Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 235. ETAP SONUC LİSTELERİ
9 - 16 aralık

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................14. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................2. TAKIM:87:

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
4. takımdan.............alda.................4,12%
İKİNCİ
9. takımdan.............Nagieymen......................2.92%
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............siyamum .....................2.91%

işte budur kızlar bu hafta 3. olduk

canııım,canımın içi... içten söylediğini öyle hissettim ki keşke keşke yanında olabilseydim.kalbim seninle. inan burdan da yeterim ben sana kalbimi tıklatman yeter
grçekten düşünülmeden içten söylemiştim

cnm msj görmemiştim inş haftaya sizlerle olurum

ama bu hafta bnde yarışayım ne olur hem tırtıllarda 1 kişi eksik

her şehrin ayrı bir zorluğu oluyor en azından yeşillerin içindesin

kimse için sıkma canını gerçekten seneler geçtikçe anlıyorsun en değerli sensin
haklısın cnmmmm ve burdan gitmeyide düşünmüyorum ağlandığıma bakma
damla damla erisin yağlarım
valla cnm artık daha aktif yer almayı planlıyorum takımda şu 2 haftayı iyi değerlendirip yeni yıla daha ince gireyi istiyorum
bide cnm ben 1. takımdaydım demiştim ya bıraktığım kilodan başlamalıyım sanırım onu mu bulmalıyım yoksa 2 takıma geldiğim kilomumu söyleyeyim

her şerde bir hayır varmış üzme kendini cnmm

Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.

yareeen harikasın tebrik ederim, senle yaklaşık aynı kilolardaymışız başlarken, çok çok güzel vermişsin, hedefine de 2 kilo kalmış, darısı başıma inşallahhh, izindeyim...

hep diyetisyenle mi devam ettin bu kiloları verirken? sistemin nedir??

ben de zamanında hopa da görev yaptığım için bölgeyi çok iyi tanıyorum, sağlık başlı başına bir sıkıntı malesef orada, hopa artvin in en gelişmiş ilçelerinden sayılır, arhavi ve hopa en merkezi ileçleridir, ama ne arhavide ne de hopa da doğru düzgün dokktor bulunmaz, gelen gider gelen gider, sonuç olarak oradakiler kendilerini ya rize devlet hastanesine ya da trabzon devlet hastanesine atarlar, kii ben de rize ye gitmiştim sağlık tedavim için, o yüzden seni çok iyi anlıyorum, rize ye gidip gelmek çok zor bir iş olmasa da yine de zaman alıcı ve oyalayıcı olacaktır, bir gününü harcayacaksın haliyle, bir de ben yanlış hatırlmaıyorsam sen 2. bebişi doğurmuştun emziriyordun değil mi? ben ce senin için diyet erken, kendini strese sokma ki, bebişin doya doya anne sütünü alsın

ama simdi bu olmadi ama ben bu hafta regl olucam pazara bekliyorum ama bakalim

evet tam anlattığın gibi cnm bebişim 26 günlük ben sağlıklı beslenmek istiyorum dikkat etmezsem abur cubura dalıyorum yoksa bi kısıtlamam yok

unutmadan herdemkcimi bende tebrik ediyorum

günaydın solucanlar ve tırtıllar
bundan sonra planım ilk boş anımda menümü yazmak ve hergün enaz bir kez uğramak inş

kahvaltı
1 kupa süt arttırıcı çay sonrasında
3dilim karışık tahıllı kızarmış ekmek eşliğinde peynir zeytin haşlanmış yumurta bal yağ ve ihlamur çayı

ara
1 elma 1 mandalina

kaçamak
nescafe ve 146 cal çikolata

kaçamaktan kaç gündür kaçıyodum bu sefer abuk subuk şeyler yiyip yine aynı kapıya çıkıyodu yedim kurtuldum ama bidaha olmayacak

öğle
1 kase yoğurt çorbası 1 dilim tahıllı ekmek

ara
1 armut

akşam
3k pilav
3k mantar yemeği
1 kase yoğurt

yatmadan
2 porsiyon meyve yada aşure

diye planlıyorum yazdım çünkü dışına çıkmama böylelikle değişiklik olursa yazarım

su 3 lt yakın içiyorum ve bugünden itibaren spora başlıyorummmmmmmm

mekik aletiyle toplam 200 mekik sözü veriyorum

yatmadan önce meyve ve aşureyi çıkar canım..onun yerine tarçınlı şekersiz ılık süt veya bol su canım...sabah ye o dediklerini...

ben de bugün itibariyle 100 mekikle başlıyorum hadi bakem yokmu artıran

kızlar benim bebek planı tamamen yattııı, hem eşim istemiyor bir türlü hem de büüyk ihtimalle yaza kardeşimin düğünü olacakmış, düğün salonu araştırıyorlar, düğüne katılabilmem için hamilelik planlarımı ertelemem şart, üzerime bir rahatlama geldi şimdi, çünkü daha da istediğim kadar zayıflayabilirim doya doyaaa

yatmadan önce meyve ve aşureyi çıkar canım..onun yerine tarçınlı şekersiz ılık süt veya bol su canım...sabah ye o dediklerini...
tamamdır kaptancım ama şunu söylemeliyim biz akşam yemeğini çok erken yiyoruz en geç 6 ve 12 de yyatağa girip 2 gibi uyuyorum acıkıyorum daaa

hayırlısı olsun cnm zaten öğretmendin galiba en ideali temmuzda hamile kalıp mart nisan doğum yapıp 2 . dönemi kapatmak yaz tatili de girince bebek 6 aylıkken işe başlarsın

kahvaltı
1 kupa süt arttırıcı çay sonrasında
3dilim karışık tahıllı kızarmış ekmek eşliğinde peynir zeytin haşlanmış yumurta bal yağ ve ihlamur çayı

ara
1 elma 1 mandalina

kaçamak
nescafe ve 146 cal çikolata

öğle
4 kaşık yumurtalı soğanlı patates salatası

akşam
3k pilav
3k mantar yemeği
1 kaseden az yoğurt
bikaç kaşık patates salatası

yarım saaat sonra 3 kaşık aşure yedim ve saat 6 bile olmadı

yatmadan
elma ve bol suuuu içerim günü güzel bitiriirim inş

evet tam anlattığın gibi cnm bebişim 26 günlük ben sağlıklı beslenmek istiyorum dikkat etmezsem abur cubura dalıyorum yoksa bi kısıtlamam yok

unutmadan herdemkcimi bende tebrik ediyorum

teşekkür ederim canım :)))

kizlar ne kadar guzel kilo vermisiz herkese cok tebrik ederim

canım benim grupta birinci olduğun için seni tebrik ederim,bu hafta aynu ekipteyiz küçük tırtıllar olarak aynı başarıyı bekliyorum :))) hepimizden

harikayız :)) haftaya birinci olabiliriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…