boşver canım ne sporu..sen rahatına bak..ye akşamını yatheheheheh akrebim yanlızmı kaldın tek dişi kamış canavarrr :))) bekle cnm bekle onlar daha uyuyodur uyuyup uyuyup büyücekler :))
yaaaaa evet geçen hafta gibi kilo versem süper olur yaaaa bende spor yapmayı çok istiyorum ama sabah 6 da kalkıyorum akşam 8 de evde oluyorum ondan sonrada spora vakit kalmıyo ama bugün şirkette gören herkez nolmuş sana kilomu verdin dediler inanılmaz gaza gldim bilgine akrepcimmmmmmmm
Teşekkür ederim canım. Hiç bilmiyordum takım içi yarışma yaptığımızı. Ama bu hafta birinci biz olacağız onu artık biliyorum.:
Günaydın tatlım. Tubiş bugün öğlen büyük sınavımız var anam. :26::
Ama abla daha ikinci haftam takımda. Hem napim siz bana anlatmadınız ki bunu hıh işte:
Kim demiş hiçte bilem kimde öle bişiy dememiştir
Ben öğlen görücem seni bakalım tutabilecekmisin kendini.
akşam ye canım aç aç kalınırmı hiç kıyamam sanaahehehehhe görüşürüz cnmmm ekmek yok patates yok sadece et ve salata yicem sadece tek kaçamagım tatlı olucek onuda zaten akşam yemek yemeyerek telafi ediyorum sen kendin düşün ne yapıcanı benceeeeeeeeeee
çok güzel özetlemişsin valla ağzına pardon eline sağlık
ne düşünmesi kuşum sen uygulamaya başladın bilee..tubayı tek geçersin :81::82:Düşünmeye başladım bile zaten :2:
daraldı kuşum evet siz düşünün artıkhehehehehehhheheheh zamn daraldı :))
bende okumuştum baktım e-kitap ama indirmede başarılı olamayınca cep kitaplardan aldım hem fiyat olarak hemde yanında taşımak için çok ideal tavsiye ederim.ayrıca kitap okumayada 2. takım sayesinde geri döndüğümü özellikle belirtmek isterim. takımıma teşekkür ederim tekrar.
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuşum..evlat zor bir imtihan..sabrın sonsuz olsun inş.canım allah sana da kolaylık versin allah yardımcın olsun hepimizin inşallah. kız görsen ben neler okuyorum ona annem desen kurşun bile döktürmüş benden habersiz kayınvalide hacı abisi var ona okutmuş herkes bir şey yapıyor bir görsen ama inşallah geçici bir süreçtir allah beterinden saklasın inşallah hepimizi allah dermansız dert vermesin kimseye. yok canım benim ben antalyadayım. :)))))))))))))
Merhaba kızlar. Bugün çok işim var malum yılsonu yaklaşıyor.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Hızla geçmişe gözattım. Birazdan geliyorum .
süpersin kuşummenüm
sabah
2 dilim peynir
1 yumurta
1tk. ayva reçeli
2 dilim ekmek
ara
nescafe
form çayı
öğle
kfleks
ara
ıhlamur
1/2 paket ligt bisküvi
akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
5-6 kaşık yoğurt.
hoş geldin hayatım...selam kızlar linki görünce dayanamadım tıkladım. Lütfen bu takıma benide alın. :) diyetimin 2.gününde 0,35 gram vermişim. emin olun sizi utandırmam:))))
selam kızlar.kahvaltıya misafirlerim vardı,uğrayamadım.haliyle bir güzel yendi,içildi.neyse öğle ve arayı da atlarız olur biter..
boşver canım ne sporu..sen rahatına bak..ye akşamını yat
kesinlikle birinciyiz kuşum..hadi bakalım ezelim tırtılları
ne sınavı kuşum..yemek sınavımı yoksa
takıma daha sık uğrar okursan paylaşımları iki hafta değil iki günde anlarsın canım durumu
hehehehehe tuba bize hava yapıyor demii
akşam ye canım aç aç kalınırmı hiç kıyamam sanaa
ne düşünmesi kuşum sen uygulamaya başladın bilee..tubayı tek geçersin :81::82:
daraldı kuşum evet siz düşünün artık
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuşum..evlat zor bir imtihan..sabrın sonsuz olsun inş.
merhaba şekercim:101::102:
aman kuşum akşama telafi et yeme..az kaldı bak tırtılları ezmeliyizselam kızlar.kahvaltıya misafirlerim vardı,uğrayamadım.haliyle bir güzel yendi,içildi.neyse öğle ve arayı da atlarız olur biter..
heheyttt akrepcim neler yedik bil bilsen özgeyle birlikte.... evet spor yapamıyorum ama akşam yemicem cnmbugün direktörle yemek vardı harika bi yerde harika bir yemek yedik :)) yediklerimden hiç hiç pişman diilim hür irademle yedim hepsini ve şuan çok mutluyum :))
tşk cnm benim bilgisayardada sorun var siteye bile giremedimbol kim yonla mercimeği içersen hiç problem olmaz ben öyle yapıyordum ben zaten yerken herşeye ama herşeye atardım kimyonu
ayrıca adresleri özelden mesaj attım ama okadar araştırdımki emin değilim o adreslermi bir bak yükleyemezsen evdeki bilgisayardan bakarım tekrardan
yarığşma tekrar başladı solucanlar ve tırtıllar sen solucanlardasın (akrepten alıntı yaptım)
bu haftanın yarışma grupları
1. grup tırtıllar grubu
1.genic2.tugbaemrah
3.herdemk
4.evder
5.aybüke07
2. grup solucanlar grubu
6.yaren38
7.karamel_guzel8.irem&özge
9.banusultan
10.zulaley
11.akrep33
evet ya 10 yaş var aralarında msj alındı 3.yü düşünmüyosun ben o atıştırmaları hem daha kaliteli yapmak hemde hesaplayabilmek için atıştırma tabağı hazırlamayı düşünüyorum biraz çerez biraz kuru kayısı incir belki 1-2 parça çikolataSorma akrep baklava börek gidiyor işte sonra cumaları 200 gr.,300 gr.Evdeki bilgisayarda canım eşim yardımcı oldu akşam bakarım eğer unutmazsam yarın yazarım.
Öyle bir ısırık iki ısırık çok fazla takılmıyorum canım ama genelde olmuyor. İki oğlum var büyük 11,5 yaşında küçük 16 aylık yaşım 38, çocuk istediğim falan yok tabiki eşimi kızdırmak için söylüyorum. İkinciye bile karar vermem yıllarımı aldı.
amin cnm bizimde aynen öyle ğöbeğimiz çatlıyo ilk yıl alışana kdar eşimle sıkıntıdan dalaşıyodukta bu yıl daha rahatız alışttık fukaralığacanım benim geçende bir antep e gitmiştin yoksa o zaman mı kaybetmiştiniz kayınvalideni:26: kayınpederinle aynı evde mi yaşayacaksınız?? hayırlısı olsun, öyleyse eğer inşallah uyum sağlarsınız, kıyamam yaaaaaaaaa, tek kolla yardım etmişşşş, gerçi gacının zayıfliicam diye gözü dönmüş olsa daaa çok üüzldüm akrebim yaaaaaaaa
neeeyyyAllah kuvvet bereket versin canım ne diyim ben.. biz ev aldığımız sene yani 2009 da, 6 ay hem arabanın kredisini ödedik hem evin, ikisi toplam 2300 TL ediyorken bile göbüşümüz çatladı da, arabanın kredisi bitince rahat bir nefes alabilmiştik,ben öyle dara gelemem yaaaa, yok yok iyi böyle, kira öder gibi ödeyip gidiyoruz çok şükür, Allah ödeme gücü versin,Rabbim borcu olan herkese ödeme kolaylığı , bol bol bereket versin...
yürüyüşler süper olmuş bnde istiyommmmmkızlar okuldaki pc me virüs girmiş adı batasıca, çıkmak bilmiyor, bilgisayarım çöktü, yeniden program yükledik amaa internet bağlantım da zayıfladı analamadım bu işi, geçen haftadan beri bilgisayarcı ile uğraşıyorum, bir randuman alamadım, evde de fırsat buldukça girmeye çalışsam da istediğim paylaşımda bulunamıyorum, beni bu aralar idare ederseniz sevinriim, çünkü fazla giremiyorum net.e.
iş dönüşlerini yürüyerek yapıyorum, 20-25 dakika srüyor, işte ve evde beslenmeme dikkat ediyorum, olabildiğince kontrollüyüm, her ne kadar bu akşam birazcık değil bayaa bir abartmış olsam daaaa yarın telafi ederim inşallahkısacası sizlerle fazla iletişim kuramasam da olabildiğince yarışmaya hazırlanıyorum, sıkı geliyoeum kızlar sımsıkıııı
çok geçmiş olsn cnm bu sıralar üzücü bişey yaşadı mı komşunun oğluda kreş öğrt ölünce kekelemeye başlamıştıbirde oglumun durumuna taktim kafayi hele birde bugun anne derlen bile agzinin acik bana birseyler anlatma csbasi bitirdi beni sanirim bu hafta bu iside halleder sonra dogru psikologa gotururum oglum 2,5 yasinda 20 aylikta cumle kurmaya basladiginda ama 3haftadir cocuga birsey oldu kekeliyor resmen hemen cocuk doktoruna gittik cocuk nororlojisi gorsun eeg ceker cocuk normal ama birsey varmi yokmu yinede bakalim dedi ordanda psikiyatri dedi sanki bugun cokkkk daha kotu durumu cok uzdu beni aksam onu oyle gormek istemezdim ona da canim cok sikildi
kızlar acelem var, yemek yapmam lazım sonra kzımı kreşten alcam
okuldan gelir gelmez tarıldım içimden geldi bir baktım 66-67 gösteritor tarı şok oldu yemek yedim üzerimdekiler kışlık falano halde şaşırdım, indim tekrar taryıldım yine aynı Allah alllahhh dedim tam seviniyordum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tartının köşesine banyo kiliminin girdiğini gördüm !!!!!!!yıkıldım resmen, kilimi çektim ve tartıldımmmm,, neyse söölemiyim şimiii
aman kuşum akşama telafi et yeme..az kaldı bak tırtılları ezmeliyiz:26:
ah o yemek akşam olsaydı ne güzel olurdu..
tabii akşam yemeyince mutlu olursun böyle
aman kuşum akşama telafi et yeme..az kaldı bak tırtılları ezmeliyiz:26:
ah o yemek akşam olsaydı ne güzel olurdu..
tabii akşam yemeyince mutlu olursun böyle
PAZARTESİ YOKLAMASI
1.genic ( 4 )
2.tugbaemrah
3.herdemk
4.evder ( 6 )
5.aybüke07 (3 )
6.yaren38 (6 )
7.karamel_guzel
8.irem&özge (2)
9.banusultan (2 )
10.zulaley
11.akrep33 ( 11 )
12.çelik198408 (1 )
13.selennnn ( 2 )
14.biseydicem ( 1 )
PAZARTESİ YOKLAMASI
1.genic ( 4 )
2.tugbaemrah
3.herdemk
4.evder ( 6 )
5.aybüke07 (3 )
6.yaren38 (6 )
7.karamel_guzel
8.irem&özge (2)
9.banusultan (2 )
10.zulaley
11.akrep33 ( 11 )
12.çelik198408 (1 )
13.selennnn ( 2 )
14.biseydicem ( 1 )
irem girmiş amaaakrebim dün okadar yoğundumki adımımı atamadım cnm benim bugün telafi ederizzzz
herdemkte gelmemiş ne yapıo acaba yine internet bağlantısı gitti sanırım
akrepcim benim 1msj var ama ne kadarrrrrrrrrrrr uzun yazmışım dikkatini çekerim alıntı yapa yapa gelmiştim
kurtarmadı sanırım
siz tatlı tatlı atışın ben bakayım demi hıh
beni grubunuza alsaydınız bak yarım kilo vermişim bile cumaya süper olurum ben
irem girmiş amaa
sanırım canım..yoksa ihmal etmezdi burayı..
takımın ruhunu süsledi resmen o olmayınca çok sade kaldı buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?