Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep33 yarın şu kahvaltı olayını hiç ekmek yemeden yapmayı deneyeyim bakalım yine açlık krizleri başlayacak mı?
Öyle denesem olur mu? Sonraki gün de 1/2 dilim ekmek ekleyerek yapayım. Sonuçları paylaşırım.

Bu zamanda büyüklere hürmet eden kalmamışken bravo sana. Hangi gözle bakıyor isen onun ile karşılaşıyorsun. Allah senden razı olsun. Yazdıklarını okuduğum zamanlar karakterini doğru analiz etmişim. Ben kayınvalidemi 9 yıl önce kaybettim. Keşke yaşasaydı da yanımda olsaydı, onunla tatlı tatlı sohbet etseydim.

Son düzenleme:
Hepinize iyi akşamlar, herkes yemeğini yedi ve mayıştı mı, yoksa dizi mi izliyorsunuz? Unutmadan menümü yazayım.

20 Aralık Salı

Sabah: 1/2 elma ama iri bir elmaydı.

öğlen: 2 dilim ekmek (Tam buğday)
1 k.k sütaş süzme peynir
2 adet yeşil zeytin

ara 4-5 kaşık sebze yemeği (etli ve yağsız)

2. ara 1 adet portakal

Akşam: balık yağsız tavada (1 büyük porsiyon)
yağsız limon suyu eklenmiş salata

acıkırsam bir ara daha vereyim mi ne dersiniz? Evet ise ne yememi önerirsiniz?

1 fincan yeşil çay
2 lt su
1 saat aletli spor ayrıca tempolu yürüyüş yapamadım yağmur yağıyordu. Fakat güzellik merkezinden kızımın okuluna 20 dakika yerine 5 dakikada koşarak gittim. Çalışan kız bir türlü parayı alamadı dur ona sorayım dur şuna sorayım deyip deyip kayboldu. Kızım 2 dakika dışarıda öğretmeniyle beklemek zorunda kaldı. Ben de kızımın psikolojisi bozulacak diye çok panik oldum hayatım boyunca böyle koştuğumu hatırlamıyorum

kaptanim en az 5bildirimdi degilmi demekki daha dikkatli davranmam lazimmis bu arada herdemk yi cok merak ettim umarim hersey yolundadir ((

bugunku menum tabii buna menu denilirse

sabah: 2 su bardagi su ve bir dilim cavdar ekmek yesillik 2adet ceviz

ara : yarim ayva

ogle: 2 su bardagi su 2 adet bugulama patates keske yaninda yogurt yeseydim pisman oldum

ara: bir tane mandalina ve bir kucuk dilim cavdar ekmek

aksam : isten cikis 8 olunca yemek yedim 12 tane findik yedim ve sekersiz cay ictim

ara: tarcinli bir su bardagi sut

bir tane yesil cay 2.5 lt su ve yine spor yapamadim

kizlar ya ben hala regl olamadim aklima kotu kotu seyler gelmeye basladiya hayirlisi artik herkese iyi geceler

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 1yumurta, ufak bir dilim peynir, tek şekerli duble çay
öğlen
sebze yemeği 3kaşık pilav
ara 1 dilim kek (tatlıya dayanamıyorum)
akşam
çorba, sebze yemeği ve 2 klaşık pilav
şimdi 30 dk egzersi yapacağım

egzersizden sonrada şekersiz 2 bardak çay içerim .

Arkadaşlar 60-69 kg grubunda yazışırken aklıma geldi. Orada şöyle bir soru sordum;

-inek deyince aklıma geldi. Merak ediyorum inekler hep ot yemelerine rağmen kilo alıyorlar, sadece otla beslensek biz de alır mıyız acaba? Bazı diyetlerde salata sınırsız derler ya,
acaba yeşillikler çok da masum değiller mi?

Arkadaşlar cevabını bilen var mı?

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım sütaş süzme çok yağlı bir peynir maalesef diyete uygun değil. Onu değiştir bence.
Birde daha düzenli beslenmeye bak. Öğlen yerine ara ara yerine öğlen yapmışsın. Vücudunun dengesini bozarsın.

Çok düzensiz olmuş canım ama zaman sorunu olunca yapacak bişiy yok.

Kek ve pilav olmasa iyiymiş ama sağlık olsun cnm.

Onu bilmem de herşeyin fazlası zarar ondan eminim.

bu arada dünki menüyüde paylaşim :))
Sabah:1 haşlanmış yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği , az peynir
Ara: 1 brd ayran
Öğlen: az pide tulum peyniri ile yedik , 1 fındık lahmacun , az patlican köz , az gavurdağ salata , 1 porsiyon çöp şiş , 1 ligt kola , yarımda üzerinde dondurma olan fıstıklı tatlı :))
Ara:1 brd ayran
Akşam: boşşşşşşşşşşşş
Sadece yatarken eşim çikolata getirmiş ufak bi parça yedim :))

özgeee sende paylaş menünüüüüü

yağmak üzere olan yağmurun habercisi bol ve simsiyah bulutlarla kaplı mersinden
günaydın günaydııınnn

Son düzenleme:

tam akşam boşşşşşş kısmını okudum fenalaştım derkeeeeen yatmadan önce yenen çikolatayı ve yağ yapmak için yükselen kanşekerinii okudum rahatladıımm

günaydın kızlar.burası da güneşli bugün akrepçim.hatta öğlen de güneşli olursa ufaklıkla azıcık gezmeye çıkalım diyorum..

canım Rabbim ineklere dev bir gövde ve kocaman da işkembe vermiş..o koca işkembeyi de doldurabilmeleri için gün boyu hep yerler geviş getirirler..sadece ot da değil yem de yerler onlar..
ve bizim yediğimiz salata miktarı onların dişlerinde minnacık kalır şekercik..

bi kere yaradılış farkı çok açık sonrasıda vücut fonksiyonlarının işleyişi çok farklı..onlar bizim süt ve et ihtiyacımızı karşılamaları için yaratılmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…