Sorma akrep baklava börek gidiyor işte sonra cumaları 200 gr.,300 gr.Evdeki bilgisayarda canım eşim yardımcı oldu akşam bakarım eğer unutmazsam yarın yazarım.canım o da bugün geliyor..bir de taliplisi var gibi bakalım hayırlısı..
bacııııım o akşamları yediğin tatlı yani cıss türleri ne olaki acepppp..hem midene hem gözüme sokmaktan vazgeçiver olurmu sevgili solucan grubumun sevgili üyesii
ben de ebru plates indirmek istiyorum ama varsa indireniniz verirseniz sevinirim..canım sen leslie yi nerden indirdin verimisin adresi
günaydın takımcım
güzel bi hafta olur inş bende takıma girerim belkim hoş bildirim yapmasamda tırtıl solucan olamasamda ben takımımı çok seviyorummmm
cnm maşaallah diyetisyen listesi gibi olmuş demek ki böyle zyıflanıo bişey sorucam bunlardan başka bişey yemedin mi mesela oğlanın elmasından 1 ısırık alsan yazar mısın yoksa o kadar incelemeye gerek yok mu
ya tesadüf ki ben bütün hsonu uğraştım leslie indirmeye siz nerden indirdiniz özelden yazar mısınnız
tşk ederim cnm çok yorucu bi akşamdı 1 bardak dahi çay içimedim pastanın tadınada mutfağı toplarken baktım daha doğrusu 1 dilim götürdüm pişmanımmmmmmm
cnm kaç çocuk vardı bide kaç yaşında acaba benim isteyip eşimin istemeyeceği günler gelecek mi
kaptancım bende ctesi 100 çektim pazar dgünü hazırlıkları misafir hizmet 2 çocuk temizlik geçti ama spor yapınca çok mutlu oluyorum
süper bi hsonu geçirmişdsin bence bu hızla cumaya güzel sonuçlar alırsın inş
hayırlı olsn cnmm
sağol cnm mercimek çorbasını çok severim zaten ama korkuyorummm
cumartesi 50 düz 50 ters toplam 100 mekik çektim..
pazar çekemedim ama merdiveni 100 kez inip çıkmışımdır mum ışığında çok romantik dimi
kayınbabamı yanıma getirdim tek kalmıştı eşi ölünce onun eşyaları geldi..eh ben de tek kolla yardım ettim..elektrik gitti tabii merdivenlere mumlar koydum kırmızı mumlar..harika görüntüsü vardı hem yağlarımın gidiyor olması hem o görüntü pek mutlu oldum..
sırtımdaki tüm kıyafetler su gibi oldu görmeliydiniz kazağım da dahil bunaçok hareketli bir gündü çook
valla biz 2300 tl ödüyoruz bayağı zorluyo bizi bişey alırken 2 kez düşünüyom ihtiyacım var mı diye ama 3 yıllık çkmiştik biz az kaldı şükür
bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiler simdi ben gecen cuma aksami kitabimi bitirdim ayse kulin vedayi ama sonunu ben oyle beklemiyordum keske mutlu sonla bitseydi hikaye yazim oldukca surukleyici tavsiye ederim herkese reale gidemedim gidersem hemen yeni kitaplar alacagim bu haftaici ugrayabilirsem insallah
sen bilirsin canım..
haftaya bugün kabızım diye yakınmanı istemiyorum..bol sıcak su iç aralarda canım..
kızlar menümü paylaşayım
kahvaltı
yumurta omlet şeklinde mazydanozlu biberli
peynir
1 dilim kepek ekmeği
çay
ara
mandalina
öğlen
kuru fasulye 2 kaşık pilav
yoğurt
ara
bol çay
akşam
balık
bol marul salatası
havuç turp karışımı ekşili
dün çok güzel yürüdüm
ve plates yaptım vakit olunca
tarçınlı sudanda içtim
ve çaylarıma özel likle yeşil çaylarımı bir kaç limon damlası ile içtim
Hafta sonu menülerim
Cumartesi
Sabah
2 dilim peynir
3 dilim ekmek
1 yk. kuşburnu marmelatı
ara
nescafe
form çayı
öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
ara
1 kivi
1 portakal
akşam
1 kase arabaşı çorbası
1 tavuk but (haşlama)
3 parça çikolata
Pazar
sabah
sucuk
yumurta
1 dilim peynir
1 yk. kuşburnu marmelatı
2 dilim ekmek
ara
nescafe
form çayı
öğle
1 dilim börek
1 dilim kek
ara
1 portakal
akşam
fırın levrek
salata
1 dilim baklava:26::26:
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek üzerine sürülmüş baharatlı süzme yoğurt
ara
nescafe
ıhlamur
form çayı
öğle
kfleks kalmamış yerine
3 adet etimek
ara
2 adet mandalina
form çayı
akşam
5-6 kaşık kıymalı ıspanak
3-4 kaşık yoğurt.
kızlar acelem var, yemek yapmam lazım sonra kzımı kreşten alcam
okuldan gelir gelmez tarıldım içimden geldi bir baktım 66-67 gösteritor tarı şok oldu yemek yedim üzerimdekiler kışlık falano halde şaşırdım, indim tekrar taryıldım yine aynı Allah alllahhh dedim tam seviniyordum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tartının köşesine banyo kiliminin girdiğini gördüm !!!!!!!yıkıldım resmen, kilimi çektim ve tartıldımmmm,, neyse söölemiyim şimiii
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım. Allah biliyor ya yazdıklarınızı okuyup ''benim yerim burası'' dediğim çok oldu.
Diyet yapmayı bilmiyorum ama neredeyse iki haftadır sizlerin yediklerinden kopya çekip kendi ortamıma uyarladım.
Şu an 65 kiloyum. Bilmeden farkında olmadan verdiğiniz moralle 2 kilo verdim ama sağlıklı bir kilo vermeydi bu. Canımın çektiği her şeyi yedim.
Yağ, su, kg, kemik vs. ölçümlerimi yaptırdım. Haftada 3 gün 1,5 ar saat spor yapıyorum. Şimdi de aranızdayım. Umarım benim sizleri sevdiğim gibi sizler de beni seversiniz.
Sevgili kaptanım bu haftaki yarışmada ismim olacak mı bilmiyorum yine de yazayım çünkü sağlıklı beslenme konusunda çok kötüyüm.
İnsülin seviyemi bir anda yükseltmeyecek şeyler yemeye çalışıyorum.
19 Aralık Pazartesi
Sabah: 1 elma, 1 portakal
ara 1 mandalina, 1 portakal (grip olduğumdan c vitamini almam lazım)
öğlen: Bir açmanın 1/8 i ni yani bir ısırık oluyor onu yedim.
ara çiğ lahana (yemeğini yaparken bol miktarda lahana kemirdim, çok fazla yedim umarım zararsızdır )
akşam : 1 kaşıktan az yağla yapılmış 4 y kaşığı dolusu kapuska , 2 y.k. az yağlı salçasız bulgur pilavı, 2 y.k. yağ koymadan yapılmış yahni.
ara : Sanırım ayran içerim veya yoğurt yerim. Aynı zamanda yatmadan önce yeşil çay içerim.
2 lt yakın su içtim. 1 kupa açık neskafe içtim ( 1 çay kaşığı koydum o yüzden rengi çay gibi oluyor )
Çok mu olmuş arkadaşlar? Yanlışlarımı lütfen düzeltin. Mesela akşam yoğurt yiyecek olsam ne kadar yemem doğru olur? Sabahları iyi bir kahvaltı yaparsam ilerleyen saatlerde çok zorlanıyorum. Tam buğdaylı bir dilim ekmek yesem bile kan şekerim bir anda düşüyor ve hep acıkıyorum kendimi tutamıyorum, o yüzden 2 gündür meyve ile başlıyorum güne ve hiç zorlanmadım.
Kg 65
Bel 75 cm
Basen 115 cm
Burada olduğum için çok mutluyum. Esen kalın arkadaşlar.
kizlar iyi aksamlar hepinizin iyi dilekleri icin tesekkur ederim.cok yorucu bir pazar gunu gecirdim
pazar gunku menum
sabah:2 su bardagi su, yagsiz omlet, sekersiz limonlu cay
ara:1dilim elma
ogle: 3 tane kofte ve yesilik bir dilim cavdar ekmek
ara: bir su bardagi sut
aksam:bir dilim pizza ve yesil salata
ara:yok
yemeklerden once icilen 2ser bardak su ve ayrica 2 lt tarcinli su
spor olarakta 2 tur pazar alisverisi ve bir turda marlet alisverisi cunku alisverislere yuruyerek gittim geldim bir saate yakin yurumusumdur. dun benim halimi gorseydiniz acirdiniz birde annemin panjurlarinida yikadim hazir hava yagmurlu iken yattigim yeri begendim diyebilirim
bugunude yazayimda anlatacaklarim var sizlere
sabah: 2 su bardagi su 2dilim kepek ekmekle yagsiz tost ve sekersiz cay
ara: bir dilim ayva
ogle: 2su bardagi su yemegim yoktu ama ben 2 kepce corba ve bir dilim kepek ekmek yedim
ara: bir dilim ayva
aksam: 2 su bardagi su, 2 parca tavuk ve salata
ara: belki bir su bardagi sut belki de hicbirsey bilemiyorum is durumuna bagli
2,5 lt su ictim bugun 2 fincan yesil cay 3 fincan cay sekersiz ve limonlu bugun spor yapamadim
ara:
birde oglumun durumuna taktim kafayi hele birde bugun anne derlen bile agzinin acik bana birseyler anlatma csbasi bitirdi beni sanirim bu hafta bu iside halleder sonra dogru psikologa gotururum oglum 2,5 yasinda 20 aylikta cumle kurmaya basladiginda ama 3haftadir cocuga birsey oldu kekeliyor resmen hemen cocuk doktoruna gittik cocuk nororlojisi gorsun eeg ceker cocuk normal ama birsey varmi yokmu yinede bakalim dedi ordanda psikiyatri dedi sanki bugun cokkkk daha kotu durumu cok uzdu beni aksam onu oyle gormek istemezdim ona da canim cok sikildi
günaydın takımcım
güzel bi hafta olur inş bende takıma girerim belkim hoş bildirim yapmasamda tırtıl solucan olamasamda ben takımımı çok seviyorummmm
cnm maşaallah diyetisyen listesi gibi olmuş demek ki böyle zyıflanıo bişey sorucam bunlardan başka bişey yemedin mi mesela oğlanın elmasından 1 ısırık alsan yazar mısın yoksa o kadar incelemeye gerek yok mu
ya tesadüf ki ben bütün hsonu uğraştım leslie indirmeye siz nerden indirdiniz özelden yazar mısınnız
tşk ederim cnm çok yorucu bi akşamdı 1 bardak dahi çay içimedim pastanın tadınada mutfağı toplarken baktım daha doğrusu 1 dilim götürdüm pişmanımmmmmmm
cnm kaç çocuk vardı bide kaç yaşında acaba benim isteyip eşimin istemeyeceği günler gelecek mi
kaptancım bende ctesi 100 çektim pazar dgünü hazırlıkları misafir hizmet 2 çocuk temizlik geçti ama spor yapınca çok mutlu oluyorum
süper bi hsonu geçirmişdsin bence bu hızla cumaya güzel sonuçlar alırsın inş
hayırlı olsn cnmm
sağol cnm mercimek çorbasını çok severim zaten ama korkuyorummm
kızlar acelem var, yemek yapmam lazım sonra kzımı kreşten alcam
okuldan gelir gelmez tarıldım içimden geldi bir baktım 66-67 gösteritor tarı şok oldu yemek yedim üzerimdekiler kışlık falano halde şaşırdım, indim tekrar taryıldım yine aynı Allah alllahhh dedim tam seviniyordum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tartının köşesine banyo kiliminin girdiğini gördüm !!!!!!!yıkıldım resmen, kilimi çektim ve tartıldımmmm,, neyse söölemiyim şimiii
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım. Allah biliyor ya yazdıklarınızı okuyup ''benim yerim burası'' dediğim çok oldu.
Diyet yapmayı bilmiyorum ama neredeyse iki haftadır sizlerin yediklerinden kopya çekip kendi ortamıma uyarladım.
Şu an 65 kiloyum. Bilmeden farkında olmadan verdiğiniz moralle 2 kilo verdim ama sağlıklı bir kilo vermeydi bu. Canımın çektiği her şeyi yedim.
Yağ, su, kg, kemik vs. ölçümlerimi yaptırdım. Haftada 3 gün 1,5 ar saat spor yapıyorum. Şimdi de aranızdayım. Umarım benim sizleri sevdiğim gibi sizler de beni seversiniz.
Sevgili kaptanım bu haftaki yarışmada ismim olacak mı bilmiyorum yine de yazayım çünkü sağlıklı beslenme konusunda çok kötüyüm.
19 Aralık Pazartesi
ara çiğ lahana (yemeğini yaparken bol miktarda lahana kemirdim, çok fazla yedim umarım zararsızdır )
akşam : 1 kaşıktan az yağla yapılmış 4 y kaşığı dolusu kapuska , 2 y.k. az yağlı salçasız bulgur pilavı, 2 y.k. yağ koymadan yapılmış yahni.
ara : Sanırım ayran içerim veya yoğurt yerim. Aynı zamanda yatmadan önce yeşil çay içerim.
2 lt yakın su içtim. 1 kupa açık neskafe içtim ( 1 çay kaşığı koydum o yüzden rengi çay gibi oluyor )
Çok mu olmuş arkadaşlar? Yanlışlarımı lütfen düzeltin. Mesela akşam yoğurt yiyecek olsam ne kadar yemem doğru olur? Sabahları iyi bir kahvaltı yaparsam ilerleyen saatlerde çok zorlanıyorum. Tam buğdaylı bir dilim ekmek yesem bile kan şekerim bir anda düşüyor ve hep acıkıyorum kendimi tutamıyorum, o yüzden 2 gündür meyve ile başlıyorum güne ve hiç zorlanmadım.
Kg 65
Bel 75 cm
Basen 115 cm
birde oglumun durumuna taktim kafayi hele birde bugun anne derlen bile agzinin acik bana birseyler anlatma csbasi bitirdi beni sanirim bu hafta bu iside halleder sonra dogru psikologa gotururum oglum 2,5 yasinda 20 aylikta cumle kurmaya basladiginda ama 3haftadir cocuga birsey oldu kekeliyor resmen hemen cocuk doktoruna gittik cocuk nororlojisi gorsun eeg ceker cocuk normal ama birsey varmi yokmu yinede bakalim dedi ordanda psikiyatri dedi sanki bugun cokkkk daha kotu durumu cok uzdu beni aksam onu oyle gormek istemezdim ona da canim cok sikildi
Günaydın kızlar.
Dukan gayet iyi gidiyor şimdilik.
dün ki menüm.
Sabah 2 haşlanmış yumurta ve yağsız beyaz peynir.
Öğlen Et döner ve 1 tavuk biftek fırında yapılmış yanında ayran
Akşam Tavuk ciğeri ve yoğurt
Birde biri bana şu elmalar, solucanlar, tırtıllar falan nedir bi anlatıverirse sevirinim.
Ay işallah abla öyle birşey olmaz. Gerçi hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım kabızlık sorunu ama dediğim gibi umarım olmaz.
Mükemmmellll
Ahh cnm ya tüm gün harika gitmişsin ama akşamları yemek sonrası.
Nasıl yaptın bunu kendine. Bütün emeğini çöpe atmışsın.
Afiyet olsun çok güzel
Alemsin aybuke.
Hoşgeldin cnm ama menün çok çok sağlıksız. İnsülin seviyeni aşağıda tutacak besinler tüketmen lazım. Glisemiks indeksi düşük besinleri seçersen kan şekerin birden değişim göstermez. Kilo vericem diye sağlığından olma.
Afiyet olsun menün iyi. 1 dilimcik pizza nın zararı olmaz diye düşünüyorum. O kadar yorgunluğa enerji lazımmış sana.
Afiyet olsun canım.
Canım hemen endişelenme. İşallah bişiy yoktur. Belki de bir geçiş dönemidir bu. Bazen çocuklarda olur ya. İçini ferah tut.
cnm benim çok güzel paylaşmışsın severiz tabi neden sevmeyelim hoşgeldin aramıza :))Merhaba arkadaşlar,
19 Aralık Pazartesi
Kg 65
Bel 75 cm
Basen 115 cm
hoşgeldin cnm :))merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız
günaydın kızlar
bugününüz dünden çok daha güzel geçsin
menümü paylaşayım hemen
sabah iki kepek ekmeği arasında sandviç
çay
1 tanecik kestane şekeri (arkadaş getirdi sabah olunca hup yedim birtane)
öğlen
köfte3 adet
1 kepçe yoğurt çorbası
bir dilim kepek ekmeği
akşam
1 adet biber dolması
mandalina
bugün ara ayrıca yapamadım
3 fincan yeşil çay (evde içtiğimin içine limon)
çay ve soda 6-7 bardak su tarçın lı su içemedim çünü tarçınım bitti
spor olarak kızlar leslie ile 2 mil yüryüşünün bir kısmını
ve kalça hareketleri ağırlıkta plates
hadi kızlar tırtıllar
solucanlarıyenelim bu haftada herkes bir duruldu sanki böyle sessiz sessiz herkes diyet mi yapıyor yoksa
yoksa deli gibi spor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?