kolay gelsin canım ay ve sene sonu
bu arada hedefine bişecik kalmadıayyy ne güzel
kızlarrr günaydınnnnnnn
yaaa yazmayı unutmuşum kitabımı bitirdim ve çok üzgünümmm yenisi çıkana kadar meraktan ölücem heralde :)))) fantastik sevenlere öneririm P.C Cast ın 9 uncu kitabını bitirdim KADER :))) ve tanrıça serisinin yeni kitabı çıkmış Gül Tanrıçası en kısa zamnda temin edicem :))
hmm ben de severim fantastik romanları..not alaım hemen...
beğendim elbiseyi giyeceksin o elbiseyi çok güzzel olacaksınn
Selamlar herkese yenilere ve eskilere
Akrepçim ben tekrar takıma dönmek istiyorum
takımdayken çok iyi gidiyordum
desteğiniz olmadan olmuyor :)
takım kurallarında değişen bişeyler varmı
yada geri dönmemde bir sıkıntı varmı
cevabını bekliyorum
24 Aralık
kahvaltı: sucuklu yumurta, 1 k.k peynir, 3 y.zeytin, 1 tam buğday ekmek
ara: çiğköfte dürüm
öğle: haşlanmış tavuk
ara : çiğköfte
akşam: 7 y.k sebze yemeği, salata, 1 d tam buğday ekmek.
Tempolu yürüyüş yapılamadı. 2 lt su, bitki çayları.
25 Aralık
kahvaltı: 2 yumurta, 1 k.k peynir, 3 y.zeytin, 1 d tam buğday ekmek.
ara: çiğköfte (ohhhhh)
öğle: 6 kaşık etli sebze yemeği
ara: çiğköfte ( biliyorum sağlıksız diyebilirsiniz ama çok özlemiştim onsuz bir yaşam benim için imkansız gibi.
akşam: ızgara balık
Dışarı çıkamayacak kadar yorgundum yine de iş çıkardım kendime ve tempolu yürüyüşümü yaptım.
26 Aralık Bugün
Sabah 1 kk peynir
1 d tam buğday ekmek
2 b. çay açık ve şekersiz
ara 2 ceviz, 1 ayran
öğle 1 küçük kase yoğurt
3 k bulgur pilavı
3 kaşık sebze yemeği etsiz
ara yok
akşam haşlanmış tavuk but canım çekiyor onu yemeyi düşünüyorum.
1 büyük salata
4 k yoğurt
1 d tam buğday ekmek yerim değişiklik yaparsam bildiririm
Sporumu ve tempolu yürüyüşümü yaptım
Günlerdir asla tuz kullanmadım yemeği yaparken azda olsa koyuyorum
Her gün en az 2- 2,5 lt su tükettim ama hala su oranım düşük
İki gündür sirkeli ballı suyumu ve yeşil çayımın yanında başka bitki çayları da içiyorum. Bu içtiğim çaylar tükettiğim suya dahil değil. Onları da hesaplarsak bence 3 lt den fazla sıvı tüketiyorumdur sizce doğru mu? Bence bu kiloya göre 3 lt fazla. Vücudum istiyor ihtiyacı var demek ki deyip içiyorum. Ama su oranım tartıda yine de düşük çıkıyor.
Ohhh işe bile gittiyse her şey yolunda. Hem dişinin apse yapmamış olması da çok güzel. Kim sever dişçiyi benim diyen kişiler bile korkar. Benim bir diş sorunum var inşallah en kısa zamanda hallederim. Dertlerini savdığına göre sıra güzel günlere geldi. Umutluyum 2012 hepimiz için çok güzel bir yıl olacak inşallah.
Ben de Allah nasip eder ise, hayırlısı olur ise iş bakıyorum. Allah inşallah isteyen herkese hayırlı işler nasip etsin. Hayırsız olan işlerini hayırlara çevirsin. Amin.
Arkadaşlar bana dua edin olur mu? Dularınızı bekliyorum
canım ben dukan ne bilmiyorum ama 9 günde 3200 gr bana fazla geldi, az değil bence, sağlıklı kilo vermek istiyorsan azar azar ve zamana yayılmış kilolar vermelisin, hızlı ve çabuk verilen kilolar fazlası ile geri geliyor tecrübe ile sabittir.
mönüm:
sabah: kahvaltı edemedim
ara: 1 adet kepekli galeta
öğlen: çeyrek kaşarlı tost+ ayran
ikindin: 1 adet ev yapımı kek+ 2 adet ev yapımı poğaça+ 1 kase aşure+ küçük bir dilim patates salatası
akşam: ikindin in üzerine bir şey yemeye yüüzm kalmadıaçııımmmmm
kızlar bugün nisa hanımın yılbaşı kutlamaları vardı, jengl bess söyleidler, kırmızı kıyafetin popo kısmına küçük beyaz kalpler dikmişler, o popoları ısırasım geldi, çok şekerlerdi, ama bnim kızım ne maske taktı ne taç taktı ne de noel babaya yaklaştıhatta noel baba var diye tiyatro gösterisini bile izlemedi korkusundan
yılbaşı kutlamalarının devamında ikramlar vardı ve yukarıdaki ikindin mönümde yazanların hepsini hörplettiimm
çok acıkmıştım napiim yaaaa
burada bir de havalar buzzzz buzzz buzzz gibi, o nedenle yürüyüş yapamıyorum , ama yarın ne olursa olsun yapacağım, nisa yı kreşten almadan önce çıkıcağım yürüyüşüme.
tuğbaa trendyoldan geçen hafta pazar gübü verdiiğim sipariş hala gelmedi, 1 hafta geçti üzerinden endişelenmeye balayayım mı???
tarih:26 aralık 2011
kahvaltı: 07:30
1 yumurta un ve süt ile yapılmış krep (2 parça krep çıktı tavam küçük boy)
kibrit kutusu kadar peynir
5 ad. zeytin
1 br. taze sıkılmış portakalsuyu (kahvaltıdan önce)
çay
1 çay kaşığı bal
salatalık, domates,maydanoz
ara öğün; 10:30
portakal suyu (birşey yiyememek ne kötüy)
2 ad. ceviz
öğle: 13:30
100 gram tavuk göğüs ızgara (hepsini bitiremedim)
1 su bardağı yoğurt
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün;16:00
1 bir bardak taze sıkılmış nar suyu
12 ad fındık
akşam; 19:00
6 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kepçe tavuksuyu şehriyeli çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün: 22:00
bir bardak süt (tarçınlı)
akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş. 1 litre su 1 litrede ıhlamurlu tarçınlı su
Kızlar günaydın. Dün giremedim ama aklım sizdeydi yılın son haftası ve işler öyle yoğunki anlatamam . Bu hafta çok fazla paylaşımım olmayabilir affınıza sığınıyorum. Geçmişe hızla gözattım geçen hafta 1. olmuşuz çok mutlu oldum. Bu hafta çok iyi gidiyorum , hafta sonu hiç kaçamak yapmadım cuma günü hepimizin yüzü güler umarım. Şimdi gidiyorum fırsat buldukça gelmeye çalışırım.
kızlar menümmmm
kahvaltı
normal ekmekli sandviç (kepek kalmamış)
ara fındık
öğlen
dün allah günah yazmasın ama usta çok kötü yemek yapmış yoğurt ile kepek ekmeği yedim
1 kaşık fasulyeden aldım almasaydım akşama kadar midem çok kötüydü
ara
1 avuç fındık
akşam
3 adet çiğköfte
koca bir kase salata
1 dilim ekmek
ya kızlar dün dayanamadım ve çikolata yedim küçük hani şu çubuk olan ve fıstıklı puhhhhh bana
kızlar bu hafta spor yapamıyorum umarım haftaya telafi edeceğim
bugün itibari ile tarçınlı suyumada başlayacağım
Sağol canım evet hedefe çok yaklaştım.
menüm
sabah
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
ara
nescafe
öğle
1/2 simit
ıhlamur
ara
form çayı
akşam
2 kepçe yayla çorba
1 elma
1 portakal
akrebim ben çizelgemi değiştirdim bu benim için önemli çünkü bilgin olsun dedim :))
Selamlar herkese.
Sabahtan beri ancak fırsat blup yazıyorum.
Hemen dün ki menümü ekliyorum.
Sabah
Dukan krebi ile yapılmış domates, peynir ve delight pınar salam ile sandviç, 1 haş. yumurta
Öğlen
Az tavuk sote, az salata, 2 çiçek karnabahar, az et sote, az patlıcanlı bişiy.
Ara 1 tane light sütaç meyveli yoğurt
Akşam
Haşlama tavuk, yoğurtlu brokoli
kızlar dün sonunda çubuk tarçınımı aldım valla özlemişim
akrebim ben çizelgemi değiştirdim bu benim için önemli çünkü bilgin olsun dedim :))
Kızlar günaydın. Dün giremedim ama aklım sizdeydi yılın son haftası ve işler öyle yoğunki anlatamam . Bu hafta çok fazla paylaşımım olmayabilir affınıza sığınıyorum. Geçmişe hızla gözattım geçen hafta 1. olmuşuz çok mutlu oldum. Bu hafta çok iyi gidiyorum , hafta sonu hiç kaçamak yapmadım cuma günü hepimizin yüzü güler umarım. Şimdi gidiyorum fırsat buldukça gelmeye çalışırım.
saol cnm inşallahhhh :))canım yeni çizelgen hayırlara vesile olur inşallah
afiyet olsun canım
yumurtlama günümü hesaplıyorumda hamişlik için :)))hayırdır kuşum ne çizelgesi bu
ohhh bugün sabah 05:15 de kalktımmm..
önce ütü yaptım..sonra mrcimek çorbası yaptım..sabah namazımı kıldım..makineye renkli çamaşırları attım..sssoonrasııı mumya kadın olaraktaaan yürüyüşüme çıktıımm 45 dk tempolu yürüdüm geldim bir duş hızlıca giyinmece ve işe gelmecee yaptıımm..
önce yürüyüşe gitmesem de yatsam diye düşündüm pek mayışmıştım eşofmanları zor giydim amaa işin ucunda maydanozlar olunca zorla attım kendimi dışarı..kulaklıklarımı takıp hareketli müzikle tempolu yürümek miss gibi havayı içime çekmek en önemlisi kendime zaman ayırmanın keyfi süperdi iyikide çıkmışım
başladım artık devamı da gelsin kii maydanozları feciii yiyelim naneler hani bakem sporlar yürüyüşler ben başladım hepiniz de başladınız demii yani nanelerin hepsi demek istedim maydanozlar üzerinize alınmayın sakın
24 Aralık
kahvaltı: sucuklu yumurta, 1 k.k peynir, 3 y.zeytin, 1 tam buğday ekmek
ara: çiğköfte dürüm
öğle: haşlanmış tavuk
ara : çiğköfte
akşam: 7 y.k sebze yemeği, salata, 1 d tam buğday ekmek.
Tempolu yürüyüş yapılamadı. 2 lt su, bitki çayları.
25 Aralık
kahvaltı: 2 yumurta, 1 k.k peynir, 3 y.zeytin, 1 d tam buğday ekmek.
ara: çiğköfte (ohhhhh)
öğle: 6 kaşık etli sebze yemeği
ara: çiğköfte ( biliyorum sağlıksız diyebilirsiniz ama çok özlemiştim onsuz bir yaşam benim için imkansız gibi.
akşam: ızgara balık
Dışarı çıkamayacak kadar yorgundum yine de iş çıkardım kendime ve tempolu yürüyüşümü yaptım.
26 Aralık Bugün
Sabah 1 kk peynir
1 d tam buğday ekmek
2 b. çay açık ve şekersiz
ara 2 ceviz, 1 ayran
öğle 1 küçük kase yoğurt
3 k bulgur pilavı
3 kaşık sebze yemeği etsiz
ara yok
akşam haşlanmış tavuk but canım çekiyor onu yemeyi düşünüyorum.
1 büyük salata
4 k yoğurt
1 d tam buğday ekmek yerim değişiklik yaparsam bildiririm
Sporumu ve tempolu yürüyüşümü yaptım
Günlerdir asla tuz kullanmadım yemeği yaparken azda olsa koyuyorum
Her gün en az 2- 2,5 lt su tükettim ama hala su oranım düşük
İki gündür sirkeli ballı suyumu ve yeşil çayımın yanında başka bitki çayları da içiyorum. Bu içtiğim çaylar tükettiğim suya dahil değil. Onları da hesaplarsak bence 3 lt den fazla sıvı tüketiyorumdur sizce doğru mu? Bence bu kiloya göre 3 lt fazla. Vücudum istiyor ihtiyacı var demek ki deyip içiyorum. Ama su oranım tartıda yine de düşük çıkıyor.
yumurtlama günümü hesaplıyorumda hamişlik için :)))
ilahiii sağından baktım solundan baktım cıks anlayamadım çok da merak edince sordum artık ama inan hiç aklıma gelmemişti süpersin kuşum daa bence çok fazla takılma..onu sadece Yaradan bilir..vardır elbet vakti zamanı..fırına atılan kekin pişme süresi gibi çocuğun süresi mi olurmuş..tıp da belki olur ama işin asıl rengi farklı şekercik.sen Allaha sığın sürpriz olsun hayırlısı olsun inş.
Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin şeker.amin.Ohhh işe bile gittiyse her şey yolunda. Hem dişinin apse yapmamış olması da çok güzel. Kim sever dişçiyi benim diyen kişiler bile korkar. Benim bir diş sorunum var inşallah en kısa zamanda hallederim. Dertlerini savdığına göre sıra güzel günlere geldi. Umutluyum 2012 hepimiz için çok güzel bir yıl olacak inşallah.
Ben de Allah nasip eder ise, hayırlısı olur ise iş bakıyorum. Allah inşallah isteyen herkese hayırlı işler nasip etsin. Hayırsız olan işlerini hayırlara çevirsin. Amin.
Arkadaşlar bana dua edin olur mu? Dularınızı bekliyorum
Teşekkür ederim genic, bu takım bir başka ve ben bu takımda olmayı inanın çok istemiştim. Sizlerin yazdıklarınızı okumak benim için büyük bir zevkti. Bu ailenin bir parçası olmak istemiştim. Allah razı olsun Akrep33 beni takıma kabul etti. Burada güzel dilekler, iyi niyetler var, senin de tüm kalbin ile dua ettiğine eminim. Allah iyi niyetler besleyen herkese dileklerini hayırlısı ise nasip etsin. Yüce yaradanın gördüklerini göremeyen, bildiklerini bilemeyen bizler kimiz ki, eğer bizim için hayırlı olduğunu düşündüğümüz ama hayırsızlıklar ile sonuçlanacak dileklerimiz var ise onları da hayırlara çevirsin inşallah.
Hepiniz Allah'a emanet olun. Yarın sporum ve koşturmam gereken işlerim var. Rutin işlerimi halledeyim dinlenmek için otururum bilgisayara, öğleden sonra görüşmek üzere.
.
kuşum napmışsın sabah çok fakir akşama doğru krallaşmışsın..bu şekilde nasıl süper bir cuma olucak söylermisin kuşummönüm:
sabah: kahvaltı edemedim
ara: 1 adet kepekli galeta
öğlen: çeyrek kaşarlı tost+ ayran
ikindin: 1 adet ev yapımı kek+ 2 adet ev yapımı poğaça+ 1 kase aşure+ küçük bir dilim patates salatası
akşam: ikindin in üzerine bir şey yemeye yüüzm kalmadıaçııımmmmm
noel babadan korkması çok hoşuma gitti yaakızlar bugün nisa hanımın yılbaşı kutlamaları vardı, jengl bess söyleidler, kırmızı kıyafetin popo kısmına küçük beyaz kalpler dikmişler, o popoları ısırasım geldi, çok şekerlerdi, ama bnim kızım ne maske taktı ne taç taktı ne de noel babaya yaklaştıhatta noel baba var diye tiyatro gösterisini bile izlemedi korkusundan
yılbaşı kutlamalarının devamında ikramlar vardı ve yukarıdaki ikindin mönümde yazanların hepsini hörplettiimm
çok acıkmıştım napiim yaaaa
burada bir de havalar buzzzz buzzz buzzz gibi, o nedenle yürüyüş yapamıyorum , ama yarın ne olursa olsun yapacağım, nisa yı kreşten almadan önce çıkıcağım yürüyüşüme.
tarih:26 aralık 2011
kahvaltı: 07:30
1 yumurta un ve süt ile yapılmış krep (2 parça krep çıktı tavam küçük boy)
kibrit kutusu kadar peynir
5 ad. zeytin
1 br. taze sıkılmış portakalsuyu (kahvaltıdan önce)
çay
1 çay kaşığı bal
salatalık, domates,maydanoz
ara öğün; 10:30
portakal suyu (birşey yiyememek ne kötüy)
2 ad. ceviz
öğle: 13:30
100 gram tavuk göğüs ızgara (hepsini bitiremedim)
1 su bardağı yoğurt
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün;16:00
1 bir bardak taze sıkılmış nar suyu
12 ad fındık
akşam; 19:00
6 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 kepçe tavuksuyu şehriyeli çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün: 22:00
bir bardak süt (tarçınlı)
akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş. 1 litre su 1 litrede ıhlamurlu tarçınlı su
Selamlar herkese yenilere ve eskilere
Akrepçim ben tekrar takıma dönmek istiyorum
takımdayken çok iyi gidiyordum
desteğiniz olmadan olmuyor :)
takım kurallarında değişen bişeyler varmı
yada geri dönmemde bir sıkıntı varmı
cevabını bekliyorum
canımsın sen kaptanım senin bu motivasyonun olmasa ne yaparız biz
kız kabuk tarçın oilahi çubuk tarçın deyince önce kraker türü bişii sandım
ohhh bugün sabah 05:15 de kalktımmm..
önce ütü yaptım..sonra mrcimek çorbası yaptım..sabah namazımı kıldım..makineye renkli çamaşırları attım..sssoonrasııı mumya kadın olaraktaaan yürüyüşüme çıktıımm 45 dk tempolu yürüdüm geldim bir duş hızlıca giyinmece ve işe gelmecee yaptıımm..
önce yürüyüşe gitmesem de yatsam diye düşündüm pek mayışmıştım eşofmanları zor giydim amaa işin ucunda maydanozlar olunca zorla attım kendimi dışarı..kulaklıklarımı takıp hareketli müzikle tempolu yürümek miss gibi havayı içime çekmek en önemlisi kendime zaman ayırmanın keyfi süperdi iyikide çıkmışım
başladım artık devamı da gelsin kii maydanozları feciii yiyelim naneler hani bakem sporlar yürüyüşler ben başladım hepiniz de başladınız demii yani nanelerin hepsi demek istedim maydanozlar üzerinize alınmayın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?