günaydınnnnnnyağmak üzere olan yağmurun habercisi bol ve simsiyah bulutlarla kaplı mersinden
günaydın günaydııınnn
akrepçim seni üzmek istemiyıorum ama yediğim çikolata okadar küçüktüki ülkerin karesinin yarısı kadar :))) oda zaten mideme inene kadar kaybolurtam akşam boşşşşşş kısmını okudum fenalaştım derkeeeeen yatmadan önce yenen çikolatayı ve yağ yapmak için yükselen kanşekerinii okudum rahatladıımm
günaydınnnnnnnnnGününüz aydın olsunnnnn
günaydın kızlar ben bir kaybolup bir görünüyorum çok yogunum ve yorgunum
geçmişe bir bakam neler yapmışsınız
canım ben de senin gibiydim kalkarkalkmaz açlardandım yanii ama işte sonuç bu..halimi canlı canlı dakika dakika paylaşıyorum sizlerle..
valla kuşum ikimiz hem takımın hem grubun yüz karasıyız popolarımızı kaldırmak şart oldu kesinlikle vermeliyiz haftaya..akşamlarına dikkat et şekercik..o yürüyüşlerle kesin verirsin..
aynen katılıyorum hayatım
aman bacım dikkar et..bak rakipler pek dişli ona göre..sen canının çektiğini sar sabah ye akşam sakın yeme güzelim..sen kat çayını şekersiz limonu sık iç biliyorum çaycı güzelisin hakkını çaydan yana kullan..limonlu limonlu miii...şeker yok amaa..ne zaman canın cısslardan çekse beni hatırla bu hafta boyunca özellikle akşamları taammmıııııııı
sorma bacım sorma...işi sıkı tutmazsak bugünden gidicez yine...
ciddiye almadık nasılsa yeneriz diye birde hafta sonu unuttum yarışı al sana dediler unuturmusun oyyyy sabah erken kalkıciim ya yürüyüş ya aerobik ya plates....birinden biri ama mutlaka olucak spor mutlakaa
ah canımmmm hiç kıskanma benim veletler gezmeyi hiç sevmezler ortanca burnumdan getirdi aglaya aglaya mahvoldu tabi bende sinir kırizleri geçirdim gidelimde gidelimçok kıskandım şu an, yerinde olsam keşke olabilseydim anne yemeğimi hazırla geliyoruz derdimyemekler şöyle dursun o aile sıcaklığını istiyorum beeennn
günaydın canımmm
Hepinize iyi akşamlar, herkes yemeğini yedi ve mayıştı mı, yoksa dizi mi izliyorsunuz? Unutmadan menümü yazayım.
20 Aralık Salı
Sabah: 1/2 elma ama iri bir elmaydı.
öğlen: 2 dilim ekmek (Tam buğday)
1 k.k sütaş süzme peynir
2 adet yeşil zeytin
ara 4-5 kaşık sebze yemeği (etli ve yağsız)
2. ara 1 adet portakal
Akşam: balık yağsız tavada (1 büyük porsiyon)
yağsız limon suyu eklenmiş salata
acıkırsam bir ara daha vereyim mi ne dersiniz? Evet ise ne yememi önerirsiniz?
1 fincan yeşil çay
2 lt su
1 saat aletli spor ayrıca tempolu yürüyüş yapamadım yağmur yağıyordu. Fakat güzellik merkezinden kızımın okuluna 20 dakika yerine 5 dakikada koşarak gittim. Çalışan kız bir türlü parayı alamadı dur ona sorayım dur şuna sorayım deyip deyip kayboldu. Kızım 2 dakika dışarıda öğretmeniyle beklemek zorunda kaldı. Ben de kızımın psikolojisi bozulacak diye çok panik oldum hayatım boyunca böyle koştuğumu hatırlamıyorum
bugunku menum tabii buna menu denilirse
sabah: 2 su bardagi su ve bir dilim cavdar ekmek yesillik 2adet ceviz
ara : yarim ayva
ogle: 2 su bardagi su 2 adet bugulama patates keske yaninda yogurt yeseydim pisman oldum
ara: bir tane mandalina ve bir kucuk dilim cavdar ekmek
aksam : isten cikis 8 olunca yemek yedim 12 tane findik yedim ve sekersiz cay ictim
ara: tarcinli bir su bardagi sut
bir tane yesil cay 2.5 lt su ve yine spor yapamadim
kizlar ya ben hala regl olamadim aklima kotu kotu seyler gelmeye basladiya hayirlisi artik herkese iyi geceler
kek olmasa güzel ama öğlen yediğin için bir sıkıntı olmaz sanırımsabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 1yumurta, ufak bir dilim peynir, tek şekerli duble çay
öğlen
sebze yemeği 3kaşık pilav
ara 1 dilim kek (tatlıya dayanamıyorum)
akşam
çorba, sebze yemeği ve 2 klaşık pilav
şimdi 30 dk egzersi yapacağım
egzersizden sonrada şekersiz 2 bardak çay içerim .
Arkadaşlar 60-69 kg grubunda yazışırken aklıma geldi. Orada şöyle bir soru sordum;
-inek deyince aklıma geldi. Merak ediyorum inekler hep ot yemelerine rağmen kilo alıyorlar, sadece otla beslensek biz de alır mıyız acaba? Bazı diyetlerde salata sınırsız derler ya,
acaba yeşillikler çok da masum değiller mi?
Arkadaşlar cevabını bilen var mı?
bu arada dünki menüyüde paylaşim :))
Sabah:1 haşlanmış yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği , az peynir
Ara: 1 brd ayran
Öğlen: az pide tulum peyniri ile yedik , 1 fındık lahmacun , az patlican köz , az gavurdağ salata , 1 porsiyon çöp şiş , 1 ligt kola , yarımda üzerinde dondurma olan fıstıklı tatlı :))
Ara:1 brd ayran
Akşam: boşşşşşşşşşşşş
Sadece yatarken eşim çikolata getirmiş ufak bi parça yedim :))
özgeee sende paylaş menünüüüüü
yağmak üzere olan yağmurun habercisi bol ve simsiyah bulutlarla kaplı mersinden
günaydın günaydııınnn
canım bence öğünler biraz karışmış gibi öğlen kahvaltı gibi ara öğle yemeği gibi olmuş
onun dışında kahvaltıda başka peynir çeşidinden (sütaş süzme yağlı diye biliyorum bende) yumurta yiyebilrisin ekmek sana sıkıntı yapıyorsa protein bakımından ye tok ta tutabilir
akşam menün süper
afiyet olsun canım ama menü az gibi geldi bana
diğer konuda ise istemediğin bişe olmaz umarım
kek olmasa güzel ama öğlen yediğin için bir sıkıntı olmaz sanırım
bence yaradılışla ilgili
yeşillikle ilgili değil birde sadece ot yemiyorlar
nişasta oranı yüksek yemler yiyorlar
dün dediğin kadar yüksek değilmiş diyordum çikolatayı görene kadar
yemesen daha iyiymiş ama zaten az yemişsin sadece ağzını tatlandırmak için
afiyet olsun canım
bende adanadayım çalıştığım yer tarsusta aynı kara bulutlar var ama benim içim günlük güneşlik
kayınvalidem için de çok koşturdum..ihtiyacı olduğunda yanındaydım hep..çevresindekiler tarafından önemsenmediği anlarda bile önemsendi benim tarafımdan..Bu zamanda büyüklere hürmet eden kalmamışken bravo sana. Hangi gözle bakıyor isen onun ile karşılaşıyorsun. Allah senden razı olsun. Yazdıklarını okuduğum zamanlar karakterini doğru analiz etmişim. Ben kayınvalidemi 9 yıl önce kaybettim. Keşke yaşasaydı da yanımda olsaydı, onunla tatlı tatlı sohbet etseydim.
2. Takım On parmağında on marifet takımı
Çabalar sadece sağlıklı görünmek değil, değil mi? İçimizi de dışımızı da eğitiyoruz. Benim gibi düşünen kişiler ile bir aradayım ne hoş . İnsanın kendine zaman ayırması kadar güzel ne olabilir?
O cep kitaplardan iki tane almıştım haklısın daha uygun fiyatlılar, bundan sonra aldığım tüm kitapları cep tipi olanlardan seçeyim. Zaten çantada olduğu kadar kitaplıklarda kapladığı yer de önemli. İyi fikir sağol canım.
Hoşgeldin. Ben de yeni katıldım. Burası harika bir yer, herkese bayılacaksın.
Hepinize iyi akşamlar, herkes yemeğini yedi ve mayıştı mı, yoksa dizi mi izliyorsunuz? Unutmadan menümü yazayım.
20 Aralık Salı
Sabah: 1/2 elma ama iri bir elmaydı.
öğlen: 2 dilim ekmek (Tam buğday)
1 k.k sütaş süzme peynir
2 adet yeşil zeytin
ara 4-5 kaşık sebze yemeği (etli ve yağsız)
2. ara 1 adet portakal
Akşam: balık yağsız tavada (1 büyük porsiyon)
yağsız limon suyu eklenmiş salata
acıkırsam bir ara daha vereyim mi ne dersiniz? Evet ise ne yememi önerirsiniz?
1 fincan yeşil çay
2 lt su
1 saat aletli spor ayrıca tempolu yürüyüş yapamadım yağmur yağıyordu. Fakat güzellik merkezinden kızımın okuluna 20 dakika yerine 5 dakikada koşarak gittim. Çalışan kız bir türlü parayı alamadı dur ona sorayım dur şuna sorayım deyip deyip kayboldu. Kızım 2 dakika dışarıda öğretmeniyle beklemek zorunda kaldı. Ben de kızımın psikolojisi bozulacak diye çok panik oldum hayatım boyunca böyle koştuğumu hatırlamıyorum
çok hassaslaşmışsın tatlım ama bu kadar çabuk sinirlenme nolur..azıcık anlayış göster kuvvetli ol..eşin anladığım kadarıyla çocuğunu hasta olarak görmek istemiyor o yüzden öyle davranıyor şekercik..çok evham yapma..Allaha güven.. O ndan geleni sabırla ve sakin karşıla..yuva camdan bir fanus gibidir..malzemesi EŞLERDEN oluşur..çocuklar sadece süsüdür..her çocuk kendi yuvasının süsüdür..yuvamıza bu yüzden fazlasıyla özen göstermeliyiz çünkü çocuklarımızı çok seviyoruz..cam hassastır kırılırsa yerine gelmez tekrar..amin insallah canim ama ben zaten oldukca dikkatli davraniyorum onemsemiyormus gibi bunun buyutulecek birsey degil gayet normal gibi davraniyorum ama benim davranmamla olmuyor guya herkesi tembihledim ama kim ne kadar dikkat ediyor bilmiyorum en basiti esim yarina randevu aldim kayinvalidelerdeyiz bu aksam yok goturmeyin gecer bekleyin falan dediler hemen goturmesekmi dedi bende senin gelmene gerek yok birsey olursa seni ararim dedim ama iyiki evde degildik yoksa neler soylerdim kim bilir o sinirle kaldiki yarin birsey yapilacak olsa zaten isyerime yakin hastane kizlari ararim bak simdi yine aklima geldi karsimda da oturyluyor neyse ben bir hava alayim
evet canım 5 bildirim..kaptanim en az 5bildirimdi degilmi demekki daha dikkatli davranmam lazimmis bu arada herdemk yi cok merak ettim umarim hersey yolundadir((
menü çok güzel ama işte maalesef sen bir tırtılsın..o yüzden bugün bol şeker ve karbonhidratlı bir gün geçir olurmubugunku menum tabii buna menu denilirse
sabah: 2 su bardagi su ve bir dilim cavdar ekmek yesillik 2adet ceviz
ara : yarim ayva
ogle: 2 su bardagi su 2 adet bugulama patates keske yaninda yogurt yeseydim pisman oldum
ara: bir tane mandalina ve bir kucuk dilim cavdar ekmek
aksam : isten cikis 8 olunca yemek yedim 12 tane findik yedim ve sekersiz cay ictim
ara: tarcinli bir su bardagi sut
bir tane yesil cay 2.5 lt su ve yine spor yapamadim
kizlar ya ben hala regl olamadim aklima kotu kotu seyler gelmeye basladiya hayirlisi artik herkese iyi geceler
sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 1yumurta, ufak bir dilim peynir, tek şekerli duble çay
öğlen
sebze yemeği 3kaşık pilav
ara 1 dilim kek (tatlıya dayanamıyorum)
akşam
çorba, sebze yemeği ve 2 klaşık pilav
şimdi 30 dk egzersi yapacağım
egzersizden sonrada şekersiz 2 bardak çay içerim .
Geçmişe bakamadım yoğunluktan.
İyi akşamlar herkese.
Ayrıca Akrep abla Tuba benden çok yedi söylemeden edemeyeceğim. Kendisi tatlıyı hoopppp hüpletti ama ben yemedim tatlı.
al sa al al al al ben sçledim zaten cnm sen kendi yediklerine bakkkkkkk tatlı yemedi ama onun dışında önüne gelen herşeyi sildi süpürdü maşşalllah ayrıca ben tatlının hepsini diil yarısını yedim :))
ayrıca ben akşam bişi yemicem ama sen departman yemeğine gitcen ve yine yemek yicen hehehehehheh
heeeeeee buarada beni gören herkez zayıflamışsın diyor sen dahil ama sennnnnnnnnnnn ????
Yalancıııııııııııııııı senden az yedim ben bi kere. Yaz yaz yediklerini bende yazıcam uyuz dövücem seni.
tamam yazalımmmmmmmmmmmmmm ben sana pidenin içine peynir koydum verdim yemem demedinnnnnnnnnnn nolduuuuuuuuuuuu kızardınmıııııı
Benim yediğim minicikti parmağının yarısı kadar sen koca pideyi yedin.
heeeeeeeee kandır sen kendiniii ben dolamıştım onu cnm okadarda küçük diildiPP
.
Sağol canım haklısın kahvaltı hiç yok gibi ancak kahvaltı yapınca kendimi tutamıyorum tüm gün bir şeyler yiyorum. Glisemiks indeksi düşük besinler konusunda bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum
umarım en kısa zamanda başarılı olurum. Diyet yapmak veya sağlıklı beslenmek eskiden benim için işkenceydi şimdi ise alışmaya ve öğrenmeye çalıştığım bir davranış biçimi. İnşallah yardımlarınız ile bunu da öğreneceğim.
Teşekkürler evder, herkes çok tatlı hoş buldum ve çok sevdim arkadaşlarımı. Yavaş yavaş olsun ama kalıcı olsun maşallah diyeyim.
Aslında kahvaltı yapmayı çok seven biriyim, normalde uyandığım gibi bir meyve yer 1 saat sonra mükellef bir kahvaltı yapardım. Ancak bir dilim ekmek bile yesem (tam buğday, çavdar, kepekli farketmiyor) tüm gün acıkıyorum. Masayı topladıktan sonra bir daha, bir daha kuruyorum o denli yani. Hatta kızım benden daha yavaş yemek yer ben yemeğimi yiyip kalkarım sonra tekrar oturur ikinci öğünümü 30 dakika içinde bir daha yaparım. Durumum vahim arkadaşım önerilerinizi bekliyorum.
.
Güneşli bir Konya sabahından hepinizin günü aydın olsun
ooo sen 1. takımdanmı ayrılmıştın..cnm işte benim anlamadığım önceki kilo derken 2. takıma girdiğim kilomu geçen cumaki kilomu yoksa 1. takımdan ayrıldığım kilomu
iyiki 5 öncesiymiş akşam azıcık fazla hoıplamışsındır umarım..Sağol tatlım ama ben biraz önce bir dilim revani yedim :26::26::26:
Lojmanda oturan kiracı yollamış çok güzeldi dayanadım, herkes yerken ben bakamazdım ya .
tamam aldım canım..akrepcim 142. etapta 74.5 la geri dönmek üzere ayrıldı yazıo
akşam yemek yok cnm alıştım artık acıkmıyorum çok tarçınlı süt içer bastırırım acıkırsam :))
kızlar bende menümü paylaşayım
dün okadar düzensiz bir nemüm varki anlatamam
uzun süredir ilk defa bukadar düzensiz oldu
kahvaltı
simit
çay
(arkadaşım getirmiş) hiç onaylmadığım kahvaltı oldu
öğle
sütlaç(sabah simit yiyince çorba bile istemedi ama sütlaca hayır diyemedim)
akşam
2 kase şehriyeli kemik suyuna çorba 2 dilim kepek ekmeği eşliğinde)
mandalina
ve akşam misafirlikteydim mecbur 8 kuralım bozuldu ama nasıl biliyormusunuz pasta ile değil ne kadar ısrar etselerde yemedim birtaneyitırtıkladım kızıma yedirdim fakat gelen meyvelerden elma dan ve muzdan yedim(muz kötü bir tercih ama okadar şeye yok dedim hem canım istedi hemde ayıp olmasın dedim)
malesef spor yapamadım
tarçınlı sudanda içemedim çünkü kabuk tarçınım bitti hafta sonu aktara gideceğim
7-8 bardak su içtim
ohh şükür kavuşturanaaa...günaydın kızlar ben bir kaybolup bir görünüyorum çok yogunum ve yorgunum
kuşum ver şu kalan kilonu da kurtul mezun edelim seni..akşamları yememeyi kendine alıştır ömür boyu kilo alma..hem ne yüz karası akrebim buhafta hiç yürüşüş yapamadım hava yagmurlu yagmuru çok severim ama yürüyüş yattıbenim
dikkat ettim gündüz yedim azar azar ama akşam 6 dan sonra yemedim
:
Güneşli bir Konya sabahından hepinizin günü aydın olsun
ufff harika ötesiii bak bugün de pasta ye sen..aynen kahvaltını geçiştir akşam yemek ye sonrası da bol aralı olsun harikaaa
akrebim özgeyle benim konuşmalarımı alıntı yapmışsın ama yorum yok merak ettim bişimi dicektin ??
canım meyveden 15 dk sonra kahvaltı yapabilirsin..
bak sana kahvaltı önerisi:
2 yumurta ister haşla ister tereyağına kır..3 ceviz,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,iki kuru kayısı,zeytin istediğin kadar,yeşillik istediğin kadar,yeşilliğine acıcık zeytinyağı ve limon damlat.çayın da şekersiz olsun canım..
işte sana 4-5 saat tok tutacak bir kahvaltı şeker..ve ekmek de yok..
ooo sen 1. takımdanmı ayrılmıştın..
iyiki 5 öncesiymiş akşam azıcık fazla hoıplamışsındır umarım..
tamam aldım canım..
kuşum aç acına olmaz ye bişiiler sen
Seninde günü aydın olsun canım .Paylaşımların çok güzel.yağmak üzere olan yağmurun habercisi bol ve simsiyah bulutlarla kaplı mersinden
günaydın günaydııınnn
Gez kuzunla canım. Ah bende evde olsaydım da gezseydim oğluşumla.günaydın kızlar.burası da güneşli bugün akrepçim.hatta öğlen de güneşli olursa ufaklıkla azıcık gezmeye çıkalım diyorum..
Günaydın.Gününüz aydın olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?