Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Su, yağ ve kemik oranımı evimdeki baskülden öğreniyorum. Bir de ayda bir spor salonunda daha profesyonelce ölçüyorlar. Ooo o halde kesin 3 lt içiyorum. 1,5 lt pet şişe ile dışarı çıkıyorum. Koştururken bir bakıyorum bitirmişim. Ohhhh afiyet olsun (ama böyle dediğimi kaptanıma söyleme aramızda kalsın :18:)

Hayatın tadını çıkar! Baktın onu beceremiyorsun tadını kaçıranı hayatından çıkar! :)

Bayıldım. Benim yeni felsefemi anlatıyor.

Son düzenleme:
27 Aralık 2010
listem

Sabah 1 yumurta
1 k.k peynir
3 y.zeytin.

Ara 1 b ayran
1 kuru kayısı
1 ceviz

Öğle tavuk göğsü haşlama
1 kase yoğurt

Ara yok

Akşam 1 d. tam buğday ekmek
3 y. k sebzeli et tavada 1 k. yağ ile
1 büyük salata yağsız limonlu

Tempolu yürüyüş+ 1 saat spor salonu+ kızımın okuluna koşarak gittim 15 dk ayrıca koştum. Akşama kadar koşturmalarımı saymıyorum.
1/2 lt sirkeli su + 1,5 lt su+ 1 b yeşil çay ve 2 b bitki çayı+ 2 b siyah çay açık şekersiz, 1 Türk kahvesi şekersiz, 1 b ayran
Tuz yine yok.

Neyse ben kaçıyorum. Öyle bir geçer zamanki başlamış onu izleyeyim.

yaaa kaç zamandır benim de canım çekiyor, eşim tatlıses e götüreyim ye dedi ama gel gelelim nisoş yiyemeyecek diye hep vazgeçiyorum, neyse cuma güzel kilo verirsem eğer kendimi çiğ köfte ile ödüllendireceğim. veremezsem rus diyetimiydi ne zıkkımdı sodalı sütlü bişiii onu yapcam napiimmm artık gitsin yağlar

selenn akrep ne der bilmem ama ben hem mönünü hem de temponu çok beğendim, ve kıskandım, ben diyet yapmadan o kadar hareket edebilsem bu hafta istediğim kadar kilo veririm herhalde, ama nafilee iştee spor salonunu sevmiyorum, burada resmen para tuzağı, adam gibi işini yapan yok, aidatı öde naparsan yap mantığı hiç beğenmiyorum, benim için en güzeli tempolu yürüyüş o da işten geldiğimde evde yemeğim varsa yapabileceğim bir şey, sirkeli su da midemi ağrıtıyor onu da içemez oldum, sadece bitki çayı takviyem var, suyu da az tüketiyorum, çay içmekten su içmek aklıma gelmiyor

selennnn ben guruptamıyım değilmiyim anlayamadım :2: cvp yazarsan sevinirim bekleyeceğim

özellikle selenden mi bekliyorsun cevabı bilemiyorum ama bu sorunun cevabı kaptanımız akreptedir canım, bilemiyorum sen ilk önce cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum topiğine başbvuruda bulundun mu? ve akrep sana takıma gel dedi mi? eğer öyleyse yani 2. takıma gel dediyse takımda deneme sürendesindir, böyl bir durum yaşanmadıysa eğer üzgünüm ama takımda değilsindir, ama yine de istersen bu soruyu akrepçim yanıtlasın ki netleşsin, akrep t emuhtemelen yarın sabah görecektir mesajını

bildiğim kadarıyla takım dolu ama ben bir selenin bu cuma ekleneceğini biliyorum, ama dediğim gibi akrep netleştirsin, bizimle paylaşım yapmaya devam et canımsağlıklı ve birlikte zayıflamak önemli olan

tmm canım çok teşekkür ederim gurupta ismim vardı cuma bildirim yapamadım evde değildim neyse yarın cvp alırım herhalde

canım ii kilo vermişsim ben doğumdan sonra 78 oldum 5ayda 20 kilo hedef koydum inşallah başarırım ben bir 69 a insem süper motive olurum

Hayatın tadını çıkar! Baktın onu beceremiyorsun tadını kaçıranı hayatından çıkar! :)

sabah sabah bu söz hoşuma gitti

çok beğendim :)))

harikasın :)) ben bütün olumsuzlukları üzerimden attım cumaya bomba gibi geliyorum kaptanım

uff şimdi çok canım sıkıldı yaa..
şu menüye bak komple yağ yakıcı gıdalar üstüne üstlük bir de yürümüş

daha neler neler yaptım bir bilsen moraliniz bozulmasın diye söylemedim

beğendim :)))

mrb bu ikinci bi gruba uğrayışım. bi öncekinde görülmezden gelindim umarım burada da o şekilde bi muamele görmem

merhaba demek için mi uğradın? eğer öyleyse merhaba arkadaşım. hayırdır yolun nasıl düştü buralara ?

tarih: 27 aralık 2011

kahvaltı: 08:00
3 dilim kızarmış ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
5 ad. zeytin
bir parça tereyağ ekmeklerin üzerine
bir tatlı kaşığı bal
çay
1 çay kaşığı bal (çayın içine)
salatalık, domates,maydanoz

ara öğün; 10:30
1 bardak yoğurt içine portakal ve tarçın koydum

öğle: 13:00
4 yumurta büyüklüğünde köfte
6 kaşık makarna (fesleğen ve domates soslu)
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu

ara öğün;16:00
1 ad. elma
12 ad. fındık

akşam; 19:30

6 kaşık karanabahar yemeği ( bol havuçlu)
1 kepçe domates çorbası ( kıtır ekmek ve kaşarlı)
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu

ara öğün: 22:30

bir bardak süt

sabah kahvaltıdan önce akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş. 1 litre su 1 litrede tarçınlı su

bugün okadar çok gezmişim ki bacaklarım ayak tabanlarım ağrıyor (( ama çok güzeldi ,arkadaşımla tam 5 saat hiç mola vermeden cizre çarşısını bir baştan bir başa iki kez gezdik pasajlarda merdivenleri üçer üçer çıktık beşer beşer indik nerdeyse. galib buralara alıştım aradığım herşeyi bulur oldum neler oluyor yahuu :)))

ohhh maşşallah cnm çok sevindim bulundugun yere alışmana yaaaa bende deli gibi gezmek istiyorumm :)))
günaydın kızlar.
günaydınnnn cnmmm
Herkese günaydınlarrrrrrrrr

günaydınn cnm

uyum sağlıyorsun güzelim.beklentilerin asgaride olduğu için az fazlası şaşırtıyordur şimdi seni...

yaaaa kızlarrr tartımın pili bitti çok üzgünümmmmm hemen temin etmem lazım bugün ama ya bozulduysaaaa

menün çok güzel afiyet olsun spor harika

herkese günaydııınnn 2. takımın çıtırları ve çıtır adayları ( maydanozlar )

boğazım ağrıyor yutkunamıyorum sesim borazan gibi çıkıyor bitki çayı içe içe bir hal oldummm midem kalktı artık

size sabah sabah yaşadığım komik bir olayı anlatayaım, güne güzel başlayalım,,

ben sabah adaçayı var mı diye çay oadsında haldır haldır adaçayı ararken, bulamadım ve üzüldüm, boğazım da çok acıyordu, neyse kekik içeyim dedim, kekik edmlerken o arada biizm bir erkek arkadaş geldi dedi ki, hocanım isterseniz ben de poşet kekik çayı var ondan kullanın dedi, ben de teşekkür ettim diğer tenefüs alayım öğretmenim dedim, neyse diğer tenefüs oldu odasına gittim, hocam kekik çayınızı alabilr miyim dedim, tamam hocam dedi dolabına gitti eğildi ve arkasını döndü, bir de ne göreyiim , kekiik çayı dediği 5 i biryerde form çayıymışşşş zaten form çayı içmekten perişan olan midem iyice pes dedii, hocaya belli etmeden çıktım odasından hem demledim hem güldüm, bir erkeğin dolabından 5 i biryerde form çayının çıkacağı hemd e bunu kekik niyetine kullanacağı hiç aklıma gelmezdi neyse iyi tarafından bakalım, hem boğazım yumuşuyor hem zayıflıyorummmm .52:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…