kızlar yarın herkesten güzel sonuçlar hgelsin inşallah
tamam solucanlarda versin (nede olsa tümünde 2. takımı oluşturuyoruz)
ama tırtıllar daha fazla versin haydi tırtıllar spora
canım benim, o saydığım kahvaltılıklarını bir seferde yiyorsun ve en az 3 saat hiç bişii yemiyorsun..öyle bir saat arayla yersen kilo vermemen bir yana düzensizleşen kan şekeri seviyen oluşur ki bu en kötüsüyağ hücrelerin çoğalır..
sağlam bir kahvaltıyla 3-4 saat dayanırsın şekercik..ve harika kilo kaybedersin..
Afiyet olsun cnm ama yumurta yerken ikisininde sarısını yeme. aklında olsun.
canimsin evet var oyle bir olay korku ile ilgili burada sanirim yazmadim ama butun doktolara anlattim durumu ama emin olmamiz lazim dediler bugun gittim ocak 10 da eeg cekilecek ama ben o kadar sabirli olmadigim icin baska biryerde cektirip gostericegim icimi ferah tutuyorum doktorlada uzun uzun konustuk durumu kaanla da sohbet etti kendisi gozlemledi soyledikleri ve yaptiklari doktorun beni biraz sakinlestirdi desem daha dogru inan benim bile her aksam cocugun basinda bir hatim indirmedigim kaldi ananesi o uyurken okutmus babanesi desen aksam bir gittim balkona ateste birsryler yakmis anlatti icine birseyler koymus onun ustunden atlatiyor bir taraftanda okuyor dedigim gibi herkes birseyler yapiyor bende bir arkadasimla konustum tanidigi biri varmos bakalim onunla konusacagim bir daha hayirlisi insallah bakalim birde su eeg sorununu cozersem dogru psikiyatri bakalim
slm kızlar ben çok hastayım yeni yeni kendime geliyorum göğsümde süt düğmlenmiş gece titremeyle uyandım öyle böyle değil dişleriimi tutamıyorum ateşten yanıyorum sağolsun eşimin yardımlarıyla biraz daha iyuiyim ama gece çocuklarımı düşündükçe ağladım nasıl bakıcam diye şimdi başım çok ağırıyo
yarın giremezsem hastaneye gidebiliriz bildirimimi yapayım78.800 eski kilom 74.5 tu
çok çok geçmiş olsun. Süt düğümlenmesi nedir bilmiyorum umarım yarın daha sağlıklı daha zinde olursun.
cnm bende dün yumurcakta uzman dr dinledim özellikle 2-3 yaş arasında va çok güzl konuşan çocuklarda oluyomuş aileler nazar değdi derler dedi htta nedenide 2-3 yaş arasında konuşmanın hızlanması ve kelime dağarcığının artmasıymışkorku üzüntü tetikler ama yatkınlık var olması gerekir dedi ve geçicidir dedi ben anlatamadım ama gerçekten rahatladım sende üzülme ne olur
tşk ederim cnm felaket bişeymiş bende 2.bebişte anladım süt bol olunca bebek bitiremio ve içerde kalan süt felaket bi ağrı yapıyo göğüs altına vuruyo ağrısı sonrası 40 dereceyi bulan ateş eşliğinde titreme üşüme halsizlik bebğimi bile zor emziriyorum ve bütün gün uyudum ama hala yatasım var ama oğluşlarım için kalktım
senin menülerde süper gidiyo böyle gidersen kısa zamanda güzel sonuçlar elde edersin
slm kızlar ben çok hastayım yeni yeni kendime geliyorum göğsümde süt düğmlenmiş gece titremeyle uyandım öyle böyle değil dişleriimi tutamıyorum ateşten yanıyorum sağolsun eşimin yardımlarıyla biraz daha iyuiyim ama gece çocuklarımı düşündükçe ağladım nasıl bakıcam diye şimdi başım çok ağırıyo
yarın giremezsem hastaneye gidebiliriz bildirimimi yapayım78.800 eski kilom 74.5 tu
tşk ederim cnm felaket bişeymiş bende 2.bebişte anladım süt bol olunca bebek bitiremio ve içerde kalan süt felaket bi ağrı yapıyo göğüs altına vuruyo ağrısı sonrası 40 dereceyi bulan ateş eşliğinde titreme üşüme halsizlik bebğimi bile zor emziriyorum ve bütün gün uyudum ama hala yatasım var ama oğluşlarım için kalktım
senin menülerde süper gidiyo böyle gidersen kısa zamanda güzel sonuçlar elde edersin
ya bugun internet o kadar yavaski zaten aksam girmeye calisirken site bakimdaydi 45 dk ugrastim biraktim isimi hallettim geldim acilmis derin bir ohhhh cektim rahatladimneyse gelelim sadede bugunku menum
sabah 2 su bardagi su 4 yemek kasigi kfleks ve bir su bardagi sut tarcinli
ara 2 tane ceviz
ogle 2 su bardagi su 4 tane kofte ve salata yesillik
ara bir tane kucuk boyda ayva
aksam 2 su bardagi su bir kepce corba 6 yemek kasigi brokoli yemegi ve yogurt
ara aksam yediklerim cok geldi yiyemexim
Arkadaşlar günaydınnnnn
nasılsınız? Güzel bir gün diliyorum.
Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Şimdi de evden çıkmam lazım. Öpüldünüz.
herkese günaydın, yağmur yağmur yağmur, hava karanlık, sıkıcı
benim kilo işi de ccan sıkıcı, hepiniz kilo vermişsinizdir ben yüzkarası vermedeiğim gibi almışım daaaa
bu hafta kilom 68,7
selam kızlar.günaydın hepinize..bir kaç yüz gram vermiş bulunuyorum ama tartım manuel olduğu için tam bilemediğimden 500 gr verene kadar kilom sabit geçilecek..
haydi sizler de yazın bakalım da günümüz şenlensin..
Kızlar günaydın int. sorunlu bugün hemen bildirim yapayım.
Burada başladığımda 61,8, geçen hafta 60.2 bu hafta 59,4 hedef 58
Bu hafta 8oo gr gitmiş hedfe kaldı 1,4 çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?