Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım ii kilo vermişsim ben doğumdan sonra 78 oldum 5ayda 20 kilo hedef koydum inşallah başarırım ben bir 69 a insem süper motive olurum

ahh canıımmm darısı başına da bek kimseyi memnun edemiyorum bu hafta bir dayak yidim bir dayak ekipten sorma,, zorlan verdirecekler geri kalanını daaa

inersin inerrsin merak etme guruba dahil olamasan bile bizimle paylaşımda bulun takip et..

Günaydın herkese.
Bu sabah tartıldım yine eksideyim ama istediğim sonucu alamıyorum.
Sanırım malum dönemle alakalı.
Dün ki menüm.
Sabah Haş. yumurta, peynir, süt,
Öğlen 1 haş. baget, 1 fırında tavuk pirzola, çok az et sote, 1 parça ızgara tavuk biftek,1 zero cola
Ara 1 light ayran
Akşam tavuk döner, yulaf kepekli yoğurt, yarım bardak ayran

Cnm üzgünüm ama bana göre yine çok. Patates başlı başına olmaması gerekiyor zaten.

Sağol canım. Amin. Çiğköfte haftasonu 4 gözle beklediğim tek şeydi.
Her kilo verişimde kendimi böyle ödüllendireceğim
Biliyorum fazla ama kilomu gr etkilemedi.

O zaman afiyet olsun tatlım.

Mikemmelllll

günaydın kızlar.

Herkese günaydınlarrrrrrrrr

Günaydın kızlar.

yaaaa kızlarrr tartımın pili bitti çok üzgünümmmmm hemen temin etmem lazım bugün ama ya bozulduysaaaa

Bozulmamaıştır sen daha yeni aldın onu. Pili bitmiştir bence de canım.

Günaydın ablam.

irem bilmiyorum şuan kendimle çelişiyor muyum amaa ben katı diyet sevmiyorum , yapacğım desem de uygulayamıyorum, katı diyet yaptığım zaman daha da çok yeme ihtiyacı duyuyorum, o nedenle benim sistemimde şu var, ben canımın çektiği ne varsa yemeliyim ama doyana kadar değil mümkün olan en az ölçüde, evet bazen aşırıya kaçtığım oluyor ama onu ya ertesi gün ya da ertesi hafta telafie tmeye uğraşıyorum, yani patates olmasın demişsin ya, ben pataesi hayatımdan asla çıkaramam, benim favori yiyeceğimdir, o nedenle az da olsa yemem gerek, yoksa beynim ototmatik olarak bana ye ye ye sinyali gönderiyor ve yeniliyorum

yürüyüşlerine canım
kahvaltını yoksul yapma zengin yap şeker..akşamını yoksul yap..ve acıkmadan da yeme zaten bi 4 saat geçince başlıyor insan acıkmaya ve çok da güzel mide küçülüyor..

sen o yürüyüşü ikindi yediklerini eritmek için yapmışsın canım eee noldu şimdi yağlar yine yerinde kaldı
aybükeeee bidaha ikindi tatlı ve hamur işi yediğini okumak istemiyorumsar sarmala sabah ye tamammı canım..
kusura bakma şekercik ikindi yediklerin mahvetmiş menünü
mrb bu ikinci bi gruba uğrayışım. bi öncekinde görülmezden gelindim umarım burada da o şekilde bi muamele görmem
anlaşılır olabilmen için daha açıklayıcı olurmusun canım..
canım benim çok teşekkür ederim beni düşünmen mutlu ettibizim burda yürüyüş alanlarımız var epey kalabalıktı..ben geç çıktım erken olunca kimse olmaz diye ama erken de çıksam olurmuş öyle kalabalıktı yani..

tatlım sana yeme demiyorum ama ara öğünlere eklemen kötü olmuş..çok canın çekiyorsa bol yeşillik ve ayranla menü olarak ye haftada bir gün yiyebilirsin..bulgur ve yeşillik sonuçta gayet masum..

tatlım koladan uzak dur..aldanma zero dediklerinden..ayranı normal de içebilirsin..yoğurdun içerisindeki yağ çok faydalı vücudumuza ve cildimize..
menü güzel maalesef sevgili maydanozum

vee lütfen şu ablam sözcüğünü kaldır artık kendimi çok yaşlı ve kötü hissediyorum ayol

Cnm bende öyleydim ne zaman diyet yapıyorum desem aksine fena halde yeme isteği doğuyordu içime.
Ama bu sefer öyle olmadı çünkü artık kararlıyım.

Ablam bir kere abla diye başladı monti de. Artık kessen akrep demem zor.
Zero haftada3 kutu falan içiyorum o da bu diyetin zevki artık yoksa hiç çekilmez.

kızlar menüm
sabah
kaşarlı tost
çay

ara
fındık

öğle
hamburger (neden iş yerinde çıktı allah aşkına kaç işyerinde hamburger çıkar alem valla bizim şirket)
yoğurt

ara yok

akşam
nohutlu yeşil mercimek
2 kaşık domatesli bulgur pilavı
yoğurt
salata

2 fincan yeşilçay ve su+tarçınlı su 2 litre yaklaşık
spor malesef bu hafta olmayacak haftaya inşallah tekrar başlayacağım

yaa uyanamadım yürüyüşümü yapamadım çok gıcık oldum yürüyüşlerine ve böylesi güzel menüne
ohhh maşşallah cnm çok sevindim bulundugun yere alışmana yaaaa bende deli gibi gezmek istiyorumm :)))

aynen canım..şöölee kocaman bir günüm olsa ve tüm gün gezsem

tatlım denememiz iki hafta..
biraz sabır şekercim ve takıma alındıktan sonra spora devam köprüyü geçene kadar olmasın şekercik
canım böylesi güzel bir durumu neden kaptanın duymuyor anlayamadım..
harikasın

tatlım tuzu az da olsa kullan işkence yapma kendine bu kadar şekercik
cuma akşamı değil de cumartesi gün içinde yersen sevinirim canım
selennnn ben guruptamıyım değilmiyim anlayamadım :2: cvp yazarsan sevinirim bekleyeceğim
tatlım diyet takımları sayı sınırını doldurduk..
ama bizimle mutluysan bizde kalmaya devam et şekercik yalnız bol paylaşımla..cuma sabah kilo bildirimini de yaz seninle takım içi yarışırız olur biter..önemli olan bizimle kilo vermekse seve seve birlikte devam ederiz seninle..karar senin son söz senin şekercik..
hmmm
ne güzelde biliyor eksiklerini kimseye söz düşmemiş..
tatlış o rus şettirmesinden yaparsan sana arkadaşlık ederimtek başına yapılmıyor ve müthiş mide küçültüyor..
harikasın :)) ben bütün olumsuzlukları üzerimden attım cumaya bomba gibi geliyorum kaptanım

daha neler neler yaptım bir bilsen moraliniz bozulmasın diye söylemedim

ben de bundan korkuyordum
olsun canım yeterince bozuluyor zatii o maral sen yinede söyle

Merhaba kızlar nasılınız?

kaç gündür aklımdasınız ama bir türlü giremiyorum. Derslerden başımı kaldırmıyorum. odamda 1-2 saat anca oturmuşumdur. bi kaç kez girdim kk ya ama cevap yazamadan cıktım.

umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır.

bende hayat telaşı koşuşturuyorum. günler nasıl gecıyor hiç anlamıyorum. gecen hafta teyzem geldi hataydan anneannemde bızdeydı haftasonu onları gezdırdım hep onlarla ılgılendım. bu haftada kuzenim kaza gecırdı ameliyata alındı onun koşuşturması ve stresıyle gectı. 1 yaşında Allah bağışlasın tatlımı tatlı kızı var. ona baktım akşamları annesi hastanede olunca.

bugünde liseye giden kızkardeşimin sorunlarıyla cebelleşiyorum. çok asi çok isyankar bi kız. hiç mutlu olmuyor. sürekli problem cıkarıyor okulda. evde hep ağlıyor. artık başedemiyoruz bi psikologa götürmeye karar verdik

diet mevzusunu sorarsanız berbat gidiyor. hiç dikkat edemedim gecen hafta cumadan beri buraya girmediğim zaman her seferınde düzenim bozluyor. keşke şu kk forumun mobil şeklinde de yapsalar cep telefonundan gırsem fırsat buldukça yorum yazsam yazdıklarını okusam. aynı feys gibi olsa cok ıyı olurdu. çünkü boyutu büyük bi sitenin cepten girilmiyor pek

günaydın cnm takımcım

canım ii kilo vermişsim ben doğumdan sonra 78 oldum 5ayda 20 kilo hedef koydum inşallah başarırım ben bir 69 a insem süper motive olurum
cnm ya ne kadar benziyoruz bende 78 li kilolardayım 50 leri görmek hedefim 59.9 bile olur ama 69 dan sonra daha mutlu olucam ve daha rahat vericem gibime gelio senin bebiş ne kadarlık oldu bizim cuma 40 ımız çıkıo
geçmiş olsun cnm ben erkekler konusunda hiçbirşye şaşırmam heralde eşim benden daha bakımlıdır ve sağlık konusunda takıntılıdır çoğu şeyini yabancılar gördümü benim diyorum onlarda senin cildin güzel niye kullanıon ki falan diolar

ben beğendim cnm
yaa uyanamadım yürüyüşümü yapamadım çok gıcık oldum yürüyüşlerine ve böylesi güzel menüne

aynen canım..şöölee kocaman bir günüm olsa ve tüm gün gezsem

bende bende istiyorum bugün hava çok güzel tam gezmelik oğlumu alıp gezsem de ufaklık problem

allah kolaylık versin güzelim.

sana da günaydın taze anne..azıcık büyüsün bebeğin bol bol gezersiniz.gelen giden bitmiştir artık,biraz dinlen çocuklarınla...

sayin kaptanim ve degerli takim arkadaslarim

cok ciddi bir baslangic oldu :)))

cok ozur dilerim sizlerden kusura bakmayin kac gundur ihmal ettim sizi ama aklim hep sizdeydi. isler cok yogun gece yarilarina ladar isyerindeyiz sonrada cocukla ilgilenmelten ve yorgunluktan giremiyorum gecmisi sonra okuyabilecegim

hemen p.tesi menum

sabah yagsiz omlet ve yesillik

ara yok

ogle ispanak ve yogurt

ara elma ve bir dilim ekmek

aksam 4 yemekvlasigi kuru fasulye

ara bir su bardagi sut

3 lt su ayroca her yemekten once 2 su bardagi su 1 fincan yesil cay spor yok

sayin kaptanim ve degerli takim arkadaslarim

cok ciddi bir baslangic oldu :)))

cok ozur dilerim sizlerden kusura bakmayin kac gundur ihmal ettim sizi ama aklim hep sizdeydi. isler cok yogun gece yarilarina ladar isyerindeyiz sonrada cocukla ilgilenmelten ve yorgunluktan giremiyorum gecmisi sonra okuyabilecegim

hemen p.tesi menum

sabah yagsiz omlet ve yesillik

ara yok

ogle ispanak ve yogurt

ara elma ve bir dilim ekmek

aksam 4 yemekvlasigi kuru fasulye

ara bir su bardagi sut

3 lt su ayroca her yemekten once 2 su bardagi su 1 fincan yesil cay spor yok

Kızlar merhaba fazla giremiyorum ama aklım sizde
Bu sabah tartıldım cumaya benden güzel haberler bekleyin.

Menüm
sabah
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 adet zeytin

ara
nescafe
form çayı

öğle
k-fleks

ara
1 mandalina

akşam
3 adet minik biber dolma
2 kaşık yoğurt

kızlar sabah saat 9 da yürüyüşe çıktım(uyuya kalmışım) 1 saat yürüdükten sonra 20dk egzersiz yaptım. kahvaltıdan önce 1 bardak lahana suyu içtim
kahvaltım
1 yumurta az peynir domates nane maydonoz (yeşillik)
1 bardak portakal suyu 2 dilim ekmek
saat 2,5 gibi öğlen yemeğimi yerim
oda 1 kase çorba
1tabak tazefasülye 2kaşık pilav (ekmek yok)
akşamda aynı menü pilav yerine küçük bir kase yoğurt
kızlar her gece uyumadan önce muhakkak yarım saat egzersiz yapıyorum (gün içindede aklıma estikçe 10dk yapıyorum)
amaaaaaa booollllllllllllllllllll suyumuda içiyorum inşallah cuma bende 2 kilo atarım

selamlar hanımlar :)

dünkü menümü yazayım

sabah müsli

ara kuru incir 1 çay bardağı süt

öğlen kepekli ekmekten tost

ara 3 diyet bisküvi

akşam müsli

2 lt su
1 mil leslie :)

hemen dünkü menümüde paylaşayım sizlerle

sabah: 4 y.kaşığı kfleks bir su bardağı süt

ara: mandalina 1 tane

öğle: 2 kepçe çorba bir dilim çavdar ekmek

ara: 1 tane elma

akşam: küçük bir parça tavuk ızgara ve salata bir dilim kepek ekmek

ara: yok

ama tatlı geldi dün biz çalışırken yemedim yiyemedim. yemeceğim.

tabii geç çıkınca sporda yok. ama fazla mesaideki posta işerimizi saysak olmaz mı ne de olsa o kadar koli indirdik kaldırdık paket yaptık sayım yaptık. enerji harcadık

canlar sanırım bu hafta da iş yerinde içerisi çok sıcaktı lavabo için aşağı yukarı yaparken şifayı kaptım şuan müthiş grip olma yolunda ilerliyorum gözlerimi zor açıyorumki ben pazartesiden beride ilaç kullanıyorum banamısın demedi hastalık ve beni de buldu. gözlerimden bile yaşlar geliyor artık.bol bol c vitamini ve bitki çayı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…