Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlım cuma günü sabah önceki ve cuma günkü kilonu yazmayı unutma olurmu...

ikisi de lazım bana..önceki ve o günkü kilon..
ihmal edersen yine kalırsın ona göre

cnm işte benim anlamadığım önceki kilo derken 2. takıma girdiğim kilomu geçen cumaki kilomu yoksa 1. takımdan ayrıldığım kilomu

Akrep mesajları tektek saydınmı kuzum

afiyet bal şeker olsun canım
akşam yemedikten sonra problem olmaz diye düşünüyorum

selam kızlar linki görünce dayanamadım tıkladım. Lütfen bu takıma benide alın. :) diyetimin 2.gününde 0,35 gram vermişim. emin olun sizi utandırmam:))))

hoşgeldin

selam kızlar.kahvaltıya misafirlerim vardı,uğrayamadım.haliyle bir güzel yendi,içildi.neyse öğle ve arayı da atlarız olur biter..

sanada afiyet olsunnnn

herdemkte gelmemiş ne yapıo acaba yine internet bağlantısı gitti sanırım

muhtemelen kesilmiştir yada bir işi çıkmıştır diye düşünüyorum bende

irem girmiş amaa

sanırım canım..yoksa ihmal etmezdi burayı..
takımın ruhunu süsledi resmen o olmayınca çok sade kaldı buralar

aynen katılıyorum problem ne ise halleder umarım özledik valla

Sağol tatlım ama ben biraz önce bir dilim revani yedim :26::26::26:
Lojmanda oturan kiracı yollamış çok güzeldi dayanadım, herkes yerken ben bakamazdım ya .

olsun canım tam akşam olmadı daha

akşam yemek yok cnm alıştım artık acıkmıyorum çok tarçınlı süt içer bastırırım acıkırsam :))

bu hafta solucanları ezicez inşallah bide artık kilo verdiğim belli oluyo herkez süper diyo gaza geldim bendeee bu haftada en az 1 kilo vermiş olmam lazım :))

Geçmişe bakamadım yoğunluktan.
İyi akşamlar herkese.

Ayrıca Akrep abla Tuba benden çok yedi söylemeden edemeyeceğim. Kendisi tatlıyı hoopppp hüpletti ama ben yemedim tatlı.

Geçmişe bakamadım yoğunluktan.
İyi akşamlar herkese.

Ayrıca Akrep abla Tuba benden çok yedi söylemeden edemeyeceğim. Kendisi tatlıyı hoopppp hüpletti ama ben yemedim tatlı.

al sa al al al al ben sçledim zaten cnm sen kendi yediklerine bakkkkkkk tatlı yemedi ama onun dışında önüne gelen herşeyi sildi süpürdü maşşalllah ayrıca ben tatlının hepsini diil yarısını yedim :))
ayrıca ben akşam bişi yemicem ama sen departman yemeğine gitcen ve yine yemek yicen hehehehehheh

heeeeeee buarada beni gören herkez zayıflamışsın diyor sen dahil ama sennnnnnnnnnnn ????

Yalancıııııııııııııııı senden az yedim ben bi kere. Yaz yaz yediklerini bende yazıcam uyuz dövücem seni.

Yalancıııııııııııııııı senden az yedim ben bi kere. Yaz yaz yediklerini bende yazıcam uyuz dövücem seni.

tamam yazalımmmmmmmmmmmmmm ben sana pidenin içine peynir koydum verdim yemem demedinnnnnnnnnnn nolduuuuuuuuuuuu kızardınmıııııı

Benim kızım çok nadir de olsa heyecanlanınca yapıyor bunu, ama her zaman değil. Kendisi 6 yaşında ve sabırla cümlelerini düzeltmeden dinlememizi istiyor biz de çömelip göz hizasına gelip yavaş yavaş derdini anlatmasını istiyoruz. İnşallah geçici bir durumdur. 2,5 yaşındaymış maşallah. 2 yaş sendromunu da atlatmış, inşallah böyle bir huy değişikliğidir. İnşallah senin zayıf noktanı keşfettiğinden dikkat çekmek için yapıyordur. Ben her şeyin normal olduğuna eminim. Üzülme lütfen. Biliyorum evlat söz konusu olunca akan sular duruyor. Allah onların üzüntüsünü bizlere göstermesin.

Sağol canım haklısın kahvaltı hiç yok gibi ancak kahvaltı yapınca kendimi tutamıyorum tüm gün bir şeyler yiyorum. Glisemiks indeksi düşük besinler konusunda bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum
umarım en kısa zamanda başarılı olurum. Diyet yapmak veya sağlıklı beslenmek eskiden benim için işkenceydi şimdi ise alışmaya ve öğrenmeye çalıştığım bir davranış biçimi. İnşallah yardımlarınız ile bunu da öğreneceğim.

Teşekkürler evder, herkes çok tatlı hoş buldum ve çok sevdim arkadaşlarımı. Yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsun maşallah diyeyim.
Aslında kahvaltı yapmayı çok seven biriyim, normalde uyandığım gibi bir meyve yer 1 saat sonra mükellef bir kahvaltı yapardım. Ancak bir dilim ekmek bile yesem (tam buğday, çavdar, kepekli farketmiyor) tüm gün acıkıyorum. Masayı topladıktan sonra bir daha, bir daha kuruyorum o denli yani. Hatta kızım benden daha yavaş yemek yer ben yemeğimi yiyip kalkarım sonra tekrar oturur ikinci öğünümü 30 dakika içinde bir daha yaparım. Durumum vahim arkadaşım önerilerinizi bekliyorum.

cnm benim çok güzel paylaşmışsın severiz tabi neden sevmeyelim hoşgeldin aramıza :))

hoşgeldin cnm :))

Yeni yıla böyle güzel şekerler ile girecek olmak beni çok mutlu ediyor.

Alıntı İrem&Özge kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Birde biri bana şu elmalar, solucanlar, tırtıllar falan nedir bi anlatıverirse sevirinim.
yuh yani canım yaa..sana inanmıyorum şok ettin beni..kuşum sen 2. takımlı değilmisin..üstelik benim grubumdasın yaa

sen tubaya sor o sana anlatır canım

Ben büyüyünce ne olucam? Bu haftaki listede adım var mı? Çok çalışıyorum çooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…