Bende tebrik ediyorum seni.kızlar sabah 1 saat yürüyüş 20dk egzersiz yaptım şimdi kahvaltımı yapacağımkendimi tebrik ediyorum
Bol eksilerdesin sanırım bu hafta tebrikler.Günaydın kızlar.
Bugün tartıldım ve sonuç beni çok çok mutlu etti.
Yarın yazıcam size ama çünkü yarına kadar biraz daha veririm büyük ihtimal.
Dün yedilerim.
Sabah 1 haş. yumurta, 1 bardak light süt
Öğlen 2 haş. baget, 1 fırın tavuk biftek, az tavuk sote, 2 dilim salatalık turşusu
Ara 1 kutu light ayran
Akşam yağsız tavada kızartılmış et biftek, yulaf kepekli yoğurt
Selencim gayet iyi menün canım afiyet olsun
Bende seni tebrik ediyorum canımcım
Günaydın canım. Hadi bakalım inşallah bende de güzel haberler var.günaydın 2. takım çıtırları.yarına güzel sonuçlar alalım inşallah...
Günaydın
Günaydın kızlar
bugün fazla giremeyeceğim
hemen menümü paylaşayım
kepek ekmeğine peynirli sandiviç
öğle
etli sebze
yoğur
salata
ara
elma
akşam
çorba ama 2 tabak
kepek ekmeği
mandalina
hadi sağlıcakla kalın
Nazar boncuğu için teşekkürler canım. Evettt sanırım biraz daha çabayla öğreneceğim sağlıklı beslenmeyi. İnanın sizlerin sayesinde oluyor. Manevi olarak yanımdasınız bunu bilmek bana yetiyor bir de mesajlarınız ile bunu gösteriyorsunuz.
Sabah 1/2 adet portakal yedim. Duşumu aldım güzel bir kahvaltı hazırladım.
2 adet haşlanmış yumurtamı yedim açık ve 20 yıldır olduğu gibi şekersiz çayımı içtim. ''Doydun mu?' diye kendi kendime sordum. Cevap ''peyniri ve diğerlerini şimdi yemek istemiyorum belki bir saat sonra yerim' şeklindeydi.
Şimdi bir k.k peynir yiyeceğim, canım zeytin v.s istemiyor. Kayısı ve cevizi de canım isterse yerim diye yanıma alacağım.
Tuz kullanmadığıma hala inanamıyorum ve yumurtalarıma hiç tuz atmadım. Elbette tatsız tuzsuz geldi ama olsun
bu benim hayatımda bir ilk ve en büyük başarım bu, nazar boncuğunu bunun için kendim ekliyorum.
Dün kan şekerimin sürekli düşmesi beni çok zorladı. Sürekli dışarıdaydım. Aç kalırsam daha kötü olur diye hemen bir markete girdim ve yiyebileceğim tek şey o diyet bisküviydi zaten diğer 3 tanesini de yemeyeyim diye ikram ettim. Teşekkür ederim diyet ürünlerinin pek de masum olmadıklarını duymuştum onu bilinçaltıma işledim o yüzden fazla sevmem. Ama bir şey sormak istiyorum. 1 k.k peynir olayında ben bazen sütaş süzme peynir, bazen tulum peynir yiyiyorum. Zaten bizim evde peynir canavarından dolayı hep kaşar peynirleri, ezine, isli peynir, süzme ve tulum peyniri olur. Sence kendim için farklı bir peynir almalı mıyım? Veya bunlardan hangisini tercih etmeliyim?
Bu arada kahvaltı önerin için teşekkürler, hepsinden yiyemedim ama kendimi iyi hissediyorum.
Peynirden de biraz yiyip hemen çıkıyorum akşam eve geldiğimde paylaşımlarda görüşürüz.
kızlar sabah 1 saat yürüyüş 20dk egzersiz yaptım şimdi kahvaltımı yapacağımkendimi tebrik ediyorum
süpersin kuşum aman söyleme yarına kalsın şimdiden acı çektirmeyelim bazılarına
işte budur hadi bakem bizler de destekledikmiiiiiii
tırtıllar feciii ezileceksiniiiiiz hazır oluuunnnnnnnnnnn
Günaydın kızlar
bugün fazla giremeyeceğim
hemen menümü paylaşayım
kepek ekmeğine peynirli sandiviç
öğle
etli sebze
yoğur
salata
ara
elma
akşam
çorba ama 2 tabak
kepek ekmeği
mandalina
hadi sağlıcakla kalın
Nazar boncuğu için teşekkürler canım. Evettt sanırım biraz daha çabayla öğreneceğim sağlıklı beslenmeyi. İnanın sizlerin sayesinde oluyor. Manevi olarak yanımdasınız bunu bilmek bana yetiyor bir de mesajlarınız ile bunu gösteriyorsunuz.
Sabah 1/2 adet portakal yedim. Duşumu aldım güzel bir kahvaltı hazırladım.
2 adet haşlanmış yumurtamı yedim açık ve 20 yıldır olduğu gibi şekersiz çayımı içtim. ''Doydun mu?' diye kendi kendime sordum. Cevap ''peyniri ve diğerlerini şimdi yemek istemiyorum belki bir saat sonra yerim' şeklindeydi.
Şimdi bir k.k peynir yiyeceğim, canım zeytin v.s istemiyor. Kayısı ve cevizi de canım isterse yerim diye yanıma alacağım.
Tuz kullanmadığıma hala inanamıyorum ve yumurtalarıma hiç tuz atmadım. Elbette tatsız tuzsuz geldi ama olsun
bu benim hayatımda bir ilk ve en büyük başarım bu, nazar boncuğunu bunun için kendim ekliyorum.
görüşücez yarın bizimde elimiz armut toplamıyooo bikereeeyarın ezicez sizi solucanlarrrrr
gül akrepcim gülll burda olsan yanımızda ölürsün atışmalarımıza :))
Bende tebrik ediyorum seni.
Bol eksilerdesin sanırım bu hafta tebrikler.
Günaydın canım. Hadi bakalım inşallah bende de güzel haberler var.
Günaydın
günaydın afiyet olsun.
menün
sabah
1 kase yayla çorba
1 dilim ekmek
ara
nescafe
ıhlamur
öğle
k-fleks
ara
2 adet mandalina
akşam
5 adet lahana sarma
2-3 kaşık yoğurt.
Ne güzel rahatlamışın oh sefan olsun.Denizi özledim ben ya iki yıldır tatil yapamadık. 2010 yazında oğlum doğdu, bu yazda kayınbiraderin düğünü izin sıkıntısı derken olmadı. Ama yaza bir aksilik olmazsa 3 hafta tatil planlıyoruz, inşallah sıkıntı olmaz.MERHABA KIZLAR. bu hafta doğru düzgün giremedim kusura bakmayın. işler aşırı yoğun masamda oturmadım bile doğru düzgün
dün havuza gittim. 1.5 saat yüzdüm okadar iyi geldi ki anlatamam :) su bütün negatif elektriğimi aldı sanki. kuş gibi hafifledim. çıktığımda yorgunluktan kolum kalkmıyordu :)
ben de tebrik ediyorum ve imrenmekle yetiniyorummmmm
Allah ' ım yaaa bir arkadaşım var, evinde yürüyüüş bandı varmış sauna eşofmanı almış, bel kemeri almış, popo için de bir alet almış, ama hiç birini kullanmıyor,ve 90 kilo olarak gezmeye devam ediyor, sadece diyetisyenin verdiği listeyle dşyet yapmaya çalışıyor, o imkan bende olsaydı şimdi zarzayıf olmuştum yaaaaaaa
Aynen ablam. Yeterince acı çekecekler yarın zaten hahaha
O zaman görücez kimin suratı böle oluyor
Afiyet olsun cnm ama yumurta yerken ikisininde sarısını yeme. aklında olsun.
Evet cnm bolca.
MERHABA KIZLAR. bu hafta doğru düzgün giremedim kusura bakmayın. işler aşırı yoğun masamda oturmadım bile doğru düzgün
dün havuza gittim. 1.5 saat yüzdüm okadar iyi geldi ki anlatamam :) su bütün negatif elektriğimi aldı sanki. kuş gibi hafifledim. çıktığımda yorgunluktan kolum kalkmıyordu :)
vay vay,takımda rekabet kızışmış..yakında verdiğim yağlarımla ezerim seni lafları duyarsak şaşırmayacağım..
şaka bir yana o çok büyük rakamlardan eksilere birbirimizi böyle motive ederek geldik..işe yaradığı deneyimle sabittir..
OOO kuşum harikasın haftada en az 3 kez yüzebilsen işte sana spor..hadi bakalım yarın hep birlikte ezelim tırtılları:13:MERHABA KIZLAR. bu hafta doğru düzgün giremedim kusura bakmayın. işler aşırı yoğun masamda oturmadım bile doğru düzgün
ya benim de ihtiyacım var o yürüyüş bandına kışın soğuk ve karanlık olunca çıkamıyorum tabii belli bi saatte kısıtlı olunca malum çalışıyoruz ama maalesef evde yerim yok bakalım artıkben de tebrik ediyorum ve imrenmekle yetiniyorummmmm
Allah ' ım yaaa bir arkadaşım var, evinde yürüyüüş bandı varmış sauna eşofmanı almış, bel kemeri almış, popo için de bir alet almış, ama hiç birini kullanmıyor,ve 90 kilo olarak gezmeye devam ediyor, sadece diyetisyenin verdiği listeyle dşyet yapmaya çalışıyor, o imkan bende olsaydı şimdi zarzayıf olmuştum yaaaaaaa
kız neden yemesin sarılarını en güzel ve en vitaminli yeri orası zaten özellikle biz bayanlar için olmazsa olmaz o sarılar şekerim..bak canım çekti yarın unutmazsam yumurta haşlama yapayım ben de şööle bol kimyonlu mmm nefiss..sanırsam acıktım ben yemeğimi yemeliyim hemen..bugün kabul günümdü resmen yoğun olunca halaa yiyemedim yemeğimi..Afiyet olsun cnm ama yumurta yerken ikisininde sarısını yeme. aklında olsun.
vay vay,takımda rekabet kızışmış..yakında verdiğim yağlarımla ezerim seni lafları duyarsak şaşırmayacağım..
şaka bir yana o çok büyük rakamlardan eksilere birbirimizi böyle motive ederek geldik..işe yaradığı deneyimle sabittir..
ben geldiğim gibi hızla gideyim.öğleden sonra bir davete katılacağım.azıcık bakım yapayım kendime ufaklık uyumuşken.dönüşte görüşürüz..
biz solucanları ezcezzzz biz yencezzzzzzz
herdemk i merak ettim ben kızlar
herdemk i merak ettim ben kızlar
heheheheeheheheheh cnm benim ben dukan yapmıyorum sen güzel kilo vermiş olabilirsin tabiki seninle mutlu olurum ben normal devam ediyorum benim hedefim 1 kilo bana yeterde artar bile :)) oyüzdennnnnsensin ben diiiillllll
OOO kuşum harikasın haftada en az 3 kez yüzebilsen işte sana spor..hadi bakalım yarın hep birlikte ezelim tırtılları:13:
ya benim de ihtiyacım var o yürüyüş bandına kışın soğuk ve karanlık olunca çıkamıyorum tabii belli bi saatte kısıtlı olunca malum çalışıyoruz ama maalesef evde yerim yok bakalım artık
kız neden yemesin sarılarını en güzel ve en vitaminli yeri orası zaten özellikle biz bayanlar için olmazsa olmaz o sarılar şekerim..bak canım çekti yarın unutmazsam yumurta haşlama yapayım ben de şööle bol kimyonlu mmm nefiss..sanırsam acıktım ben yemeğimi yemeliyim hemen..bugün kabul günümdü resmen yoğun olunca halaa yiyemedim yemeğimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?