selam kızlar. Diyetleriniz iyi gidiyordur umarım. Bende muzaffer kuşhan diyetine devam.sabah tartıldım 66,80 kg geldim.yani yaklaşık 450 gr. üstelik midem tamamen suyla dolu olmasına rağmen. Bugün 3.günüm azimliyim.:))) etlerimin liğme liğme olup kasıldığını hissediyorum. :) oh olsun onlara.
Anladığım kadarıyla bilinçli ve güçlü bir annesin, elinden geleni yapmışsın, içini ferah tut. Üzme kendini, bildiğini oku. Konuyu kapatayım da için daha çok sıkılmasın. Yarın ola hayrola.
teşekkür ederim bitanem.
canım bence öğünler biraz karışmış gibi öğlen kahvaltı gibi ara öğle yemeği gibi olmuş
onun dışında kahvaltıda başka peynir çeşidinden (sütaş süzme yağlı diye biliyorum bende) yumurta yiyebilrisin ekmek sana sıkıntı yapıyorsa protein bakımından ye tok ta tutabilir
akşam menün süper
afiyet olsun canım ama menü az gibi geldi bana
diğer konuda ise istemediğin bişe olmaz umarım
kek olmasa güzel ama öğlen yediğin için bir sıkıntı olmaz sanırım
bence yaradılışla ilgili
yeşillikle ilgili değil birde sadece ot yemiyorlar
nişasta oranı yüksek yemler yiyorlar
dün dediğin kadar yüksek değilmiş diyordum çikolatayı görene kadar
yemesen daha iyiymiş ama zaten az yemişsin sadece ağzını tatlandırmak için
afiyet olsun canım
bende adanadayım çalıştığım yer tarsusta aynı kara bulutlar var ama benim içim günlük güneşlik
kayınvalidem için de çok koşturdum..ihtiyacı olduğunda yanındaydım hep..çevresindekiler tarafından önemsenmediği anlarda bile önemsendi benim tarafımdan..
ne yaparsa görmesden geldim hep benimkisi Allah rızası için dedim ama son yaptığı can evimden vurdu beni çok kırıldım çok..
vefat ettiğinde farklı şehirdeydi.yanında olamadım ama hala kırgınım bu konuda hakkımı helal etmiyorum..aklıma geldikçe yüreğim kesiliyor gibi acı çekiyorum..
eşimi başka bir kadınla evlenmesi için yönlendirmesini affedemiyorum affedemiyorum affedemiyorum..
oysa ben ona hiç kötülük yapmadım düşünmedim bile..kaldı ki kötü olmuş olsam bile nasıl bir yuva neyse kızlar çenem düştü kusura bakmayın..
kahvaltı öncesi: 1/2 elma ama iri bir elmaydı.
kahvaltı: 2 dilim ekmek (Tam buğday)
1 k.k sütaş süzme peynir
2 adet yeşil zeytin
öğle : 4-5 kaşık sebze yemeği (etli ve yağsız)
ara : 1 adet portakal
Akşam: balık yağsız tavada (1 büyük porsiyon)
yağsız limon suyu eklenmiş salata
bu şekilde olmalıydı dimi şeker ve akşam yemek sonrası ara tavsiye etmem canım..yoksa uyurken yağların yanmaz aksine yağ depolarsın..sen bol bol su iç onun yerine..
çok hassaslaşmışsın tatlım ama bu kadar çabuk sinirlenme nolur..azıcık anlayış göster kuvvetli ol..eşin anladığım kadarıyla çocuğunu hasta olarak görmek istemiyor o yüzden öyle davranıyor şekercik..çok evham yapma..Allaha güven.. O ndan geleni sabırla ve sakin karşıla..yuva camdan bir fanus gibidir..malzemesi EŞLERDEN oluşur..çocuklar sadece süsüdür..her çocuk kendi yuvasının süsüdür..yuvamıza bu yüzden fazlasıyla özen göstermeliyiz çünkü çocuklarımızı çok seviyoruz..cam hassastır kırılırsa yerine gelmez tekrar..
o yüzden canım, sabır bol bol sabır...
zaten üç günlük imtihan dünyası..ani sinirlenmelerle kırarsak birbirimizi nerde kaldı sevgi dolu yüreğimizin ışıltısı..
sen yinede eşine de anlayışlı ol sevgiyle yaklaş..bu tür anlaşmazlıklardam da zaten sadece çocuk etlkilenir şekercik..
evet canım 5 bildirim..
ben de çok merak ettim herdemki..
menü çok güzel ama işte maalesef sen bir tırtılsın..o yüzden bugün bol şeker ve karbonhidratlı bir gün geçir olurmu
tatlım hiç salata ya da çiğ besin tüketmemişsin..çiğ meyve sebze gün içinde bnizi daha canlı yapar o yüzden öğünlerine salata ekle turp ekle tere ekle maydanoz limon ekle o kadar çok seçenek varki turşu ekle mesela sirke gribe karşı koruyucu..sadece zayıflama değil şeker hem canlı hem sağlıklı zayıflama bizimkisi
hoşuma gitti güldüm sadece canımakrebim özgeyle benim konuşmalarımı alıntı yapmışsın ama yorum yok merak ettim bişimi dicektin ??
süpersin kuşum..bisküvilerde gitmişmenüm
sabah
1 haşlama yumurta
1 tk. süzme yoğurt
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
ara
necafe
ıhlamur
öğle
kfleks
ara
2 adet mandalina
akşam
5 kaşık mantı
2-3 kaşık yoğurt
canım yok ya normalde çocuk biraz üşütse hemen doktora gidelim birşey mi oldu acaba diye o benden daha telaşlıdır. ama akşam annesinin dolduruşuna geldi gibi geldi bana. hala daha onunla bu konu üzerine konuşmuyorumki sakin olayım çocuk da etkilenmesin diye ama yazdıklarını da aklımdan çıkarmayacağım. yazdıklarınla inan çok duygulandım çok teşekkür ederim sizlerin burdaki desteği bile bana nasıl iyi geliyor anlatamam bunun için sana ve tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. anladığım kadarıyla da sen çok sabırlı düşünceli ince birisin rabbim sana ve herkese gönlünden geçeni versin inşallah.
hoşuma gitti güldüm sadece canım
süpersin kuşum..bisküvilerde gitmiş
geçmiş olsun güzelim.erkeklerin tepkileri bizden çok farklı işte.çocuk söz konusu olunca ilk söz her zaman annenindir,kim ne derse desin..canım yok ya normalde çocuk biraz üşütse hemen doktora gidelim birşey mi oldu acaba diye o benden daha telaşlıdır. ama akşam annesinin dolduruşuna geldi gibi geldi bana. hala daha onunla bu konu üzerine konuşmuyorumki sakin olayım çocuk da etkilenmesin diye ama yazdıklarını da aklımdan çıkarmayacağım. yazdıklarınla inan çok duygulandım çok teşekkür ederim sizlerin burdaki desteği bile bana nasıl iyi geliyor anlatamam bunun için sana ve tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. anladığım kadarıyla da sen çok sabırlı düşünceli ince birisin rabbim sana ve herkese gönlünden geçeni versin inşallah.
akşama mantı varya o nedenle bisküviler gitti bugün.
ayy ben de çok severim mantıyı..
hafta sonu yapsam ne güzel olur kolumu ağrıtırmıyım acaba diye düşünüyorum..
ayy ben de çok severim mantıyı..
hafta sonu yapsam ne güzel olur kolumu ağrıtırmıyım acaba diye düşünüyorum..
ufaklık uyuyunca girebiliyorum buraya.yazdırmıyor,okutmuyor,hiç rahat vermiyor yahu..çok düşkünleşti bu ara bana.hep dibimde,hep beni izlemede..2 yaş sendromu diyor doktor..ama bunaldım valla..daha otururken kucağıma tırmanıyor,az uzanayım desem üstüme yatıyor,çok güzel oynuyoruz,eğleniyoruz falan ama fazlası boğuyor insanı..ablası hiç böyle değildi,bu kız biraz sırnaşık mı ne..
yerim ben onu ne tatlıdır şimdi Allahım esirgesinufaklık uyuyunca girebiliyorum buraya.yazdırmıyor,okutmuyor,hiç rahat vermiyor yahu..çok düşkünleşti bu ara bana.hep dibimde,hep beni izlemede..2 yaş sendromu diyor doktor..ama bunaldım valla..daha otururken kucağıma tırmanıyor,az uzanayım desem üstüme yatıyor,çok güzel oynuyoruz,eğleniyoruz falan ama fazlası boğuyor insanı..ablası hiç böyle değildi,bu kız biraz sırnaşık mı ne..
görümcen açsın beraber kapatın canım ya.kızın da yardım eder.
halam yapıyor bize canım, çok da güzel yapıyor ellerine sağlık, o olmasa halim duman.
"Doğal beslenme uzmanları olun. Yiyecek ve içeçeklerinizin içindeki katkı maddelerini çok iyi araştırın!..." M. Nureddin Coşan (05.04.2003)
Artık sağlık programlarında hocalar neredeyse feryat ediyorlar...
Gıda endüstrisinin vardığı boyut yarardan çok zarar getirir duruma dönüşmüş vaziyette: Bu yeni gıdaların içinde "mantar bile üreyemiyor" !!! Ama bunları çocuklarımıza, ailelerimize yediriyoruz... Yaşama hiç bir faydası olmayan gıdalarla besleniyoruz... Kalın bağırsak florası beslenemiyor... Gıda endüstrisi sayesinde proteinler kullanılamaz bir forma dönüştürülüp satılıyor... Raf ömrünü uzatmak adına gıdaların içindeki faydalı unsur varsa çıkarılıyor aksine bir çok katkı maddesiyle dolduruluyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?