Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

girersin tatlım merak etme..miden küçülünce daha kolay olur beslenmen..doydukdan sonra fazlasını yeme..
ay ben napıyoruummm bir maydanoza neler de diyoruuumm
canım napıcaksın sen fazlasıyla ye boşver giymesende olur o elbiseyi önemli olan nanelerin kazanması şey yok yani öyle demek istemedim de komple batırdın ortalığı akrep al sanaal sana

geçmişler olsun annesi.minicik kolu ne çok acımıştır yavrumun.öperim ben onu.mis gibi de kokar şimdi..
iremmm,elbise ve rengi çoook güzel..güle güle giy...

duvarlar alçıysa,saten boya varsa terler canım..kuzuna da geçmiş olsun,inşallah atlatır zamanla..

ben senin eşine buradan selam yolluyorum,kıymet bilmeyen insan eşi de olsa sopayı hakediyor..bulmuş becerikli hatun, daha ne istersin bre gafil insanoğlu.....

iyik varsınız şekerler sabah fecii bir moralim vardı aslında..içimdeki pozitifliğe destek oldunuz teşekkür ederim

ayy ne güldüm yaa geçmiş olsun şekercik..ay bu çocuklar varya hepsi ayrı alemtokat haaöp yerime annesi kokulu kokulu olsun hem de

evet akrep yaa,insan bir beden büyüğünü alırsın,sıkma canını falan der değil mi...

sana katılıyorum gerçi benimki bana düzensiz demez ama kesinlikle çok dağınık bir insandır kendisi çaktırmadan yardım etmeye çalışır

ama dedimya ben çakmam

Ahhh ahhhh benimkisi de akrep33'ün bahsettiği senaryonun aynısı. Ne yaparsın? ''Bir daha mı geleceğim dünyaya'' deyip,
onun izinli olduğu günler ben de izin yapıyorum.

Ayyy canım benim 1. ay aşısı demek. Allah'ım kıyamam ben ona. Ağladı mı?

Ya bu dukana başladım başlayalı ne yesem sanki çok yedim gibi hissediyorum.
Psikolojik sanırım.
9 günde 3200 verdim sanki az gibime geliyor. Offf bilemedim.
Taktım ben kafayı bu elbiseye giricem biran önce.
En ufak bir şüphem bile yok

Anladım cnm sizin özel bir durum söz konusuymuş. normalde bu kadar nem zararlı oluyor.
Geçmiş olsun. Duvarlar satense hava almıyordur ondan terliyor olabilir.

Doğru saten boya. Hımmmmmm doğru tahmin etmişim ama emin değildim. İşte paylaşımın yararları.

ne sıkacaksın canını boşver bacım.benimki de seninkinden halliceydi,küçüğe hamile kaldım,kanama,düşük riski yüksek,tam 4 ay yattım.kıymetim bir anlaşıldı ki sorma..ben ne kadar yapsam senin yaptığın gibi olmuyor dedi.allah seni başımızdan eksik etmesin,şimdi anladım dedi.diyene değil dedirtene bak..rabbim dert vermeden anlaşılmıyor değerimiz.
ah akrepçim,hemşiremiz de bal kaymak bir hanım,o vurdu hemşiresi tutup elini öptü..çok vukuatlı benim kız.alan yandı valla..

Maydonoz yesin seni abla ya. Güldürdün beni. Allah seni güldürsün işallah.

iremmm,elbise ve rengi çoook güzel..güle güle giy...

Tesekkür ederim cnm.

En ufak bir şüphem bile yok

Allah isteyen her kuluna namaz aşkını versin. Keşke ben de senin gibi bu konuda istikrar sağlayabilsem. Tüm coğrafyanın, matematiğin, geometrinin, insan biliminin, kainatın, tüm varlıkların, alemlerin yaratıcısı hiç eziyet etmek ister mi kullarına? Yüz milyarlarca yıldızı yeryüzüne düşmeden asılı tutan, gezegenlerin bir birlerine çarpmadan 1 mm bile yörüngesinden çıkmadan görevlerini yapmasını sağlayan yaradanım, kompleks sahibi mi ki, ''günde 5 vakit bana boyun eğin'' desin. İstese tüm evren ona secde eder. HAŞA. Emrettiği her şey bizlerin iyiliği için. Din Kül.ve Ahlak Bil. öğretmenim abdest için de enerji bloklarının açılması ve uyarılması için şarttır demişti (burun ve ağıza su çekilip temizlenmesi sağlıklı bir vücut için şartmış) Oksijen almak nasıl önemli bir şey? Düşünseneze Abdest aslında daha iyi oksijen almamızı da sağlıyor olabilir.
Namaz seratonin mutluluk hormonu sağlıyor olabilir. Vardır yüce Allah'ımın bir bildiği.

Batılılar çakra, yoga, meditasyon diye dursun. Azımsanamayacak kadar çok yabancı prof. islamiyetin prensiplerini benimsemiş durumda. Deepak Chopra bile sürekli Mevlana felsefesinden ve islamiyetin gerektirdiği davranış ve yaşam şekillerinden bahseder. Sonradan müslüman olanlar bile açıklayamazlar yoksa dışlanırlar. Mesela araştırmacı bir yazar ise kitapları satmaz düşüncesi ile alenen islamiyeti övemezler.

Bu yaşadıklarını paylaştığın için teşekkürler. Allah tüm insanlara diğer insanları sevmeyi, saymayı nasip etsin. Amin

[/QUOTE]

Oooo kurdele nakışına da gitmişsin ne güzel. İnşallah canım. Bizlere durmak yok. Günlere gidecek, her gününü tv karşısında geçirecek. Yerinde saymak için elinden geleni yapacak karakter yok bizlerde. Tamam onu yaptığımız günlerin tadı ayrı ama bir elin parmakları kadar sayılı günler öyle değil mi? Şimdi senin en büyük ve en önemli mesleğin meleklerine annelik yapmak. Küçük kızın abla olacak okullara gidecek işte sen o zaman kendine zaman ayırabileceksin. İlerleyen zamanlarda çok sıkılırsan eski kurs hocan ile görüş eminim anlayış gösterecektir. En azından misafir öğrenci olarak kızınla beraber gider biraz havanı değiştirirsin. Ben kızımı da götürürdüm. Allah güzel günler görmenizi bol bol eğlenmenizi nasip etsin.

Canım yaa akıllı kız vesselam. Canını yakanların canını yakmayı öğrensin tabi. Ayakları üzerinde durabilen nesiller geliyor maşallah. Konuşmaya başlayınca saygının sınırlarını zaten yaşayarak
görerek aile içinde öğrenir.
Öyle narin, çıt kırıldım olmasın daha iyi. Gerçi çok güçlü olunca da sırtına yük koyan çok oluyor ama neyse...

Son düzenleme:
duvarlar alçıysa,saten boya varsa terler canım..kuzuna da geçmiş olsun,inşallah atlatır zamanla..

Teşekkürler canım benim. Allah daha büyük sıkıntılardan korusun, yoksa alerji dediğin şey önlemini alınca hafifler.
Nem oranı ne olursa olsun bizim ruhumuz huzurlu olsun

Herkese öpücükler ben akşama kadar haftasonu yediklerimin listesinin olduğu kağıdını bulup yediklerimi yazacağım.
Olur değil mi? Gecikmeden dolayı problem olur mu?

merhaba selen :)

gözden kaçmamıştır deneme süresinde olduğun için kayda alınmamıştır :)) cuma bildirimini unutma

kocama bir tebrik sana :))) çocuğun olunca çalışmaman ve evde boşdurmaman kendini yenilemen harika şeyler. kilolar dert değil veriliyor birşekilde alınıyor veriliyor :))) öyle geçer zaman. eşim çok iyi bugün sabah işe bile gitti :))) bende diş doktoruna gittim öyle korkulu öyle korkulu bekledimki sıramı anlatamam korkuyorum kardeşim ne yapayım neyse dişim apse yapmamış o sıkıntılı durum damağım şişmiş dediğine göre taş gibiymişim :)) damağım azıcık şiş ama eskisi kadar acırmıyor canımı. iyiyim yani :))) teşekkür ederim.

kolay gelsin güzelim :) direkt eve ser kurusun gitsin yaa uğraşma balkon salon arasında

ah ah bu hanımların derdi acaba erkeklerin arasında bu sohbet hiç oluyormu :))

çok özendim :)) bende aynı şeyleri yazabilecekmiyim acaba tebrik ederim canım.

sanada geçmiş olsun canım. neren acıyorsa canın orda oluyor gerçekten ( iyileşiyorum yavaş yavaş.
menüleri yazamadım aslında sıra sıra toparlamıştım ama geçen haftanın yoğunluğundan zaman ayırmadım kusura bakma canım. en kısa zamanda elinde olacak

paylaşım için teşekkürler

beğendim elbiseyi giyeceksin o elbiseyi çok güzzel olacaksınn

geçmiş olsun canım

Selamlar herkese yenilere ve eskilere

Akrepçim ben tekrar takıma dönmek istiyorum
takımdayken çok iyi gidiyordum
desteğiniz olmadan olmuyor :)

takım kurallarında değişen bişeyler varmı
yada geri dönmemde bir sıkıntı varmı

cevabını bekliyorum

canımsın sen kaptanım senin bu motivasyonun olmasa ne yaparız biz

24 Aralık

kahvaltı: sucuklu yumurta, 1 k.k peynir, 3 y.zeytin, 1 tam buğday ekmek
ara: çiğköfte dürüm
öğle: haşlanmış tavuk
ara : çiğköfte
akşam: 7 y.k sebze yemeği, salata, 1 d tam buğday ekmek.
Tempolu yürüyüş yapılamadı. 2 lt su, bitki çayları.

25 Aralık

kahvaltı: 2 yumurta, 1 k.k peynir, 3 y.zeytin, 1 d tam buğday ekmek.
ara: çiğköfte (ohhhhh)
öğle: 6 kaşık etli sebze yemeği
ara: çiğköfte ( biliyorum sağlıksız diyebilirsiniz ama çok özlemiştim onsuz bir yaşam benim için imkansız gibi.
akşam: ızgara balık

Dışarı çıkamayacak kadar yorgundum yine de iş çıkardım kendime ve tempolu yürüyüşümü yaptım.

26 Aralık Bugün

Sabah 1 kk peynir
1 d tam buğday ekmek
2 b. çay açık ve şekersiz
ara 2 ceviz, 1 ayran

öğle 1 küçük kase yoğurt
3 k bulgur pilavı
3 kaşık sebze yemeği etsiz
ara yok

akşam haşlanmış tavuk but canım çekiyor onu yemeyi düşünüyorum.
1 büyük salata
4 k yoğurt
1 d tam buğday ekmek yerim değişiklik yaparsam bildiririm

Sporumu ve tempolu yürüyüşümü yaptım
Günlerdir asla tuz kullanmadım yemeği yaparken azda olsa koyuyorum
Her gün en az 2- 2,5 lt su tükettim ama hala su oranım düşük
İki gündür sirkeli ballı suyumu ve yeşil çayımın yanında başka bitki çayları da içiyorum. Bu içtiğim çaylar tükettiğim suya dahil değil. Onları da hesaplarsak bence 3 lt den fazla sıvı tüketiyorumdur sizce doğru mu? Bence bu kiloya göre 3 lt fazla. Vücudum istiyor ihtiyacı var demek ki deyip içiyorum. Ama su oranım tartıda yine de düşük çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…