Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ne güzel kilolar verilmiş , hadi bakalım önümüzdeki haftaya yarış başlıyor.

herdemk cim geçen hafta sen birinci olmuşsun tebrik ediyorum..
paylaşım alanına yaptıklarını anlatırmısın..gecikmeli oldu ama olsun artık napalım..

tebrik ediyorum hayatım

Maşallah takım arkadaşlarıma herkes ne kadar güzel kılolar vermiş. inş. her hafta böyle olur.
nazar boncuğu lazım 2.takıma

kimse için sıkma canını gerçekten seneler geçtikçe anlıyorsun en değerli sensin

evet canım çok haklısın ama arada kalan hep olduğum için en çokta ben üzülüyorum. ben insanları anlayamıyorum artık özellikle kızları. iş hayatında erkeklerden yana hıcbır sıkıntım yok ama bu kadın milleti çok fena :) hep sorun cıkartıyorlar

ben aslında 900 gr verdim kızlar çünkü yarışmayı unuttuğum ve abarttığım
hafta sonu sonrası pazartesi sabah 68 i görmüştüm

ah şu haftasonları yemesek kesin kılo vermiş olarak cıkacaz o tartıya. bende belkı haftasonu öyle herseyı yemesen kesin 1 kılo verirdim

teşekkür ederim akrebim. inş. akrebim eski günlerimi çok özlüyorum. tek istediğim 62 kılo olmak artık. 5 lı rakamları görmesemde olur.

:2::2::2: banucum çok üzüyor insanlar beni bazen çok sıkılıyorum onlardan. zorla istemediğim şeyler yapmak zorunda bırakıyorlar. iş yerini ilkokula dönüştüler. herşeye küsüyorlar gereksiz alınganlıklar. bide hırslılar hırslarından yapamayacakları şey yok.
en ıyısı boşvermek zor oluyor ama ilgilenmiyecem artık.:)
evet bu hafta yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen hatta spora bıle gıdememe rağmen vermişim az da olsa o yüzden mutluyum bugun

Mutluluğun şartları

1) Asla demeyin

2)Ama ve fakat kelimelerini mümkün olduğu kadar az kullanın.

3)Fark etmez demeyin çünkü her şey farkeder.

4)Hiç bir cümlenizin fiili mış,miş,lar,ler,mışlar,mişler ile bitmesin.Bunlar sizin bilmediğiniz ve görmediğiniz, başkasının anlattığı eylemlerdir.Bunlara göre hareket hem size hemde karşınıdakine zarar verir.

5)Başkasının yerine düşünmeyin

6)Başkasının yerine karar vermeyin

7)Bencilce yaşayın.Zaten insan bencildir ve kendisi için yaşar.Aksini düşünüp kendinizi kandırmayın

8)Olaylara,konulara pozitif düşünce ile yaklaşın ( yapacağım,başaracağım gibi) Ancak bu pollyanacılık olmasın

9)Kesinlikle vazgeçmeyin

10)Geçmişi yargılamayın,birşey kazanamazsınız.Sadece tecrübe olarak faydalanın ve mutsuzsanız tekrar etmeyin.

11)Mutlu olmak ve ilerlemek için yaşanan şeyleri tekrar yaşamayın,yaşanmışlardan faydalanın(ateşin el yaktığını öğrenmek için elinizi ateşe sokmaya gerek yok)

12)Kendinize ve etrafınızdakilere güvenin, onları sevin.

13)Genelleme yapmayın

14)Hissettiğinizi yaşayın, varsın dünya beğenmesin.Siz beğeniyorsanız yeterli.

15)Bir anı yaşamak için yıllar harcamak başarısızlıktır,başarı bir anda yılları yaşayabilmektir

16)Karar verin, şu an sizin de yeni ve mutlu bir hayata başlama anınız olsun

Son düzenleme:
2.TAKIM takım içi sonuçları

1.genic(65,7 / 64,5 / 1,2 / 1,83%)

2.tugbaemrah( 69,1 / 67,9 / 1,2 / 1,74 %)

3.herdemk( 77 / 75,7 / 1,3 / 1,69%)

4.evder( 84,4 / 83 / 1,4 / 1,66%)

5.aybüke07( 69,3 / 6,3 / 1 / 1,44%)

6.yaren38( 60,9 / 60,2 / 0,7 / 1,15%)

7.karamel_guzel( 79,5 / 79,2 / 0,3 / 0,38%)

8.irem&özge(76 / 75,8 / 0,2 / 0,26%)

9.banusultan( 62 / 62 / 0 / 0,00%)

10.zulaley( 70,9 / 71 / -0,1 / -0,14%)

11.akrep33 ( 66,2 / 67,1 / -0,9 / -1,36%)

geçen hafta çiğköfteler ve yeşil elmaların yarışma sonuçları

çiğköfteler

herdemk 1,3
evder 1,4
genic 1,2
yaren38 0,7
karamel_güzel 0,3

toplam verilen kilo:4,9

yeşil elmalar

akrep33 -0,9
banusultan 0
zulaley -0,1
irem&özge 0,2
aybüke 1
tuğba 1,2

toplam verilen kilo:2,4​

Son düzenleme:
bu haftanın yarışma grupları

1. grup tırtıllar grubu

1.genic2.tugbaemrah
3.herdemk
4.evder
5.aybüke07

2. grup solucanlar grubu

6.yaren38
7.karamel_guzel8.irem&özge
9.banusultan
10.zulaley
11.akrep33

haydin bre yarış başlamıştır göreyim önce kendimi sonra sizleri

ozamnnn herdemk bu hafta aynı gruptayız o zamn solucanları ezelimmmmmmmmmmmmm :)))))))))))

canım iş yerindekilerle arkadaş olunmuyor herhalde çogu arkadaşımdan bunu duyuyorum oglumun ögretmenide ögretmenler odasına asla gitmem çocuklarımla otururum diyor sıkılmıyormusunuz diyorum çocukların gürültüsü onların dedikodu ve kendini begenmişliklerini segretmekten iyidir diyordu sende biraz uzakdur istersen o zaman bu kadar üzülmessin

ayy ne heyecanlıyım..
heyecandan kahaltı yapmadım hala canım bişii istemiyor..limonlu çay içmekten lavabo iznine çıkıyorum kızlar müsadenizle
alemsin kızım yaaaaaa ay ben anlamıyorum ben çokmu oburum sabah yüzümü yıkayıp hemen çayımı koyarım yatakları toplar toplamazda kahvaltıdayım aslında okadarda bekleyememde ama ev dagınıkken karnımı doyuramam :26:

kız inanamıyorum kilomu almışım okadar yürüyüş nere gitti anlamadım 200 gr almışım

herdemk cim geçen hafta sen birinci olmuşsun tebrik ediyorum..
paylaşım alanına yaptıklarını anlatırmısın..gecikmeli oldu ama olsun artık napalım..

tebrik ediyorum hayatım
tebrikler herdemcim

kızlar benim yüzümden kazanamadınızzz ay kendime nekadar kızdım şimdi hemen totomu kaldırıyorum leslile yürümeye başlıyorummm hııı bide dün 1 saat sahilde 40 dk leslile yürümüştüm

Son düzenleme:
1. grup tırtıllar grubu

1.genic
2.tugbaemrah
3.herdemk
4.evder
5.aybüke07

2. grup solucanlar grubu

6.yaren38
7.karamel_guzel
8.irem&özge
9.banusultan
10.zulaley
11.akrep33

dedim kimse kimseyi yiyemez bu hafta

bu sefer de ezdiler be yaa

olumsuz insanlardan hayırlı tavırlar bekleme.kimsenin nazını,kaprisini çekme,gerektiği yerde hayatından çıkar,gerektiği yerde de kalbinden.ben de çok kızarım yaşını alıp aklını başına alamamış,olgunlaşamamış insancıklara.aman kırmayayım dediğim her sefer ben daha beter kırılmışımdır.verdiğin değeri haketmiyorsa niye çabalayasın ki..

2. grup solucanlar grubu

6.yaren38
7.karamel_guzel
8.irem&özge
9.banusultan
10.zulaley
11.akrep33

evet kızlar bu hafta sizden en az ama en az 200 gr bekliyorum tete o kaa buna kendimde dahil...

akşam 8 sonrası midelerinizin fermuarını ben kapatıyorum aklınızda olsun..açanı fururumm

yok yok bu hafta unutmakmı töööbeee

yenilmek hiç bana göre değil hiç de yenilmedim bu konuda çok feciiii oldum acaip hırs yaptım kızlar kendinize dikkat edin almak yok

kızlar bugün anneme gidiyorum aslında akşam yemegine çagırdı ama yemegimizi yerizde geliriz dedim annemin yemeklerini nekadar az yesem kardır ozaman su böregiyle tatlı yaptım dedi anne yapmadiyorum damadım yer sen yeme diyor banna pazar günüde karaburuna gidicezzz pazartesiye görüşürüz kızlarr herkeze hayırlı güzel bir hafta sonu diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…