Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar sabah 1 saat yürüyüş 20dk egzersiz yaptım şimdi kahvaltımı yapacağım kendimi tebrik ediyorum
Bende tebrik ediyorum seni.
Bol eksilerdesin sanırım bu hafta tebrikler.
günaydın 2. takım çıtırları.yarına güzel sonuçlar alalım inşallah...
Günaydın canım. Hadi bakalım inşallah bende de güzel haberler var.
Günaydın

günaydın afiyet olsun.

menün

sabah
1 kase yayla çorba
1 dilim ekmek

ara
nescafe
ıhlamur

öğle
k-fleks

ara
2 adet mandalina

akşam
5 adet lahana sarma
2-3 kaşık yoğurt.

canım benim, o saydığım kahvaltılıklarını bir seferde yiyorsun ve en az 3 saat hiç bişii yemiyorsun..öyle bir saat arayla yersen kilo vermemen bir yana düzensizleşen kan şekeri seviyen oluşur ki bu en kötüsü yağ hücrelerin çoğalır..
sağlam bir kahvaltıyla 3-4 saat dayanırsın şekercik..ve harika kilo kaybedersin..

MERHABA KIZLAR. bu hafta doğru düzgün giremedim kusura bakmayın. işler aşırı yoğun masamda oturmadım bile doğru düzgün

dün havuza gittim. 1.5 saat yüzdüm okadar iyi geldi ki anlatamam :) su bütün negatif elektriğimi aldı sanki. kuş gibi hafifledim. çıktığımda yorgunluktan kolum kalkmıyordu :)

kızlar sabah 1 saat yürüyüş 20dk egzersiz yaptım şimdi kahvaltımı yapacağım kendimi tebrik ediyorum

ben de tebrik ediyorum ve imrenmekle yetiniyorummmmm

Allah ' ım yaaa bir arkadaşım var, evinde yürüyüüş bandı varmış sauna eşofmanı almış, bel kemeri almış, popo için de bir alet almış, ama hiç birini kullanmıyor,ve 90 kilo olarak gezmeye devam ediyor, sadece diyetisyenin verdiği listeyle dşyet yapmaya çalışıyor, o imkan bende olsaydı şimdi zarzayıf olmuştum yaaaaaaa

süpersin kuşum aman söyleme yarına kalsın şimdiden acı çektirmeyelim bazılarına

Aynen ablam. Yeterince acı çekecekler yarın zaten hahaha

işte budur hadi bakem bizler de destekledikmiiiiiii

tırtıllar feciii ezileceksiniiiiiz hazır oluuunnnnnnnnnnn

O zaman görücez kimin suratı böle oluyor

Afiyet olsun cnm ama yumurta yerken ikisininde sarısını yeme. aklında olsun.

görüşücez yarın bizimde elimiz armut toplamıyooo bikereee yarın ezicez sizi solucanlarrrrr

gül akrepcim gülll burda olsan yanımızda ölürsün atışmalarımıza :))

Bende tebrik ediyorum seni.

Bol eksilerdesin sanırım bu hafta tebrikler.

Günaydın canım. Hadi bakalım inşallah bende de güzel haberler var.

Günaydın

günaydın afiyet olsun.

Evet cnm bolca.

menün

sabah
1 kase yayla çorba
1 dilim ekmek

ara
nescafe
ıhlamur

öğle
k-fleks

ara
2 adet mandalina

akşam
5 adet lahana sarma
2-3 kaşık yoğurt.

Ne güzel rahatlamışın oh sefan olsun.Denizi özledim ben ya iki yıldır tatil yapamadık. 2010 yazında oğlum doğdu, bu yazda kayınbiraderin düğünü izin sıkıntısı derken olmadı. Ama yaza bir aksilik olmazsa 3 hafta tatil planlıyoruz, inşallah sıkıntı olmaz.

Arkadaşın bütün o aletleri alarak kendini rahatlatıyor sanırım.

vay vay,takımda rekabet kızışmış..yakında verdiğim yağlarımla ezerim seni lafları duyarsak şaşırmayacağım..
şaka bir yana o çok büyük rakamlardan eksilere birbirimizi böyle motive ederek geldik..işe yaradığı deneyimle sabittir..

Son düzenleme:

heheheheeheheheheh cnm benim ben dukan yapmıyorum sen güzel kilo vermiş olabilirsin tabiki seninle mutlu olurum ben normal devam ediyorum benim hedefim 1 kilo bana yeterde artar bile :)) oyüzdennnnn sensin ben diiiillllll

çok iyi yapmışsın canım.en iyi spor yüzme bana göre.eklemleri yıpratmadan bol kalori yaktırdığı için..

bende cnm yakında öle dicez bu gidişle ama yeni insanlar süper oldu ortalık kızıştı :))

ben geldiğim gibi hızla gideyim.öğleden sonra bir davete katılacağım.azıcık bakım yapayım kendime ufaklık uyumuşken.dönüşte görüşürüz..

OOO kuşum harikasın haftada en az 3 kez yüzebilsen işte sana spor..hadi bakalım yarın hep birlikte ezelim tırtılları:13:
ya benim de ihtiyacım var o yürüyüş bandına kışın soğuk ve karanlık olunca çıkamıyorum tabii belli bi saatte kısıtlı olunca malum çalışıyoruz ama maalesef evde yerim yok bakalım artık
Afiyet olsun cnm ama yumurta yerken ikisininde sarısını yeme. aklında olsun.
kız neden yemesin sarılarını en güzel ve en vitaminli yeri orası zaten özellikle biz bayanlar için olmazsa olmaz o sarılar şekerim..bak canım çekti yarın unutmazsam yumurta haşlama yapayım ben de şööle bol kimyonlu mmm nefiss..sanırsam acıktım ben yemeğimi yemeliyim hemen..bugün kabul günümdü resmen yoğun olunca halaa yiyemedim yemeğimi..

ben geldiğim gibi hızla gideyim.öğleden sonra bir davete katılacağım.azıcık bakım yapayım kendime ufaklık uyumuşken.dönüşte görüşürüz..

canım mideni doldurma sakın aman dikkat rezil olmayalım yarın ona göre

Bugünümüzü Harika Yapalım

Bu sabah erkenden uyandım ve görevime başlamak üzere yine heyecanla kollarımı sıvadım.
Görevim, günümü önce nasıl geçireceğime karar vermek, sonra da onu, kararım doğrultusunda biçimlendirmektir.
•Bugün hava yağmurlu olduğu için yakınabilirim…
Ya da...
Çimler bedava sulandığı için memnun olabilirim.
•Bugün belimin ağrısından da, midemdeki ekşimeden de yakınabilirim…
Ya da…
Yaşıyor olduğum için sevinebilirim.
•Bugün, yaşamlarını yitirmiş arkadaşlarımı anımsayıp, yaslara bürünebilirim…
Ya da…
Yeni arkadaşlar bulabilmek, yeni arkadaşlıklar kurabilmek için çevremi özenle incelerim.
•Bugün yine işe gitmek zorunda olduğum için kendi kendime söylenebilirim...
Ya da…
İşsiz olmadığım için, yapabileceğim bir işim olduğu için sevinç çığlığı atabilirim.
•Bugün ev işi yapmak zorunda olduğum için üzülebilirim, söylenebilirim...
Ya da...
Aklımı, ruhumu ve bedenimi, özetle tüm yaşamımı, çatısı altında barındırabileceğim, koruyabileceğim bir evim olduğu için sevinebilirim.
Getireceği ve ***üreceği herşeyiyle günümün nasıl olacağı, bana bağlı. O şimdi karşımda, kendisine benim vereceğim biçimini bekliyor. Ben ise, buradayım ve bir heykeltıraş yeteneğiyle şimdi, ona biçimini vermeye hazırlanıyorum. Onun nasıl bir günüm olacağına ben karar vereceğim.
O halde neden harika bir gün yapmayayım ki bugünümü?… Neden harika bir gün olmasın ki bugünüm?..

Haklısın cnm motivasyon olmadı olmuyor bu iş.

heheheheeheheheheh cnm benim ben dukan yapmıyorum sen güzel kilo vermiş olabilirsin tabiki seninle mutlu olurum ben normal devam ediyorum benim hedefim 1 kilo bana yeterde artar bile :)) oyüzdennnnn sensin ben diiiillllll

Tabi tabi dün öyle demiyordun. Bana alacağın hediyeyi düşündün mü diyordun şimdi çark etti.
Aynen böle oldun dimiiiiiiiiiiiiiiii :18:

Abla yemesin değil de iki tane yiyorsa birini tam yesin diğerinin sadece beyazını dedim di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…