solucanlar spor yapıyodur,tırtıllarsa yatıyodur şekeer
Birde biri bana şu elmalar, solucanlar, tırtıllar falan nedir bi anlatıverirse sevirinim.
kızlar acaba yeni bir yıla 7 li rakamlarla girebilimiyim
bence girebilirim kısa hedefim hemen açıklayayım iki hafta da 3,5-4 kilo
hoşgeldin canım..Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım. Allah biliyor ya yazdıklarınızı okuyup ''benim yerim burası'' dediğim çok oldu.
Diyet yapmayı bilmiyorum ama neredeyse iki haftadır sizlerin yediklerinden kopya çekip kendi ortamıma uyarladım.
Şu an 65 kiloyum. Bilmeden farkında olmadan verdiğiniz moralle 2 kilo verdim ama sağlıklı bir kilo vermeydi bu. Canımın çektiği her şeyi yedim.
Yağ, su, kg, kemik vs. ölçümlerimi yaptırdım. Haftada 3 gün 1,5 ar saat spor yapıyorum. Şimdi de aranızdayım. Umarım benim sizleri sevdiğim gibi sizler de beni seversiniz.
Sevgili kaptanım bu haftaki yarışmada ismim olacak mı bilmiyorum yine de yazayım çünkü sağlıklı beslenme konusunda çok kötüyüm.
İnsülin seviyemi bir anda yükseltmeyecek şeyler yemeye çalışıyorum.
19 Aralık Pazartesi
Sabah: 1 elma, 1 portakal
ara 1 mandalina, 1 portakal (grip olduğumdan c vitamini almam lazım)
öğlen: Bir açmanın 1/8 i ni yani bir ısırık oluyor onu yedim.
ara çiğ lahana (yemeğini yaparken bol miktarda lahana kemirdim, çok fazla yedim umarım zararsızdır )
akşam : 1 kaşıktan az yağla yapılmış 4 y kaşığı dolusu kapuska , 2 y.k. az yağlı salçasız bulgur pilavı, 2 y.k. yağ koymadan yapılmış yahni.
ara : Sanırım ayran içerim veya yoğurt yerim. Aynı zamanda yatmadan önce yeşil çay içerim.
2 lt yakın su içtim. 1 kupa açık neskafe içtim ( 1 çay kaşığı koydum o yüzden rengi çay gibi oluyor )
Çok mu olmuş arkadaşlar? Yanlışlarımı lütfen düzeltin. Mesela akşam yoğurt yiyecek olsam ne kadar yemem doğru olur? Sabahları iyi bir kahvaltı yaparsam ilerleyen saatlerde çok zorlanıyorum. Tam buğdaylı bir dilim ekmek yesem bile kan şekerim bir anda düşüyor ve hep acıkıyorum kendimi tutamıyorum, o yüzden 2 gündür meyve ile başlıyorum güne ve hiç zorlanmadım.
Kg 65
Bel 75 cm
Basen 115 cm
Burada olduğum için çok mutluyum. Esen kalın arkadaşlar.
ah canım sen de hoş geldin yerimiz olursa ve çook istekli olduğunu gösterirsen neden olmasınmerhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız
amin tatlım amin..canım benim geçende bir antep e gitmiştin yoksa o zaman mı kaybetmiştiniz kayınvalideni:26: kayınpederinle aynı evde mi yaşayacaksınız?? hayırlısı olsun, öyleyse eğer inşallah uyum sağlarsınız, kıyamam yaaaaaaaaa, tek kolla yardım etmişşşş, gerçi gacının zayıfliicam diye gözü dönmüş olsa daaa çok üüzldüm akrebim yaaaaaaaa
neeeyyyAllah kuvvet bereket versin canım ne diyim ben.. biz ev aldığımız sene yani 2009 da, 6 ay hem arabanın kredisini ödedik hem evin, ikisi toplam 2300 TL ediyorken bile göbüşümüz çatladı da, arabanın kredisi bitince rahat bir nefes alabilmiştik,ben öyle dara gelemem yaaaa, yok yok iyi böyle, kira öder gibi ödeyip gidiyoruz çok şükür, Allah ödeme gücü versin,Rabbim borcu olan herkese ödeme kolaylığı , bol bol bereket versin...
kızlar okuldaki pc me virüs girmiş adı batasıca, çıkmak bilmiyor, bilgisayarım çöktü, yeniden program yükledik amaa internet bağlantım da zayıfladı analamadım bu işi, geçen haftadan beri bilgisayarcı ile uğraşıyorum, bir randuman alamadım, evde de fırsat buldukça girmeye çalışsam da istediğim paylaşımda bulunamıyorum, beni bu aralar idare ederseniz sevinriim, çünkü fazla giremiyorum net.e.
iş dönüşlerini yürüyerek yapıyorum, 20-25 dakika srüyor, işte ve evde beslenmeme dikkat ediyorum, olabildiğince kontrollüyüm, her ne kadar bu akşam birazcık değil bayaa bir abartmış olsam daaaa yarın telafi ederim inşallahkısacası sizlerle fazla iletişim kuramasam da olabildiğince yarışmaya hazırlanıyorum, sıkı geliyoeum kızlar sımsıkıııı
birde oglumun durumuna taktim kafayi hele birde bugun anne derlen bile agzinin acik bana birseyler anlatma csbasi bitirdi beni sanirim bu hafta bu iside halleder sonra dogru psikologa gotururum oglum 2,5 yasinda 20 aylikta cumle kurmaya basladiginda ama 3haftadir cocuga birsey oldu kekeliyor resmen hemen cocuk doktoruna gittik cocuk nororlojisi gorsun eeg ceker cocuk normal ama birsey varmi yokmu yinede bakalim dedi ordanda psikiyatri dedi sanki bugun cokkkk daha kotu durumu cok uzdu beni aksam onu oyle gormek istemezdim ona da canim cok sikildi
cnm benim ben spor yapamıyorum ama akşam yemek yemeyip dengeliyorum inşallahh ama ezelim şu solucanları :))hadi kızlar tırtıllar
solucanlarıyenelim bu haftada herkes bir duruldu sanki böyle sessiz sessiz herkes diyet mi yapıyor yoksa
yoksa deli gibi spor mu
harikasın afiyet olsun cnm :))menümü paylaşayım hemen
sabah iki kepek ekmeği arasında sandviç
çay
1 tanecik kestane şekeri (arkadaş getirdi sabah olunca hup yedim birtane)
öğlen
köfte3 adet
1 kepçe yoğurt çorbası
bir dilim kepek ekmeği
akşam
1 adet biber dolması
mandalina
bugün ara ayrıca yapamadım
3 fincan yeşil çay (evde içtiğimin içine limon)
çay ve soda 6-7 bardak su tarçın lı su içemedim çünü tarçınım bitti
spor olarak kızlar leslie ile 2 mil yüryüşünün bir kısmını
ve kalça hareketleri ağırlıkta plates
günaydınnnnnn
bencedeeee ben yapamıyorum amagünaydın canım
bence herkes spor yapıyordur ama tırtıllar azcuk fazla yapıyordur
hehehehehehehehhe :)))yuh yani canım yaa..sana inanmıyorum şok ettin beni..kuşum sen 2. takımlı değilmisin..üstelik benim grubumdasın yaa
sen tubaya sor o sana anlatır canım
bu tırtıl çok gıcık yaa
sabah sabah sinir oldum şimdi..
solucanlar nerdesiniiiiiiiiiiiiiizz..
hehehehehehehehhe :)))
ohhhhh canıma deysinnnnnnnnnn
cnm benim ben spor yapamıyorum ama akşam yemek yemeyip dengeliyorum inşallahh ama ezelim şu solucanları :))
heheheheh akrebim yanlızmı kaldın tek dişi kamış canavarrr :))) bekle cnm bekle onlar daha uyuyodur uyuyup uyuyup büyücekler :))al işte bir tırtıl dahaa
solucanlar bekleniyosunuz
ewt bu hafta çok güzel kilo vermiştin ezelim solucanları :))))))))
ben spor yapınca rahatlamaya başladım artık spor kendime ayırdığım özel bir vakit olarak görmeye başladım canım
günaydın canım
yarığşma tekrar başladı solucanlar ve tırtıllar sen solucanlardasın (akrepten alıntı yaptım)
bu haftanın yarışma grupları
1. grup tırtıllar grubu
1.genic2.tugbaemrah
3.herdemk
4.evder
5.aybüke07
2. grup solucanlar grubu
6.yaren38
7.karamel_guzel8.irem&özge
9.banusultan
10.zulaley
11.akrep33
günaydınn cnmmmm inşallahhh
özgecim bebişim sanada günaydınnn :))
menümü paylaşayım hemen
çay
öğlen
köfte3 adet
1 kepçe yoğurt çorbası
bir dilim kepek ekmeği
akşam
1 adet biber dolması
mandalina
yuh yani canım yaa..sana inanmıyorum şok ettin beni..kuşum sen 2. takımlı değilmisin..üstelik benim grubumdasın yaa
sen tubaya sor o sana anlatır canım
heheheheh akrebim yanlızmı kaldın tek dişi kamış canavarrr :))) bekle cnm bekle onlar daha uyuyodur uyuyup uyuyup büyücekler :))
yaaaaa evet geçen hafta gibi kilo versem süper olur yaaaa bende spor yapmayı çok istiyorum ama sabah 6 da kalkıyorum akşam 8 de evde oluyorum ondan sonrada spora vakit kalmıyo ama bugün şirkette gören herkez nolmuş sana kilomu verdin dediler inanılmaz gaza gldim bilgine akrepcimmmmmmmm
Teşekkür ederim canım. Hiç bilmiyordum takım içi yarışma yaptığımızı. Ama bu hafta birinci biz olacağız onu artık biliyorum.
Günaydın tatlım. Tubiş bugün öğlen büyük sınavımız var anam. :26:
Afiyet olsun canım.
Ama abla daha ikinci haftam takımda. Hem napim siz bana anlatmadınız ki bunu hıh işte
Kim demiş hiçte bilem kimde öle bişiy dememiştir
Ben öğlen görücem seni bakalım tutabilecekmisin kendini.
ewt bu hafta çok güzel kilo vermiştin ezelim solucanları :))))))))
ben spor yapınca rahatlamaya başladım artık spor kendime ayırdığım özel bir vakit olarak görmeye başladım canım
KENDİMİZE ZAMAN AYIRMAK RAHATLATIR BİZİ..özgüvenimizi kazanırız zamanla da tavan yapar özgüven çünkü kendimize saygı duymaya başlamışızdır artık..
hehehehhe görüşürüz cnmmm ekmek yok patates yok sadece et ve salata yicem sadece tek kaçamagım tatlı olucek onuda zaten akşam yemek yemeyerek telafi ediyorum sen kendin düşün ne yapıcanı benceeeeeeeeeee
hehehehehehhheheheh zamn daraldı :))Düşünmeye başladım bile zaten :2:
Teşekkürler hoş bulduk. Ayşe Kulin'e Adı Aylin'i yazdığı zaman hayran olmuştum. Veda'yı da okuyayım muhakkak güzeldir. Böyle paylaşımlar yapmanız çok güzel ve faydalı, teşekkürler. Ben daha çok cep telefonumdan E-kitap okuyorum. Allah günah yazmasın ama bazı kitaplar çok pahalı oluyorlar, özellikle pahalı bulduğum kişisel gelişim kitaplarını mecburiyetten indiriyorum. Genellikle okuduğum üç kitaptan ikisi e-kitap oluyor bir tanesini de satın alıyorum. İyi geceler.
Günaydın kızlar.
Afiyet olsun menün iyi. 1 dilimcik pizza nın zararı olmaz diye düşünüyorum. O kadar yorgunluğa enerji lazımmış sana.
Canım hemen endişelenme. İşallah bişiy yoktur. Belki de bir geçiş dönemidir bu. Bazen çocuklarda olur ya. İçini ferah tut.
canım ya sıkma canını geçici dir inşallah
belki bişler anlatmaya çalışıyor (kendini anlatmak yada kendini göstermek için )yada bişeler deniyordur
cnm hemen kötü düşünme lütfen belkide oyun yapıyodur bi götür bakalım norölojiye kesin sonuç görelim merak etme bişi çıkmıcaktır içini rahat tut :))
çok geçmiş olsun şekercik..çocuğa her gün ayetel kürsü oku..korumaya al onu..pis gözlerden korusun Rabbim tüm çocukları..
canım sen yurtdışındamısın..
Canım geçmiş olsun ama hemen telaşlanma kısa sürede düzelir oğluşun.birde oglumun durumuna taktim kafayi hele birde bugun anne derlen bile agzinin acik bana birseyler anlatma csbasi bitirdi beni sanirim bu hafta bu iside halleder sonra dogru psikologa gotururum oglum 2,5 yasinda 20 aylikta cumle kurmaya basladiginda ama 3haftadir cocuga birsey oldu kekeliyor resmen hemen cocuk doktoruna gittik cocuk nororlojisi gorsun eeg ceker cocuk normal ama birsey varmi yokmu yinede bakalim dedi ordanda psikiyatri dedi sanki bugun cokkkk daha kotu durumu cok uzdu beni aksam onu oyle gormek istemezdim ona da canim cok sikildi
Günaydın umarım öyle olurgünaydın kızlar
bugününüz dünden çok daha güzel geçsin
Afiyet olsunmenümü paylaşayım hemen
çay
öğlen
köfte3 adet
1 kepçe yoğurt çorbası
bir dilim kepek ekmeği
akşam
1 adet biber dolması
mandalina
Tabiki girebilirsin hadi sana kolay gelsinkızlar acaba yeni bir yıla 7 li rakamlarla girebilimiyim
bence girebilirim kısa hedefim hemen açıklayayım iki hafta da 3,5-4 kilo
Gülümseyin
Küçük şeyleri dert etmeyin.
•Kusursuz olmayabileceğinizi kabullenin.
•Rahat ve ılımlı insanların başarılı olamayacağı düşüncesini bırakın.
•Sevgi kapasitenizi geliştirin.
•Kimsenin sözünü kesmeyin. Tümcesini siz bitirmeyin.
•Birisine iyilik yapın ve hiç kimseye bundan söz etmeyin.
•İçinde bulunduğunuz anı yaşamayı öğrenin.
•Sizden başka herkesin bilgili olduğunu düşünün.
•Bırakın çoğu zaman başkaları haklı olsun.
•Sabırlı olun.
•Kendinize sorun; bir yıl sonra bunun bir önemi olacak mı?
•Gerçeği kabul edin: Yaşam adil değildir.
•Her gün, bir dakikanızı, teşekkür edecek birisini bulmak için harcayın.
•Gülümseyin ve merhaba deyin insanlara.
•Daha iyi bir dinleyici olun.
•Savaşlarınızı akıllıca seçin.
•Gönlübol olmayı, haklı olmaya yeğleyin.
•Bugün üç kişiye, onları ne çok sevdiğinizi söyleyin.
Dr. Richard Carlson
Tekrar hoşgeldin canım. Ama seb bişey yememişsinki. Böyle çok az yersen metabolizmanı kilitlersin. Ayrıca meyve tüketiminde fazla gibi pardon grip olmuşun görmedim.Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım. Allah biliyor ya yazdıklarınızı okuyup ''benim yerim burası'' dediğim çok oldu.
Diyet yapmayı bilmiyorum ama neredeyse iki haftadır sizlerin yediklerinden kopya çekip kendi ortamıma uyarladım.
Şu an 65 kiloyum. Bilmeden farkında olmadan verdiğiniz moralle 2 kilo verdim ama sağlıklı bir kilo vermeydi bu. Canımın çektiği her şeyi yedim.
Yağ, su, kg, kemik vs. ölçümlerimi yaptırdım. Haftada 3 gün 1,5 ar saat spor yapıyorum. Şimdi de aranızdayım. Umarım benim sizleri sevdiğim gibi sizler de beni seversiniz.
Sevgili kaptanım bu haftaki yarışmada ismim olacak mı bilmiyorum yine de yazayım çünkü sağlıklı beslenme konusunda çok kötüyüm.
İnsülin seviyemi bir anda yükseltmeyecek şeyler yemeye çalışıyorum.
19 Aralık Pazartesi
Sabah: 1 elma, 1 portakal
ara 1 mandalina, 1 portakal (grip olduğumdan c vitamini almam lazım)
öğlen: Bir açmanın 1/8 i ni yani bir ısırık oluyor onu yedim.
ara çiğ lahana (yemeğini yaparken bol miktarda lahana kemirdim, çok fazla yedim umarım zararsızdır )
akşam : 1 kaşıktan az yağla yapılmış 4 y kaşığı dolusu kapuska , 2 y.k. az yağlı salçasız bulgur pilavı, 2 y.k. yağ koymadan yapılmış yahni.
ara : Sanırım ayran içerim veya yoğurt yerim. Aynı zamanda yatmadan önce yeşil çay içerim.
2 lt yakın su içtim. 1 kupa açık neskafe içtim ( 1 çay kaşığı koydum o yüzden rengi çay gibi oluyor )
Çok mu olmuş arkadaşlar? Yanlışlarımı lütfen düzeltin. Mesela akşam yoğurt yiyecek olsam ne kadar yemem doğru olur? Sabahları iyi bir kahvaltı yaparsam ilerleyen saatlerde çok zorlanıyorum. Tam buğdaylı bir dilim ekmek yesem bile kan şekerim bir anda düşüyor ve hep acıkıyorum kendimi tutamıyorum, o yüzden 2 gündür meyve ile başlıyorum güne ve hiç zorlanmadım.
Kg 65
Bel 75 cm
Basen 115 cm
Burada olduğum için çok mutluyum. Esen kalın arkadaşlar.
Tekrar hoşgeldin.merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum benide aranıza alırmısınız
Günaydın kızlar.
Dukan gayet iyi gidiyor şimdilik.
dün ki menüm.
Sabah 2 haşlanmış yumurta ve yağsız beyaz peynir.
Öğlen Et döner ve 1 tavuk biftek fırında yapılmış yanında ayran
Akşam Tavuk ciğeri ve yoğurt
Birde biri bana şu elmalar, solucanlar, tırtıllar falan nedir bi anlatıverirse sevirinim.
Ay işallah abla öyle birşey olmaz. Gerçi hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım kabızlık sorunu ama dediğim gibi umarım olmaz.
Mükemmmellll
Ahh cnm ya tüm gün harika gitmişsin ama akşamları yemek sonrası.
Nasıl yaptın bunu kendine. Bütün emeğini çöpe atmışsın.
Afiyet olsun çok güzel
Alemsin aybuke.
Hoşgeldin cnm ama menün çok çok sağlıksız. İnsülin seviyeni aşağıda tutacak besinler tüketmen lazım. Glisemiks indeksi düşük besinleri seçersen kan şekerin birden değişim göstermez. Kilo vericem diye sağlığından olma.
Afiyet olsun menün iyi. 1 dilimcik pizza nın zararı olmaz diye düşünüyorum. O kadar yorgunluğa enerji lazımmış sana.
Afiyet olsun canım.
Canım hemen endişelenme. İşallah bişiy yoktur. Belki de bir geçiş dönemidir bu. Bazen çocuklarda olur ya. İçini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?