ohhh bugün sabah 05:15 de kalktımmm..
önce ütü yaptım..sonra mrcimek çorbası yaptım..sabah namazımı kıldım..makineye renkli çamaşırları attım..sssoonrasııı mumya kadın olaraktaaan yürüyüşüme çıktıımm 45 dk tempolu yürüdüm geldim bir duş hızlıca giyinmece ve işe gelmecee yaptıımm..
önce yürüyüşe gitmesem de yatsam diye düşündüm pek mayışmıştım eşofmanları zor giydim amaa işin ucunda maydanozlar olunca zorla attım kendimi dışarı..kulaklıklarımı takıp hareketli müzikle tempolu yürümek miss gibi havayı içime çekmek en önemlisi kendime zaman ayırmanın keyfi süperdi iyikide çıkmışım
başladım artık devamı da gelsin kii maydanozları feciii yiyelim naneler hani bakem sporlar yürüyüşler ben başladım hepiniz de başladınız demii yani nanelerin hepsi demek istedim maydanozlar üzerinize alınmayın sakın
ya ne gerek vardı şimdi yürüyüşe bu soğukta dışarısıda buz gibidir sıcacık yatak duruken
Sen maydonozum diye bana ağlasan da ben bu yaptıklarından dolayı senicanımcım.
biz de burda aynı şekilde sağlıklı zayıflıyoruz şekercik..gereksiz fazla yemeler yerine, gerektiği kadar yeme ve spor ve kitap..
size bir sır vermek istiyorum: ben ne zaman namaza başladım kilo vermem düzene girdi..ne zaman namazı zamansızlık bahanesi ile kılamadım kilo tekrar hoop yukarı..
yani sadece midemizi doğru besinlerle doyurmakla olmuyor ruhumuzu da doğru bir şekilde doyurmak aç bırakmamak gerekiyormuş..
namazla alakalı öğrendiğim bir gerçek de çok şaşırtmıştı beni..namaz;vücudumuza enerji dağılımını sağlayan 7 enerji çakralarımızın kapanmadan düzenli çalışmasını sağlıyor. bu da, bol enerjili ve ağrılarda uzak bir ömür demek oluyor..ne harika dimi şekerler
yaa evet haklısın canım..
ben sırf maydanozlar soğukta çıkmasın diye kendimi feda ettim şekercik..ne yapsam sizler için kaptan olmak kolay diilmaydanozlar uyusun sizin yerinize ben yürürüm..(naneler dizilin arkama çaktırmadan maydanozlara yürüyüşe hep birlikte gidiyoruz şştttt sessiz)
önce ütü yaptım..sonra mrcimek çorbası yaptım..sabah namazımı kıldım..makineye renkli çamaşırları attım..sssoonrasııı mumya kadın olaraktaaan yürüyüşüme çıktıımm 45 dk tempolu yürüdüm geldim bir duş hızlıca giyinmece ve işe gelmecee yaptıımm..
önce yürüyüşe gitmesem de yatsam diye düşündüm pek mayışmıştım eşofmanları zor giydim amaa işin ucunda maydanozlar olunca zorla attım kendimi dışarı..kulaklıklarımı takıp hareketli müzikle tempolu yürümek miss gibi havayı içime çekmek en önemlisi kendime zaman ayırmanın keyfi süperdi iyikide çıkmışım
başladım artık devamı da gelsin kii maydanozları feciii yiyelim naneler hani bakem sporlar yürüyüşler ben başladım hepiniz de başladınız demii yani nanelerin hepsi demek istedim maydanozlar üzerinize alınmayın sakın
yaaaa bende öle yapıyorum ama yumurta çatlamadanda olmuyo :))) oyuzden yaniiiii
neyse ben Rabbimle olan randevumu geciktirmeyeyim..Allahım sana hamdolsun biz insanlara ne güzel bir ayrıcalık vermişsin ki günde 5 kez seninle görüşme halinde olabiliyoruz..binlerce kez şükür sana
ve akrep öğle görüşmesine gideer
yaaaa bende öle yapıyorum ama yumurta çatlamadanda olmuyo :))) oyuzden yaniiiii
neyse ben Rabbimle olan randevumu geciktirmeyeyim..Allahım sana hamdolsun biz insanlara ne güzel bir ayrıcalık vermişsin ki günde 5 kez seninle görüşme halinde olabiliyoruz..binlerce kez şükür sana
HAYIRLISI OLSUN CANIM..yaaaa bende öle yapıyorum ama yumurta çatlamadanda olmuyo :))) oyuzden yaniiiii
MAŞALLAH,HER GÜNÜN BÖYLE GEÇSİN...ohhh bugün sabah 05:15 de kalktımmm..
kuşum napmışsın sabah çok fakir akşama doğru krallaşmışsın..bu şekilde nasıl süper bir cuma olucak söylermisin kuşumbak şu maydanozlara acaip dikkat ediyorlar çok gıcıklar
noel babadan korkması çok hoşuma gitti yaaşeker prensesim benim..annesi kokulu kokulu öp yerime maaşallah ne tatlıdır şimdi..
fransız teğmenin karısı
yani hayatımda okuduğum en sıkıcı romanlardan biri...Orhan Pamuk önerdiği için okumuştum zar zor bitirdim.(
Hayatın tadını çıkar! Baktın onu beceremiyorsun tadını kaçıranı hayatından çıkar! :)
sabah sabah bu söz hoşuma gitti
Kızlar günaydın. Dün giremedim ama aklım sizdeydi yılın son haftası ve işler öyle yoğunki anlatamam . Bu hafta çok fazla paylaşımım olmayabilir affınıza sığınıyorum. Geçmişe hızla gözattım geçen hafta 1. olmuşuz çok mutlu oldum. Bu hafta çok iyi gidiyorum , hafta sonu hiç kaçamak yapmadım cuma günü hepimizin yüzü güler umarım. Şimdi gidiyorum fırsat buldukça gelmeye çalışırım.
mrb bu ikinci bi gruba uğrayışım. bi öncekinde görülmezden gelindim umarım burada da o şekilde bi muamele görmem
24 aralık ara çiğ köfte dürüm fazla olmuş canım sankim.
Onun dışında gayet iyi afiyet olsun.
Dualrım seninle canım. Gönlüne göre işallah.
bu neebu nasıl menü..canım öğün sonrası araların en az 3 saat yapıyormu..ve aralar en fazla 1 meyve olur o da yemekden 3-4 saat sonra yemekden 15-20 dk önce yersin..
çiğköfte de ne oluyor kuzum..yiceksen öğünlerine ekle de ye..ekmek yerine onu tüketirsin..ya da hafta da bir gün menü olarak tüket..
olmasın bir daha lütfenn
canım bir anda kayboldun görünmez oldun..sorun yok umarım..
tatlım şu an 12 kişiyiz..cuma selenin deneme süresi dolucak.onu da alınca 13 olucaz sınr da 13..ama bu demek değilki seni dışarda bırakıcam..gel tabiki takım içi yarışma grubumuza katıl..hem sayımız da eşitlenir 7+7 oluruz..mezun olucak arkadaşın yerine de hemen seni alırız şekercik..
hoşgeldin tekrar aramıza.
:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?