Benim küçükte öyle . Ben eve girince kimseye yanaşmıyor hep benimle olmak istiyor ama ben akşama kadar görmediğim için çok mutluyum bu duruma. Büyük oğlum hiç kucak secvmezdi zorla öptürürdü ama küçük tam bir sırnaşık.
akrebimmm haftasonu mantı yappp bol bol yeeee çok ihtiyacın var seninnn :))))ayy ben de çok severim mantıyı..
hafta sonu yapsam ne güzel olur kolumu ağrıtırmıyım acaba diye düşünüyorum..
ufaklık uyuyunca girebiliyorum buraya.yazdırmıyor,okutmuyor,hiç rahat vermiyor yahu..çok düşkünleşti bu ara bana.hep dibimde,hep beni izlemede..2 yaş sendromu diyor doktor..ama bunaldım valla..daha otururken kucağıma tırmanıyor,az uzanayım desem üstüme yatıyor,çok güzel oynuyoruz,eğleniyoruz falan ama fazlası boğuyor insanı..ablası hiç böyle değildi,bu kız biraz sırnaşık mı ne..
akrebimmm haftasonu mantı yappp bol bol yeeee çok ihtiyacın var seninnn :))))
Evet canım sağolsun hem oğluma bakıyor hem yemek yapıyor,ah ne tatlı bir halan varmış kıymetini bil şekercik
benimde canım hoşuma gidiyor aynen sabahtan akşama kadar görmeyince
birde insanın çocuğunun yanında olması ayrıcalık
Tecavüz etmeden önce müslüman kadınları hortumla yıkayan
ve sonrasında arasına alıp fotoğraf çektiren;
yaşlı, çocuk, genç dinlemeden Cezayirli insanları diri diri kireç fırınlarında yakan, yaklaşık 45.000 Cezayirliyi katleden
Fransız askerlerini unutup,
utanmadan bizi Sözde Ermeni Soykırımı yalanıyla mı korkutacağınızı sanıyorsunuz ?
Yanılıyorsunuz!
SEN OSMANLI'MISINKİ MEDENİ OLASIN KAHPE fransa
eskiden bi beğen butonu vardı gitmeleri kötü oldu ama ben bunları beğendimKalbinizde bir dost hançeri mi taşıyorsunuz?
“İyiliklerine koştuğunuz kimi kimseler size eziyet mi ediyor? Uğrunda saçınızı süpürge ettiğiniz kimselerin ihanetine mi uğruyorsunuz? Kalbinizde en güvendiğiniz yakınlarınızın hançerini mi taşıyorsunuz?
Nedenini keşfetmek istiyorsanız, Hz. Peygamber'in (asm) şu sözündeki kader kuralını keşfedin: ‘Kim bir zalime yardım ederse, Allah o zalimi onun başına bela yapar.’ (Camiussağir Hadis no: 8472)
Zalim ilahi ahlaka isyan edendir. İffetin, edebin, temizliğin, dürüstlüğün, helalin dışına alenen taşan ve en önemlisi, başkalarını da taşırmaya çalışandır.
Zalime iyilik etmek, ‘eşim, evladım, arkadaşım’ gibi gerekçelerle bir can dostun yalanına yardım etmektir. Bir hırsızlığı desteklemek, bir caniliğe yataklık etmek, zulme susmak veya zalimin korunmasına dua etmektir. Hz. Peygamber’in (asm) ‘Allah’ım zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım’ duasına bir de bu gözle bakınız.” M. Bozdağ
Ekleyen: Dr. Muhammed Bozdağ.
söylemiştim yani yazmıştım görmedin demekkiooo sen 1. takımdanmı ayrılmıştın..
iyiki 5 öncesiymiş akşam azıcık fazla hoıplamışsındır umarım..
tamam aldım canım..
kuşum aç acına olmaz ye bişiiler sen
menüm
sabah
1 haşlama yumurta
1 tk. süzme yoğurt
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
ara
necafe
ıhlamur
öğle
kfleks
ara
2 adet mandalina
akşam
5 kaşık mantı
2-3 kaşık yoğurt
ewt akrepçimmm mantı bol bolb bol yiii yiii banucum sende yiiiii ben size yapar yollarım
sizi de yiring mantıyı da,ne olur ki..ewt akrepçimmm mantı bol bolb bol yiii yiii banucum sende yiiiii ben size yapar yollarım
ara verip doğurunca bebek özlemi oluyor evde.daha bir tatlı geliyor insana değil mi..Evet canım sağolsun hem oğluma bakıyor hem yemek yapıyor,
İkinci çocuk bize oyuncak gibi oldu , akşama iple çekiyorum.
evder bende sana yardım ederim cnm tabikiside bizde çok hafif sağlıklı besinler yiyrerk geçirelim hafta sonunu :))
sizi de yiring mantıyı da,ne olur ki..
ara verip doğurunca bebek özlemi oluyor evde.daha bir tatlı geliyor insana değil mi..
çook hain gördüm tırtılları ben..
Benim küçükte öyle . Ben eve girince kimseye yanaşmıyor hep benimle olmak istiyor ama ben akşama kadar görmediğim için çok mutluyum bu duruma. Büyük oğlum hiç kucak secvmezdi zorla öptürürdü ama küçük tam bir sırnaşık.
kim kimi yicek görcez cuma günü banucumm ayrıcaaaaaaaa biz hain diilizzz :))
herkese merhaba giremediğim için tekrar özür dileirm, yine ksıtlı zamanım var, akşam yazabilrsem yazarım..
bu arada ilk defa trendyol dan alışveriş yaptım, onda da trendyol güvenilir değil diye haberler okumaya başladım yaaaaaa!! daha ürünümü de teslim almadım, acaba göndermezler mi ki? acaba boşa mı gitti benim para kii ? uffff stres oldum
okuldan gelen ablayla anne dizi kavgası var akşamları yaren.bir görsen birbirlerini çekiştiriyorlar kucağıma yatmak için.7 sene süren çocuk özleminden sonra ilaç gibi geliyor yavrularım bana.hepimizin kuzuları allaha emanet..
Kızlar sabah bi geldim bir daha giremedim. Öyle yoğundu ki bugün.
Ben tuba gibi boş boş oturmadığımdam sürekli buarada olamaıyorum yaneeeeee
birde oglumun durumuna taktim kafayi hele birde bugun anne derlen bile agzinin acik bana birseyler anlatma csbasi bitirdi beni sanirim bu hafta bu iside halleder sonra dogru psikologa gotururum oglum 2,5 yasinda 20 aylikta cumle kurmaya basladiginda ama 3haftadir cocuga birsey oldu kekeliyor resmen hemen cocuk doktoruna gittik cocuk nororlojisi gorsun eeg ceker cocuk normal ama birsey varmi yokmu yinede bakalim dedi ordanda psikiyatri dedi sanki bugun cokkkk daha kotu durumu cok uzdu beni aksam onu oyle gormek istemezdim ona da canim cok sikildi
hadi kızlar tırtıllar
solucanlarıyenelim bu haftada herkes bir duruldu sanki böyle sessiz sessiz herkes diyet mi yapıyor yoksa
yoksa deli gibi spor mu
kızlar acaba yeni bir yıla 7 li rakamlarla girebilimiyim
bence girebilirim kısa hedefim hemen açıklayayım iki hafta da 3,5-4 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?