Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ohhh işe bile gittiyse her şey yolunda. Hem dişinin apse yapmamış olması da çok güzel. Kim sever dişçiyi benim diyen kişiler bile korkar. Benim bir diş sorunum var inşallah en kısa zamanda hallederim. Dertlerini savdığına göre sıra güzel günlere geldi. Umutluyum 2012 hepimiz için çok güzel bir yıl olacak inşallah.
Ben de Allah nasip eder ise, hayırlısı olur ise iş bakıyorum. Allah inşallah isteyen herkese hayırlı işler nasip etsin. Hayırsız olan işlerini hayırlara çevirsin. Amin.

Arkadaşlar bana dua edin olur mu? Dularınızı bekliyorum

amin inşallah canım gönlüne göre bir iş bulabilirsin bütün kalbimle senin için dua edeceğim

amin inşallah canım gönlüne göre bir iş bulabilirsin bütün kalbimle senin için dua edeceğim

Teşekkür ederim genic, bu takım bir başka ve ben bu takımda olmayı inanın çok istemiştim. Sizlerin yazdıklarınızı okumak benim için büyük bir zevkti. Bu ailenin bir parçası olmak istemiştim. Allah razı olsun Akrep33 beni takıma kabul etti. Burada güzel dilekler, iyi niyetler var, senin de tüm kalbin ile dua ettiğine eminim. Allah iyi niyetler besleyen herkese dileklerini hayırlısı ise nasip etsin. Yüce yaradanın gördüklerini göremeyen, bildiklerini bilemeyen bizler kimiz ki, eğer bizim için hayırlı olduğunu düşündüğümüz ama hayırsızlıklar ile sonuçlanacak dileklerimiz var ise onları da hayırlara çevirsin inşallah.

Hepiniz Allah'a emanet olun. Yarın sporum ve koşturmam gereken işlerim var. Rutin işlerimi halledeyim dinlenmek için otururum bilgisayara, öğleden sonra görüşmek üzere.

bana yardımcı olacak bırısı yok sanırım ben nasıl katılabılırım bu yarıslara

Canım bu saatlerde fazla kimse olmuyor sayfamızda. Ben buradaydım okudum yazdıklarını. Ancak ben de çok yeniyim o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemedim.
Umarım her şey gönlünden geçtiği gibi olur.

canım ben dukan ne bilmiyorum ama 9 günde 3200 gr bana fazla geldi, az değil bence, sağlıklı kilo vermek istiyorsan azar azar ve zamana yayılmış kilolar vermelisin, hızlı ve çabuk verilen kilolar fazlası ile geri geliyor tecrübe ile sabittir.

mönüm:

sabah: kahvaltı edemedim

ara: 1 adet kepekli galeta

öğlen: çeyrek kaşarlı tost+ ayran

ikindin: 1 adet ev yapımı kek+ 2 adet ev yapımı poğaça+ 1 kase aşure+ küçük bir dilim patates salatası

akşam: ikindin in üzerine bir şey yemeye yüüzm kalmadı açııımmmmm

kızlar bugün nisa hanımın yılbaşı kutlamaları vardı, jengl bess söyleidler, kırmızı kıyafetin popo kısmına küçük beyaz kalpler dikmişler, o popoları ısırasım geldi, çok şekerlerdi, ama bnim kızım ne maske taktı ne taç taktı ne de noel babaya yaklaştı hatta noel baba var diye tiyatro gösterisini bile izlemedi korkusundan

yılbaşı kutlamalarının devamında ikramlar vardı ve yukarıdaki ikindin mönümde yazanların hepsini hörplettiimm

çok acıkmıştım napiim yaaaa

burada bir de havalar buzzzz buzzz buzzz gibi, o nedenle yürüyüş yapamıyorum , ama yarın ne olursa olsun yapacağım, nisa yı kreşten almadan önce çıkıcağım yürüyüşüme.

tuğbaa trendyoldan geçen hafta pazar gübü verdiiğim sipariş hala gelmedi, 1 hafta geçti üzerinden endişelenmeye balayayım mı???

tarih:26 aralık 2011

kahvaltı: 07:30
1 yumurta un ve süt ile yapılmış krep (2 parça krep çıktı tavam küçük boy)
kibrit kutusu kadar peynir
5 ad. zeytin
1 br. taze sıkılmış portakalsuyu (kahvaltıdan önce)
çay
1 çay kaşığı bal
salatalık, domates,maydanoz

ara öğün; 10:30
portakal suyu (birşey yiyememek ne kötüy )
2 ad. ceviz

öğle: 13:30

100 gram tavuk göğüs ızgara (hepsini bitiremedim)
1 su bardağı yoğurt
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu

ara öğün;16:00
1 bir bardak taze sıkılmış nar suyu
12 ad fındık

akşam; 19:00

6 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kepçe tavuksuyu şehriyeli çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu

ara öğün: 22:00

bir bardak süt (tarçınlı)

akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş. 1 litre su 1 litrede ıhlamurlu tarçınlı su

fransız teğmenin karısı
yani hayatımda okuduğum en sıkıcı romanlardan biri...Orhan Pamuk önerdiği için okumuştum zar zor bitirdim. (

kızlarrr günaydınnnnnnn
yaaa yazmayı unutmuşum kitabımı bitirdim ve çok üzgünümmm yenisi çıkana kadar meraktan ölücem heralde :)))) fantastik sevenlere öneririm P.C Cast ın 9 uncu kitabını bitirdim KADER :))) ve tanrıça serisinin yeni kitabı çıkmış Gül Tanrıçası en kısa zamnda temin edicem :))

amin canım inşallah hayırlısı ile iyi bir iş bulursun

afiyet olsun canım bence aralarda çiğ köfte fazla gibi (bu arada dün akşam menümde vardı benim )ama heralde bitirene kadar değerlendirdin sanırım aralarda 26 sının menüsü çok güzel su oranını nerden öğreniyorsun 2 litre normal bence onun dışında yeşil ve siyah su yerine geçmiyor ama diğer bitki çayları su yerine geçiyor diye biliyorum

afiyet olsun canım olsun akşam bişi yememişsin onun yerine nisacığın kutlamaları ayy çok tatlı

tuğbaa trendyoldan geçen hafta pazar gübü verdiiğim sipariş hala gelmedi, 1 hafta geçti üzerinden endişelenmeye balayayım mı???

bence telaşlanma çünkü ben bir iki defa bişiler aldım kardeşim ve arkadaşları devamlı alır ben alalı biraz oldu oyüzden hatırlamıyorum ama belirtmesi lazım tedarik süresinde yada gönderildi falan gibi

günaydın şekerler..

günaydın canımm

listeme aldım okumaya başlayınca tekrar ... (valla bu arada çok özledim kitap okumayı ama bu sene geçsinde gelecek sene inşallah memur olduğumda hıncını çıkarırım )

Hayatın tadını çıkar! Baktın onu beceremiyorsun tadını kaçıranı hayatından çıkar! :)

sabah sabah bu söz hoşuma gitti

Kızlar günaydın. Dün giremedim ama aklım sizdeydi yılın son haftası ve işler öyle yoğunki anlatamam . Bu hafta çok fazla paylaşımım olmayabilir affınıza sığınıyorum. Geçmişe hızla gözattım geçen hafta 1. olmuşuz çok mutlu oldum. Bu hafta çok iyi gidiyorum , hafta sonu hiç kaçamak yapmadım cuma günü hepimizin yüzü güler umarım. Şimdi gidiyorum fırsat buldukça gelmeye çalışırım.

kolay gelsin canım ay ve sene sonu

bu arada hedefine bişecik kalmadı ayyy ne güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…