Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar yarın herkesten güzel sonuçlar hgelsin inşallah

tamam solucanlarda versin (nede olsa tümünde 2. takımı oluşturuyoruz)
ama tırtıllar daha fazla versin haydi tırtıllar spora

kızlar yarın herkesten güzel sonuçlar hgelsin inşallah

tamam solucanlarda versin (nede olsa tümünde 2. takımı oluşturuyoruz)
ama tırtıllar daha fazla versin haydi tırtıllar spora

bak şimdiiii tümü yeme iştahımı söndün....

hadi bakalım yarın sabah kim kazanıceeeeekkk tabiki solucanlaaaaaaaaaar

Yaaa sen harika birisin. Bu yaptığım yanlışı bilmeden kahvaltımı ikiye hatta bazen üçe böldüğüm çok olmuştur. Acıktıkça yerimden kalkar bir iki şey yer otururdum. Anladım. İmkansız gibi görünse de bir yemek saat çizelgesi oluşturmaya çalışayım bari :44: Çünkü kışın tempom çalışan kadınlardan bile daha yoğun oluyor, sürekli dışarıdayım...

Afiyet olsun cnm ama yumurta yerken ikisininde sarısını yeme. aklında olsun.

Canım ben de eskiden şişmanlatacağı düşüncesi ile sadece beyazlarını yerdim. Normal şartlarda haklı da olabilirsin. Ama takım liderim benim hatalarımı ve yemek yeme yanlışlarımı çözdüğü için böyle güzel bir yöntem önerdi. Zaten kahvaltıda ekmek yediğimde tüm gün diyetim ve önceki günlerdeki emeklerim daha sabah saatlerinde alt üst oluyor. Fazla kalorili bir kahvaltı da yapmıyorum. Bugün kendimi çok tok hissettim. İlgisi olan öneriler getiren herkese teşekkür ederim. Benim ihtiyacım olan da bu şekilde uyarılmak ve doğru yolu bulmaktı.

cnm bende dün yumurcakta uzman dr dinledim özellikle 2-3 yaş arasında va çok güzl konuşan çocuklarda oluyomuş aileler nazar değdi derler dedi htta nedenide 2-3 yaş arasında konuşmanın hızlanması ve kelime dağarcığının artmasıymışkorku üzüntü tetikler ama yatkınlık var olması gerekir dedi ve geçicidir dedi ben anlatamadım ama gerçekten rahatladım sende üzülme ne olur

slm kızlar ben çok hastayım yeni yeni kendime geliyorum göğsümde süt düğmlenmiş gece titremeyle uyandım öyle böyle değil dişleriimi tutamıyorum ateşten yanıyorum sağolsun eşimin yardımlarıyla biraz daha iyuiyim ama gece çocuklarımı düşündükçe ağladım nasıl bakıcam diye şimdi başım çok ağırıyo

yarın giremezsem hastaneye gidebiliriz bildirimimi yapayım78.800 eski kilom 74.5 tu

22 Aralık Perşembe

Sabah
1/2 adet portakal
2 adet haşlanmış yumurta
1,5 k.k tulum peyniri (yarın kendim için kalorisi daha düşük peynir alacağım)

ara
1 adet elma

öğle
5 adet ızgara tekir balığı
1 adet altınbaşak (tatsız tuzsuz bir şey ama ikramlardan sadece bunu kabul ettim. En güzeli ikram eden arkadaşlarımın hepsi 'diyetteyim' deyince anlayış gösterdiler. )
Kızımın döner pidesinden bir ısırık aldım.

ara
2 ceviz içi
1 kayısı

akşam
6 kaşık yağsız sebze yemeği
1 adet yağsız tavada biftek

Şu ana kadar 2 lt su içtim
1 sade Türk kahvesi içtim

Bugün spor günüm değildi. Sabah bir güzel dinlendim ama sonrasında çok koşuşturdum.
Hala tuz tüketmiş değilim. Hala çok sevdiğim çiğköfteler ile kaçamak yapmış değilim.
Yalnız yaptığım çok büyük bir yanlışı öğrenmiş bulunuyorum. Verdiğim listede yediklerimi bölerek yerdim. Hatamı öğrenene kadar öyle yaptım. Fakat bundan sonra porsiyonlarımı ikiye üçe bölüp acıktıkça yemek yerine, yemek saatlerim dışında ağzıma bir şey koymama kararı aldım. Destek olan herkese tekrar teşekkürler.

Çok çok geçmiş olsun. Süt düğümlenmesi nedir bilmiyorum umarım yarın daha sağlıklı daha zinde olursun.

çok çok geçmiş olsun. Süt düğümlenmesi nedir bilmiyorum umarım yarın daha sağlıklı daha zinde olursun.

tşk ederim cnm felaket bişeymiş bende 2.bebişte anladım süt bol olunca bebek bitiremio ve içerde kalan süt felaket bi ağrı yapıyo göğüs altına vuruyo ağrısı sonrası 40 dereceyi bulan ateş eşliğinde titreme üşüme halsizlik bebğimi bile zor emziriyorum ve bütün gün uyudum ama hala yatasım var ama oğluşlarım için kalktım

senin menülerde süper gidiyo böyle gidersen kısa zamanda güzel sonuçlar elde edersin

canim cok tesekkur ederim cok sagol boyle seyler duymak okumak biraz olsun rahatlatiyor insani. insallah cabuk atlatabiliriz rabbim dert verip dermanini aratmasin kimseciklere

canim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda duzelirsin

ya bugun internet o kadar yavaski zaten aksam girmeye calisirken site bakimdaydi 45 dk ugrastim biraktim isimi hallettim geldim acilmis derin bir ohhhh cektim rahatladimneyse gelelim sadede bugunku menum

sabah 2 su bardagi su 4 yemek kasigi kfleks ve bir su bardagi sut tarcinli

ara 2 tane ceviz

ogle 2 su bardagi su 4 tane kofte ve salata yesillik

ara bir tane kucuk boyda ayva

aksam 2 su bardagi su bir kepce corba 6 yemek kasigi brokoli yemegi ve yogurt

ara aksam yediklerim cok geldi yiyemexim

bak yine baglanti gitti geldi ne yazdiklarim gitmemis bu aksam kvalidem asure yapmis illa ye bak senin icin yaptim sayilir sen seviyosun falan filan dedimki annecim cok tesekkur ederim ama simdi yiyemem ama sana soz yarin sabah 2 kase yiyecegim ama bugun olmaz dedim kadincagiz biraz uzuldu ama yapcak birsey yok yarin sabah tartilmayacak olsam yerdim garanti. yiyemiyorumki hemen aklima solicanlar ve tirtillar geliyor hadi bakalim yarin ola hayirola.

bu arada bu aksamki sporum yatti. sagolsun kocisim illa tutturdu alisverise gidelim diye bende asureden kacabilmek icin tamam dedim ama ben gezemiyorumki oyle avm nerde beni boguyor gittik gezdik oglusu oyun parkina goturduk onada degisiklik olsun diye eve geldik saat 10 u biraz geciyordu cocugu yatir buraya takil gitti spor

canlarim yagmurlu antalyadan iyi geceler ....

Arkadaşlar günaydınnnnn

nasılsınız? Güzel bir gün diliyorum.

Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Şimdi de evden çıkmam lazım. Öpüldünüz.

herkese günaydın, yağmur yağmur yağmur, hava karanlık, sıkıcı

benim kilo işi de ccan sıkıcı, hepiniz kilo vermişsinizdir ben yüzkarası vermedeiğim gibi almışım daaaa

bu hafta kilom 68,7

selam kızlar.günaydın hepinize..bir kaç yüz gram vermiş bulunuyorum ama tartım manuel olduğu için tam bilemediğimden 500 gr verene kadar kilom sabit geçilecek..
haydi sizler de yazın bakalım da günümüz şenlensin..

canım,kıyamam,geçmiş olsun.fazla sütünü pompayla sağ, ihmal etme.çok zordur bilirim..

öyl ezamanlarda sağarsan rahatlarsın canım benim başıma gelmedi bilmiyorum ama ben sağardım

menün çok güzel

Arkadaşlar günaydınnnnn

nasılsınız? Güzel bir gün diliyorum.

Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Şimdi de evden çıkmam lazım. Öpüldünüz.

tebrikler

neyse hafta veririsin

olsun okadar verilen kilolardan sonra gram gram gitmesi normal sanırım

Kızlar günaydın int. sorunlu bugün hemen bildirim yapayım.

Burada başladığımda 61,8, geçen hafta 60.2 bu hafta 59,4 hedef 58
Bu hafta 8oo gr gitmiş hedfe kaldı 1,4 çok mutluyum

Kızlar günaydın int. sorunlu bugün hemen bildirim yapayım.

Burada başladığımda 61,8, geçen hafta 60.2 bu hafta 59,4 hedef 58
Bu hafta 8oo gr gitmiş hedfe kaldı 1,4 çok mutluyum

süpersin canım ya ideal kilona bişi kalmadı darısı başımaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…