ev, es, cocuk, annemin rahatsizligi ve dis randevusu kizlae tek kelime ile oluyprum yorgunluktan bugun nasil gecti anlamadim simdede uyuyamiyorum bir magnezyum icip uyumayi deneyecegim umarim fark etmeden bu ara hastalanmam
selam kızlar nasılsınız..bu hafta çok yoğun olacağım,eşim de neredeyse eve uğrayamayacak kadar meşgul,her şey bana kaldı bu ara.kalmasına kalsın da kızların sıkıntısı hiç bitmiyor,hele küçük gece gündüz tepemde olunca kaça bölüneceğimi şaşırıyorum.kendime vakit ayırmayı çok özledim.kitabımı bile küçüğü sallarken,uyuturken okuyabiliyorum..şu ara ona da zaman yok ya,elimdekiler biteli çok oluyor,yenilerini almaya bir gidebilsem..
ev, es, cocuk, annemin rahatsizligi ve dis randevusu kizlae tek kelime ile oluyprum yorgunluktan bugun nasil gecti anlamadim simdede uyuyamiyorum bir magnezyum icip uyumayi deneyecegim umarim fark etmeden bu ara hastalanmam
eşine maşallah diyeyim,benim ki 3. çocuk mu allah korusun diyor inan.benim de içim istiyor ama yaş geçiyor artık..günaydın takımcımmm
Allah yardımcın olsun cnm seni en iyi ben anlarımda ne zaman bizde kendimize zaman ayıracağız onu merak ediyorum
aman kocişe sorsan kızımızda olmalıymış planıda yapmış 2013 te ev kredimiz bitiyo tatile gidecekmişiz stres atıcakmışız sonra 1 çocuk daha çok sevimli sölüo yoksa ben ona diyeceğimi bilirimm
takımcım düm akşam 50 sabah 50 meekik çektim daha çok çekmeyi planlıyodum ama sıpalarım rahat vermedi bugün en azından 100 ün üstüne çıkmalıyım
bugünkü planımı yazayım
kahvaltı
3dilim tahıllı ekmek eşliğinde rutin peynir zeytin bal ıhlamur eşliğinde tek şekerli
ara
aşure
1 bardak süt çayı
öğle
3k pilav
4k mantar
1 kase yoğurt
ara
2 porsiyon meyve
akşam
oğlumun doğum günü bugün 3 yaşını dolduruyo paşam pasta ve az çerez yerim diğerlerine dokunmamayı planlıyorum
4köfte
3kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara
2 porsion meyve
kızlar çorba içmiyorum pekte bilmiyorum mercimek gaz yapıo yayladanda bıktım tarifleriniz varsa bekliyorum
eşine maşallah diyeyim,benim ki 3. çocuk mu allah korusun diyor inan.benim de içim istiyor ama yaş geçiyor artık..
oğlunun doğum günü kutlu olsun güzelim.çok öpüyorum buradan..
tarhana çorbası içi canım,ilaçtır kışın..tavuk çorbası da güzel olur,aklıma pek gelmiyor şu an,çorbayla pek aram yoktur da..
günaydın takımcımmm
Allah yardımcın olsun cnm seni en iyi ben anlarımda ne zaman bizde kendimize zaman ayıracağız onu merak ediyorum
aman kocişe sorsan kızımızda olmalıymış planıda yapmış 2013 te ev kredimiz bitiyo tatile gidecekmişiz stres atıcakmışız sonra 1 çocuk daha çok sevimli sölüo yoksa ben ona diyeceğimi bilirimm
iyi bir işey kalmamış sizin kredinin bitmesine bizim 2019 da bitiyorralelacele ev aldığımız için biz 7,8 yıllığı hesaplatmadan direk 10 yıllık çektik krediyi, kendimizi sıkmadan öderiz dedik, keşke 7 yıllık çekseymişiz, bize sıkıntı vermiyor rahat rahat ödüyoruz çok şükür amaaa borç ne de olsa insana yük oluyor, kaldı 7 senemiz, çok fazla , eşim 3 sene sonra yeşil pasaport hakkına sahip oluyor, zaten biz 7 yıl sonraya kadar anca yurt dışı turu için para biriktirebiliriz, yurt dışı tatili için en az 7 yılımız var Allaşh ömür verip nasip ederse eğer
dikkat et bağırsaklarını kitleme şeker...Günaydın herkese.
Güzel bir hafta diliyorum kızlar. Ben bugün çok yoğun olacağım o yğzden işler başlamadan yazayım dedim.
Dün Dukan'a başladım çok şükür. Gayet rahat bir diyet gibi şimdilik. Yalnız kahvaltı zorluyor. Peynir ve yumurta olayı zor.
Monti daha kolaydı en azından seçeneği çoktu ama bana Dukan gibi bişiy lazım artık.
Eğer düzgünce yaparsam önümüzdeki pazar 2200 vermiş olmam lazım Dukanın testine göre. Hadi bakalım hayırlısı diyelim.
Öpüyorum hepinizi.
oğlumun doğum günü bugün 3 yaşını dolduruyo paşam pasta ve az çerez yerim diğerlerine dokunmamayı planlıyorum
kızlar çorba içmiyorum pekte bilmiyorum mercimek gaz yapıo yayladanda bıktım tarifleriniz varsa bekliyorum
Akrep ablam günaydın,
Bir süre Dukan la devam etmek istiyorum. Sonra bakalım belki geçerim monti ye tekrar çünkü bence en sağlıklı diyet o.
Dukan sağlıksız biliyorum ama yapacak bişiy yok. Başka türlü kurtulamayacağım kilolarımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?