama şimdi ilerlettik sağolsun eşim çok hassatır o gün daha çok ibadet edip şükrederiz
süpersin cnm yakınımda olmanı çok isterdim
ben döverim seni üzenleri..benim akıllı,terbiyeli karamelimi üzmeye ne hakları varmış bakayım.. aa her taraf sinir bozucu insanlarla doldu..
boşver karamelim sen ,negatif elektrikleri tarafından çarpılır onlar,senin uğraşmana bile gerek kalmaz..
yine de kilo verilmiş.bravo..
tamam canım..vermişsin tebrik ediyorum seni de her ne kadar çiğköfte olsandamerhaba kaptanım çok özür dilerim geç kaldım ama kilo bildirimimi yapayım hemen 65,7 kg başlangıç cuma itibariyle 64,5 kg ile haftayı tamamlamış bulunuyorum
akreppp hadi grupları hesapla merak ettim .:))
Tebrikler canım.kilo bildirmi yapıyorummmmmmmmmm
geçen hafta 69,1 bu hafta 67,9 tamıtamına 1,200 süpper valla bu hafta gibi tutarsam bogazımı 3 aya kalmaz istediğim kiloya ulaşırım akreppp çiğköftelerdeki birininin (herdemk nın ) kilosunu yedimmm hadi sıra sizde
Moralini bozma banu haftaya verirsingünaydın 2. takım.kilom aynı.spor yapamadığım sürece de aynı kalacak..
Damlaya damlaya göl olur.süpersinnnnnnn
oooo ne güzel beraber diet yaparsınız en azından yanında hapur hupur yiyen biri olmaz kilo verdin mi bilmiyoru ama dukanla haftaya tozunu attırırsın takımın
tebrik ederim cnm bende 64 ün altını hiç göremedim birgüüüüüüüüün görürmüyüm acaba
sende süpersinnn
bende bu hafta azcık vermişim kiiii yediklerimden sonra vermeme bile şaşırdım ufaklık çok gazlı hiç uyutmuyo sabaha karşı o bitkin düşüyo uyuyo bu sefer büyük oğlum uyanıyo bugün gündüzde uyuyamazsam akşam acillik olurum heralde bu yorgunlukla kendimi yemeye veriyorum
bu hafta 79.5 300 grcık gitmiş
Sağol tatlım. Ben maalesef sigara tiryakisiyim ve 1 ocakta bırakmayı hedefliyorum.Ozamana kadar tam hedefe ulaşsam iyi olacak.eee bu halin iyi demekki benim gözümde sen hedefine ulaşmışsın canım benim :))
Canım burdaki listelerden çok farklı değil diyetisyenin listeleri. Hem herkez diyetisyenle kilo vermiyor üzme kendini.ayy cnm ya ne üzel vermişsin gaza geldim valla demekki olabilir hemde 3 aydır bu kiloda old göre 7 aya indin bu kiloya
ahh ya burdada sizin gittiğiniz diyetisyenlerden olsa ne olurdu sanki koca ilde diyetisyen olmazmı ya yine moralim bozuldu
günaydın kaptancımm
Tebriklergünaydın kızlar inşallah herkez vermiştir kara yaglarını
kilom 71.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?