Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

21 Aralık Çarşamba

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmek
1 k.k beyaz peynir
1/2 k.k tulum peyniri

Ara 1 mandalina

Öğle 4 dolu y. k. sebze yemeği ( kuşbaşı etli)
4-5 y. k yoğurt
1,5 dilim tam buğday ekmek

Ara 3 adet diyet bisküvi

Akşam 4-5 Yemek kaşığı yağsız sebze yemeği
2 adet köfte yağsız tavada
Salata yapmaya üşendim

Şu ana kadar 2,5 lt su içtim. 1 fincan yeşil çay içtim. O kahvaltıda yediğim 1 dilim ekmek beni mahvetti. Sürekli kendimi dizginlemekte zorlandım iyi ki varsınız yoksa kaçamak yapmaya çok müsaittim.
Kızlar hepiniz yorumlarınızda haklısınız yemek yeme alışkanlığımda çok büyük yanlışlıklar var. Yarın da akrep33 ün önerdiği kahvaltıyı deneyeceğim. Sabah 2-3 saat evde olacağım, böylece güzel bir kahvaltı yapabilirim.
Tempolu yürüyüşümü yapamadım ama plates dahil 1 saat spor yaptım. Tüm gün hiç oturmadan koşturdum pestilim çıktı. Eğer uyuya kalmazsam eşimin yemeğini hazırladıktan sonra (geç saatlere kalmayalım diye biz yemeğimizi saatinde yedik ), yorumlarınızı daha detaylı okumak ve cevaplamak istiyorum. Dinlenmek için 3-5 dakika oturdum ama yetmedi her yerim ağrıyor.

Bu arada hayatımdan çıkaramayacağım tek şey olan tuzu 3 gündür elimin tersiyle itiyorum. Sadece yemek yaparken koyduğum kadarıyla yetiniyorum. Allah senden razı olsun akrep33 iyi ki beni kabul ettin.

bugunku menum

sabah 2 bardak su yarim simit sekersiz cay

ara : yok

ogle: 2 su bardagi su 2 kepce corba bir dilim cavdar ekmek

ara: 2adet mandalina

aksam : 2 su bardagi su babanemiz pizza yapmis ama benim tercihim ispanak ve yogurt

ara: yarim portakal

40 dk spor 2,5 lt su 2 tane yesilcay canlarim

kendimden alıntı yaparak ekliyorum :)) akşam servis pestilimi çıkardığı için midem çok kötüydü evde haşlanmış tavuk vardı oyuzdennnn 1 tane haşlanmış but ve 1 brd ayran :))
tuğba neden akşam birşey yemiyorsunn:26::26: diyet amaçlı mı?? sağlıklı mı acaba bu? akrepçim söz sende......

cnm yememeye çalışıyorum çünkü akşam yediğimde kilom sabit kalıyo ama şimdi tekrar vermeye başladım belki sağlıklı diildir ama napim yaaa öğlen akşamı kamufile ediyorum ki zaten dün akşamda oldugu gibi çok acıkırsam yiyorum ama acıkmazsam da yemiyorum :))

Günaydın kızlar.
Bugün tartıldım ve sonuç beni çok çok mutlu etti.
Yarın yazıcam size ama çünkü yarına kadar biraz daha veririm büyük ihtimal.
Dün yedilerim.
Sabah 1 haş. yumurta, 1 bardak light süt
Öğlen 2 haş. baget, 1 fırın tavuk biftek, az tavuk sote, 2 dilim salatalık turşusu
Ara 1 kutu light ayran
Akşam yağsız tavada kızartılmış et biftek, yulaf kepekli yoğurt

Selencim gayet iyi menün canım afiyet olsun

kızlar sabah 1 saat yürüyüş 20dk egzersiz yaptım şimdi kahvaltımı yapacağım kendimi tebrik ediyorum

Bende seni tebrik ediyorum canımcım

canım diyet ürünlerinden uzak dur olurmu
canım yeseydin ya pizzalarını..babaannen o kadar emek vermiş dimii amaa
kızlar sabah 1 saat yürüyüş 20dk egzersiz yaptım şimdi kahvaltımı yapacağım kendimi tebrik ediyorum

süpersin kuşum aman söyleme yarına kalsın şimdiden acı çektirmeyelim bazılarına

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

bugün fazla giremeyeceğim

hemen menümü paylaşayım

kepek ekmeğine peynirli sandiviç
öğle
etli sebze
yoğur
salata

ara
elma

akşam
çorba ama 2 tabak
kepek ekmeği
mandalina

hadi sağlıcakla kalın

Kızlar sabah bi geldim bir daha giremedim. Öyle yoğundu ki bugün.

Ben tuba gibi boş boş oturmadığımdam sürekli buarada olamaıyorum yaneeeeee

heeeeeeeeeeeeeeeeeee seni yalancı böle olursun valla
ayy kızlar siz çok yaşayın emi ne güldüm yaa tubanın bööle olursun lafına
ohhh ne üzüldüm ne üzüldümm ohh yandannn çok üzüldüm motive kalmamışş
solucanlar bugün son gün sarılın motivasyon gücünüze yarın bomb gibi geliyoruuuzzzzzzzzzzz
tuğba neden akşam birşey yemiyorsunn:26::26: diyet amaçlı mı?? sağlıklı mı acaba bu? akrepçim söz sende......

tatlım akşam namaz sonrası vücut metosu kapatıyor kendini..özellikle kışın akşamlar uzun olduğu için homini gırtlak yaparız kapalı meto napıcak yağ yapıcak oyüzden kilolar hep kışın alınır..
saat 5 e kadar yeniyor illaki bişiler o yüzden yenmemesi gereken saatlerde yememek daha sağlıklı tabii..

ve uyurken salgılanan lesitin yağlarımızı rahatlıkla yakar biz sabaha kilo vermiş oluruz..oysa tam tersi olur da akşamları çok yer bir de üzerine ara yaparsak uyurken salgılanan yağ yakıcı lesitin sadece bu gıdaları eritmekle fazlasını da yağ deposu yapmakla uğraşır..sabah kalktığımızda da yeme miktarına göre ya sabit ya da kilo almış ve şiş olarak uyanırız...
erken gelen kış akşamlarını içeceklerle geçiştirmek en ideali tabii şekersiz olarak...

sabah öğle ara çok güzel maalesef amaa akşam 2 tabak çorba harikaa

Dün eşime yemek bile hazırlayamadan uyuya kalmışım. Geldiğinde uyandım tok olduğunu duyunca bir daha yattım ama hala dinlenememiş gibi bir halim var. Bir saat sonra yine koşturmacam başlayacak off ya nasıl bir ev hanımıyım ben de anlayamadım, çalışıyor olsam bu kadar yorulmam

selenn hoşgeldin canım,bol paylaşımlar diliyorum...

Teşekkür ederim hoş buldum, güzel ve sevimli arkadaşlar buldum

biseydicem, bir tebrikler de benden.

Nazar boncuğu için teşekkürler canım. Evettt sanırım biraz daha çabayla öğreneceğim sağlıklı beslenmeyi. İnanın sizlerin sayesinde oluyor. Manevi olarak yanımdasınız bunu bilmek bana yetiyor bir de mesajlarınız ile bunu gösteriyorsunuz.
Sabah 1/2 adet portakal yedim. Duşumu aldım güzel bir kahvaltı hazırladım.
2 adet haşlanmış yumurtamı yedim açık ve 20 yıldır olduğu gibi şekersiz çayımı içtim. ''Doydun mu?' diye kendi kendime sordum. Cevap ''peyniri ve diğerlerini şimdi yemek istemiyorum belki bir saat sonra yerim' şeklindeydi.
Şimdi bir k.k peynir yiyeceğim, canım zeytin v.s istemiyor. Kayısı ve cevizi de canım isterse yerim diye yanıma alacağım.
Tuz kullanmadığıma hala inanamıyorum ve yumurtalarıma hiç tuz atmadım. Elbette tatsız tuzsuz geldi ama olsun
bu benim hayatımda bir ilk ve en büyük başarım bu, nazar boncuğunu bunun için kendim ekliyorum.

canım diyet ürünlerinden uzak dur olurmu

Dün kan şekerimin sürekli düşmesi beni çok zorladı. Sürekli dışarıdaydım. Aç kalırsam daha kötü olur diye hemen bir markete girdim ve yiyebileceğim tek şey o diyet bisküviydi zaten diğer 3 tanesini de yemeyeyim diye ikram ettim. Teşekkür ederim diyet ürünlerinin pek de masum olmadıklarını duymuştum onu bilinçaltıma işledim o yüzden fazla sevmem. Ama bir şey sormak istiyorum. 1 k.k peynir olayında ben bazen sütaş süzme peynir, bazen tulum peynir yiyiyorum. Zaten bizim evde peynir canavarından dolayı hep kaşar peynirleri, ezine, isli peynir, süzme ve tulum peyniri olur. Sence kendim için farklı bir peynir almalı mıyım? Veya bunlardan hangisini tercih etmeliyim?

Bu arada kahvaltı önerin için teşekkürler, hepsinden yiyemedim ama kendimi iyi hissediyorum.

Peynirden de biraz yiyip hemen çıkıyorum akşam eve geldiğimde paylaşımlarda görüşürüz.

işte budur hadi bakem bizler de destekledikmiiiiiii

tırtıllar feciii ezileceksiniiiiiz hazır oluuunnnnnnnnnnn
görüşücez yarın bizimde elimiz armut toplamıyooo bikereee yarın ezicez sizi solucanlarrrrr

gül akrepcim gülll burda olsan yanımızda ölürsün atışmalarımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…