bu haftanın yarışma grupları
1. grup maydanozlar
1.herdemk
2.irem&özge
3.zulaley
4.genic
5.yaren38
6.evder
2. grup naneler
1.tugbaemrah
2.akrep33
3.banusultan
4.karamel_guzel
5.çelik198408
6.aybüke07
...
o kadar da çok ezilmedik canım..çok fark yoktu çünkü aramızda :97:
eşit canım bu hafta eşit 6=6
herdemkcim kutluyorum seni tatlişkom tebrikler
2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:
herdemkcim 3. olmuşsun tebrikler ve 2. takım tebrikler
23 Aralık 2011
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet salatalık
1 k.k peynir
1 ceviz
1 kayısı
ara 1 b. ayran
öğle 2 dilim kepekli ekmeğe tost
ara 1 adet elma
akşam da kızımın isteği üzerine kahvaltı yaptık
2 haşlanmış yumurta
1 ince dilim sucuk (canım çekmesine rağmen pişman oldum çok tuzluydu. Tuzu bıraktım ya bir garip hissettim kendimi. Hiç bırakamam sanıyordum oysa, sizler sayesinde bana göre bir çok şey değişti, tekrar tekrar teşekkürler...)
2 k.k peynir
1/2 d. ekmek
maydanoz
2 lt su, 2 büyük fican açık ve şekersiz çay, 1 sade Türk kahvesi.
Bol bol koşturdum.
Haftasonu yeme konusunda izin günüm çok abartmamak kaydıyla canımın çektiği şeyleri yiyeceğim bakalım çiğköfte ve cips dışında canım hiç bir şey istemiyor. Umarım haftasonu da öyle olur. Hepinize öpücükler.
kusura bakma ablacim, daha yeni geldim...ama allahtan obur kardes takiminizdan onay almissiniz
günaydın kızlar
nasılsınız? sizden çok uzak kaldım aklım fikrim hep sizdeydi inanın. eşim dışarıda yediği yemekten gıda zehirlenmesi geçirdi cizre de koluna serum taktılar helikopterle bizi yolladılar askerhastanesine(( ah oralarda günler ne zor geçti birbilseniz. bu sebeple ne bir paylaşım yapabildim ne birşey yazabildim. dün gece evimize geldik.dişim apse yaptı heralde damağım şişmiş dudağımda uçuk çıkmış offf dedim ama ne yapalım herşey insan için işte. dün diyetisyenime sadece 15 dakika ayırabildim üzüntüden ve dışarda birşey yeme korkumdan epey kilo vermişim ama bunun sağlılsız kilo verme olduğunu biliyorum ( kusura bakmayın kızlar geçen hafta yalnız bıraktım sizi de,kendimi de (
dün diyetisyenimde tartıldım kilom 72.600 kgüzüldüm bu kiloya düştüğüme ben sağlıklı zayıflamak istiyorum (( neyse haftaya alırım heralde normal seyrime dönerim.
öyle yorgunum ki kızlar... eşim raporlu, evde. onunla ilgileneyim.öpüyorum sizi.
canım akşamları ve haftasonları sakin olur ve cuma öğleye kadar kilo bildirimi vardı hepimiz burdaydık ama sen yoktun..deneme süremiz var bir hafta zaten..açıkçası senin dün gelmemen epey ürküttü beni..cuma sabahları çok önemli şekercikYazdıklarımla tüm sayfayı kaplamışım kimsecikler yok. Kendi kendimle konuşuyorum. 'Yaz kızım' unutulan ve yazılmayan 4 adet yeşil zeytin ve prensesin bitmez ısrarıyla poğaçadan alınan küçük bir ısırık kayıtlara geçilsin'. Bunu da yazarak iyi geceler diliyorum. Uykunuzda bile bol bol yağ yakarsınız inşallah. Yarın da yoğunum akşam görüşürüz.
teşekkürler canımmEvt, 'obur' takım olmuşuz biz. Yarışmada da 7. olarak bu sıfatı perçinledik sanırım. Neyse, bu hafta obur olmayız umarım. Sizlere de kolay gelsin bayanlar. Bol iradeler.
herkese günaydınnnn, sabah sabah yürüyüş yapayım diye alktım yatağımdan ama saat 9 olmuşmalesef geç kalmışım, daha kahvaltı hazırlayacağım evi toplayıp saat 12 de okulun çay partisi var, onda organizatörümm o işlerle ilgilenmem gerek, yürüyüş yattı, bugün zaten yorgun olurum çay partisi ile uğraşmaktan, neyse artık yarın söz yapacağım, bu hafta 1 kilo vermeye çalışacağım 800 gr da olur caanııııııımmmm
ay cnm bayıldım dileğine inş uurken bile gitsin yağlarımızYazdıklarımla tüm sayfayı kaplamışım kimsecikler yok. Kendi kendimle konuşuyorum. 'Yaz kızım' unutulan ve yazılmayan 4 adet yeşil zeytin ve prensesin bitmez ısrarıyla poğaçadan alınan küçük bir ısırık kayıtlara geçilsin'. Bunu da yazarak iyi geceler diliyorum. Uykunuzda bile bol bol yağ yakarsınız inşallah. Yarın da yoğunum akşam görüşürüz.
maşallah takımımıza ve herdemke tebrikler cnmm süpersinnnnnnnnnnnn2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:
ye tabi hayatım yee yee bende maydonoz yiyip geliyorumteşekkür ederim :))) bugün şöyle tatlı matlı bişiler yemeği hakediyorum değil mi :))
bu haftanın yarışma grupları
1. grup maydanozlar
1.herdemk
2.irem&özge
3.zulaley
4.genic
5.yaren38
6.evder
2. grup naneler
1.tugbaemrah
2.akrep33
3.banusultan
4.karamel_guzel
5.çelik198408
6.aybüke07
...
2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:
aman iyi ki bir alışverişe gittim,yıkılmış ortalık..bu ne canım,ben bakarken sütliman,ben gidince oooo..
neyse menümü yazmadan takımımızı ve bireyselde derece alan herdemkçiğimi kutluyorum.en büyük 2. takım..
menüm
sabah 4 bardak su
kahvaltı 1 kase müsli
ara yok
öğle 2 dilim ekmek,domates,salatalık,biber,roka,zeytin,peynir,çay..
ara yok
akşam 3 dilim ev yapımı pizza,1 bardak gazoz..
1.5 litre su..
Merhaba herdemk ben bu hafta aranıza katıldım. Önceki haftalardaki ve bu haftaki başarın için tebrikler.
Yaşadıklarından dolayı üzüldüm. Her şey insanlar için. İkiniz için de zor bir hafta geçmiş belli ki. Çok çok geçmiş olsun.
canım başına bir şey gelmiş diye görürü gibi oldum kızlardan , ne olduğunu senin ağzından öğrenmek için sayfa sayfa gezdimm, ne kadar zor buldummm yaaaaaa
neyse çok çok geçmiş olsun,dediğin gibi her şey insan için, geldi mi üst üste gelir zaten, Allah yardımcınız olsun, bu arada gurubumuza ilk katıldığında nasıl kilo vereceğiz acaba gerçekten verebilecekmiyiz endişesi taşırken sen, sana demiştim ki, yakında sen benim kiloma yaklaşacaksın hatta beni bile geçeceksin demiştim, ama bu kadar çabuk beklmeiyordum yaaaaaaaakorktum şimdi senden iyiceee toparlanmam gerek bir an öncee
ay cnm bayıldım dileğine inş uurken bile gitsin yağlarımız
maşallah takımımıza ve herdemke tebrikler cnmm süpersinnnnnnnnnnnn
ye tabi hayatım yee yee bende maydonoz yiyip geliyorum
evet nane nane nane nane na na nananne
canım akşamları ve haftasonları sakin olur ve cuma öğleye kadar kilo bildirimi vardı hepimiz burdaydık ama sen yoktun..deneme süremiz var bir hafta zaten..açıkçası senin dün gelmemen epey ürküttü beni..cuma sabahları çok önemli şekercik
Cuma 07:46 Arkadaşlar günaydınnnnn
nasılsınız? Güzel bir gün diliyorum.
Ben bu sabah 64,1 kg geldim. bir hafta içinde 0,900 gr vermişim. Şimdi de evden çıkmam lazım. Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?