Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

etlerine değil yağlarına oh olsun şekercik

inşallah bakalım umarım geçicidir.

canım yok ya normalde çocuk biraz üşütse hemen doktora gidelim birşey mi oldu acaba diye o benden daha telaşlıdır. ama akşam annesinin dolduruşuna geldi gibi geldi bana. hala daha onunla bu konu üzerine konuşmuyorumki sakin olayım çocuk da etkilenmesin diye ama yazdıklarını da aklımdan çıkarmayacağım. yazdıklarınla inan çok duygulandım çok teşekkür ederim sizlerin burdaki desteği bile bana nasıl iyi geliyor anlatamam bunun için sana ve tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. anladığım kadarıyla da sen çok sabırlı düşünceli ince birisin rabbim sana ve herkese gönlünden geçeni versin inşallah.

akrebim özgeyle benim konuşmalarımı alıntı yapmışsın ama yorum yok merak ettim bişimi dicektin ??
hoşuma gitti güldüm sadece canım
menüm

sabah
1 haşlama yumurta
1 tk. süzme yoğurt
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara
necafe
ıhlamur

öğle
kfleks

ara
2 adet mandalina

akşam
5 kaşık mantı
2-3 kaşık yoğurt
süpersin kuşum..bisküvilerde gitmiş

amiin canım amin ve ecmain inş.

geçmiş olsun güzelim.erkeklerin tepkileri bizden çok farklı işte.çocuk söz konusu olunca ilk söz her zaman annenindir,kim ne derse desin..
akşama mantı varya o nedenle bisküviler gitti bugün.

yarencim halan mı açtı mantıyı,uçakta yerimi ayırttım akşam sizdeyim..

"Doğal beslenme uzmanları olun. Yiyecek ve içeçeklerinizin içindeki katkı maddelerini çok iyi araştırın!..." M. Nureddin Coşan (05.04.2003)

Artık sağlık programlarında hocalar neredeyse feryat ediyorlar...

Gıda endüstrisinin vardığı boyut yarardan çok zarar getirir duruma dönüşmüş vaziyette: Bu yeni gıdaların içinde "mantar bile üreyemiyor" !!! Ama bunları çocuklarımıza, ailelerimize yediriyoruz... Yaşama hiç bir faydası olmayan gıdalarla besleniyoruz... Kalın bağırsak florası beslenemiyor... Gıda endüstrisi sayesinde proteinler kullanılamaz bir forma dönüştürülüp satılıyor... Raf ömrünü uzatmak adına gıdaların içindeki faydalı unsur varsa çıkarılıyor aksine bir çok katkı maddesiyle dolduruluyor!

ayy ben de çok severim mantıyı..
hafta sonu yapsam ne güzel olur kolumu ağrıtırmıyım acaba diye düşünüyorum..

ufaklık uyuyunca girebiliyorum buraya.yazdırmıyor,okutmuyor,hiç rahat vermiyor yahu..çok düşkünleşti bu ara bana.hep dibimde,hep beni izlemede..2 yaş sendromu diyor doktor..ama bunaldım valla..daha otururken kucağıma tırmanıyor,az uzanayım desem üstüme yatıyor,çok güzel oynuyoruz,eğleniyoruz falan ama fazlası boğuyor insanı..ablası hiç böyle değildi,bu kız biraz sırnaşık mı ne..

Tecavüz etmeden önce müslüman kadınları hortumla yıkayan
ve sonrasında arasına alıp fotoğraf çektiren;
yaşlı, çocuk, genç dinlemeden Cezayirli insanları diri diri kireç fırınlarında yakan, yaklaşık 45.000 Cezayirliyi katleden
Fransız askerlerini unutup,
utanmadan bizi Sözde Ermeni Soykırımı yalanıyla mı korkutacağınızı sanıyorsunuz ?
Yanılıyorsunuz!

SEN OSMANLI'MISINKİ MEDENİ OLASIN KAHPE fransa

Kalbinizde bir dost hançeri mi taşıyorsunuz?

“İyiliklerine koştuğunuz kimi kimseler size eziyet mi ediyor? Uğrunda saçınızı süpürge ettiğiniz kimselerin ihanetine mi uğruyorsunuz? Kalbinizde en güvendiğiniz yakınlarınızın hançerini mi taşıyorsunuz?

Nedenini keşfetmek istiyorsanız, Hz. Peygamber'in (asm) şu sözündeki kader kuralını keşfedin: ‘Kim bir zalime yardım ederse, Allah o zalimi onun başına bela yapar.’ (Camiussağir Hadis no: 8472)

Zalim ilahi ahlaka isyan edendir. İffetin, edebin, temizliğin, dürüstlüğün, helalin dışına alenen taşan ve en önemlisi, başkalarını da taşırmaya çalışandır.

Zalime iyilik etmek, ‘eşim, evladım, arkadaşım’ gibi gerekçelerle bir can dostun yalanına yardım etmektir. Bir hırsızlığı desteklemek, bir caniliğe yataklık etmek, zulme susmak veya zalimin korunmasına dua etmektir. Hz. Peygamber’in (asm) ‘Allah’ım zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım’ duasına bir de bu gözle bakınız.” M. Bozdağ

Ekleyen: Dr. Muhammed Bozdağ.

Benim küçükte öyle . Ben eve girince kimseye yanaşmıyor hep benimle olmak istiyor ama ben akşama kadar görmediğim için çok mutluyum bu duruma. Büyük oğlum hiç kucak secvmezdi zorla öptürürdü ama küçük tam bir sırnaşık.

yerim ben onu ne tatlıdır şimdi Allahım esirgesin
görümcen açsın beraber kapatın canım ya.kızın da yardım eder.

ah canım benim..kendileri konuk oyuncu havasından bir türlü çıkmıyorki..
akşam da gidiyor ablasına valizlerini hazırladı...

ewt ya buna aslında bir dur diyen olmalı raf ömrü nekadar yüksekse insan ömrünü okadar kısaltıyor bu gıdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…