Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

o kadar da çok ezilmedik canım..çok fark yoktu çünkü aramızda :97:

eşit canım bu hafta eşit 6=6

Ben bu hafta da giremeyecek miyim yarışmaya

Bu arada sayı olarak az olsanızda oldukça iyi kilo vermişsiniz, bence açık ara kazandınız. Maşallahım Tırtıllara

Solucanlar da az emek harcamadılar kazanamasalarda tebrikler.

herdemkcim kutluyorum seni tatlişkom tebrikler

Merhaba herdemk ben bu hafta aranıza katıldım. Önceki haftalardaki ve bu haftaki başarın için tebrikler.

Yaşadıklarından dolayı üzüldüm. Her şey insanlar için. İkiniz için de zor bir hafta geçmiş belli ki. Çok çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:

herdemkcim 3. olmuşsun tebrikler ve 2. takım tebrikler

Heyooo bence bu gazla gelecek hafta da birinci 2. takım olacak.
En son ne zaman birincilik alındığını bilmiyorum ama bu takım bir başka ve bunun devamı gelecek.
Bu kadar gönül dostu insanlar, dayanışma duygusu bir aradayken farklı bir sonuç beklemek yanlış olurdu.

Takım liderim bugün ve hafta sonu da yediklerimizi bildirecek miyiz?

23 Aralık 2011

Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet salatalık
1 k.k peynir
1 ceviz
1 kayısı

ara 1 b. ayran

öğle 2 dilim kepekli ekmeğe tost

ara 1 adet elma

akşam da kızımın isteği üzerine kahvaltı yaptık
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim sucuk (canım çekmesine rağmen pişman oldum çok tuzluydu. Tuzu bıraktım ya bir garip hissettim kendimi. Hiç bırakamam sanıyordum oysa, sizler sayesinde bana göre bir çok şey değişti, tekrar tekrar teşekkürler...)
2 k.k peynir
1/2 d. ekmek
maydanoz

2 lt su, 2 büyük fican açık ve şekersiz çay, 1 sade Türk kahvesi.
Bol bol koşturdum.

Haftasonu yeme konusunda izin günüm çok abartmamak kaydıyla canımın çektiği şeyleri yiyeceğim bakalım çiğköfte ve cips dışında canım hiç bir şey istemiyor. Umarım haftasonu da öyle olur. Hepinize öpücükler.

Son düzenleme:

Yazdıklarımla tüm sayfayı kaplamışım kimsecikler yok. Kendi kendimle konuşuyorum. 'Yaz kızım' unutulan ve yazılmayan 4 adet yeşil zeytin ve prensesin bitmez ısrarıyla poğaçadan alınan küçük bir ısırık kayıtlara geçilsin'. Bunu da yazarak iyi geceler diliyorum. Uykunuzda bile bol bol yağ yakarsınız inşallah. Yarın da yoğunum akşam görüşürüz.

herkese günaydınnnn, sabah sabah yürüyüş yapayım diye alktım yatağımdan ama saat 9 olmuş malesef geç kalmışım, daha kahvaltı hazırlayacağım evi toplayıp saat 12 de okulun çay partisi var, onda organizatörümm o işlerle ilgilenmem gerek, yürüyüş yattı, bugün zaten yorgun olurum çay partisi ile uğraşmaktan, neyse artık yarın söz yapacağım, bu hafta 1 kilo vermeye çalışacağım 800 gr da olur caanııııııımmmm

canım başına bir şey gelmiş diye görürü gibi oldum kızlardan , ne olduğunu senin ağzından öğrenmek için sayfa sayfa gezdimm, ne kadar zor buldummm yaaaaaa

neyse çok çok geçmiş olsun,dediğin gibi her şey insan için, geldi mi üst üste gelir zaten, Allah yardımcınız olsun, bu arada gurubumuza ilk katıldığında nasıl kilo vereceğiz acaba gerçekten verebilecekmiyiz endişesi taşırken sen, sana demiştim ki, yakında sen benim kiloma yaklaşacaksın hatta beni bile geçeceksin demiştim, ama bu kadar çabuk beklmeiyordum yaaaaaaaa korktum şimdi senden iyiceee toparlanmam gerek bir an öncee

canım akşamları ve haftasonları sakin olur ve cuma öğleye kadar kilo bildirimi vardı hepimiz burdaydık ama sen yoktun..deneme süremiz var bir hafta zaten..açıkçası senin dün gelmemen epey ürküttü beni..cuma sabahları çok önemli şekercik
Evt, 'obur' takım olmuşuz biz. Yarışmada da 7. olarak bu sıfatı perçinledik sanırım. Neyse, bu hafta obur olmayız umarım. Sizlere de kolay gelsin bayanlar. Bol iradeler.
teşekkürler canımm

aynen ben de öyle oldum canım..sabah bi kalktım 08:30 a geliyor saat..tabii ancak duş giyin ve kuaför ve iş yapabildim..

ay cnm bayıldım dileğine inş uurken bile gitsin yağlarımız

maşallah takımımıza ve herdemke tebrikler cnmm süpersinnnnnnnnnnnn
teşekkür ederim :))) bugün şöyle tatlı matlı bişiler yemeği hakediyorum değil mi :))
ye tabi hayatım yee yee bende maydonoz yiyip geliyorum

evet nane nane nane nane na na nananne

harikaaa :)) ne güzel takımca birinci olmuşuz :)))) ay bu birincilikler bana inanılmaz moral verdi. haydi gelecek haftada böyle gidelim birinci olalım yine yeniden :)))

3. olmuşum ne güzel istemeden de olsa.. olsun iyi geldi bu bana :)) teşekkür ederim kaptanım

teşekkür ederim canım benim. ev yapımı pizza tarifini alabilirmiyim bayıldım menüne :) ben bugün ne bulduysam yedim öyle aç hissediyorum ki kendimi ama dişimden rahat rahat yiyemiyorum pazartesi doktora gideceğim offff...

teşekkür ederim selen. aramıza hoşgeldin geçen hafta buralarda olmadığım için seninle tanışmamıştık. azıcık tanıtırmısın kendini, kaç kilosun hedefin kaç? nerden gelip nereye gidersin?

teşekkür ederim can arkadaşım. gelip geçiyor işte...senin hedefine birşey kalmamış ki korkma benden geçmiş olsuna gelenlere yaptığım ikramlardan yedim ve içimde bir gram pişmalık duymadım ne dersin bu işe :44::44: ama sen yinede toparlan azıcık kalmış hedefine alacaksın mezuniyet belgeni

valla şekerparem, yiyorum ne bulursam dişim sızlıyor ama bende durdurak yok bir hayal et beni kurabiye canavarı gibiyim bugünlerde ama bu gidiş sevindirmesin nanecikleri cuma günü geldiğinde naneyi yemiş olmasınlar

ben ne yedim inanın hiç bilmiyorum gelen giden misafirlerimle azıcık ondan azıcık bundan derken yedim gittim pazartesi toplanırım diye umut ediyorum :)))

Cuma 07:46 Arkadaşlar günaydınnnnn

nasılsınız? Güzel bir gün diliyorum.

Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Şimdi de evden çıkmam lazım. Öpüldünüz.

Sevgili takım liderim sabah 07:46 da yanlış hatırlamıyorsam ilk bildirimi ben yaptım çünkü o gün sürekli dışarıda olacaktım acelem vardı ama mahçup olmamak için bilgisayarı nasıl açtım nasıl cevap yazdım ben bile hatırlamıyorum. Sanırım çok erken saatlerde yazılınca gözden kaçtı olsun canımız sağ olsun ben geçen hafta 0,900 gr verdim hem de sizlerin desteğiyle :)

Son düzenleme:
koskoca bir gün sadece oturma odasını temizleyebildim iyi mi? kendimi 2011 in beceriksizi ilan ediyoruummmmmm ama günler kısa ben napiim yaaa, 3,30 dan sontra başlanan temzilik anca bu kadar olur dimi yaaaa, yetiştirebilseydim pazar günü biizm olcaktı ne güzeel ama yarın jkalanı bitirmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…