Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

anam çok dişli çıktı bu rakip milleti..

sabahtan bu yana bişii yemedim az önce zoraki bir kuşbaşı dürümü tükettim..

yaşasın küçülmüş mideler

sevgili solucanlar şiddetle şekersiz çaylarınıza bir kaç damla limonu tavsiye ediyorum..pazartesinden bu yana farkettimki her geçen gün daha az gıdayla doymaya başladım ki doymak bilmeyen benden söz ediyorum akşamları başlarsam sonu gelmez diye hiç yemeyen benden söz ediyorumm akşamları bile doyuyorum hemen..
bu saat olucak ben bir dürümle doyucaktım pehhh inanmazdım bile ama inanın zoorla bitirdim eşim olmasa yanımda yemezdim zaten onuda o söyledi duyunca bişii yemediğimi..
haa 13:30 gibi tarçınlı yeşil elma yemiştim bi tane..

bu hafta bol bol limon bir kaç damla limon sıkarak açık şekersiz çay içitim..limon mideyi küçültüyor sıcak suyla birleştiğinde bu da süper bişii yaa

tabikii bu sözüm sadece ve sadece solucanlaraaa

eveeet hemen bir kupa açık ama çok açık çayımı alayım ve üzerine limonumu sıkayımmm miss gibii içeyimm demi amaa
buyrun kızlar sizlerede ikram edeyim

tırtıllar sizin için yanında şam tatlısı da var eeee hakettiniz bu hafta o yüzden bol bol yiyin siz spor da yapmayın yorulmayın yanee

heheheh bu taş banaydı galiba kafamı yardı :44:
heheheheh akrep oymacılıktan kovboyculuga terfi etti :)))

amaaa akrebim ben geçen hafta sizleydim bu hafta tırtıllardayım azcık bana nalayış lütfennnn ((((((

ben limonlu ılık su içerdim ama mideyi küçülttüğünü yeni duydum bu güzel bilgi için teşekkür ederim gelecek hafta sonuçlarıma nasıl yansıyacak acaba

akrep vursada biz yine birinciyiz sende öyle tuğbacım

canım ben de senin gibiydim kalkarkalkmaz açlardandım yanii ama işte sonuç bu..halimi canlı canlı dakika dakika paylaşıyorum sizlerle..

valla kuşum ikimiz hem takımın hem grubun yüz karasıyız popolarımızı kaldırmak şart oldu kesinlikle vermeliyiz haftaya..akşamlarına dikkat et şekercik..o yürüyüşlerle kesin verirsin..

aynen katılıyorum hayatım

Hadi bakalım kim kazanacak.
Yeme canım cıs onlar.

Bende içiyorum şimdi limonlu papatya çayımı.

kızlar gerçekten tarçın aşırı işe yarıyor tatlı konusunda ama

tansiyon hastalığınız varsa dikkat edin

geçen sene annem (yüksek tansiyon hastası) oda içmişti ilacını aldığı halde yükseldi tansiyonu ve uzun süredir bu şekilde yükselmiyordu
sonra biz tabi bilmiyoruz tarçından o içiyor tansiyon yükseliyor

sonra biraz araştırdık farklı ne yaptığını tarçını gördük ve kestik ve tansiyonu düzeldi tarçını böyle bir etkisi oluyormuş

ama benim annem çok yüksek tansiyonludur belki herkese etkilemez ama sizinde bilginiz olsun istedim

aman bacım dikkar et..bak rakipler pek dişli ona göre..sen canının çektiğini sar sabah ye akşam sakın yeme güzelim..sen kat çayını şekersiz limonu sık iç biliyorum çaycı güzelisin hakkını çaydan yana kullan..limonlu limonlu miii...şeker yok amaa..ne zaman canın cısslardan çekse beni hatırla bu hafta boyunca özellikle akşamları taammmıııııııı

anam çok dişli çıktı bu rakip milleti..

sorma bacım sorma...işi sıkı tutmazsak bugünden gidicez yine...

ciddiye almadık nasılsa yeneriz diye birde hafta sonu unuttum yarışı al sana dediler unuturmusun oyyyy sabah erken kalkıciim ya yürüyüş ya aerobik ya plates....birinden biri ama mutlaka olucak spor mutlakaa

o geçen haftaydı şekercim bu hafta karşımızdasın ...
ben limonlu ılık su içerdim ama mideyi küçülttüğünü yeni duydum bu güzel bilgi için teşekkür ederim gelecek hafta sonuçlarıma nasıl yansıyacak acaba
yok canım tırtılların midesini genişletiyor bence hiiiç deneme pis kaka oo
Hadi bakalım kim kazanacak.

Yeme canım cıs onlar.

Bende içiyorum şimdi limonlu papatya çayımı.
tabii ki biz kazanıcaz yarencim..afiyet olsun yağ eritsin inş..gr gr gitsin hergün..

düzenli yürüyüşle hiç bişii olmaz şekercim..annenin epey yüksekmiş demekki etkilenmiş..normalde şekeri hayatından çıkaran kişi düzenli de yürüyorsa tansiyon denen bişii kalmaz zaten..

Kızlar bu haftalık benden bu kadar , pazartesi görüşürüz. Kendinize iyi bakın ve haftasonu azizliğine uğramayın.

ama anlamadığım oğlunun öğretmeni de bir velinin yanında diğer öğretmenlerin dedikodusunu yapmış olduu:26: ben hiç uygun görmedim bu tavrı, meslek hayatımızda herkes her şekilde sıkıntı yaşayabilir, ben de yaşıyorum zaman zaman, ve bunu sizlerle paylaşıyorum, dertleşmek babında, ama bunu tutup ta bir veliye asla söylemem, ya da başka bir öğretmen arkadaşımla doturup diğerini eleştirmem, paylaştığım sadece sizlersiniz, ve eşim ben böyle rahatım deyip kestirip atması daha uygun olurmuş bencee

kızlar bu hafta hemen hemen hiç uğrayamadım, geçmişi de pek okuyamayacağım şimdi belki sonra okurum,

sizlerle görüşemediğim zaman içierisinde diyetime ağırlık verdim ve sporumu yaptım, günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalıştım ve sonuç beni de memnverun etti, geçen hafta ile bu hafta arasında 1 kilo vermişim, hedefim haftaya 67 leri görebilmek, eğer 67 leri görebilirsem eğer hedefime ulaşmama 3 kilo kalmış olacak çok çok sevinçliyim, acayip motive oldum bu 1 kilonun gitmesi ile, acaba su kaybı mıdir diye gidip gelip tartıldım, az önce de tartıldım, sonuç aynı, çok mutluyum

akrepçiğimin dediği gibi insanın midesi küçülünce zaten az yeme ile beyne doyma sinyalleri erkenden gidiyor ve kendimizi böyle terbiye etmiş oluyoruz.

çok kıskandım şu an, yerinde olsam keşke olabilseydim anne yemeğimi hazırla geliyoruz derdim yemekler şöyle dursun o aile sıcaklığını istiyorum beeennn

herdemk cim geçen hafta sen birinci olmuşsun tebrik ediyorum..
paylaşım alanına yaptıklarını anlatırmısın..gecikmeli oldu ama olsun artık napalım..

tebrik ediyorum hayatım

teşekkür ederim :)) takımım olmasa beni motive etmeselerdi zor olurdu herşey.
paylaşım alanı derken neresi hayaım o alan:44::44:

bu arada takım olarak geçen hafta 2. mi olmuşuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…