Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepcim valla topik süper oldu çok kişi olunca ve böyle yarışma yapınca :)) herkez gaza geldi :))

Tırtıllar tebrikler açıkara olmasada kazanmışınız.

herdemk tbrikler canım.

bu haftanın yarışma grupları

1. grup maydanozlar

1.herdemk

2.irem&özge

3.zulaley

4.genic

5.yaren38

6.evder

2. grup naneler

1.tugbaemrah

2.akrep33

3.banusultan

4.karamel_guzel

5.çelik198408

6.aybüke07

...

Son düzenleme:

maydonozlar naneler güzel olmuş bak. Sabah kahvaltıda yenen maydonoz ödem attırır , nane kokusuda iştah kapatır(yoksa tersimiydi emin olamadım şimdi)

evet canım arası çok fazla yok üstelik bizim kızların üçü sabitti yanii

akrepcim öncelikle biz bu takımla kesin maydonozlar birinci olur çünküüüüü herdenk var süper kilo veriyor özge dukan yapıyorr vee ikisi aynı grupta

ve geçtiğimiz hafta biz 5 siz 6 ydınız ee olsun okadar :))

ben katılmıyorum şekerim düşüncene...

1. herdemk bu hafta yemediğinden çok fazla verdi haftaya korumaya alıcak vücut kendini

2. özge dukana yeni başladı ilk haftası olduğu için fazla verdi haftaya daha aza vericektir şekercik..

ve bismillah dakika bir gol bir...

ne o öyle şimdiden yelkenleri yere indirdin canikom..

haftaya kesin biz yeniyoruz canım merak etme

heyyyttttt beeeeeeeeaaaa ben demiştim solucanları ezicez diyeeeeeeeeee yaşasınnnn özgeeeee sen bilene kurtaramadınnnnn solucaları ohh ohhh ohhhh yandan yandannn :118::118::118:
o kadar da çok ezilmedik canım..çok fark yoktu çünkü aramızda :97:
aaayyyyyrrrıııcccaaaaaa biz 5 siz 6 kişiydinizzzzzzzzz
akrebim bu hafta sayıyı eşitleyelim olmazmı :))

eşit canım bu hafta eşit 6=6

yaaa yok indirmedim ben kendime güveniyom tabiki takım arkadaşlarımada :))) bu hafta naneler yencek maydonozları ezicezzzzzzz
Allahım yaa bitane dahaa uff

ahhhh yaa sen böle yapıyosun yaaaa ben dah çok coşuyorum bilgineeeee

Son düzenleme:
şekerlerim benim hepinizi ayrı ayrı kutluyorum hepiniz harikasınız bu hafta

ewt çok güzel takım liderşiği yapıyorsun ayrıca teşekkür ediyorum

çok güzel yenmişiz çekişmeli olmuş süper olmuş ayrıca herdemki tebrik ediyorum gerçi bu hafta isteyerek vermedi ama üç haftadır

birincimiz o

maydanozuda çok severim naneyide çok severim ama busefer bu haftalık nane yiyeceğiz
ben şimdiden başlayayım çalışmaya

2.takım olarakta süper vermişiz süper

herkese benden bir yeşilçay (yağmur yağıyor bizim burda )sıcak sıcak iyi gider

Eki Görüntüle 312710

ahhhh yaa sen böle yapıyosun yaaaa ben dah çok coşuyorum bilgineeeee Eki Görüntüle 312710
ya varya kırcem kafanı şimdi coşma diyorum yiteer ayy iyiki iremözge gibi yanyana çalışmıyomuşuz var yaa
ewt çok güzel takım liderşiği yapıyorsun ayrıca teşekkür ediyorum

rica ederim canım benimkisi sadece sizlerin güzelliğinin yansıması işte

çok güzel yenmişiz çekişmeli olmuş süper olmuş ayrıca herdemki tebrik ediyorum gerçi bu hafta isteyerek vermedi ama üç haftadır

birincimiz o:
geçen hafta genic di şeker..

maydanozuda çok severim naneyide çok severim ama busefer bu haftalık nane yiyeceğiz
ben şimdiden başlayayım çalışmaya
aynen öyle cnım. haftasonu felan demiicem özellikle akşamlarıma çok dikkat edicem..evimi de parlatırım iyice vakit buldukça..bana hareket lazım bol hareket bol kilo verme tv karşısında yayılıp tıkınarak yatmaca yok...hiç bişi yarına bırakmaca yok..sağlıklı yiyip ve hareket halinde tüm işleri gününde halledicem..hem sporuma zamanım olucak hem kafam rahat olacak tüm işlerim düzene girdği için hem dee maydanozları yeniceez..
hadi nane güzelleri bugünden iş başınaaa:52
2.takım olarakta süper vermişiz süper

herkese benden bir yeşilçay (yağmur yağıyor bizim burda )sıcak sıcak iyi giderEki Görüntüle 312722

burası da yağmurlu sabahtan bu yana kısa aralar vererek devam ediyor..harika bir hava harikaa..

yeşil çay için çok teşekkür ederim canım aldım içtim..

ben de takımıma kaynar ikram ediyorum üstü bol cevizli tabiki şekersiz..şimdi kupama doldurdum yağmuru seyrederek ve mustafa ceceli dinleyerek içicem inş.

sensiz olmaz ki sensiz
anlaa nolursun

Son düzenleme:

aaaaaaa aşkolsun akrepcim yanımda olsan daha çok severdim seni bennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…