Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar acaba yeni bir yıla 7 li rakamlarla girebilimiyim

bence girebilirim kısa hedefim hemen açıklayayım iki hafta da 3,5-4 kilo

Birde biri bana şu elmalar, solucanlar, tırtıllar falan nedir bi anlatıverirse sevirinim.

yuh yani canım yaa..sana inanmıyorum şok ettin beni..kuşum sen 2. takımlı değilmisin..üstelik benim grubumdasın yaa

sen tubaya sor o sana anlatır canım

bu tırtıl çok gıcık yaa

sabah sabah sinir oldum şimdi..

solucanlar nerdesiniiiiiiiiiiiiiizz..

hoşgeldin canım..

güne meyve ile başla ama kahvaltı öncesi arası olarak..
normal kahvaltını yap..meyvenin fazlası da kan şekerini yükseltir..meyvesiz de olmaz tabii o yüzden meyveni de ye kahvaltını da yap şekercik..akşam daha tok yapar bu durum seni..
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız
ah canım sen de hoş geldin yerimiz olursa ve çook istekli olduğunu gösterirsen neden olmasın
amin tatlım amin..
kayınvaldem 3 yıl oldu öleli canım..kayınbabamı ikna edemiyordm önce..kolum kırıldığında gelmişti bu yıl..bu sefer ikna ettik şükür..yaşlı adam ne yapıcak..diğer uyum düzen durumları Allahın rızasını kazanmak adına çok ufak ayrıntılar olarak kalıyor şeker..
ayy ilahiii yaa..adı batasıca haa
sen yorma kendini tırtılcık yazık sanaa

çok geçmiş olsun şekercik..çocuğa her gün ayetel kürsü oku..korumaya al onu..pis gözlerden korusun Rabbim tüm çocukları..
canım sen yurtdışındamısın..

hadi kızlar tırtıllar

solucanları yenelim bu haftada herkes bir duruldu sanki böyle sessiz sessiz herkes diyet mi yapıyor yoksa

yoksa deli gibi spor mu
cnm benim ben spor yapamıyorum ama akşam yemek yemeyip dengeliyorum inşallahh ama ezelim şu solucanları :))
harikasın afiyet olsun cnm :))
günaydınnnnnn
günaydın canım

bence herkes spor yapıyordur ama tırtıllar azcuk fazla yapıyordur
bencedeeee ben yapamıyorum ama
yuh yani canım yaa..sana inanmıyorum şok ettin beni..kuşum sen 2. takımlı değilmisin..üstelik benim grubumdasın yaa

hehehehehehehehhe :)))
bu tırtıl çok gıcık yaa

sabah sabah sinir oldum şimdi..

solucanlar nerdesiniiiiiiiiiiiiiizz..

ohhhhh canıma deysinnnnnnnnnn

Gülümseyin

Küçük şeyleri dert etmeyin.

•Kusursuz olmayabileceğinizi kabullenin.

•Rahat ve ılımlı insanların başarılı olamayacağı düşüncesini bırakın.

•Sevgi kapasitenizi geliştirin.

•Kimsenin sözünü kesmeyin. Tümcesini siz bitirmeyin.

•Birisine iyilik yapın ve hiç kimseye bundan söz etmeyin.

•İçinde bulunduğunuz anı yaşamayı öğrenin.

•Sizden başka herkesin bilgili olduğunu düşünün.

•Bırakın çoğu zaman başkaları haklı olsun.

•Sabırlı olun.

•Kendinize sorun; bir yıl sonra bunun bir önemi olacak mı?

•Gerçeği kabul edin: Yaşam adil değildir.

•Her gün, bir dakikanızı, teşekkür edecek birisini bulmak için harcayın.

•Gülümseyin ve merhaba deyin insanlara.

•Daha iyi bir dinleyici olun.

•Savaşlarınızı akıllıca seçin.

•Gönlübol olmayı, haklı olmaya yeğleyin.

•Bugün üç kişiye, onları ne çok sevdiğinizi söyleyin.

Dr. Richard Carlson

cnm benim ben spor yapamıyorum ama akşam yemek yemeyip dengeliyorum inşallahh ama ezelim şu solucanları :))

ewt bu hafta çok güzel kilo vermiştin ezelim solucanları :))))))))

ben spor yapınca rahatlamaya başladım artık spor kendime ayırdığım özel bir vakit olarak görmeye başladım canım

al işte bir tırtıl dahaa

solucanlar bekleniyosunuz
heheheheh akrebim yanlızmı kaldın tek dişi kamış canavarrr :))) bekle cnm bekle onlar daha uyuyodur uyuyup uyuyup büyücekler :))

ben spor yapınca rahatlamaya başladım artık spor kendime ayırdığım özel bir vakit olarak görmeye başladım canım

yaaaaa evet geçen hafta gibi kilo versem süper olur yaaaa bende spor yapmayı çok istiyorum ama sabah 6 da kalkıyorum akşam 8 de evde oluyorum ondan sonrada spora vakit kalmıyo ama bugün şirkette gören herkez nolmuş sana kilomu verdin dediler inanılmaz gaza gldim bilgine akrepcimmmmmmmm

Teşekkür ederim canım. Hiç bilmiyordum takım içi yarışma yaptığımızı. Ama bu hafta birinci biz olacağız onu artık biliyorum.

günaydınn cnmmmm inşallahhh
özgecim bebişim sanada günaydınnn :))

Günaydın tatlım. Tubiş bugün öğlen büyük sınavımız var anam. :26:

Afiyet olsun canım.

Ama abla daha ikinci haftam takımda. Hem napim siz bana anlatmadınız ki bunu hıh işte

Kim demiş hiçte bilem kimde öle bişiy dememiştir
Ben öğlen görücem seni bakalım tutabilecekmisin kendini.

hehehehhe görüşürüz cnmmm ekmek yok patates yok sadece et ve salata yicem sadece tek kaçamagım tatlı olucek onuda zaten akşam yemek yemeyerek telafi ediyorum sen kendin düşün ne yapıcanı benceeeeeeeeeee

KENDİMİZE ZAMAN AYIRMAK RAHATLATIR BİZİ..özgüvenimizi kazanırız zamanla da tavan yapar özgüven çünkü kendimize saygı duymaya başlamışızdır artık..

bende okumuştum baktım e-kitap ama indirmede başarılı olamayınca cep kitaplardan aldım hem fiyat olarak hemde yanında taşımak için çok ideal tavsiye ederim.ayrıca kitap okumayada 2. takım sayesinde geri döndüğümü özellikle belirtmek isterim. takımıma teşekkür ederim tekrar.

canımsın inşallah öyledir. içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama gözümün önünde de olunca zor dayanıyorum valla uzun bür süreden sonra çok güzel geldi inan bende öyle diye düşünmüştüm oğlumun durumunu ama sanki gerçekten daha kötü oldu gibi geliyor.

canım ya sıkma canını geçici dir inşallah
belki bişler anlatmaya çalışıyor (kendini anlatmak yada kendini göstermek için )yada bişeler deniyordur

başta sadece anneye ve babaya yapıyor gibiydi ama şimdi herkesin yanında ağzı açık söylemeye çalışıyor ve takılınca o kelimeyi hiç söylemiyor. onu önce görseydiniz hiç yaşında gibi değil herşeyi konuşuyor anlatıyor şimdi ((((((((((((((((

cnm hemen kötü düşünme lütfen belkide oyun yapıyodur bi götür bakalım norölojiye kesin sonuç görelim merak etme bişi çıkmıcaktır içini rahat tut :))

inşallah oyundur. yarın için randevu aldım saat 10 da gidiyoruz bakalım bence de bir şey çıkmayacak psikiyatri öncesi bunlar rutin kontroller için tedbir amaçlı doktoru öyle söylemişti.

çok geçmiş olsun şekercik..çocuğa her gün ayetel kürsü oku..korumaya al onu..pis gözlerden korusun Rabbim tüm çocukları..
canım sen yurtdışındamısın..

canım allah sana da kolaylık versin allah yardımcın olsun hepimizin inşallah. kız görsen ben neler okuyorum ona annem desen kurşun bile döktürmüş benden habersiz kayınvalide hacı abisi var ona okutmuş herkes bir şey yapıyor bir görsen ama inşallah geçici bir süreçtir allah beterinden saklasın inşallah hepimizi allah dermansız dert vermesin kimseye. yok canım benim ben antalyadayım. :)))))))))))))

Merhaba kızlar. Bugün çok işim var malum yılsonu yaklaşıyor.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Hızla geçmişe gözattım. Birazdan geliyorum .

Canım geçmiş olsun ama hemen telaşlanma kısa sürede düzelir oğluşun.
günaydın kızlar

bugününüz dünden çok daha güzel geçsin

Günaydın umarım öyle olur
Afiyet olsun

Tabiki girebilirsin hadi sana kolay gelsin

Çok güzel bir paylaşım sevgili burcum.

Tekrar hoşgeldin canım. Ama seb bişey yememişsinki. Böyle çok az yersen metabolizmanı kilitlersin. Ayrıca meyve tüketiminde fazla gibi pardon grip olmuşun görmedim.
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız
Tekrar hoşgeldin.

Bu dukan protein üzerine kurulu galiba bir bakayım dukana nasıl birşeymiş. Bana uygunsa biraz bende yaparım belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…