genic canım, benim kızım da 3 yaşında, yaşları yakınmış, bu durum geçici olabilir, korktuğu ya da kıskandığı bir durum oldu mu?bence sen onu bir keşfetmeye çalış, sen farkında değilsindir belki ama çok çok kıskandığı ya da senin farkında olmadan korktuğu bir durum oluşmuş olabilir,görümcemin kızı 5 yaşındaydı birden konuşamadı, kekelemeye başladı, dediğin gibi anne derken bile 10 saniye bekliyordu, doktor doktor gezdiler, hoca hoca gezdiler,4-5 ay sürdü bu durum, sonuç olarak birden iyileşti, ama doktorun mu yoksa götürdükleri hocanın mı faydası olduğunu anlayamadılar, ama gitti her doktor korkutuğu ya da kıskandığı bir durum olmuştur dedi.Kıyamam yaa, inşallah bir an önce toparlar
canimsin evet var oyle bir olay korku ile ilgili burada sanirim yazmadim ama butun doktolara anlattim durumu ama emin olmamiz lazim dediler bugun gittim ocak 10 da eeg cekilecek ama ben o kadar sabirli olmadigim icin baska biryerde cektirip gostericegim icimi ferah tutuyorum doktorlada uzun uzun konustuk durumu kaanla da sohbet etti kendisi gozlemledi soyledikleri ve yaptiklari doktorun beni biraz sakinlestirdi desem daha dogru inan benim bile her aksam cocugun basinda bir hatim indirmedigim kaldi ananesi o uyurken okutmus babanesi desen aksam bir gittim balkona ateste birsryler yakmis anlatti icine birseyler koymus onun ustunden atlatiyor bir taraftanda okuyor dedigim gibi herkes birseyler yapiyor bende bir arkadasimla konustum tanidigi biri varmos bakalim onunla konusacagim bir daha hayirlisi insallah bakalim birde su eeg sorununu cozersem dogru psikiyatri bakalim
kendimden alıntı yaparak ekliyorum :)) akşam servis pestilimi çıkardığı için midem çok kötüydü evde haşlanmış tavuk vardı oyuzdennnn 1 tane haşlanmış but ve 1 brd ayran :))bende menümü paylaşım bari nede olsa akşam yemek yemiyorum :))
ssabah: 1 dilim çavdar ekmeği , az közlenmiş kırmızı biber , az peynir , 2 siyah zeytin
ara:1 brd ayran
öğlen:1 tane kabak dolması , az et sote , yoğurtlu karnıbahar ve az yoğurt
ara:acıkmaya başladım gibi az daha sabredip yanımdaki 1 brd ayranı içiçem
akşam: boşşşşşşşşşş
eger dayanamaz bişi yersem yarın eklerim :))
tuğba neden akşam birşey yemiyorsunn:26::26: diyet amaçlı mı?? sağlıklı mı acaba bu? akrepçim söz sende......
selam şekerler.menümü yazayım..
sabah 3 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,çay
2 dilim ekmek,nutella
ara 1 minik dilim browni[ev yapımı]
akşam 1 kase çorba
1 pors.fırında sebze buğulama
1 dilim ekmek
1.5 litre su..
görüşürüz..
21 Aralık Çarşamba
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmek
1 k.k beyaz peynir
1/2 k.k tulum peyniri
Ara 1 mandalina
Öğle 4 dolu y. k. sebze yemeği ( kuşbaşı etli)
4-5 y. k yoğurt
1,5 dilim tam buğday ekmek
Ara 3 adet diyet bisküvi
Akşam 4-5 Yemek kaşığı yağsız sebze yemeği
2 adet köfte yağsız tavada
Salata yapmaya üşendim
Şu ana kadar 2,5 lt su içtim. 1 fincan yeşil çay içtim. O kahvaltıda yediğim 1 dilim ekmek beni mahvetti. Sürekli kendimi dizginlemekte zorlandım iyi ki varsınız yoksa kaçamak yapmaya çok müsaittim.
Kızlar hepiniz yorumlarınızda haklısınız yemek yeme alışkanlığımda çok büyük yanlışlıklar var. Yarın da akrep33 ün önerdiği kahvaltıyı deneyeceğim. Sabah 2-3 saat evde olacağım, böylece güzel bir kahvaltı yapabilirim.
Tempolu yürüyüşümü yapamadım ama plates dahil 1 saat spor yaptım. Tüm gün hiç oturmadan koşturdum pestilim çıktı. Eğer uyuya kalmazsam eşimin yemeğini hazırladıktan sonra (geç saatlere kalmayalım diye biz yemeğimizi saatinde yedik ), yorumlarınızı daha detaylı okumak ve cevaplamak istiyorum. Dinlenmek için 3-5 dakika oturdum ama yetmedi her yerim ağrıyor.
Bu arada hayatımdan çıkaramayacağım tek şey olan tuzu 3 gündür elimin tersiyle itiyorum. Sadece yemek yaparken koyduğum kadarıyla yetiniyorum. Allah senden razı olsun akrep33 iyi ki beni kabul ettin.
bugunku menum
sabah 2 bardak su yarim simit sekersiz cay
ara : yok
ogle: 2 su bardagi su 2 kepce corba bir dilim cavdar ekmek
ara: 2adet mandalina
aksam : 2 su bardagi su babanemiz pizza yapmis ama benim tercihim ispanak ve yogurt
ara: yarim portakal
40 dk spor 2,5 lt su 2 tane yesilcay canlarim
kızlar sabah 1 saat yürüyüş 20dk egzersiz yaptım şimdi kahvaltımı yapacağımkendimi tebrik ediyorum
günaydın 2. takım çıtırları.yarına güzel sonuçlar alalım inşallah...
günaydın 2. takım çıtırları.yarına güzel sonuçlar alalım inşallah...
özellikle solucanlar dimii
selam şekerler.menümü yazayım..
sabah 3 bardak su
1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,çay
2 dilim ekmek,nutella
ara 1 minik dilim browni[ev yapımı]
akşam 1 kase çorba
1 pors.fırında sebze buğulama
1 dilim ekmek
1.5 litre su..
görüşürüz..
21 Aralık Çarşamba
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmek
1 k.k beyaz peynir
1/2 k.k tulum peyniri
Ara 1 mandalina
Öğle 4 dolu y. k. sebze yemeği ( kuşbaşı etli)
4-5 y. k yoğurt
1,5 dilim tam buğday ekmek
Ara 3 adet diyet bisküvi
Akşam 4-5 Yemek kaşığı yağsız sebze yemeği
2 adet köfte yağsız tavada
Salata yapmaya üşendim
Şu ana kadar 2,5 lt su içtim. 1 fincan yeşil çay içtim. O kahvaltıda yediğim 1 dilim ekmek beni mahvetti. Sürekli kendimi dizginlemekte zorlandım iyi ki varsınız yoksa kaçamak yapmaya çok müsaittim.
Kızlar hepiniz yorumlarınızda haklısınız yemek yeme alışkanlığımda çok büyük yanlışlıklar var. Yarın da akrep33 ün önerdiği kahvaltıyı deneyeceğim. Sabah 2-3 saat evde olacağım, böylece güzel bir kahvaltı yapabilirim.
Tempolu yürüyüşümü yapamadım ama plates dahil 1 saat spor yaptım. Tüm gün hiç oturmadan koşturdum pestilim çıktı. Eğer uyuya kalmazsam eşimin yemeğini hazırladıktan sonra (geç saatlere kalmayalım diye biz yemeğimizi saatinde yedik ), yorumlarınızı daha detaylı okumak ve cevaplamak istiyorum. Dinlenmek için 3-5 dakika oturdum ama yetmedi her yerim ağrıyor.
Bu arada hayatımdan çıkaramayacağım tek şey olan tuzu 3 gündür elimin tersiyle itiyorum. Sadece yemek yaparken koyduğum kadarıyla yetiniyorum. Allah senden razı olsun akrep33 iyi ki beni kabul ettin.
bugunku menum
sabah 2 bardak su yarim simit sekersiz cay
ara : yok
ogle: 2 su bardagi su 2 kepce corba bir dilim cavdar ekmek
ara: 2adet mandalina
aksam : 2 su bardagi su babanemiz pizza yapmis ama benim tercihim ispanak ve yogurt
ara: yarim portakal
40 dk spor 2,5 lt su 2 tane yesilcay canlarim
kızlar sabah 1 saat yürüyüş 20dk egzersiz yaptım şimdi kahvaltımı yapacağımkendimi tebrik ediyorum
Günaydın kızlar.
Bugün tartıldım ve sonuç beni çok çok mutlu etti.
Yarın yazıcam size ama çünkü yarına kadar biraz daha veririm büyük ihtimal.
Dün yedilerim.
Sabah 1 haş. yumurta, 1 bardak light süt
Öğlen 2 haş. baget, 1 fırın tavuk biftek, az tavuk sote, 2 dilim salatalık turşusu
Ara 1 kutu light ayran
Akşam yağsız tavada kızartılmış et biftek, yulaf kepekli yoğurt
Abla benim sonuç bile tek başına yetecek merak etme sen
Kızlar sabah bi geldim bir daha giremedim. Öyle yoğundu ki bugün.
Ben tuba gibi boş boş oturmadığımdam sürekli buarada olamaıyorum yaneeeeee
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeseni yalancı böle olursun valla
ohhh ne üzüldüm ne üzüldümmben tırtılım dimiiiiiumarım öyleyimdir kendi kaleme gol atmayayım daaaa bu hafta berbat yoğun bir hafta geçirdim, bir de beni siz çok güzel motive ediyormuşsunuz, okuldaki pc me virüsler el koyunca her şeyim alt üst oldu, vedeki pc den de zaman buldukça girebiliyorum, eşim de yoğun olarak kullandığından anca dar vakit oluyor, bu hafta ben de motive neyim kalmadı
tuğba neden akşam birşey yemiyorsunn:26::26: diyet amaçlı mı?? sağlıklı mı acaba bu? akrepçim söz sende......
Günaydın kızlar
bugün fazla giremeyeceğim
hemen menümü paylaşayım
kepek ekmeğine peynirli sandiviç
öğle
etli sebze
yoğur
salata
ara
elma
akşam
çorba ama 2 tabak
kepek ekmeği
mandalina
hadi sağlıcakla kalın
selenn hoşgeldin canım,bol paylaşımlar diliyorum...
Günaydın kızlar.
Bugün tartıldım ve sonuç beni çok çok mutlu etti.
Yarın yazıcam size ama çünkü yarına kadar biraz daha veririm büyük ihtimal.
Dün yedilerim.
Sabah 1 haş. yumurta, 1 bardak light süt
Öğlen 2 haş. baget, 1 fırın tavuk biftek, az tavuk sote, 2 dilim salatalık turşusu
Ara 1 kutu light ayran
Akşam yağsız tavada kızartılmış et biftek, yulaf kepekli yoğurt
Selencim gayet iyi menün canım afiyet olsun
canım diyet ürünlerinden uzak dur olurmu
görüşücez yarın bizimde elimiz armut toplamıyooo bikereeeişte budur hadi bakem bizler de destekledikmiiiiiii
tırtıllar feciii ezileceksiniiiiiz hazır oluuunnnnnnnnnnn
ayy kızlar siz çok yaşayın emi ne güldüm yaa tubanın bööle olursun lafına
ohhh ne üzüldüm ne üzüldümmohh yandannn çok üzüldüm motive kalmamışş
solucanlar bugün son gün sarılın motivasyon gücünüze yarın bomb gibi geliyoruuuzzzzzzzzzzz
tatlım akşam namaz sonrası vücut metosu kapatıyor kendini..özellikle kışın akşamlar uzun olduğu için homini gırtlak yaparız kapalı meto napıcak yağ yapıcak oyüzden kilolar hep kışın alınır..
saat 5 e kadar yeniyor illaki bişiler o yüzden yenmemesi gereken saatlerde yememek daha sağlıklı tabii..
ve uyurken salgılanan lesitin yağlarımızı rahatlıkla yakar biz sabaha kilo vermiş oluruz..oysa tam tersi olur da akşamları çok yer bir de üzerine ara yaparsak uyurken salgılanan yağ yakıcı lesitin sadece bu gıdaları eritmekle fazlasını da yağ deposu yapmakla uğraşır..sabah kalktığımızda da yeme miktarına göre ya sabit ya da kilo almış ve şiş olarak uyanırız...
erken gelen kış akşamlarını içeceklerle geçiştirmek en ideali tabii şekersiz olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?