teşekkür ederim selen. aramıza hoşgeldingeçen hafta buralarda olmadığım için seninle tanışmamıştık. azıcık tanıtırmısın kendini, kaç kilosun hedefin kaç? nerden gelip nereye gidersin?
koskoca bir gün sadece oturma odasını temizleyebildim iyi mi?kendimi 2011 in beceriksizi ilan ediyoruummmmmm ama günler kısa ben napiim yaaa, 3,30 dan sontra başlanan temzilik anca bu kadar olur dimi yaaaa, yetiştirebilseydim pazar günü biizm olcaktı ne güzeel ama yarın jkalanı bitirmem gerek
Ahhh ahhh o ev işleri yok mu? Allah yardım etsin. Ben hiç sevmem.
çamaşırlar sorun olyor ya diğer işler basit de, ev değil çamaşır fabrikası sanki, bir de akşam serip sabaha kadar bekletemiyorum, akşam herkes soba yaktığı için is duman götürüyor ortalığıı, kokusu siniyor çamaşırlara, kurumadan yendien topluyorum, bu kez salona tek tek seiryorum kuruusn diye, sonra onlar birikip birikip dağ haline geliyor, kurutması ayrı dert, katlayıp yerleştirmesi ayrı dert!!!ooffffffff
Benim evimde balkon yok eşimden gizli peteklerin üstüne koyuyorum o gelmeden topluyor ve çamaşırlığa asıyorum. Bu sefer de nemden duvarlar terliyor. Sonra da duvarları silmek zorunda kalıyorum. O dağ gibi biriken eşyaları toplamak yerleştirmek işkence gibi haklısın. Neyse eşyası olmayanlar ne yapsın deyip polyanacılık oynuyorum.
aybuke07 çalışıyorsun herhalde. Çalışanlar için çok daha zor oluyordur. Çalıştığım dönemlerde hafta sonu hepsini halletmek ve dinlenememiş olmak yorucu oluyordu. Şimdi hiç bir şeyi takmıyorum kafama. Haftasonu eşim evdeyse benim de dinlenme günüm deyip hiç bir şeye dokunmuyorum. Zaten evde temizlik yaparken görmek istemiyor beni. Salı günleri kızımı okula bıraktıktan sonra spora gidiyorum gelince temizliyorum. Her gün küçük bir yere el atıyorum. Temiz kalıyor. Bir daha mı dünyaya geleceğim? Ayy karakterimi kimse bilmiyor ya herkes beni pis biri zannedecek :18:
Benim evimde balkon yok eşimden gizli peteklerin üstüne koyuyorum o gelmeden topluyor ve çamaşırlığa asıyorum. Bu sefer de nemden duvarlar terliyor. Sonra da duvarları silmek zorunda kalıyorum. O dağ gibi biriken eşyaları toplamak yerleştirmek işkence gibi haklısın. Neyse eşyası olmayanlar ne yapsın deyip polyanacılık oynuyorum.
aybuke07 çalışıyorsun herhalde. Çalışanlar için çok daha zor oluyordur. Çalıştığım dönemlerde hafta sonu hepsini halletmek ve dinlenememiş olmak yorucu oluyordu. Şimdi hiç bir şeyi takmıyorum kafama. Haftasonu eşim evdeyse benim de dinlenme günüm deyip hiç bir şeye dokunmuyorum. Zaten evde temizlik yaparken görmek istemiyor beni. Salı günleri kızımı okula bıraktıktan sonra spora gidiyorum gelince temizliyorum. Her gün küçük bir yere el atıyorum. Temiz kalıyor. Bir daha mı dünyaya geleceğim? Ayy karakterimi kimse bilmiyor ya herkes beni pis biri zannedecek :18:
ciddi ya çamaşır büyük problem bide benim büyük oğlum uyurken altına kaçırıyor bezletmiyoda temiz kalktımı çok sevinio garibbim bebiş desen kusması bezini açar açmaz septirmesi ile ünlü hergün iki makine yıkıyorum bitmiyo bazen katlayamadan çamaşır bitiyo çamaşırlık hiç toplanmıo balkona asmaklada hiç uğraşmıyorumBenim evimde balkon yok eşimden gizli peteklerin üstüne koyuyorum o gelmeden topluyor ve çamaşırlığa asıyorum. Bu sefer de nemden duvarlar terliyor. Sonra da duvarları silmek zorunda kalıyorum. O dağ gibi biriken eşyaları toplamak yerleştirmek işkence gibi haklısın. Neyse eşyası olmayanlar ne yapsın deyip polyanacılık oynuyorum.
ah ah benimde ateşten sonra haytımda ilk kez ağzımda ağzımın içinde burnumun içinde uçuklar çıktı diş etlerim kabardı su bile değse ağırıyo ama ben inatla yiyorum ve adette olamadım kendimi çok şiş hissediyorumteşekkür ederim canım benim. ev yapımı pizza tarifini alabilirmiyimbayıldım menüne :) ben bugün ne bulduysam yedim öyle aç hissediyorum ki kendimi ama dişimden rahat rahat yiyemiyorum pazartesi doktora gideceğim offff...
teşekkür ederim selen. aramıza hoşgeldingeçen hafta buralarda olmadığım için seninle tanışmamıştık. azıcık tanıtırmısın kendini, kaç kilosun hedefin kaç? nerden gelip nereye gidersin?
teşekkür ederim can arkadaşım. gelip geçiyor işte...senin hedefine birşey kalmamış ki korkma benden geçmiş olsuna gelenlere yaptığım ikramlardan yedim ve içimde bir gram pişmalık duymadım ne dersin bu işe :44::44: ama sen yinede toparlan azıcık kalmış hedefine alacaksın mezuniyet belgeni
valla şekerparem, yiyorum ne bulursam dişim sızlıyor ama bende durdurak yokbir hayal et beni kurabiye canavarı gibiyim bugünlerde ama bu gidiş sevindirmesin nanecikleri cuma günü geldiğinde naneyi yemiş olmasınlar
ben ne yedim inanın hiç bilmiyorum gelen giden misafirlerimle azıcık ondan azıcık bundan derken yedim gittimpazartesi toplanırım diye umut ediyorum :)))
bu arada kızlar geçen hafta 2. takımın yüz karası olmuş olsam bilee, bugün kot pantolon aldım 28 beden:103:diyete başlamadan önce 32 ye zor sığıyordum, şrak şrak şrakkk ama yine de pantolonda accık likra var, tam likralı değil de işte accık likra, esneme payı var,olsun ben ona buna değil üstünde yazan beden numarasına bakarım
ayyyyy süpper valla çok sevindim :))))2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:
herdemkcim 3. olmuşsun tebrikler ve 2. takım tebrikler
cnm yaaaa kıyamam sana ben :)) ben inanıyorum sana bitanem bu hafta süper bi bildirm yapcaksın :))sen hiç üzülme tuğbacım, bana çok iyi bir ders oldu bu hafta, sizi bu hafta asla utandırmayacağım, acayip çalışacağım acayip, bak cuma günü gör sen bendeki dğeişimi,, buraya yazdıydı dersinnnnnn
ben kilo aldım diyeee hem dayak yidim senden hem de göbek attınız haaaaaaaagörürsünüz siz haftaya hıhhh
kilo veren herkesi tebrik etmekle birlikteee, kendimi de kınıyorummmm:26::26::26: ama kınamakla kalmayıp hemen cezamı kesiyorum bu akşamdan itibaren hemen sporuma başlııyorum acayip gaza geldim acayippp
günaydın kızlar.nasılsınız görüşmeyeli...ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim,neredeyse oturmaya vakit bulamadım.bugün de küçüğümün 18 ay aşıları olacak,birazdan gideceğim yaptırmaya.
teşekkürler penelope...tebrikler... :)
hareketli hayat iyidir,insanı zinde tutar..ev hanımı olmak evde oturmak anlamına gelmiyor tabii.2. kızım doğmadan ben de her gün dışarıda yapacak bir iş,bir kurs buluyordum.el işi ile alakam yokken kurslar sayesinde neler öğrendim.en son kurdele nakışı ve ingilizce kursuna yazılmıştım ki hamile kaldım.4 ay yatınca kurslar da yattı tabii.Teşekkürler, iş hayatına ve spora çocuğumun doğması ile veda ettim. Bir süre sonra fazlalıklarımı 4 kg olmasına rağmen çok büyük zorlukarla verdim. 55 kiloyken 4 yıl içinde 67 kg oldum.
3 haftadır sizlerin yazdıklarını okuyorum. Geçen hafta cuma 65 kg idim, bu cuma sabahı 64,1 kg geldim. Haftada 3 gün spor yapıyorum ve tempolu yürüyüşümü havalar güzel olduğu sürece ihmal etmiyorum. Hedefim 52- 55 arası. Ev hanımıyım ama görsen ev hanımı diyemezsin. Çalıştığım zamanlardan daha çok koşturuyorum. Kurslara gidiyorum. Akşamları pestilim çıkmış bir şekilde eve geliyoruim. Bunlar zevkli koşturmacalar canım. Umarım bugün daha iyisinizdir. Her şey yolundadır.
2. takımmmmm birinciyiz birinciiiiii:92::92:92:
herdemkcim 3. olmuşsun tebrikler ve 2. takım tebrikler
Günaydın arkadaşlar,
Özledim sizleri. Şimdi ben çıkıyorum sizler gelirsiniz bol bol paylaşım yaparsınız ben de gelince okurum. Hafta sonum çok güzel geçti. Biricik çiğköftelerimi bol bol yedim. Yine de yağlarımın gidişini ruhen hissediyorum. Sanırım beni terk etmeye hazırlanıyorlar. Cumaya kadar bakalım neler olacak. Bu hafta yağlarımıza veda edelim. Biz onları sevmiyoruz bizi terk etsinler. Sevilmedikleri yerlerde işleri ne değil mi ama? Acilen çıkmam lazım hepinize kucak dolusu sevgiler.
günaydıngünaydın kızlar.nasılsınız görüşmeyeli...ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim,neredeyse oturmaya vakit bulamadım.bugün de küçüğümün 18 ay aşıları olacak,birazdan gideceğim yaptırmaya.
Günaydın.
pazartesiye - ler ile başlamak harika bir duygu. Sendrom falan kalmadı. :)
Böyle giderse bir aya kalmaz kına için aldığım elbisenin içine girerim :)
Haftasonum gayet iyiydi. Dukan açısından sadece c.tesi akşam hafif kaçamaklı oldu ama diyet açısından sorunsuzdu.
Hepimize güzel bir hafta diliyorum.
Bu hafta yine birinci olmayı hedefleyelim hep birlikte işallah.
Çocuklu evde bu şekilde çamaşır kurutmak fazla nem ortaya çıkmasına sebebp olduğundan sağlıklı değildir canım.
Allah korusun çocuğu hasta edersin.
Tebrik ediyorum. İşallah bende o günleri görebilirim.
bu aradaaaaa günaydınnnnnnn
yok güzelim ya, ben de temizlik hastası değilim, çalışmasaydım bile orası şöyle olsun burası şöyle olsun diye didinip duran kadınlardan olamazdım herhalde , çünkü ben de yaşamın kıymetini iyi bilenlerdenim, zamanımı ev temziliği , düzeniyle geçiremeem deeeermişimmmmnormal ayarda yapıyorum ev düzenini, eşim de dikkatlidir sağolsun, hem dikkatli hem yardımcıdır, da işte kışın biriken çamaşırlar öldürüyor beni, ben denize çok yakın bir mesafede oturuyorum, dolayısı ile sürekli nem var, çamaşırlarım kolay kurumuyor, bir içeri bir dışarı sermekten perişan oluyorum, tabi bir de katlayıp yerleştirmesi var çamaşır kurutma makinesi alsam koyacak yerim yok, yerim dar
neyseki, bütün çamaşır derdini hallettim bugün, bütün gardrobu boşaltıp yeniden düzenledim, gardrobumuzun 6 kapılı olduğunu da söylemeden geçmeeyeceğimçok yoruldum am değdi, eşim sana bir kez daha hayran kaldım dedi ellerin sihirli senin galiba diyor her defasında mutfağa girsen 2 dakikaya düzen giriyor, yatak odası yine öyle diyor ee bu gaz yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?