teşekkür ederim :)) takımım olmasa beni motive etmeselerdi zor olurdu herşey.
paylaşım alanı derken neresi hayaım o alan:44::44:
bu arada takım olarak geçen hafta 2. mi olmuşuz?
Herdemk tebrik ederim canım .
ozamnnn herdemk bu hafta aynı gruptayız o zamn solucanları ezelimmmmmmmmmmmmm :)))))))))))
canııım,canımın içi... içten söylediğini öyle hissettim ki keşke keşke yanında olabilseydim.kalbim seninle. inan burdan da yeterim ben sana kalbimi tıklatman yeter
2.TAKIM takım içi sonuçları
1.genic(65,7 / 64,5 / 1,2 / 1,83%)
2.tugbaemrah( 69,1 / 67,9 / 1,2 / 1,74 %)
3.herdemk( 77 / 75,7 / 1,3 / 1,69%)
4.evder( 84,4 / 83 / 1,4 / 1,66%)
5.aybüke07( 69,3 / 6,3 / 1 / 1,44%)
6.yaren38( 60,9 / 60,2 / 0,7 / 1,15%)
7.karamel_guzel( 79,5 / 79,2 / 0,3 / 0,38%)
8.irem&özge(76 / 75,8 / 0,2 / 0,26%)
9.banusultan( 62 / 62 / 0 / 0,00%)
10.zulaley( 70,9 / 71 / -0,1 / -0,14%)
11.akrep33 ( 66,2 / 67,1 / -0,9 / -1,36%)
bu haftanın yarışma grupları
1. grup tırtıllar grubu
1.genic2.tugbaemrah
3.herdemk
4.evder
5.aybüke07
2. grup solucanlar grubu
6.yaren38
7.karamel_guzel8.irem&özge
9.banusultan
10.zulaley
11.akrep33
haydin bre yarış başlamıştır göreyim önce kendimi sonra sizleri
haklısın cnmmmmher şehrin ayrı bir zorluğu oluyor en azından yeşillerin içindesin
kimse için sıkma canını gerçekten seneler geçtikçe anlıyorsun en değerli sensin
damla damla erisin yağlarımTebrikler canım.
Moralini bozma banu haftaya verirsin
Damlaya damlaya göl olur.
Sağol tatlım. Ben maalesef sigara tiryakisiyim ve 1 ocakta bırakmayı hedefliyorum.Ozamana kadar tam hedefe ulaşsam iyi olacak.
Canım burdaki listelerden çok farklı değil diyetisyenin listeleri. Hem herkez diyetisyenle kilo vermiyor üzme kendini.
Tebrikler
Evet canım kimse için canını sıkmaya değmez.
valla cnm artık daha aktif yer almayı planlıyorum takımda şu 2 haftayı iyi değerlendirip yeni yıla daha ince gireyi istiyorumahh o eşler yokmuuu
hoş geldin canım...
verdiğine sevindim..bence 2. takım ruhundan uzak kalma..senin özel durumundan dolayı günde bir mesaj istiyorum senden..
tek mesaj bile senin hapur hupur yemene engel olucaktır ve haftaya gr değil kilo vererek geliceksin takıma..
seni bu hafta ekliyorum listeye şişko bir anne değil gayet ince bakımlı kendine güvenen bir anne olucaksın bizimle birlikte inş..
buraya geldiğinde kilon ne kadardı yazarmısın hemen
bakceez görceez sonuçları şekerlik
Günaydın kızlar iki gündür cok kötüydüm iş yerinde sıkıntılarım vardı. çok moralimi bozdular. şiş gözlerle gezdım. ama şimdi iyiyim şükür. bir daha kımse ıcın canımı sıkmayacam
bu arada ağır adımlarla ilerliyorum bu hafta cok dıkkat edemesemde kılom 79,2 oldu. buna da şükür dıyorum inş. haftaya amacım 78 e inmek
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim
Burada başladığımda 61.9 , geçen hafta 60,9 , bu hafta 60.2 . Bu hafta 700 gr. gitmiş biraz hızlandım geriye kaldı 2,2.
Tabiki diyeceksin canım. 26 Şubat 2011 diyetisyene ilk başladığımda ben de 80'i vurmuştum. Son 3 aydır bu kilolarda geziyorum. Aslında çoktan hedefi bulurdum ama eşim sağolsun daha fazla vermemi istemediği için diyetimi hep sabote ediyor.
ben de zamanında hopa da görev yaptığım için bölgeyi çok iyi tanıyorum, sağlık başlı başına bir sıkıntı malesef orada, hopa artvin in en gelişmiş ilçelerinden sayılır, arhavi ve hopa en merkezi ileçleridir, ama ne arhavide ne de hopa da doğru düzgün dokktor bulunmaz, gelen gider gelen gider, sonuç olarak oradakiler kendilerini ya rize devlet hastanesine ya da trabzon devlet hastanesine atarlar, kii ben de rize ye gitmiştim sağlık tedavim için, o yüzden seni çok iyi anlıyorum, rize ye gidip gelmek çok zor bir iş olmasa da yine de zaman alıcı ve oyalayıcı olacaktır, bir gününü harcayacaksın haliyle, bir de ben yanlış hatırlmaıyorsam sen 2. bebişi doğurmuştun emziriyordun değil mi? ben ce senin için diyet erken, kendini strese sokma ki, bebişin doya doya anne sütünü alsınyok cnm ya emin ol yok sinir oluyorum zaten ben artvinde yaşıyorum ardanuç ilçesinde burda aile hekimleri dışında dr yok çocukları falan ile götürüyoruz hoş çocuk dr da yoktu yeni geldi ilde düşün yani çarşamba gittik ile her gittiğimde de soruyorum yokkk diğer ilçeleri bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum dur bi 182 den arayıp sorayım belki olur inşşşş
yareeen harikasın tebrik ederim, senle yaklaşık aynı kilolardaymışız başlarken, çok çok güzel vermişsin, hedefine de 2 kilo kalmış, darısı başıma inşallahhh, izindeyim...
hep diyetisyenle mi devam ettin bu kiloları verirken? sistemin nedir??
ben de zamanında hopa da görev yaptığım için bölgeyi çok iyi tanıyorum, sağlık başlı başına bir sıkıntı malesef orada, hopa artvin in en gelişmiş ilçelerinden sayılır, arhavi ve hopa en merkezi ileçleridir, ama ne arhavide ne de hopa da doğru düzgün dokktor bulunmaz, gelen gider gelen gider, sonuç olarak oradakiler kendilerini ya rize devlet hastanesine ya da trabzon devlet hastanesine atarlar, kii ben de rize ye gitmiştim sağlık tedavim için, o yüzden seni çok iyi anlıyorum, rize ye gidip gelmek çok zor bir iş olmasa da yine de zaman alıcı ve oyalayıcı olacaktır, bir gününü harcayacaksın haliyle, bir de ben yanlış hatırlmaıyorsam sen 2. bebişi doğurmuştun emziriyordun değil mi? ben ce senin için diyet erken, kendini strese sokma ki, bebişin doya doya anne sütünü alsın
günaydın solucanlar ve tırtıllar
bundan sonra planım ilk boş anımda menümü yazmak ve hergün enaz bir kez uğramak inş
kahvaltı
1 kupa süt arttırıcı çay sonrasında
3dilim karışık tahıllı kızarmış ekmek eşliğinde peynir zeytin haşlanmış yumurta bal yağ ve ihlamur çayı
ara
1 elma 1 mandalina
kaçamak
nescafe ve 146 cal çikolata
kaçamaktan kaç gündür kaçıyodum bu sefer abuk subuk şeyler yiyip yine aynı kapıya çıkıyodu yedim kurtuldum ama bidaha olmayacak
öğle
1 kase yoğurt çorbası 1 dilim tahıllı ekmek
ara
1 armut
akşam
3k pilav
3k mantar yemeği
1 kase yoğurt
yatmadan
2 porsiyon meyve yada aşure
diye planlıyorum yazdım çünkü dışına çıkmama böylelikle değişiklik olursa yazarım
su 3 lt yakın içiyorum ve bugünden itibaren spora başlıyorummmmmmmm
mekik aletiyle toplam 200 mekik sözü veriyorum
ben de bugün itibariyle 100 mekikle başlıyorum hadi bakem yokmu artıran
tamamdır kaptancım ama şunu söylemeliyim biz akşam yemeğini çok erken yiyoruz en geç 6 ve 12 de yyatağa girip 2 gibi uyuyorum acıkıyorum daaayatmadan önce meyve ve aşureyi çıkar canım..onun yerine tarçınlı şekersiz ılık süt veya bol su canım...sabah ye o dediklerini...
kızlar benim bebek planı tamamen yattııı, hem eşim istemiyor bir türlü hem de büüyk ihtimalle yaza kardeşimin düğünü olacakmış, düğün salonu araştırıyorlar, düğüne katılabilmem için hamilelik planlarımı ertelemem şart, üzerime bir rahatlama geldi şimdi, çünkü daha da istediğim kadar zayıflayabilirim doya doyaaa
evet tam anlattığın gibi cnm bebişim 26 günlük ben sağlıklı beslenmek istiyorum dikkat etmezsem abur cubura dalıyorum yoksa bi kısıtlamam yok
unutmadan herdemkcimi bende tebrik ediyorum
kizlar ne kadar guzel kilo vermisiz herkese cok tebrik ederim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 235. ETAP SONUC LİSTELERİ
9 - 16 aralık
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................14. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................2. TAKIM:87:
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan.............alda.................4,12%
İKİNCİ
9. takımdan.............Nagieymen......................2.92%
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............siyamum .....................2.91%
işte budur kızlar bu hafta 3. olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?