tatlım cuma günü sabah önceki ve cuma günkü kilonu yazmayı unutma olurmu...
ikisi de lazım bana..önceki ve o günkü kilon..
ihmal edersen yine kalırsın ona göre
menüm
sabah
2 dilim peynir
1 yumurta
1tk. ayva reçeli
2 dilim ekmek
ara
nescafe
form çayı
öğle
kfleks
ara
ıhlamur
1/2 paket ligt bisküvi
akşam
5-6 kaşık kuru fasulye
5-6 kaşık yoğurt.
PAZARTESİ YOKLAMASI
1.genic ( 4 )
2.tugbaemrah
3.herdemk 4.evder ( 6 )5.aybüke07 (3 )
6.yaren38 (6 ) 7.karamel_guzel8.irem&özge (2)
9.banusultan (2 )
10.zulaley 11.akrep33 ( 11 )12.çelik198408 (1 )
13.selennnn ( 2 )
14.biseydicem ( 1 )
afiyet olsun canım
heheyttt akrepcim neler yedik bil bilsen özgeyle birlikte.... evet spor yapamıyorum ama akşam yemicem cnmbugün direktörle yemek vardı harika bi yerde harika bir yemek yedik :)) yediklerimden hiç hiç pişman diilim hür irademle yedim hepsini ve şuan çok mutluyum :))
selam kızlar linki görünce dayanamadım tıkladım. Lütfen bu takıma benide alın. :) diyetimin 2.gününde 0,35 gram vermişim. emin olun sizi utandırmam:))))
selam kızlar.kahvaltıya misafirlerim vardı,uğrayamadım.haliyle bir güzel yendi,içildi.neyse öğle ve arayı da atlarız olur biter..
herdemkte gelmemiş ne yapıo acaba yine internet bağlantısı gitti sanırım
irem girmiş amaa
sanırım canım..yoksa ihmal etmezdi burayı..
takımın ruhunu süsledi resmen o olmayınca çok sade kaldı buralar
Sağol tatlım ama ben biraz önce bir dilim revani yedim :26::26::26:
Lojmanda oturan kiracı yollamış çok güzeldi dayanadım, herkes yerken ben bakamazdım ya .
afiyet bal şeker olsun canım
akşam yemedikten sonra problem olmaz diye düşünüyorum
hoşgeldin
sanada afiyet olsunnnn
muhtemelen kesilmiştir yada bir işi çıkmıştır diye düşünüyorum bende
aynen katılıyorum problem ne ise halleder umarım özledik valla
olsun canım tam akşam olmadı daha
akşam yemek yok cnm alıştım artık acıkmıyorum çok tarçınlı süt içer bastırırım acıkırsam :))
Kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz.
afiyet bal şeker olsun canım
akşam yemedikten sonra problem olmaz diye düşünüyorum
hoşgeldin
sanada afiyet olsunnnn
muhtemelen kesilmiştir yada bir işi çıkmıştır diye düşünüyorum bende
aynen katılıyorum problem ne ise halleder umarım özledik valla
olsun canım tam akşam olmadı daha
süper ozaman
Geçmişe bakamadım yoğunluktan.
İyi akşamlar herkese.
Ayrıca Akrep abla Tuba benden çok yedi söylemeden edemeyeceğim. Kendisi tatlıyı hoopppp hüpletti ama ben yemedim tatlı.
Yalancıııııııııııııııı senden az yedim ben bi kere. Yaz yaz yediklerini bende yazıcam uyuz dövücem seni.
Benim yediğim minicikti parmağının yarısı kadar sen koca pideyi yedin.
birde oglumun durumuna taktim kafayi hele birde bugun anne derlen bile agzinin acik bana birseyler anlatma csbasi bitirdi beni sanirim bu hafta bu iside halleder sonra dogru psikologa gotururum oglum 2,5 yasinda 20 aylikta cumle kurmaya basladiginda ama 3haftadir cocuga birsey oldu kekeliyor resmen hemen cocuk doktoruna gittik cocuk nororlojisi gorsun eeg ceker cocuk normal ama birsey varmi yokmu yinede bakalim dedi ordanda psikiyatri dedi sanki bugun cokkkk daha kotu durumu cok uzdu beni aksam onu oyle gormek istemezdim ona da canim cok sikildi
Hoşgeldin cnm ama menün çok çok sağlıksız. İnsülin seviyeni aşağıda tutacak besinler tüketmen lazım. Glisemiks indeksi düşük besinleri seçersen kan şekerin birden değişim göstermez. Kilo vericem diye sağlığından olma.
hoş geldin aramıza bende başalayalı biraz oldu ama yavaş yavaş ama veriyorum çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız var onların tavsiyeleri çok güzel oluyor
kahvaltı yaptığında 1 saat sonra meyve yesen ara olarak yinede etkiyormu seni (çünkü kahvaltı şart) bende kahvaltı yapmaya buraya geldikten sonra başladım
cnm benim çok güzel paylaşmışsın severiz tabi neden sevmeyelim hoşgeldin aramıza :))
hoşgeldin cnm :))
yuh yani canım yaa..sana inanmıyorum şok ettin beni..kuşum sen 2. takımlı değilmisin..üstelik benim grubumdasın yaa
sen tubaya sor o sana anlatır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?