Günaydın kızlar iyi bir hafta olur inşallah. Geçmişi bir okuyayım.
Günaydın kızlar iyi bir hafta olur inşallah. Geçmişi bir okuyayım.
günaydınnnn
Canım 66 kiloya inene kadar diyetisyene devam ettim , sonra sıklıdım bıraktım. Ben her hafta değil ayda bir gidiyordum. Menülerime bakarsan bu sistemle besleniyorum. Son 2-3 aydır hafta sonları yükleniyorum biraz o nedenle gram gram gidiyor ama olsun . Çok sıkı devam etsem sıkılabilirdim , daha öncede söylemiştim eşim kilo vermemi istemiyor daha fazla ona çaktırmamak için hafta sonları yükleniyorum mecburen.Bide değişim uyguluyorum onun için şunu asla yamem dediğim bir şey yok. Mesela 1 dilim kek yersem o gün ekmek yemiyorum yağı minumuma indiriyorum.yareeen harikasın tebrik ederim, senle yaklaşık aynı kilolardaymışız başlarken, çok çok güzel vermişsin, hedefine de 2 kilo kalmış, darısı başıma inşallahhh, izindeyim...
hep diyetisyenle mi devam ettin bu kiloları verirken? sistemin nedir??
ben de zamanında hopa da görev yaptığım için bölgeyi çok iyi tanıyorum, sağlık başlı başına bir sıkıntı malesef orada, hopa artvin in en gelişmiş ilçelerinden sayılır, arhavi ve hopa en merkezi ileçleridir, ama ne arhavide ne de hopa da doğru düzgün dokktor bulunmaz, gelen gider gelen gider, sonuç olarak oradakiler kendilerini ya rize devlet hastanesine ya da trabzon devlet hastanesine atarlar, kii ben de rize ye gitmiştim sağlık tedavim için, o yüzden seni çok iyi anlıyorum, rize ye gidip gelmek çok zor bir iş olmasa da yine de zaman alıcı ve oyalayıcı olacaktır, bir gününü harcayacaksın haliyle, bir de ben yanlış hatırlmaıyorsam sen 2. bebişi doğurmuştun emziriyordun değil mi? ben ce senin için diyet erken, kendini strese sokma ki, bebişin doya doya anne sütünü alsın
Ah ah bende sadece işteyken rahatım biraz nefes alıyorum.selam kızlar nasılsınız..bu hafta çok yoğun olacağım,eşim de neredeyse eve uğrayamayacak kadar meşgul,her şey bana kaldı bu ara.kalmasına kalsın da kızların sıkıntısı hiç bitmiyor,hele küçük gece gündüz tepemde olunca kaça bölüneceğimi şaşırıyorum.kendime vakit ayırmayı çok özledim.kitabımı bile küçüğü sallarken,uyuturken okuyabiliyorum..şu ara ona da zaman yok ya,elimdekiler biteli çok oluyor,yenilerini almaya bir gidebilsem..
Ne güzel olur boy boy. Bazen eşime diyorum bende hızımızı almışken bir tane daha yapalım diye oda beni yoksay diyor.günaydın takımcımmm
Allah yardımcın olsun cnm seni en iyi ben anlarımda ne zaman bizde kendimize zaman ayıracağız onu merak ediyorum
aman kocişe sorsan kızımızda olmalıymış planıda yapmış 2013 te ev kredimiz bitiyo tatile gidecekmişiz stres atıcakmışız sonra 1 çocuk daha çok sevimli sölüo yoksa ben ona diyeceğimi bilirimm
Günaydın . Hadi başarılar.Günaydın herkese.
Güzel bir hafta diliyorum kızlar. Ben bugün çok yoğun olacağım o yğzden işler başlamadan yazayım dedim.
Dün Dukan'a başladım çok şükür. Gayet rahat bir diyet gibi şimdilik. Yalnız kahvaltı zorluyor. Peynir ve yumurta olayı zor.
Monti daha kolaydı en azından seçeneği çoktu ama bana Dukan gibi bişiy lazım artık.
Eğer düzgünce yaparsam önümüzdeki pazar 2200 vermiş olmam lazım Dukanın testine göre. Hadi bakalım hayırlısı diyelim.
Öpüyorum hepinizi.
günaydın şekerler
herkese iyi bir hafta diliyorum
eveeet
solucanlar bol hareketli tırtıllar bol kalorili gün geçirin olurmu
Günaydın herkese.
Güzel bir hafta diliyorum kızlar. Ben bugün çok yoğun olacağım o yğzden işler başlamadan yazayım dedim.
Dün Dukan'a başladım çok şükür. Gayet rahat bir diyet gibi şimdilik. Yalnız kahvaltı zorluyor. Peynir ve yumurta olayı zor.
Monti daha kolaydı en azından seçeneği çoktu ama bana Dukan gibi bişiy lazım artık.
Eğer düzgünce yaparsam önümüzdeki pazar 2200 vermiş olmam lazım Dukanın testine göre. Hadi bakalım hayırlısı diyelim.
Öpüyorum hepinizi.
cumartesi 50 düz 50 ters toplam 100 mekik çektim..
pazar çekemedim ama merdiveni 100 kez inip çıkmışımdır mum ışığında çok romantik dimi
kayınbabamı yanıma getirdim tek kalmıştı eşi ölünce onun eşyaları geldi..eh ben de tek kolla yardım ettim..elektrik gitti tabii merdivenlere mumlar koydum kırmızı mumlar..harika görüntüsü vardı hem yağlarımın gidiyor olması hem o görüntü pek mutlu oldum..
sırtımdaki tüm kıyafetler su gibi oldu görmeliydiniz kazağım da dahil bunaçok hareketli bir gündü çook
cumartesi 50 düz 50 ters toplam 100 mekik çektim..
pazar çekemedim ama merdiveni 100 kez inip çıkmışımdır mum ışığında çok romantik dimi
kayınbabamı yanıma getirdim tek kalmıştı eşi ölünce onun eşyaları geldi..eh ben de tek kolla yardım ettim..elektrik gitti tabii merdivenlere mumlar koydum kırmızı mumlar..harika görüntüsü vardı hem yağlarımın gidiyor olması hem o görüntü pek mutlu oldum..
sırtımdaki tüm kıyafetler su gibi oldu görmeliydiniz kazağım da dahil bunaçok hareketli bir gündü çook
Bende bu hafta lesli bacıya başlıyorum dün indirdim.
canım o da bugün geliyor..bir de taliplisi var gibi bakalım hayırlısı..hayırlısı olsun akrepçim.görümcen ne olacak peki,bekar olan..
bacııııım o akşamları yediğin tatlı yani cıss türleri ne olaki acepppp..hem midene hem gözüme sokmaktan vazgeçiver olurmu sevgili solucan grubumun sevgili üyesiiHafta sonu menülerim
Cumartesi
Sabah
2 dilim peynir
3 dilim ekmek
1 yk. kuşburnu marmelatı
ara
nescafe
form çayı
öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
ara
1 kivi
1 portakal
akşam
1 kase arabaşı çorbası
1 tavuk but (haşlama)
3 parça çikolata
Pazar
sabah
sucuk
yumurta
1 dilim peynir
1 yk. kuşburnu marmelatı
2 dilim ekmek
ara
nescafe
form çayı
öğle
1 dilim börek
1 dilim kek
ara
1 portakal
akşam
fırın levrek
salata
1 dilim baklava:26::26:
Hafta sonu menülerim
Cumartesi
Sabah
2 dilim peynir
3 dilim ekmek
1 yk. kuşburnu marmelatı
ara
nescafe
form çayı
öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
ara
1 kivi
1 portakal
akşam
1 kase arabaşı çorbası
1 tavuk but (haşlama)
3 parça çikolata
Pazar
sabah
sucuk
yumurta
1 dilim peynir
1 yk. kuşburnu marmelatı
2 dilim ekmek
ara
nescafe
form çayı
öğle
1 dilim börek
1 dilim kek
ara
1 portakal
akşam
fırın levrek
salata
1 dilim baklava:26::26:
ne tesadüf bende haftasonu inidrim bir haftadır uğraşıyordum linklerde sorun vardı ama allahtan haftasonu buldum ve indirdim
birde şu 30 günde incelten egzersis te indirdim ama inceleyemedim
tşk ederim cnm çok yorucu bi akşamdı 1 bardak dahi çay içimedim pastanın tadınada mutfağı toplarken baktım daha doğrusu 1 dilim götürdüm pişmanımmmmmmmçelik oğlunun geçmiş doğum günü kutlu olsun nice senelere
cnm kaç çocuk vardı bide kaç yaşında acaba benim isteyip eşimin istemeyeceği günler gelecek miCanım 66 kiloya inene kadar diyetisyene devam ettim , sonra sıklıdım bıraktım. Ben her hafta değil ayda bir gidiyordum. Menülerime bakarsan bu sistemle besleniyorum. Son 2-3 aydır hafta sonları yükleniyorum biraz o nedenle gram gram gidiyor ama olsun . Çok sıkı devam etsem sıkılabilirdim , daha öncede söylemiştim eşim kilo vermemi istemiyor daha fazla ona çaktırmamak için hafta sonları yükleniyorum mecburen.Bide değişim uyguluyorum onun için şunu asla yamem dediğim bir şey yok. Mesela 1 dilim kek yersem o gün ekmek yemiyorum yağı minumuma indiriyorum.
Ah ah bende sadece işteyken rahatım biraz nefes alıyorum.
Ne güzel olur boy boy. Bazen eşime diyorum bende hızımızı almışken bir tane daha yapalım diye oda beni yoksay diyor.
Günaydın . Hadi başarılar.
Günaydın.
kaptancım bende ctesi 100 çektim pazar dgünü hazırlıkları misafir hizmet 2 çocuk temizlik geçti ama spor yapınca çok mutlu oluyorumcumartesi 50 düz 50 ters toplam 100 mekik çektim..
süper bi hsonu geçirmişdsin bence bu hızla cumaya güzel sonuçlar alırsın inşkızlar menümü paylaşayım
kahvaltı
yumurta omlet şeklinde mazydanozlu biberli
peynir
1 dilim kepek ekmeği
çay
ara
mandalina
öğlen
kuru fasulye 2 kaşık pilav
yoğurt
ara
bol çay
akşam
balık
bol marul salatası
havuç turp karışımı ekşili
dün çok güzel yürüdüm
ve plates yaptım vakit olunca
tarçınlı sudanda içtim
ve çaylarıma özel likle yeşil çaylarımı bir kaç limon damlası ile içtim
hayırlı olsn cnmmGünaydın herkese.
Öpüyorum hepinizi.
oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canımm
mercimek güzel süt yapar ama canım..içine bol kimyon at..hem kan yapar hem tok tutar..
kızlar acelem var, yemek yapmam lazım sonra kzımı kreşten alcam
okuldan gelir gelmez tarıldım içimden geldi bir baktım 66-67 gösteritor tarı şok oldu yemek yedim üzerimdekiler kışlık falano halde şaşırdım, indim tekrar taryıldım yine aynı Allah alllahhh dedim tam seviniyordum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tartının köşesine banyo kiliminin girdiğini gördüm !!!!!!!yıkıldım resmen, kilimi çektim ve tartıldımmmm,, neyse söölemiyim şimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?