Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

benimde canım hoşuma gidiyor aynen sabahtan akşama kadar görmeyince

birde insanın çocuğunun yanında olması ayrıcalık

ayy ben de çok severim mantıyı..
hafta sonu yapsam ne güzel olur kolumu ağrıtırmıyım acaba diye düşünüyorum..
akrebimmm haftasonu mantı yappp bol bol yeeee çok ihtiyacın var seninnn :))))

ayyyy cnm ya kıyamammmmm yer ablası onu

ah ne tatlı bir halan varmış kıymetini bil şekercik
Evet canım sağolsun hem oğluma bakıyor hem yemek yapıyor,
benimde canım hoşuma gidiyor aynen sabahtan akşama kadar görmeyince

birde insanın çocuğunun yanında olması ayrıcalık

İkinci çocuk bize oyuncak gibi oldu , akşama iple çekiyorum.

eskiden bi beğen butonu vardı gitmeleri kötü oldu ama ben bunları beğendim
ooo sen 1. takımdanmı ayrılmıştın..

iyiki 5 öncesiymiş akşam azıcık fazla hoıplamışsındır umarım..

tamam aldım canım..

kuşum aç acına olmaz ye bişiiler sen
söylemiştim yani yazmıştım görmedin demekki
menüm

sabah
1 haşlama yumurta
1 tk. süzme yoğurt
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara
necafe
ıhlamur

öğle
kfleks

ara
2 adet mandalina

akşam
5 kaşık mantı
2-3 kaşık yoğurt

akşam bende buzluktan annemin geldiğinde yaptığı mantılardan çıkardım süperdü

ewt akrepçimmm mantı bol bolb bol yiii yiii banucum sende yiiiii ben size yapar yollarım
sizi de yiring mantıyı da,ne olur ki..
Evet canım sağolsun hem oğluma bakıyor hem yemek yapıyor,

İkinci çocuk bize oyuncak gibi oldu , akşama iple çekiyorum.
ara verip doğurunca bebek özlemi oluyor evde.daha bir tatlı geliyor insana değil mi..
evder bende sana yardım ederim cnm tabikiside bizde çok hafif sağlıklı besinler yiyrerk geçirelim hafta sonunu :))

çook hain gördüm tırtılları ben..

ah akrepçim,din,siyaset konularına hiç girmiyorum artık,tansiyonum zıplıyor,sinirlerim geriliyor,allahımdan bulsun hain işbirlikçiler...her türlüsü hem de..

bende menümü paylaşım bari nede olsa akşam yemek yemiyorum :))
ssabah: 1 dilim çavdar ekmeği , az közlenmiş kırmızı biber , az peynir , 2 siyah zeytin
ara:1 brd ayran
öğlen:1 tane kabak dolması , az et sote , yoğurtlu karnıbahar ve az yoğurt
ara:acıkmaya başladım gibi az daha sabredip yanımdaki 1 brd ayranı içiçem
akşam: boşşşşşşşşşş

eger dayanamaz bişi yersem yarın eklerim :))

sizi de yiring mantıyı da,ne olur ki..

ara verip doğurunca bebek özlemi oluyor evde.daha bir tatlı geliyor insana değil mi..

çook hain gördüm tırtılları ben..

kim kimi yicek görcez cuma günü banucumm ayrıcaaaaaaaa biz hain diilizzz :))

okuldan gelen ablayla anne dizi kavgası var akşamları yaren.bir görsen birbirlerini çekiştiriyorlar kucağıma yatmak için.7 sene süren çocuk özleminden sonra ilaç gibi geliyor yavrularım bana.hepimizin kuzuları allaha emanet..

herkese merhaba giremediğim için tekrar özür dileirm, yine ksıtlı zamanım var, akşam yazabilrsem yazarım..

bu arada ilk defa trendyol dan alışveriş yaptım, onda da trendyol güvenilir değil diye haberler okumaya başladım yaaaaaa!! daha ürünümü de teslim almadım, acaba göndermezler mi ki? acaba boşa mı gitti benim para kii ? uffff stres oldum

cnm stres olma ben ordan alışveriş yapıyorum ve nerdeyse şirketin tamamı merak etme gelir siparişin :))

Benim böcükler yeni yeni oynamaya başlıyorlar. Ufaklık bayılıyor abisiyle top oyun oynamaya . Abisini sevmemize hiç tahammülü yok
Allahın emaneti onlar bize, artık monotanlaşan hayatımıza renk getirdi yer cücemiz.

Kızlar sabah bi geldim bir daha giremedim. Öyle yoğundu ki bugün.

Ben tuba gibi boş boş oturmadığımdam sürekli buarada olamaıyorum yaneeeeee

genic canım, benim kızım da 3 yaşında, yaşları yakınmış, bu durum geçici olabilir, korktuğu ya da kıskandığı bir durum oldu mu?bence sen onu bir keşfetmeye çalış, sen farkında değilsindir belki ama çok çok kıskandığı ya da senin farkında olmadan korktuğu bir durum oluşmuş olabilir,görümcemin kızı 5 yaşındaydı birden konuşamadı, kekelemeye başladı, dediğin gibi anne derken bile 10 saniye bekliyordu, doktor doktor gezdiler, hoca hoca gezdiler,4-5 ay sürdü bu durum, sonuç olarak birden iyileşti, ama doktorun mu yoksa götürdükleri hocanın mı faydası olduğunu anlayamadılar, ama gitti her doktor korkutuğu ya da kıskandığı bir durum olmuştur dedi.Kıyamam yaa, inşallah bir an önce toparlar

hadi kızlar tırtıllar

solucanları yenelim bu haftada herkes bir duruldu sanki böyle sessiz sessiz herkes diyet mi yapıyor yoksa

yoksa deli gibi spor mu

ben tırtılım dimiiiiiumarım öyleyimdir kendi kaleme gol atmayayım daaaa bu hafta berbat yoğun bir hafta geçirdim, bir de beni siz çok güzel motive ediyormuşsunuz, okuldaki pc me virüsler el koyunca her şeyim alt üst oldu, vedeki pc den de zaman buldukça girebiliyorum, eşim de yoğun olarak kullandığından anca dar vakit oluyor, bu hafta ben de motive neyim kalmadı

kızlar acaba yeni bir yıla 7 li rakamlarla girebilimiyim

bence girebilirim kısa hedefim hemen açıklayayım iki hafta da 3,5-4 kilo

inşallah canım ama yeni yıla şurada 10 gün kaldı, 10 günde 3 kilo verirsin vermesine de sağlıklı olmaz geriye fazlasıyla alırsın, en iyi az az ama öz vermek

tuğba neden akşam birşey yemiyorsunn:26::26: diyet amaçlı mı?? sağlıklı mı acaba bu? akrepçim söz sende......

selam şekerler.menümü yazayım..
sabah 3 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,çay
2 dilim ekmek,nutella
ara 1 minik dilim browni[ev yapımı]
akşam 1 kase çorba
1 pors.fırında sebze buğulama
1 dilim ekmek
1.5 litre su..
görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…