- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
günaydın kızlar
nasılsınız? sizden çok uzak kaldım aklım fikrim hep sizdeydi inanın. eşim dışarıda yediği yemekten gıda zehirlenmesi geçirdi cizre de koluna serum taktılar helikopterle bizi yolladılar askerhastanesine(( ah oralarda günler ne zor geçti birbilseniz. bu sebeple ne bir paylaşım yapabildim ne birşey yazabildim. dün gece evimize geldik.dişim apse yaptı heralde damağım şişmiş dudağımda uçuk çıkmış offf dedim ama ne yapalım herşey insan için işte. dün diyetisyenime sadece 15 dakika ayırabildim üzüntüden ve dışarda birşey yeme korkumdan epey kilo vermişim ama bunun sağlılsız kilo verme olduğunu biliyorum ( kusura bakmayın kızlar geçen hafta yalnız bıraktım sizi de,kendimi de (
dün diyetisyenimde tartıldım kilom 72.600 kgüzüldüm bu kiloya düştüğüme ben sağlıklı zayıflamak istiyorum (( neyse haftaya alırım heralde normal seyrime dönerim.
öyle yorgunum ki kızlar... eşim raporlu, evde. onunla ilgileneyim.öpüyorum sizi.
cnm hoşgeldinnn çok çok geçmiş olsun merak ettik valla seni iyi olmanıza çok sevindim :))) bidaha özletme kendini :))
cnm benim tebriklerrrrr :))))
tebrikler cnmmm sen solucandın demiii olsun takım arkadaşımsın tebrikler cnm çok az kalmış süppersin :))
cnm benim solucanımmm tebriklerrrrrrr senin adına çok sevindim düğünde fit görümce olcennn :))))
cnm benim tebriklerrrrrr :)))
bende bari nacizane verdiğim kiloyu paylaşim :))
geçen hafta 67,9 dum bu hafta 67,5 im 400 gr cık
bence vermekte önemli tebrikler
bence çok iyi vermişsin
bir solucansın ama gerçekten tebrik ederim çok iyi ya dukan sana yaradı bendemi yapsam ne etsem
günaydın kızlar
nasılsınız? sizden çok uzak kaldım aklım fikrim hep sizdeydi inanın. eşim dışarıda yediği yemekten gıda zehirlenmesi geçirdi cizre de koluna serum taktılar helikopterle bizi yolladılar askerhastanesine(( ah oralarda günler ne zor geçti birbilseniz. bu sebeple ne bir paylaşım yapabildim ne birşey yazabildim. dün gece evimize geldik.dişim apse yaptı heralde damağım şişmiş dudağımda uçuk çıkmış offf dedim ama ne yapalım herşey insan için işte. dün diyetisyenime sadece 15 dakika ayırabildim üzüntüden ve dışarda birşey yeme korkumdan epey kilo vermişim ama bunun sağlılsız kilo verme olduğunu biliyorum ( kusura bakmayın kızlar geçen hafta yalnız bıraktım sizi de,kendimi de (
dün diyetisyenimde tartıldım kilom 72.600 kgüzüldüm bu kiloya düştüğüme ben sağlıklı zayıflamak istiyorum (( neyse haftaya alırım heralde normal seyrime dönerim.
öyle yorgunum ki kızlar... eşim raporlu, evde. onunla ilgileneyim.öpüyorum sizi.
Canım geçmiş olsun çok. Allah beterinden korusun.
günaydın kızlar
teşekkür ederim canım. halbuki ne hayallerimiz vardı değil mi ,seninle solucanları ezecektik :)) bu haftada aynı takımda oluruz inşallah. geçen haftanın acısını çıkartırız :)
akrep33 ( 67,1 / 66,8 / 0,3 / 0,45%)günaydın kızlar
bu eski bir parça değil mi. ama kimindi çıkaramadım. ne güzel söylemiş,şuan diliyorum. eşimde manidar manidar bana bakıyor.. canım yaa onun için çaldığımı sandı heralde :))) bozmayım bari.
akrep33 ( 67,1 / 66,8 / 0,3 / 0,45%)
banusultan( 62 / 62 / 0 / 0,0%)
zulaley( 71 / / / %)
aybüke07( 68,3 / 68,7 / -0,4 / -0,59%)
karamel_guzel( 79,2 / / / %)
tugbaemrah( 67,9 / 67,5 / 0,4 / 0,59%)
yaren38( 60,2 / 59,4 / 0,8 / 1,33%)
herdemk( 75,7 / 72,6 / 3,1 / 4,10%)
evder( 83 / 81,9 / 1,1 / 1,33%)
genic( 64,5 / 63,6 / 0,9 / 1,40%)
irem&özge( 75,8 / 73,9 / 1,9 / 2,51%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 774,7 / 766,6 / 8,1 / 1,05% )
kayahanın parçası canım ama mustafa ceceli harika yorumlamış..bozma bozma yazık onun morale ihtiyacı var..biran önce toparlar sen bu parçayı devamlı dinle şekercik
canım çok geçmiş olsun hem eşine hem sana
çok merak ediyorduk seni sensiz olmuyor valla
kendine dikkat et iyice dinlen eğer fırsatın var ise
olsun cnm yaaa sen sağlıklı olda bu hafta kesin ezdik önümüzdeki haftada birlikte olursak yine ezeriz cnm sen merak etme :))
tatlım diyetisyenin menüsüne sadık kalırsan almazsın diye düşünüyorum..ya sabit kalırsın ya da daha az vermiş olursun merak etme şekercik..düşük enerjin içinse menülerine badem fındık ceviz kuru incir ekle şekercik sabahları bir kaşık pekmez iç kahvaltı öncesi..bu hafta verdiğim kiloyla 3 kiloya yakın vermişim ve kendimi çok yorgun hissediyorum((
geçen hafta ne güzeldi.
75,700 kg'dan 72.600 kg olmuşum. kaptanım,bu hafta böyle güzel vermiş gibi görünsemde haftaya alırım değil mi?
Bu hafta verememişim kilom sabit malesef:2::2::2::2::2::2:
tatlım diyetisyenin menüsüne sadık kalırsan almazsın diye düşünüyorum..ya sabit kalırsın ya da daha az vermiş olursun merak etme şekercik..düşük enerjin içinse menülerine badem fındık ceviz kuru incir ekle şekercik sabahları bir kaşık pekmez iç kahvaltı öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?