Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Teşekkürler, iş hayatına ve spora çocuğumun doğması ile veda ettim. Bir süre sonra fazlalıklarımı 4 kg olmasına rağmen çok büyük zorlukarla verdim. 55 kiloyken 4 yıl içinde 67 kg oldum.
3 haftadır sizlerin yazdıklarını okuyorum. Geçen hafta cuma 65 kg idim, bu cuma sabahı 64,1 kg geldim. Haftada 3 gün spor yapıyorum ve tempolu yürüyüşümü havalar güzel olduğu sürece ihmal etmiyorum. Hedefim 52- 55 arası. Ev hanımıyım ama görsen ev hanımı diyemezsin. Çalıştığım zamanlardan daha çok koşturuyorum. Kurslara gidiyorum. Akşamları pestilim çıkmış bir şekilde eve geliyoruim. Bunlar zevkli koşturmacalar canım. Umarım bugün daha iyisinizdir. Her şey yolundadır.

Ahhh ahhh o ev işleri yok mu? Allah yardım etsin. Ben hiç sevmem.

herkese iyi pazarlarrrrr, güneşli ve soğuk antalya sabhanındannnn öpücükler yolluyorummmm duyan duymayan herkeseeee

Ahhh ahhh o ev işleri yok mu? Allah yardım etsin. Ben hiç sevmem.

çamaşırlar sorun olyor ya diğer işler basit de, ev değil çamaşır fabrikası sanki, bir de akşam serip sabaha kadar bekletemiyorum, akşam herkes soba yaktığı için is duman götürüyor ortalığıı, kokusu siniyor çamaşırlara, kurumadan yendien topluyorum, bu kez salona tek tek seiryorum kuruusn diye, sonra onlar birikip birikip dağ haline geliyor, kurutması ayrı dert, katlayıp yerleştirmesi ayrı dert!!!ooffffffff

Benim evimde balkon yok eşimden gizli peteklerin üstüne koyuyorum o gelmeden topluyor ve çamaşırlığa asıyorum. Bu sefer de nemden duvarlar terliyor. Sonra da duvarları silmek zorunda kalıyorum. O dağ gibi biriken eşyaları toplamak yerleştirmek işkence gibi haklısın. Neyse eşyası olmayanlar ne yapsın deyip polyanacılık oynuyorum.

aybuke07 çalışıyorsun herhalde. Çalışanlar için çok daha zor oluyordur. Çalıştığım dönemlerde hafta sonu hepsini halletmek ve dinlenememiş olmak yorucu oluyordu. Şimdi hiç bir şeyi takmıyorum kafama. Haftasonu eşim evdeyse benim de dinlenme günüm deyip hiç bir şeye dokunmuyorum. Zaten evde temizlik yaparken görmek istemiyor beni. Salı günleri kızımı okula bıraktıktan sonra spora gidiyorum gelince temizliyorum. Her gün küçük bir yere el atıyorum. Temiz kalıyor. Bir daha mı dünyaya geleceğim? Ayy karakterimi kimse bilmiyor ya herkes beni pis biri zannedecek :18:

yok güzelim ya, ben de temizlik hastası değilim, çalışmasaydım bile orası şöyle olsun burası şöyle olsun diye didinip duran kadınlardan olamazdım herhalde , çünkü ben de yaşamın kıymetini iyi bilenlerdenim, zamanımı ev temziliği , düzeniyle geçiremeem deeeermişimmmm normal ayarda yapıyorum ev düzenini, eşim de dikkatlidir sağolsun, hem dikkatli hem yardımcıdır, da işte kışın biriken çamaşırlar öldürüyor beni, ben denize çok yakın bir mesafede oturuyorum, dolayısı ile sürekli nem var, çamaşırlarım kolay kurumuyor, bir içeri bir dışarı sermekten perişan oluyorum, tabi bir de katlayıp yerleştirmesi varçamaşır kurutma makinesi alsam koyacak yerim yok, yerim dar

neyseki, bütün çamaşır derdini hallettim bugün, bütün gardrobu boşaltıp yeniden düzenledim, gardrobumuzun 6 kapılı olduğunu da söylemeden geçmeeyeceğim çok yoruldum am değdi, eşim sana bir kez daha hayran kaldım dedi ellerin sihirli senin galiba diyor her defasında mutfağa girsen 2 dakikaya düzen giriyor, yatak odası yine öyle diyor ee bu gaz yeter bana

bu arada kızlar geçen hafta 2. takımın yüz karası olmuş olsam bilee, bugün kot pantolon aldım 28 beden:103: diyete başlamadan önce 32 ye zor sığıyordum, şrak şrak şrakkk ama yine de pantolonda accık likra var, tam likralı değil de işte accık likra, esneme payı var,olsun ben ona buna değil üstünde yazan beden numarasına bakarım

ha bir de güzelim evin kaloriferli galiba, uzmanlar özellikle kaloriferli evlerde havanın kuruyup burnu boğazı rahatsız etmemesi için , peteklerin üzerine nemli bir havlu koymayı tavsşye ederler, peteklerde çamaşır kurutman evde bebişin varsa ya da farketmez sizler için de sağlık açısından iyi bir şey, görüntüyü bilemem tabi, koltuk arkasında kalıyorsa neden olmasın, ben aşka bir ildeyken kalorifer peteklerine nemli havlu koyardım

ciddi ya çamaşır büyük problem bide benim büyük oğlum uyurken altına kaçırıyor bezletmiyoda temiz kalktımı çok sevinio garibbim bebiş desen kusması bezini açar açmaz septirmesi ile ünlü hergün iki makine yıkıyorum bitmiyo bazen katlayamadan çamaşır bitiyo çamaşırlık hiç toplanmıo balkona asmaklada hiç uğraşmıyorum

selencim temizlik konusunda da aynen katılıyorum

ah ah benimde ateşten sonra haytımda ilk kez ağzımda ağzımın içinde burnumun içinde uçuklar çıktı diş etlerim kabardı su bile değse ağırıyo ama ben inatla yiyorum ve adette olamadım kendimi çok şiş hissediyorum

bu arada herdemkcim menüleri bana yolladın mı burdanda yollayabilirsin istersen ama seni zor duruma sokmak istemem
ben ne yedim inanın hiç bilmiyorum gelen giden misafirlerimle azıcık ondan azıcık bundan derken yedim gittim pazartesi toplanırım diye umut ediyorum :)))

yaaa sorma bana geln giden azalmakla beraber devam etmekte ve ben öncekine göre azalmakla birlikte onlara eşlik etmeye devam etmekteyim

güzel bir hafta diliyorum 2. takımın güzelleri özellikle nanelere

Günaydın arkadaşlar,

Özledim sizleri. Şimdi ben çıkıyorum sizler gelirsiniz bol bol paylaşım yaparsınız ben de gelince okurum. Hafta sonum çok güzel geçti. Biricik çiğköftelerimi bol bol yedim. Yine de yağlarımın gidişini ruhen hissediyorum. Sanırım beni terk etmeye hazırlanıyorlar. Cumaya kadar bakalım neler olacak. Bu hafta yağlarımıza veda edelim. Biz onları sevmiyoruz bizi terk etsinler. Sevilmedikleri yerlerde işleri ne değil mi ama? Acilen çıkmam lazım hepinize kucak dolusu sevgiler.

Günaydın.
pazartesiye - ler ile başlamak harika bir duygu. Sendrom falan kalmadı. :)
Böyle giderse bir aya kalmaz kına için aldığım elbisenin içine girerim :)
Haftasonum gayet iyiydi. Dukan açısından sadece c.tesi akşam hafif kaçamaklı oldu ama diyet açısından sorunsuzdu.
Hepimize güzel bir hafta diliyorum.

Bu hafta yine birinci olmayı hedefleyelim hep birlikte işallah.

Çocuklu evde bu şekilde çamaşır kurutmak fazla nem ortaya çıkmasına sebebp olduğundan sağlıklı değildir canım.
Allah korusun çocuğu hasta edersin.

Tebrik ediyorum. İşallah bende o günleri görebilirim.

2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:

herdemkcim 3. olmuşsun tebrikler ve 2. takım tebrikler
ayyyyy süpper valla çok sevindim :))))
cnm yaaaa kıyamam sana ben :)) ben inanıyorum sana bitanem bu hafta süper bi bildirm yapcaksın :))
kilo veren herkesi tebrik etmekle birlikteee, kendimi de kınıyorummmm:26::26::26: ama kınamakla kalmayıp hemen cezamı kesiyorum bu akşamdan itibaren hemen sporuma başlııyorum acayip gaza geldim acayippp

kınama küfffeenn yaaaaaa ben sana inanıyorum

günaydın kızlar.nasılsınız görüşmeyeli...ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim,neredeyse oturmaya vakit bulamadım.bugün de küçüğümün 18 ay aşıları olacak,birazdan gideceğim yaptırmaya.

günaydın cnmmm :)) ayy kıyamam bebişimeeee

teşekkürler penelope...
hareketli hayat iyidir,insanı zinde tutar..ev hanımı olmak evde oturmak anlamına gelmiyor tabii.2. kızım doğmadan ben de her gün dışarıda yapacak bir iş,bir kurs buluyordum.el işi ile alakam yokken kurslar sayesinde neler öğrendim.en son kurdele nakışı ve ingilizce kursuna yazılmıştım ki hamile kaldım.4 ay yatınca kurslar da yattı tabii.neyse ufaklık okula başlar başlamaz kaldığım yerden devam inşallah..sana da maşallah..
QUOTE=tugbaemrah;22339096]bu aradaaaaa günaydınnnnnnn[/QUOTE]

canımm sana da günaydın..

2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:

herdemkcim 3. olmuşsun tebrikler ve 2. takım tebrikler

ohhh yandan yandan şıkıdım şıkıdım herkesi tebrik ediyorum

günaydın canım

değilmi biz onları sevmiyoruz oohhh gidin yağlar gidinnn gidin yağlar gidinnn gidinnnn

günaydın

ayyyy inşallah duruyordur benim sağlık ocağının kapısını görünce basıyor feryadı bizimde 18 ay aşıları şubatta

günaydın canım

bu aradaaaaa günaydınnnnnnn

günaydın tuğbacımmmm

eşinin kıymetini bil güzelim..
ya bir de o kadar koşturmana evi temzleyip düzenli tutma çabalarına rağmen sen ne kadar düzensiz bir kadınsın deyip motivasyonunu hep aşağılara çeken bir olsaydı üstelik yardımcı olmayıp,bir o kadar dağınık ve düzensiz olduğu halde...
kendileri eşim olur ama ben ona ve hayatın bana yüklediği onca ağırlığa rağmen ayakta duruyorum hamdolsun..inat bu ya hep durmaya devam edicem
çok arabesk gördüm kendimi
ben böylesi duyguyu yaşayamayınca yaşayanları görmek çok hoşuma gidiyor..Allah daim etsin bu huzurunuzu ve mutluluğunuzu şeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…