Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım benim teşekkür ederim öpüyorum seni,inşallah bir daha kopmam buralardan.

ayy geçen haftanın üzerine iyi geldi bu birincilik moral buldum :)) haftaya bu durumu muhafaza etmeliyim :))

tuğbaya katılılıyorum biz birinci oluruz çünkü dişim apse yapmış sanırım ben bu haftada doğru dürüst birşey yiyemem ( açlıktan ölürüm heralde ama ölsemde ekibim birinci olur
ve evet bir kişi bir kilo dersen geçen hafta 2 kilo farkla öne geçmiş sayılırız :)))
tuğbacığım farklı ekiptede olsan kalbim seninle canım ver kiloları :))) ama biz naneleri çıtır çıtır yeriz di mi Özge...

nie küstün kuşum sennnnnn :))

görüşelim bebeğimmmmm ben memnuniyetle alırım hedayeniii üzülme sennn :))

Alcan tabiiiiiii :2:
Taam küsmedim gel öpem al yanaktan

Abla ben yine böyle veririm bu hafta bak gör.

küsme canım yaaa...

Taam gel seni de öpem al yanaktan

2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:

herdemkcim 3. olmuşsun tebrikler ve 2. takım tebrikler

]
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 235. ETAP SONUC LİSTELERİ 9 - 16 aralık

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................2. TAKIM
İKİNCİ .................4. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................13. TAKIM:87:

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
13. takımdan.............Aysecig.................4,71%
İKİNCİ
3. takımdan.............suhan2......................4.65%
ÜÇÜNCÜ
2. takımdan.............Herdemk .....................4.10%

Allahım harika bir görüntü yaa

Son düzenleme:

sen hiç üzülme tuğbacım, bana çok iyi bir ders oldu bu hafta, sizi bu hafta asla utandırmayacağım, acayip çalışacağım acayip, bak cuma günü gör sen bendeki dğeişimi,, buraya yazdıydı dersinnnnnn

ben kilo aldım diyeee hem dayak yidim senden hem de göbek attınız haaaaaaaa görürsünüz siz haftaya hıhhh

kilo veren herkesi tebrik etmekle birlikteee, kendimi de kınıyorummmm:26::26::26: ama kınamakla kalmayıp hemen cezamı kesiyorum bu akşamdan itibaren hemen sporuma başlııyorum acayip gaza geldim acayippp

akrep canım sitede yoktum kusura bakma. tebrik ederim 1. olmuşunuz. başarılar arkadaşlar.

aman iyi ki bir alışverişe gittim,yıkılmış ortalık..bu ne canım,ben bakarken sütliman,ben gidince oooo..
neyse menümü yazmadan takımımızı ve bireyselde derece alan herdemkçiğimi kutluyorum.en büyük 2. takım..
menüm
sabah 4 bardak su
kahvaltı 1 kase müsli
ara yok
öğle 2 dilim ekmek,domates,salatalık,biber,roka,zeytin,peynir,çay..
ara yok
akşam 3 dilim ev yapımı pizza,1 bardak gazoz..
1.5 litre su..

banu ben gelince de süt liman oluyor malesef, artık çok yoğunum pek giremiyorum, tam zaman buldum diyorum onda da kimsecikler kalmıyor

ben de alışverişteydim, %50 ler başlamış bazı ünlü marklarda, en büyük zevkim en sevdiğim markaların % 50 indiriminin ilk günlerini yakalayabilmekNisoşuma 2-3 parça indirimden seneye giymelik kışlık swit eşofman tarzı şeyler aldım, ben alırken yanımda bir kadın daha alışveriş yapıyordu, ağzım açık kaldı, resmen dükkanı boşalttı indirimde diye kadını izlemekten kendim doğru düzgün birşeylere bakamadım, şunu da alayım bunu da alayım diye diye abartmıyorum kadın resmen 30 parça kıyafetle geziyordu en son daha da devam ediyordu yaa, eşim neydi o kadın neredeyse 1000 TL lik alışveriş yaptı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…