Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar menümmmm

kahvaltı

normal ekmekli sandviç (kepek kalmamış)

ara fındık

öğlen
dün allah günah yazmasın ama usta çok kötü yemek yapmış yoğurt ile kepek ekmeği yedim

1 kaşık fasulyeden aldım almasaydım akşama kadar midem çok kötüydü

ara
1 avuç fındık

akşam
3 adet çiğköfte
koca bir kase salata
1 dilim ekmek

ya kızlar dün dayanamadım ve çikolata yedim küçük hani şu çubuk olan ve fıstıklı puhhhhh bana

kızlar bu hafta spor yapamıyorum umarım haftaya telafi edeceğim
bugün itibari ile tarçınlı suyumada başlayacağım

kolay gelsin canım ay ve sene sonu

bu arada hedefine bişecik kalmadı ayyy ne güzel

Sağol canım evet hedefe çok yaklaştım.

menüm

sabah
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir

ara
nescafe

öğle
1/2 simit
ıhlamur

ara
form çayı

akşam
2 kepçe yayla çorba

1 elma
1 portakal

hmm ben de severim fantastik romanları..not alaım hemen...

Selamlar herkese.
Sabahtan beri ancak fırsat blup yazıyorum.
Hemen dün ki menümü ekliyorum.
Sabah
Dukan krebi ile yapılmış domates, peynir ve delight pınar salam ile sandviç, 1 haş. yumurta

Öğlen
Az tavuk sote, az salata, 2 çiçek karnabahar, az et sote, az patlıcanlı bişiy.

Ara 1 tane light sütaç meyveli yoğurt

Akşam
Haşlama tavuk, yoğurtlu brokoli

beğendim elbiseyi giyeceksin o elbiseyi çok güzzel olacaksınn

Teşekkür ederim cnm ya işallah.

Selam

24 aralık ara çiğ köfte dürüm fazla olmuş canım sankim.
Onun dışında gayet iyi afiyet olsun.

Dualrım seninle canım. Gönlüne göre işallah.

Canım Dukan evet sağlıksız bir diyet ama benim başka şansım yoktu. İstediğim kiloya düşünce montignac yapmaya devam edicem. O sağlıklı bir beslenme şekli ve almayacağımı umuyorum.

Yesinler onun poposunu. Maşallah canımcım kuzuna.

tuğbaa trendyoldan geçen hafta pazar gübü verdiiğim sipariş hala gelmedi, 1 hafta geçti üzerinden endişelenmeye balayayım mı???

Endişelenme 10 günü buluyor gelmesi.

İşallah cuma yine birinci olacağız canım. Kolay gelsin.

Afiyet olsun canım.

akrebim ben çizelgemi değiştirdim bu benim için önemli çünkü bilgin olsun dedim :))

canım yeni çizelgen hayırlara vesile olur inşallah

afiyet olsun canım

ohhh bugün sabah 05:15 de kalktımmm..
önce ütü yaptım..sonra mrcimek çorbası yaptım..sabah namazımı kıldım..makineye renkli çamaşırları attım..sssoonrasııı mumya kadın olaraktaaan yürüyüşüme çıktıımm 45 dk tempolu yürüdüm geldim bir duş hızlıca giyinmece ve işe gelmecee yaptıımm..
önce yürüyüşe gitmesem de yatsam diye düşündüm pek mayışmıştım eşofmanları zor giydim amaa işin ucunda maydanozlar olunca zorla attım kendimi dışarı..kulaklıklarımı takıp hareketli müzikle tempolu yürümek miss gibi havayı içime çekmek en önemlisi kendime zaman ayırmanın keyfi süperdi iyikide çıkmışım
başladım artık devamı da gelsin kii maydanozları feciii yiyelim naneler hani bakem sporlar yürüyüşler ben başladım hepiniz de başladınız demii yani nanelerin hepsi demek istedim maydanozlar üzerinize alınmayın sakın

Son düzenleme:

tam süpersin deyip alkışlicaktım ki yanıbaşımdaki listeye baktım ki ne göreyim sen bir maydanozsun
naneler nerdesiniz kızlar hadi sizde süper olun..

maydanozlar siz de dikkat etmeme konusunda süper olabilirsiniz

canım yeni çizelgen hayırlara vesile olur inşallah

afiyet olsun canım
saol cnm inşallahhhh :))
hayırdır kuşum ne çizelgesi bu
yumurtlama günümü hesaplıyorumda hamişlik için :)))

ohhh süppersin valla :))))

bu nee bu nasıl menü..canım öğün sonrası araların en az 3 saat yapıyormu..ve aralar en fazla 1 meyve olur o da yemekden 3-4 saat sonra yemekden 15-20 dk önce yersin..
çiğköfte de ne oluyor kuzum..yiceksen öğünlerine ekle de ye..ekmek yerine onu tüketirsin..ya da hafta da bir gün menü olarak tüket..
olmasın bir daha lütfenn

yumurtlama günümü hesaplıyorumda hamişlik için :)))

ilahiii sağından baktım solundan baktım cıks anlayamadım çok da merak edince sordum artık ama inan hiç aklıma gelmemişti süpersin kuşum daa bence çok fazla takılma..onu sadece Yaradan bilir..vardır elbet vakti zamanı..fırına atılan kekin pişme süresi gibi çocuğun süresi mi olurmuş..tıp da belki olur ama işin asıl rengi farklı şekercik.sen Allaha sığın sürpriz olsun hayırlısı olsun inş.

yaaaa bende öle yapıyorum ama yumurta çatlamadanda olmuyo :))) oyuzden yaniiiii

Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin şeker.amin.
:103:
kuşum napmışsın sabah çok fakir akşama doğru krallaşmışsın..bu şekilde nasıl süper bir cuma olucak söylermisin kuşum bak şu maydanozlara acaip dikkat ediyorlar çok gıcıklar
evde bildiğin tüm hareketleri yap hergün cuma süper olmalıyız unutma şeker
noel babadan korkması çok hoşuma gitti yaa şeker prensesim benim..annesi kokulu kokulu öp yerime maaşallah ne tatlıdır şimdi..

uff şimdi çok canım sıkıldı yaa..
şu menüye bak komple yağ yakıcı gıdalar üstüne üstlük bir de yürümüş

canım bir anda kayboldun görünmez oldun..sorun yok umarım..
tatlım şu an 12 kişiyiz..cuma selenin deneme süresi dolucak.onu da alınca 13 olucaz sınr da 13..ama bu demek değilki seni dışarda bırakıcam..gel tabiki takım içi yarışma grubumuza katıl..hem sayımız da eşitlenir 7+7 oluruz..mezun olucak arkadaşın yerine de hemen seni alırız şekercik..
hoşgeldin tekrar aramıza.
canımsın sen kaptanım senin bu motivasyonun olmasa ne yaparız biz

:103:

neyse ben Rabbimle olan randevumu geciktirmeyeyim..Allahım sana hamdolsun biz insanlara ne güzel bir ayrıcalık vermişsin ki günde 5 kez seninle görüşme halinde olabiliyoruz..binlerce kez şükür sana
ve akrep öğle görüşmesine gideer

ya ne gerek vardı şimdi yürüyüşe bu soğukta dışarısıda buz gibidir sıcacık yatak duruken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…