- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın kızlarrrrrrr
Canım fazls ütü sağ hiç olmaz dolaba atarsın. Zor zamanlarda elinde süt olur.
Çok zordur bilirim ay fena yapar insanı. Geçmiş olsun.
Benim kayınvalide de akşam notur pilav yapmış. Harika da yapar. Gündüzden aradım anne dedim bana tavuk haşla. Haşlamış ama illa azcık diğerlerinden ye diye ısrar ett. Yok yemem dedikçe üzüldü ama npim yani. Yeri gelince kızıma eski resimlerimi gösterip bak annene ne kadar zayıfmış demeyi de biliyor
Canım bu arada sana bişiy sorucam. KArdeşim balayı için antalya düşünüyor ama otel seçemiyoruz. Varmı orada önerebileceğin bir otel.
Olsun biz bir takımız üzülme canım.
Bekle beni anacım
slm kızlar ben çok hastayım yeni yeni kendime geliyorum göğsümde süt düğmlenmiş gece titremeyle uyandım öyle böyle değil dişleriimi tutamıyorum ateşten yanıyorum sağolsun eşimin yardımlarıyla biraz daha iyuiyim ama gece çocuklarımı düşündükçe ağladım nasıl bakıcam diye şimdi başım çok ağırıyo
yarın giremezsem hastaneye gidebiliriz bildirimimi yapayım78.800 eski kilom 74.5 tu
Canım fazls ütü sağ hiç olmaz dolaba atarsın. Zor zamanlarda elinde süt olur.
Çok zordur bilirim ay fena yapar insanı. Geçmiş olsun.
22 Aralık Perşembe
Sabah
1/2 adet portakal
2 adet haşlanmış yumurta
1,5 k.k tulum peyniri (yarın kendim için kalorisi daha düşük peynir alacağım)
ara
1 adet elma
öğle
5 adet ızgara tekir balığı
1 adet altınbaşak (tatsız tuzsuz bir şey ama ikramlardan sadece bunu kabul ettim. En güzeli ikram eden arkadaşlarımın hepsi 'diyetteyim' deyince anlayış gösterdiler. )
Kızımın döner pidesinden bir ısırık aldım.
ara
2 ceviz içi
1 kayısı
akşam
6 kaşık yağsız sebze yemeği
1 adet yağsız tavada biftek
Şu ana kadar 2 lt su içtim
1 sade Türk kahvesi içtim
Bugün spor günüm değildi. Sabah bir güzel dinlendim ama sonrasında çok koşuşturdum.
Hala tuz tüketmiş değilim. Hala çok sevdiğim çiğköfteler ile kaçamak yapmış değilim.
Yalnız yaptığım çok büyük bir yanlışı öğrenmiş bulunuyorum. Verdiğim listede yediklerimi bölerek yerdim. Hatamı öğrenene kadar öyle yaptım. Fakat bundan sonra porsiyonlarımı ikiye üçe bölüp acıktıkça yemek yerine, yemek saatlerim dışında ağzıma bir şey koymama kararı aldım. Destek olan herkese tekrar teşekkürler.
ya bugun internet o kadar yavaski zaten aksam girmeye calisirken site bakimdaydi 45 dk ugrastim biraktim isimi hallettim geldim acilmis derin bir ohhhh cektim rahatladimneyse gelelim sadede bugunku menum
sabah 2 su bardagi su 4 yemek kasigi kfleks ve bir su bardagi sut tarcinli
ara 2 tane ceviz
ogle 2 su bardagi su 4 tane kofte ve salata yesillik
ara bir tane kucuk boyda ayva
aksam 2 su bardagi su bir kepce corba 6 yemek kasigi brokoli yemegi ve yogurt
ara aksam yediklerim cok geldi yiyemexim
bak yine baglanti gitti geldi ne yazdiklarim gitmemis bu aksam kvalidem asure yapmis illa ye bak senin icin yaptim sayilir sen seviyosun falan filan dedimki annecim cok tesekkur ederim ama simdi yiyemem ama sana soz yarin sabah 2 kase yiyecegim ama bugun olmaz dedim kadincagiz biraz uzuldu ama yapcak birsey yok yarin sabah tartilmayacak olsam yerdim garanti. yiyemiyorumki hemen aklima solicanlar ve tirtillar geliyor hadi bakalim yarin ola hayirola.
bu arada bu aksamki sporum yatti. sagolsun kocisim illa tutturdu alisverise gidelim diye bende asureden kacabilmek icin tamam dedim ama ben gezemiyorumki oyle avm nerde beni boguyor gittik gezdik oglusu oyun parkina goturduk onada degisiklik olsun diye eve geldik saat 10 u biraz geciyordu cocugu yatir buraya takil gitti spor
canlarim yagmurlu antalyadan iyi geceler ....
Benim kayınvalide de akşam notur pilav yapmış. Harika da yapar. Gündüzden aradım anne dedim bana tavuk haşla. Haşlamış ama illa azcık diğerlerinden ye diye ısrar ett. Yok yemem dedikçe üzüldü ama npim yani. Yeri gelince kızıma eski resimlerimi gösterip bak annene ne kadar zayıfmış demeyi de biliyor
Canım bu arada sana bişiy sorucam. KArdeşim balayı için antalya düşünüyor ama otel seçemiyoruz. Varmı orada önerebileceğin bir otel.
Arkadaşlar günaydınnnnn
nasılsınız? Güzel bir gün diliyorum.
Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Şimdi de evden çıkmam lazım. Öpüldünüz.
herkese günaydın, yağmur yağmur yağmur, hava karanlık, sıkıcı
benim kilo işi de ccan sıkıcı, hepiniz kilo vermişsinizdir ben yüzkarası vermedeiğim gibi almışım daaaa
bu hafta kilom 68,7
Olsun biz bir takımız üzülme canım.
selam kızlar.günaydın hepinize..bir kaç yüz gram vermiş bulunuyorum ama tartım manuel olduğu için tam bilemediğimden 500 gr verene kadar kilom sabit geçilecek..
haydi sizler de yazın bakalım da günümüz şenlensin..
Bekle beni anacım
günaydın kızlarrrrrr
83 ile başladım 81,9 1.1 vermişim
oooo hhhh yandan yandan
Kızlar günaydın int. sorunlu bugün hemen bildirim yapayım.
Burada başladığımda 61,8, geçen hafta 60.2 bu hafta 59,4 hedef 58
Bu hafta 8oo gr gitmiş hedfe kaldı 1,4 çok mutluyum