amin canım inşallah hayırlısı ile iyi bir iş bulursun
afiyet olsun canım bence aralarda çiğ köfte fazla gibi (bu arada dün akşam menümde vardı benim )ama heralde bitirene kadar değerlendirdin sanırım aralarda 26 sının menüsü çok güzel su oranını nerden öğreniyorsun 2 litre normal bence onun dışında yeşil ve siyah su yerine geçmiyor ama diğer bitki çayları su yerine geçiyor diye biliyorum
Hayatın tadını çıkar! Baktın onu beceremiyorsun tadını kaçıranı hayatından çıkar! :)
Bayıldım. Benim yeni felsefemi anlatıyor.
Kaptanım valla 3 haftadır çiğköfte için yanıp tutuşuyordum. Tuzu da bırakınca tatlı yerine tuzlu şeyler canım çekmeye başladı. Haftaya moralli başlamış oldum. Yine de ne desen haklısın.
Öğün saatlerimi uyarınız üzerine hafta başında ayarladım, zorda kalmadıkça dışına çıkmayacağım :18:
27 Aralık 2010
listem
Sabah 1 yumurta
1 k.k peynir
3 y.zeytin.
Ara 1 b ayran
1 kuru kayısı
1 ceviz
Öğle tavuk göğsü haşlama
1 kase yoğurt
Ara yok
Akşam 1 d. tam buğday ekmek
3 y. k sebzeli et tavada 1 k. yağ ile
1 büyük salata yağsız limonlu
Tempolu yürüyüş+ 1 saat spor salonu+ kızımın okuluna koşarak gittim 15 dk ayrıca koştum. Akşama kadar koşturmalarımı saymıyorum.
1/2 lt sirkeli su + 1,5 lt su+ 1 b yeşil çay ve 2 b bitki çayı+ 2 b siyah çay açık şekersiz, 1 Türk kahvesi şekersiz, 1 b ayran
Tuz yine yok.
Neyse ben kaçıyorum. Öyle bir geçer zamanki başlamış onu izleyeyim.
selennnn ben guruptamıyım değilmiyim anlayamadım :2: cvp yazarsan sevinirim bekleyeceğim
özellikle selenden mi bekliyorsun cevabı bilemiyorum ama bu sorunun cevabı kaptanımız akreptedir canım, bilemiyorum sen ilk önce cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum topiğine başbvuruda bulundun mu? ve akrep sana takıma gel dedi mi? eğer öyleyse yani 2. takıma gel dediyse takımda deneme sürendesindir, böyl bir durum yaşanmadıysa eğer üzgünüm ama takımda değilsindir, ama yine de istersen bu soruyu akrepçim yanıtlasın ki netleşsin, akrep t emuhtemelen yarın sabah görecektir mesajını
bildiğim kadarıyla takım dolu ama ben bir selenin bu cuma ekleneceğini biliyorum, ama dediğim gibi akrep netleştirsin, bizimle paylaşım yapmaya devam et canımsağlıklı ve birlikte zayıflamak önemli olan
Hayatın tadını çıkar! Baktın onu beceremiyorsun tadını kaçıranı hayatından çıkar! :)
sabah sabah bu söz hoşuma gitti
ohhh bugün sabah 05:15 de kalktımmm..
önce ütü yaptım..sonra mrcimek çorbası yaptım..sabah namazımı kıldım..makineye renkli çamaşırları attım..sssoonrasııı mumya kadın olaraktaaan yürüyüşüme çıktıımm 45 dk tempolu yürüdüm geldim bir duş hızlıca giyinmece ve işe gelmecee yaptıımm..
önce yürüyüşe gitmesem de yatsam diye düşündüm pek mayışmıştım eşofmanları zor giydim amaa işin ucunda maydanozlar olunca zorla attım kendimi dışarı..kulaklıklarımı takıp hareketli müzikle tempolu yürümek miss gibi havayı içime çekmek en önemlisi kendime zaman ayırmanın keyfi süperdi iyikide çıkmışım
başladım artık devamı da gelsin kii maydanozları feciii yiyelim naneler hani bakem sporlar yürüyüşler ben başladım hepiniz de başladınız demii yani nanelerin hepsi demek istedim maydanozlar üzerinize alınmayın sakın
uff şimdi çok canım sıkıldı yaa..
şu menüye bak komple yağ yakıcı gıdalarüstüne üstlük bir de yürümüş
BAKIN BAKALIM BUGÜN BEĞENECEK MİSİNİZ BENİ
MÖNÜM:
SABAH: 1 dilim ekmek+ 1 kk beyaz peynir+ ıhlamur
ara: 1 dilim ayva bir adet mandalina
ÖĞLEN: 1 adet bazlama+ az zeytin+ az reçel
ikindin : 1 adet ev yapımı poğaça2-3 kaşık pataes salatası+ 1 tatlı kaşığı revanii
AKŞAM: 3 kaşık barbunya+ biraz ıspanak salatası
sonra cancağızlarım, şu ikindin yediklerim fazla görünecek sizlere eminim ama, ben onları neden rahat rahat yedim biliyor musunuz, üstüne 1 saat süren yürüyüşümü yaptım da ondaaaaaaaannnn
hadi beğendinizi söyleyin bakkiimmm hadi hadiiiii
mrb bu ikinci bi gruba uğrayışım. bi öncekinde görülmezden gelindim umarım burada da o şekilde bi muamele görmem
ohhh maşşallah cnm çok sevindim bulundugun yere alışmana yaaaa bende deli gibi gezmek istiyorumm :)))bugün okadar çok gezmişim ki bacaklarım ayak tabanlarım ağrıyor(( ama çok güzeldi ,arkadaşımla tam 5 saat hiç mola vermeden cizre çarşısını bir baştan bir başa iki kez gezdik pasajlarda merdivenleri üçer üçer çıktık beşer beşer indik nerdeyse. galib buralara alıştım aradığım herşeyi bulur oldum neler oluyor yahuu :)))
günaydınnnn cnmmmgünaydın kızlar.
Herkese günaydınlarrrrrrrrr
bugün okadar çok gezmişim ki bacaklarım ayak tabanlarım ağrıyor(( ama çok güzeldi ,arkadaşımla tam 5 saat hiç mola vermeden cizre çarşısını bir baştan bir başa iki kez gezdik pasajlarda merdivenleri üçer üçer çıktık beşer beşer indik nerdeyse. galib buralara alıştım aradığım herşeyi bulur oldum neler oluyor yahuu :)))
27 Aralık 2010
listem
Sabah 1 yumurta
1 k.k peynir
3 y.zeytin.
Ara 1 b ayran
1 kuru kayısı
1 ceviz
Öğle tavuk göğsü haşlama
1 kase yoğurt
Ara yok
Akşam 1 d. tam buğday ekmek
3 y. k sebzeli et tavada 1 k. yağ ile
1 büyük salata yağsız limonlu
Tempolu yürüyüş+ 1 saat spor salonu+ kızımın okuluna koşarak gittim 15 dk ayrıca koştum. Akşama kadar koşturmalarımı saymıyorum.
1/2 lt sirkeli su + 1,5 lt su+ 1 b yeşil çay ve 2 b bitki çayı+ 2 b siyah çay açık şekersiz, 1 Türk kahvesi şekersiz, 1 b ayran
Tuz yine yok.
Neyse ben kaçıyorum. Öyle bir geçer zamanki başlamış onu izleyeyim.
ben 2 gündür sabah saat 7 de başlıyorum 40dk yürüyüş yapıyorum sonrasında 20 dk egzersiz sonra duş yoksul kahvaltımı yapıyorum kızlar ben tatlıya hiç dayanamıyorum o yüzden yemin ettim 1 ay hiç tatlı yemeyeceğim (haftada 1 gün hariç oda tadımlık) her gün yürüyüş yapacağım ve her öğün 2 dilim ekmek hakkım var onun hariç haricinde çay dahi içemiyorum şekersiz olduğu için. şu an kendimi hep aç hissettiğim için su dahi miğdemi bulandırıyor(2 lt içiyorum) bünyem alışınca lahana suyu içeceğim zamanında faydasını görmüştüm inşallah yine görürüm. bu arada öğlen çorba ve sebze yemeği bir parça tavuk ızgara akşam birazdan çorba sebze yemeği bol salata bu kadar geç uyursam bir tanede meyve yerim haaa... birde akşam uyumadan 30 dk egzersiz yapıyorum..[/QU
spor ve sonrası egzersiz hep yapmak istediğim ama ikisini bir arada gerçekleştiremediğim bişi
BAKIN BAKALIM BUGÜN BEĞENECEK MİSİNİZ BENİ
MÖNÜM:
SABAH: 1 dilim ekmek+ 1 kk beyaz peynir+ ıhlamur
ara: 1 dilim ayva bir adet mandalina
ÖĞLEN: 1 adet bazlama+ az zeytin+ az reçel
ikindin : 1 adet ev yapımı poğaça2-3 kaşık pataes salatası+ 1 tatlı kaşığı revanii
AKŞAM: 3 kaşık barbunya+ biraz ıspanak salatası
sonra cancağızlarım, şu ikindin yediklerim fazla görünecek sizlere eminim ama, ben onları neden rahat rahat yedim biliyor musunuz, üstüne 1 saat süren yürüyüşümü yaptım da ondaaaaaaaannnn
hadi beğendinizi söyleyin bakkiimmm hadi hadiiiii
afiyet olsun canım beğendim
mrb bu ikinci bi gruba uğrayışım. bi öncekinde görülmezden gelindim umarım burada da o şekilde bi muamele görmem
merhaba amaçlı ise merhaba çatlak_kemmik
hem spor hem eğlence süperbugün okadar çok gezmişim ki bacaklarım ayak tabanlarım ağrıyor(( ama çok güzeldi ,arkadaşımla tam 5 saat hiç mola vermeden cizre çarşısını bir baştan bir başa iki kez gezdik pasajlarda merdivenleri üçer üçer çıktık beşer beşer indik nerdeyse. galib buralara alıştım aradığım herşeyi bulur oldum neler oluyor yahuu :)))
günaydın kızlar.
günaydın
yaaaa kızlarrr tartımın pili bitti çok üzgünümmmmm hemen temin etmem lazım bugün ama ya bozulduysaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?