akrep33 ( 67,1 / 66,8 / 0,3 / 0,45%)akrebim çok çok çok özür diliyorum geç kaldım ama anca gelebildim eve kilom 70.0 :119::119::119::124::124::124::124:
kuşum gelmişsin ben görmemişim seni:26:kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim veremeyenlerede üzülmeyin haftaya inşallah
banucum piletesede başladım dün 50 dk yaptımardındanda 30 dk leslile yürüdüm inşallah hergün yapıcam pilatesi
ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum kızım gelene kadar eve dönmeliyim hepinizi öpüyorum
bana bi daha çalsana dedi :)) bozmadım. 4. kez dinliyoruz
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum
veremeyenlerede öpücükler, amaaaan sağlığımız yerinde olsundakilolar dert değil.
Çok geçmiş olsun canım ben hiç yaşamadım eminim çok zordur o kadar ateşle.slm kızlar ben çok hastayım yeni yeni kendime geliyorum göğsümde süt düğmlenmiş gece titremeyle uyandım öyle böyle değil dişleriimi tutamıyorum ateşten yanıyorum sağolsun eşimin yardımlarıyla biraz daha iyuiyim ama gece çocuklarımı düşündükçe ağladım nasıl bakıcam diye şimdi başım çok ağırıyo
yarın giremezsem hastaneye gidebiliriz bildirimimi yapayım78.800 eski kilom 74.5 tu
Eşinede sanada geçmiş olsun canım.günaydın kızlar
nasılsınız? sizden çok uzak kaldım aklım fikrim hep sizdeydi inanın. eşim dışarıda yediği yemekten gıda zehirlenmesi geçirdi cizre de koluna serum taktılar helikopterle bizi yolladılar askerhastanesine(( ah oralarda günler ne zor geçti birbilseniz. bu sebeple ne bir paylaşım yapabildim ne birşey yazabildim. dün gece evimize geldik.dişim apse yaptı heralde damağım şişmiş dudağımda uçuk çıkmış offf dedim ama ne yapalım herşey insan için işte. dün diyetisyenime sadece 15 dakika ayırabildim üzüntüden ve dışarda birşey yeme korkumdan epey kilo vermişim ama bunun sağlılsız kilo verme olduğunu biliyorum ( kusura bakmayın kızlar geçen hafta yalnız bıraktım sizi de,kendimi de (
dün diyetisyenimde tartıldım kilom 72.600 kgüzüldüm bu kiloya düştüğüme ben sağlıklı zayıflamak istiyorum (( neyse haftaya alırım heralde normal seyrime dönerim.
öyle yorgunum ki kızlar... eşim raporlu, evde. onunla ilgileneyim.öpüyorum sizi.
akrep33 ( 67,1 / 66,8 / 0,3 / 0,45%)
banusultan( 62 / 62 / 0 / 0,0%)
zulaley( 71 / 70 / 1 / 1,41%)
aybüke07( 68,3 / 68,7 / -0,4 / -0,59%)
karamel_guzel( 79,2 / 79,2 / 0 / 0,0%)
tugbaemrah( 67,9 / 67,5 / 0,4 / 0,59%)
yaren38( 60,2 / 59,4 / 0,8 / 1,33%)
herdemk( 75,7 / 72,6 / 3,1 / 4,10%)
evder( 83 / 81,9 / 1,1 / 1,33%)
genic( 64,5 / 63,6 / 0,9 / 1,40%)
irem&özge( 75,8 / 73,9 / 1,9 / 2,51%)
çelik198408( 74,5 / 74,5 / 0 / 0,0%) eski üye geri döndü
2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ 1,09%
canım,kıyamam,geçmiş olsun.fazla sütünü pompayla sağ, ihmal etme.çok zordur bilirim..
canim cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda duzelirsin
özge ve diğer arkadaşlar tşk ederim ya gece yatarken hiç bişeyim yoktu yoksa duşa girip akıtıyorum sütü ama saklamakta iyi fikiröyl ezamanlarda sağarsan rahatlarsın canım benim başıma gelmedi bilmiyorum ama ben sağardım
kaptancım yeni kilom 78.800 almış görünüyorum ama doğumdan sonra 7 kilo verdiimslm kızlar ben çok hastayım yeni yeni kendime geliyorum göğsümde süt düğmlenmiş gece titremeyle uyandım öyle böyle değil dişleriimi tutamıyorum ateşten yanıyorum sağolsun eşimin yardımlarıyla biraz daha iyuiyim ama gece çocuklarımı düşündükçe ağladım nasıl bakıcam diye şimdi başım çok ağırıyo
yarın giremezsem hastaneye gidebiliriz bildirimimi yapayım78.800 eski kilom 74.5 tu
amin cnm iyi haberlerini bekliyoruzcanim cok tesekkur ederim cok sagol boyle seyler duymak okumak biraz olsun rahatlatiyor insani. insallah cabuk atlatabiliriz rabbim dert verip dermanini aratmasin
günaydın kızlar
nasılsınız? sizden çok uzak kaldım aklım fikrim hep sizdeydi inanın. eşim dışarıda yediği yemekten gıda zehirlenmesi geçirdi cizre de koluna serum taktılar helikopterle bizi yolladılar askerhastanesine(( ah oralarda günler ne zor geçti birbilseniz. bu sebeple ne bir paylaşım yapabildim ne birşey yazabildim. dün gece evimize geldik.dişim apse yaptı heralde damağım şişmiş dudağımda uçuk çıkmış offf dedim ama ne yapalım herşey insan için işte. dün diyetisyenime sadece 15 dakika ayırabildim üzüntüden ve dışarda birşey yeme korkumdan epey kilo vermişim ama bunun sağlılsız kilo verme olduğunu biliyorum ( kusura bakmayın kızlar geçen hafta yalnız bıraktım sizi de,kendimi de (
dün diyetisyenimde tartıldım kilom 72.600 kgüzüldüm bu kiloya düştüğüme ben sağlıklı zayıflamak istiyorum (( neyse haftaya alırım heralde normal seyrime dönerim.
öyle yorgunum ki kızlar... eşim raporlu, evde. onunla ilgileneyim.öpüyorum sizi.
Akrepcm biraz geç oldu ama yeni gördüm, listenizdeki bireysel yüzdeler doğru ama takım yüzdesini 1,04 buldum ben. istersen tekrar kontrol et cnm, belki de ben yanlış hesaplamışımdır. :112: Bu arada tüm takımınızı tebrik ediyorum, gerçekten çok güzel kilo vermişiniz maş.
teşekkür ederim şekercik
kusura bakma ablacim, daha yeni geldim...ama allahtan obur kardes takiminizdan onay almissiniz
teşekkür ederim canım. halbuki ne hayallerimiz vardı değil mi ,seninle solucanları ezecektik :)) bu haftada aynı takımda oluruz inşallah. geçen haftanın acısını çıkartırız :)
geçen haftanın yarışma sonuçları
tırtıllar grubu
genic 0,9
tugbaemrah 0,4
herdemk 3,1 (öldürdün bizi herdemk hayallerimizi yıktınyazan:solucanlar)
evder 1,1
aybüke07 -0,4 (acaip sevinmiştik oysa bu duruma boğazımızda kaldıyazan:solucanlar)
Toplam verilen : 5,1 kilo
solucanlar
yaren38 0,8Kazanan tırtıllar grubu
karamel_guzel 0
banusultan 0
zulaley 1
irem&özge 1,9
akrep33 0,3
Toplam verilen :4 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?