Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar ben bir kaybolup bir görünüyorum çok yogunum ve yorgunum
geçmişe bir bakam neler yapmışsınız

yağmak üzere olan yağmurun habercisi bol ve simsiyah bulutlarla kaplı mersinden
günaydın günaydııınnn
günaydınnnnnn
tam akşam boşşşşşş kısmını okudum fenalaştım derkeeeeen yatmadan önce yenen çikolatayı ve yağ yapmak için yükselen kanşekerinii okudum rahatladıımm
akrepçim seni üzmek istemiyıorum ama yediğim çikolata okadar küçüktüki ülkerin karesinin yarısı kadar :))) oda zaten mideme inene kadar kaybolur
Gününüz aydın olsunnnnn

günaydınnnnnnnnn

günaydın cnmm hadi bi bak gel bakaılmm

hem ne yüz karası akrebim buhafta hiç yürüşüş yapamadım hava yagmurlu yagmuru çok severim ama yürüyüş yattıbenim

dikkat ettim gündüz yedim azar azar ama akşam 6 dan sonra yemedim

çok kıskandım şu an, yerinde olsam keşke olabilseydim anne yemeğimi hazırla geliyoruz derdim yemekler şöyle dursun o aile sıcaklığını istiyorum beeennn
ah canımmmm hiç kıskanma benim veletler gezmeyi hiç sevmezler ortanca burnumdan getirdi aglaya aglaya mahvoldu tabi bende sinir kırizleri geçirdim gidelimde gidelim ne kayınvalideme ne anneme nede eltime giidip rahat rahat otura bilirim

canım bence öğünler biraz karışmış gibi öğlen kahvaltı gibi ara öğle yemeği gibi olmuş
onun dışında kahvaltıda başka peynir çeşidinden (sütaş süzme yağlı diye biliyorum bende) yumurta yiyebilrisin ekmek sana sıkıntı yapıyorsa protein bakımından ye tok ta tutabilir

akşam menün süper

afiyet olsun canım ama menü az gibi geldi bana
diğer konuda ise istemediğin bişe olmaz umarım

kek olmasa güzel ama öğlen yediğin için bir sıkıntı olmaz sanırım

bence yaradılışla ilgili
yeşillikle ilgili değil birde sadece ot yemiyorlar
nişasta oranı yüksek yemler yiyorlar

dün dediğin kadar yüksek değilmiş diyordum çikolatayı görene kadar
yemesen daha iyiymiş ama zaten az yemişsin sadece ağzını tatlandırmak için

afiyet olsun canım

günaydın günaydııınnn

bende adanadayım çalıştığım yer tarsusta aynı kara bulutlar var ama benim içim günlük güneşlik

evet cnm haklısın aslında yemesem süper oluru ama napim yaaaaa akşam yemedim oda ağzımı tatlandırdı bişi yapmaz bugün kamufile ederim onu ben :))

kayınvalidem için de çok koşturdum..ihtiyacı olduğunda yanındaydım hep..çevresindekiler tarafından önemsenmediği anlarda bile önemsendi benim tarafımdan..
ne yaparsa görmesden geldim hep benimkisi Allah rızası için dedim ama son yaptığı can evimden vurdu beni çok kırıldım çok..
vefat ettiğinde farklı şehirdeydi.yanında olamadım ama hala kırgınım bu konuda hakkımı helal etmiyorum..aklıma geldikçe yüreğim kesiliyor gibi acı çekiyorum..
eşimi başka bir kadınla evlenmesi için yönlendirmesini affedemiyorum affedemiyorum affedemiyorum..
oysa ben ona hiç kötülük yapmadım düşünmedim bile..kaldı ki kötü olmuş olsam bile nasıl bir yuva neyse kızlar çenem düştü kusura bakmayın..

Hoşgeldin. Ben de yeni katıldım. Burası harika bir yer, herkese bayılacaksın.

kahvaltı öncesi: 1/2 elma ama iri bir elmaydı.

kahvaltı: 2 dilim ekmek (Tam buğday)
1 k.k sütaş süzme peynir
2 adet yeşil zeytin

öğle : 4-5 kaşık sebze yemeği (etli ve yağsız)

ara : 1 adet portakal

Akşam: balık yağsız tavada (1 büyük porsiyon)
yağsız limon suyu eklenmiş salata

bu şekilde olmalıydı dimi şeker ve akşam yemek sonrası ara tavsiye etmem canım..yoksa uyurken yağların yanmaz aksine yağ depolarsın..sen bol bol su iç onun yerine..
çok hassaslaşmışsın tatlım ama bu kadar çabuk sinirlenme nolur..azıcık anlayış göster kuvvetli ol..eşin anladığım kadarıyla çocuğunu hasta olarak görmek istemiyor o yüzden öyle davranıyor şekercik..çok evham yapma..Allaha güven.. O ndan geleni sabırla ve sakin karşıla..yuva camdan bir fanus gibidir..malzemesi EŞLERDEN oluşur..çocuklar sadece süsüdür..her çocuk kendi yuvasının süsüdür..yuvamıza bu yüzden fazlasıyla özen göstermeliyiz çünkü çocuklarımızı çok seviyoruz..cam hassastır kırılırsa yerine gelmez tekrar..
o yüzden canım, sabır bol bol sabır...
zaten üç günlük imtihan dünyası..ani sinirlenmelerle kırarsak birbirimizi nerde kaldı sevgi dolu yüreğimizin ışıltısı..
sen yinede eşine de anlayışlı ol sevgiyle yaklaş..bu tür anlaşmazlıklardam da zaten sadece çocuk etlkilenir şekercik..
kaptanim en az 5bildirimdi degilmi demekki daha dikkatli davranmam lazimmis bu arada herdemk yi cok merak ettim umarim hersey yolundadir ((
evet canım 5 bildirim..
ben de çok merak ettim herdemki..
menü çok güzel ama işte maalesef sen bir tırtılsın..o yüzden bugün bol şeker ve karbonhidratlı bir gün geçir olurmu

tatlım hiç salata ya da çiğ besin tüketmemişsin..çiğ meyve sebze gün içinde bnizi daha canlı yapar o yüzden öğünlerine salata ekle turp ekle tere ekle maydanoz limon ekle o kadar çok seçenek varki turşu ekle mesela sirke gribe karşı koruyucu..sadece zayıflama değil şeker hem canlı hem sağlıklı zayıflama bizimkisi

kızlar bende menümü paylaşayım

dün okadar düzensiz bir nemüm varki anlatamam
uzun süredir ilk defa bukadar düzensiz oldu

kahvaltı
simit
çay
(arkadaşım getirmiş) hiç onaylmadığım kahvaltı oldu

öğle
sütlaç(sabah simit yiyince çorba bile istemedi ama sütlaca hayır diyemedim)

akşam
2 kase şehriyeli kemik suyuna çorba 2 dilim kepek ekmeği eşliğinde)
mandalina

ve akşam misafirlikteydim mecbur 8 kuralım bozuldu ama nasıl biliyormusunuz pasta ile değil ne kadar ısrar etselerde yemedim birtaneyitırtıkladım kızıma yedirdim fakat gelen meyvelerden elma dan ve muzdan yedim(muz kötü bir tercih ama okadar şeye yok dedim hem canım istedi hemde ayıp olmasın dedim)

malesef spor yapamadım
tarçınlı sudanda içemedim çünkü kabuk tarçınım bitti hafta sonu aktara gideceğim
7-8 bardak su içtim

Geçmişe bakamadım yoğunluktan.
İyi akşamlar herkese.

Ayrıca Akrep abla Tuba benden çok yedi söylemeden edemeyeceğim. Kendisi tatlıyı hoopppp hüpletti ama ben yemedim tatlı.

heeeeeee buarada beni gören herkez zayıflamışsın diyor sen dahil ama sennnnnnnnnnnn ????

Yalancıııııııııııııııı senden az yedim ben bi kere. Yaz yaz yediklerini bende yazıcam uyuz dövücem seni.

tamam yazalımmmmmmmmmmmmmm ben sana pidenin içine peynir koydum verdim yemem demedinnnnnnnnnnn nolduuuuuuuuuuuu kızardınmıııııı

Benim yediğim minicikti parmağının yarısı kadar sen koca pideyi yedin.

heeeeeeeee kandır sen kendiniii ben dolamıştım onu cnm okadarda küçük diildi PP

canım meyveden 15 dk sonra kahvaltı yapabilirsin..
bak sana kahvaltı önerisi:
2 yumurta ister haşla ister tereyağına kır..3 ceviz,kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,iki kuru kayısı,zeytin istediğin kadar,yeşillik istediğin kadar,yeşilliğine acıcık zeytinyağı ve limon damlat.çayın da şekersiz olsun canım..
işte sana 4-5 saat tok tutacak bir kahvaltı şeker..ve ekmek de yok..

cnm işte benim anlamadığım önceki kilo derken 2. takıma girdiğim kilomu geçen cumaki kilomu yoksa 1. takımdan ayrıldığım kilomu
ooo sen 1. takımdanmı ayrılmıştın..
Sağol tatlım ama ben biraz önce bir dilim revani yedim :26::26::26:
Lojmanda oturan kiracı yollamış çok güzeldi dayanadım, herkes yerken ben bakamazdım ya .
iyiki 5 öncesiymiş akşam azıcık fazla hoıplamışsındır umarım..
akrepcim 142. etapta 74.5 la geri dönmek üzere ayrıldı yazıo
tamam aldım canım..
akşam yemek yok cnm alıştım artık acıkmıyorum çok tarçınlı süt içer bastırırım acıkırsam :))

kuşum aç acına olmaz ye bişiiler sen

ufff harika ötesiii bak bugün de pasta ye sen..aynen kahvaltını geçiştir akşam yemek ye sonrası da bol aralı olsun harikaaa

ohh şükür kavuşturanaaa...
hem ne yüz karası akrebim buhafta hiç yürüşüş yapamadım hava yagmurlu yagmuru çok severim ama yürüyüş yattıbenim

dikkat ettim gündüz yedim azar azar ama akşam 6 dan sonra yemedim
:
kuşum ver şu kalan kilonu da kurtul mezun edelim seni..akşamları yememeyi kendine alıştır ömür boyu kilo alma..
Güneşli bir Konya sabahından hepinizin günü aydın olsun

günaydın canım

akrebim özgeyle benim konuşmalarımı alıntı yapmışsın ama yorum yok merak ettim bişimi dicektin ??
ooo sen 1. takımdanmı ayrılmıştın..

iyiki 5 öncesiymiş akşam azıcık fazla hoıplamışsındır umarım..

tamam aldım canım..

kuşum aç acına olmaz ye bişiiler sen

olmaz cnm kşamları kestim ben artık midemde alıştı zaten bişi vermediğim için istemiyoo :))

menüm

sabah
1 haşlama yumurta
1 tk. süzme yoğurt
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara
necafe
ıhlamur

öğle
kfleks

ara
2 adet mandalina

akşam
5 kaşık mantı
2-3 kaşık yoğurt

günaydın günaydııınnn

Seninde günü aydın olsun canım .Paylaşımların çok güzel.
günaydın kızlar.burası da güneşli bugün akrepçim.hatta öğlen de güneşli olursa ufaklıkla azıcık gezmeye çıkalım diyorum..
Gez kuzunla canım. Ah bende evde olsaydım da gezseydim oğluşumla.
Gününüz aydın olsunnnnn

Günaydın.

Günaydın canım Allah kolaylık versin.

Selam kızlar. Diyetleriniz iyi gidiyordur umarım. Bende Muzaffer Kuşhan diyetine devam.Sabah tartıldım 66,80 KG geldim.Yani yaklaşık 450 gr. Üstelik midem tamamen suyla dolu olmasına rağmen. Bugün 3.Günüm azimliyim.:))) Etlerimin liğme liğme olup kasıldığını hissediyorum. :) Oh olsun onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…