Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eveeet

solucanlar bol hareketli tırtıllar bol kalorili gün geçirin olurmu

Canım 66 kiloya inene kadar diyetisyene devam ettim , sonra sıklıdım bıraktım. Ben her hafta değil ayda bir gidiyordum. Menülerime bakarsan bu sistemle besleniyorum. Son 2-3 aydır hafta sonları yükleniyorum biraz o nedenle gram gram gidiyor ama olsun . Çok sıkı devam etsem sıkılabilirdim , daha öncede söylemiştim eşim kilo vermemi istemiyor daha fazla ona çaktırmamak için hafta sonları yükleniyorum mecburen.Bide değişim uyguluyorum onun için şunu asla yamem dediğim bir şey yok. Mesela 1 dilim kek yersem o gün ekmek yemiyorum yağı minumuma indiriyorum.
Ah ah bende sadece işteyken rahatım biraz nefes alıyorum.
Ne güzel olur boy boy. Bazen eşime diyorum bende hızımızı almışken bir tane daha yapalım diye oda beni yoksay diyor.
Günaydın . Hadi başarılar.
günaydın şekerler

herkese iyi bir hafta diliyorum

Günaydın.

kızlar menümü paylaşayım

kahvaltı
yumurta omlet şeklinde mazydanozlu biberli
peynir
1 dilim kepek ekmeği
çay

ara
mandalina

öğlen
kuru fasulye 2 kaşık pilav
yoğurt

ara
bol çay

akşam
balık
bol marul salatası
havuç turp karışımı ekşili

dün çok güzel yürüdüm
ve plates yaptım vakit olunca
tarçınlı sudanda içtim
ve çaylarıma özel likle yeşil çaylarımı bir kaç limon damlası ile içtim

eveeet

solucanlar bol hareketli tırtıllar bol kalorili gün geçirin olurmu

öncelikle kolay gelsin bugün için diyetin içinse hayırlı olsun

cumartesi 50 düz 50 ters toplam 100 mekik çektim..

pazar çekemedim ama merdiveni 100 kez inip çıkmışımdır mum ışığında çok romantik dimi
kayınbabamı yanıma getirdim tek kalmıştı eşi ölünce onun eşyaları geldi..eh ben de tek kolla yardım ettim..elektrik gitti tabii merdivenlere mumlar koydum kırmızı mumlar..harika görüntüsü vardı hem yağlarımın gidiyor olması hem o görüntü pek mutlu oldum..
sırtımdaki tüm kıyafetler su gibi oldu görmeliydiniz kazağım da dahil bunaçok hareketli bir gündü çook

hayırlısı olsun akrepçim.görümcen ne olacak peki,bekar olan..

Hafta sonu menülerim

Cumartesi

Sabah
2 dilim peynir
3 dilim ekmek
1 yk. kuşburnu marmelatı

ara
nescafe
form çayı

öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara
1 kivi
1 portakal

akşam
1 kase arabaşı çorbası
1 tavuk but (haşlama)

3 parça çikolata

Pazar

sabah
sucuk
yumurta
1 dilim peynir
1 yk. kuşburnu marmelatı
2 dilim ekmek

ara
nescafe
form çayı

öğle
1 dilim börek
1 dilim kek

ara
1 portakal

akşam
fırın levrek
salata
1 dilim baklava:26::26:

Bende bu hafta lesli bacıya başlıyorum dün indirdim.

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek üzerine sürülmüş baharatlı süzme yoğurt

ara
nescafe
ıhlamur
form çayı

öğle
kfleks kalmamış yerine
3 adet etimek

ara
2 adet mandalina
form çayı

akşam
5-6 kaşık kıymalı ıspanak
3-4 kaşık yoğurt.

hayırlısı olsun akrepçim.görümcen ne olacak peki,bekar olan..
canım o da bugün geliyor..bir de taliplisi var gibi bakalım hayırlısı..
bacııııım o akşamları yediğin tatlı yani cıss türleri ne olaki acepppp..hem midene hem gözüme sokmaktan vazgeçiver olurmu sevgili solucan grubumun sevgili üyesii

ben de ebru plates indirmek istiyorum ama varsa indireniniz verirseniz sevinirim..canım sen leslie yi nerden indirdin verimisin adresi

günaydın takımcım
güzel bi hafta olur inş bende takıma girerim belkim hoş bildirim yapmasamda tırtıl solucan olamasamda ben takımımı çok seviyorummmm

cnm maşaallah diyetisyen listesi gibi olmuş demek ki böyle zyıflanıo bişey sorucam bunlardan başka bişey yemedin mi mesela oğlanın elmasından 1 ısırık alsan yazar mısın yoksa o kadar incelemeye gerek yok mu

ne tesadüf bende haftasonu inidrim bir haftadır uğraşıyordum linklerde sorun vardı ama allahtan haftasonu buldum ve indirdim

birde şu 30 günde incelten egzersis te indirdim ama inceleyemedim

ya tesadüf ki ben bütün hsonu uğraştım leslie indirmeye siz nerden indirdiniz özelden yazar mısınnız
çelik oğlunun geçmiş doğum günü kutlu olsun nice senelere

tşk ederim cnm çok yorucu bi akşamdı 1 bardak dahi çay içimedim pastanın tadınada mutfağı toplarken baktım daha doğrusu 1 dilim götürdüm pişmanımmmmmmm

cnm kaç çocuk vardı bide kaç yaşında acaba benim isteyip eşimin istemeyeceği günler gelecek mi
kaptancım bende ctesi 100 çektim pazar dgünü hazırlıkları misafir hizmet 2 çocuk temizlik geçti ama spor yapınca çok mutlu oluyorum
süper bi hsonu geçirmişdsin bence bu hızla cumaya güzel sonuçlar alırsın inş
hayırlı olsn cnmm
oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canımm

mercimek güzel süt yapar ama canım..içine bol kimyon at..hem kan yapar hem tok tutar..

sağol cnm mercimek çorbasını çok severim zaten ama korkuyorummm

Ermeniler neden kazanıyor, biz neden kaybediyoruz?

NATO’dan müttefikimiz olan Fransa, Ermenilerin soykırım iddialarını meclislerine getiriyor. Tasarı kabul edildiği takdirde, Fransa’da:
“Türkler, Ermeni ırkını ortadan kaldırmak için bir katliama girişmedi” diyenler, hem bir yıl hapis cezasına çarptırılacaklar, hem de çok yüklü bir para ödemek mecburiyetinde kalacaklar. Bu konuda, bizim devletimiz de gereken yollara başvuracakmış.

Önce, Fransa’da vazifeli büyükelçimizi geri çekecekmiş, sonra da Fransa ile olan ilişkilerimizi en alt seviyeye indirecekmiş.

Ermeni tasarısı Fransa Meclisinden geçer mi?

Bu soruya rahatlıkla “hayır” demek mümkün değildir. Çünkü bugüne kadar Ermeni siyasetçilerin yaptıkları çalışmalar sonucunda 22 devlet, Ermenilerin soykırım iddialarını resmen kabul ettiler. Yani: Uruguay, Güney Kıbrıs, Arjantin, Rusya, Kanada, Yunanistan, Lübnan, Belçika, İtalya, İsveç, Vatikan, İsviçre, Slovakya, Hollanda, Polonya, Almanya, Venezuela, Litvanya, Şili, Galler, İskoçya gibi devletler, artık aynen Ermeni devleti gibi düşünüyorlar.

Bu hal Ermeni iddialarının doğruluğundan kaynaklanmıyor. Bizim kültür ordumuzun ve siyasetçilerimizin bilgisizliğinden doğuyor. Bilmeliyiz ki, büyük devlet, büyük bir coğrafyaya yayılan ve büyük bir nüfusa sahip olan devlet değildir. Büyük devlet, büyük devlet siyaseti olan ve yürekli bir kültür ordusuna sahip bulunan devlettir. Ben konuya bu açıdan bakıyorum.

Ermenistan 2-3 milyon nüfuslu küçücük bir devlet. Biz Ermenistan’ı savaş meydanlarında kırk defa yeneriz. Ama Ermenistan da bizi barış masalarında, dünya milletleri önünde kırk defa kolsuz kanatsız bırakır. Bu neden böyle? Bunun birkaç çok önemli sebebi var: Evvela Ermenistan, Hristiyan bir devlet. Batı devletleri, Hristiyanlıkla, Müslümanlık çekişmesinde hep Hristiyan devletlerin yanında yer almışlardır. Sonra Batı dünyasının, Türk milletine karşı gizli ve açık bir endişesi, bir korkusu vardır. Sebeplerin en önemlisiyse, bizim kültür ordumuzun, zayıflığı bazı siyaset ve devlet adamlarımızın tarih şuurundan kopmuş olmalarıdır. Dünümüzü-bugünümüzü bilmemeleridir. Bir ara ben, “Bakanlıklararası Ortak Kültür Komisyonu” başkanı idim. Yurt dışındaki işçi çocuklarımıza göndereceğimiz öğretmenlerimizi yazılı ve sözlü sınavdan geçiriyorduk.

Bir gün 100 öğretmenimize sordum:

-Kabul edelim ki bu sınavı kazandınız. Devletimiz de sizi Fransa’ya, Almanya’ya veya Hollanda’ya gönderdi. Orada size sorsalar deseler ki:

“Siz 1915 yılında Ermenileri niçin kestiniz?” Onlara nasıl cevap verirsiniz? Bu soruya hiçbir öğretmenimizden doğru bir cevap alamadım. Konuyu bilmediklerini söylediler en kabadayıları da;

“Derhal o odayı terk eder çıkarım” diye cevap verdiler. Oldu mu şimdi?

Yavuz Bülent Bakiler

Son düzenleme:
ayy hafta sonu leslie indirme günüymüş herkes leslie de buluşmuş..

kızlar acelem var, yemek yapmam lazım sonra kzımı kreşten alcam

okuldan gelir gelmez tarıldım içimden geldi bir baktım 66-67 gösteritor tarı şok oldu yemek yedim üzerimdekiler kışlık falan o halde şaşırdım, indim tekrar taryıldım yine aynı Allah alllahhh dedim tam seviniyordum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tartının köşesine banyo kiliminin girdiğini gördüm !!!!!!! yıkıldım resmen, kilimi çektim ve tartıldımmmm,, neyse söölemiyim şimiii

ilahi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…