canım ii kilo vermişsim ben doğumdan sonra 78 oldum 5ayda 20 kilo hedef koydum inşallah başarırım ben bir 69 a insem süper motive olurum
BAKIN BAKALIM BUGÜN BEĞENECEK MİSİNİZ BENİ
MÖNÜM:
SABAH: 1 dilim ekmek+ 1 kk beyaz peynir+ ıhlamur
ara: 1 dilim ayva bir adet mandalina
ÖĞLEN: 1 adet bazlama+ az zeytin+ az reçel
ikindin : 1 adet ev yapımı poğaça2-3 kaşık pataes salatası+ 1 tatlı kaşığı revanii
AKŞAM: 3 kaşık barbunya+ biraz ıspanak salatası
sonra cancağızlarım, şu ikindin yediklerim fazla görünecek sizlere eminim ama, ben onları neden rahat rahat yedim biliyor musunuz, üstüne 1 saat süren yürüyüşümü yaptım da ondaaaaaaaannnn
hadi beğendinizi söyleyin bakkiimmm hadi hadiiiii
Sağol canım. Amin. Çiğköfte haftasonu 4 gözle beklediğim tek şeydi.
Her kilo verişimde kendimi böyle ödüllendireceğim
Biliyorum fazla ama kilomu gr etkilemedi.
27 Aralık 2010
listem
Sabah 1 yumurta
1 k.k peynir
3 y.zeytin.
Ara 1 b ayran
1 kuru kayısı
1 ceviz
Öğle tavuk göğsü haşlama
1 kase yoğurt
Ara yok
Akşam 1 d. tam buğday ekmek
3 y. k sebzeli et tavada 1 k. yağ ile
1 büyük salata yağsız limonlu
Tempolu yürüyüş+ 1 saat spor salonu+ kızımın okuluna koşarak gittim 15 dk ayrıca koştum. Akşama kadar koşturmalarımı saymıyorum.
1/2 lt sirkeli su + 1,5 lt su+ 1 b yeşil çay ve 2 b bitki çayı+ 2 b siyah çay açık şekersiz, 1 Türk kahvesi şekersiz, 1 b ayran
Tuz yine yok.
Neyse ben kaçıyorum. Öyle bir geçer zamanki başlamış onu izleyeyim.
tarih: 27 aralık 2011
kahvaltı: 08:00
3 dilim kızarmış ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
5 ad. zeytin
bir parça tereyağ ekmeklerin üzerine
bir tatlı kaşığı bal
çay
1 çay kaşığı bal (çayın içine)
salatalık, domates,maydanoz
ara öğün; 10:30
1 bardak yoğurt içine portakal ve tarçın koydum
öğle: 13:00
4 yumurta büyüklüğünde köfte
6 kaşık makarna (fesleğen ve domates soslu)
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün;16:00
1 ad. elma
12 ad. fındık
akşam; 19:30
6 kaşık karanabahar yemeği ( bol havuçlu)
1 kepçe domates çorbası ( kıtır ekmek ve kaşarlı)
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün: 22:30
bir bardak süt
sabah kahvaltıdan önce akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş. 1 litre su 1 litrede tarçınlı su
bugün okadar çok gezmişim ki bacaklarım ayak tabanlarım ağrıyor(( ama çok güzeldi ,arkadaşımla tam 5 saat hiç mola vermeden cizre çarşısını bir baştan bir başa iki kez gezdik pasajlarda merdivenleri üçer üçer çıktık beşer beşer indik nerdeyse. galib buralara alıştım aradığım herşeyi bulur oldum neler oluyor yahuu :)))
günaydın kızlar.
Herkese günaydınlarrrrrrrrr
yaaaa kızlarrr tartımın pili bitti çok üzgünümmmmm hemen temin etmem lazım bugün ama ya bozulduysaaaa
yürüyüşlerineben 2 gündür sabah saat 7 de başlıyorum 40dk yürüyüş yapıyorum sonrasında 20 dk egzersiz sonra duş yoksul kahvaltımı yapıyorum kızlar ben tatlıya hiç dayanamıyorum o yüzden yemin ettim 1 ay hiç tatlı yemeyeceğim (haftada 1 gün hariç oda tadımlık) her gün yürüyüş yapacağım ve her öğün 2 dilim ekmek hakkım var onun hariç haricinde çay dahi içemiyorum şekersiz olduğu için. şu an kendimi hep aç hissettiğim için su dahi miğdemi bulandırıyor(2 lt içiyorum) bünyem alışınca lahana suyu içeceğim zamanında faydasını görmüştüm inşallah yine görürüm. bu arada öğlen çorba ve sebze yemeği bir parça tavuk ızgara akşam birazdan çorba sebze yemeği bol salata bu kadar geç uyursam bir tanede meyve yerim haaa... birde akşam uyumadan 30 dk egzersiz yapıyorum..
tarihini bilmeyen adamın tavsiye ettiği kitaptan nolcak işteeeAtasını tarihini unutup araştırmayan soruşturmayan kişi ağzıyla kuş tutsa gözümde beş para etmez, isterse bütün dünya el üstünde tutsun yanımda hiç...
sen o yürüyüşü ikindi yediklerini eritmek için yapmışsın canım eee noldu şimdi yağlar yine yerinde kaldıBAKIN BAKALIM BUGÜN BEĞENECEK MİSİNİZ BENİ
MÖNÜM:
SABAH: 1 dilim ekmek+ 1 kk beyaz peynir+ ıhlamur
ara: 1 dilim ayva bir adet mandalina
ÖĞLEN: 1 adet bazlama+ az zeytin+ az reçel
ikindin : 1 adet ev yapımı poğaça2-3 kaşık pataes salatası+ 1 tatlı kaşığı revanii
AKŞAM: 3 kaşık barbunya+ biraz ıspanak salatası
sonra cancağızlarım, şu ikindin yediklerim fazla görünecek sizlere eminim ama, ben onları neden rahat rahat yedim biliyor musunuz, üstüne 1 saat süren yürüyüşümü yaptım da ondaaaaaaaannnn
hadi beğendinizi söyleyin bakkiimmm hadi hadiiiii
anlaşılır olabilmen için daha açıklayıcı olurmusun canım..mrb bu ikinci bi gruba uğrayışım. bi öncekinde görülmezden gelindim umarım burada da o şekilde bi muamele görmem
canım benim çok teşekkür ederim beni düşünmen mutlu ettiçok çalışkan gördüm senii ütü kısmı hariç hepsi güzel yaptıklarının, aman canım dikkat et yürüyüş yaparken arsızı var hırsızı var, ben bir nebze güvenli bir şehirde yaşamama rağmen yalnız yürüyüşe çıkmaya cesaret edemiyorum, ya eşimle çıkıyorum ya arkadaşımla, ne olur ne olmaz arsızı var sapığı var diye,, Allah korusun..
3 hafta önce bursa da çocuğunu kreşe bıraktıktan sonra yürüyüşe çıkan kadını dengesizin birisi bıçaklamıştı, neden yaptın dediklerinde de canım istedi demiştiAman diyim güzelim, dikkat et, kulaklıkla yürüme en azından
Kaptanım valla 3 haftadır çiğköfte için yanıp tutuşuyordum. Tuzu da bırakınca tatlı yerine tuzlu şeyler canım çekmeye başladı. Haftaya moralli başlamış oldum. Yine de ne desen haklısın.
Öğün saatlerimi uyarınız üzerine hafta başında ayarladım, zorda kalmadıkça dışına çıkmayacağım :18:
Günaydın herkese.
Bu sabah tartıldım yine eksideyim ama istediğim sonucu alamıyorum.
Sanırım malum dönemle alakalı.
Dün ki menüm.
Sabah Haş. yumurta, peynir, süt,
Öğlen 1 haş. baget, 1 fırında tavuk pirzola, çok az et sote, 1 parça ızgara tavuk biftek,1 zero cola
Ara 1 light ayran
Akşam tavuk döner, yulaf kepekli yoğurt, yarım bardak ayran
irem bilmiyorum şuan kendimle çelişiyor muyum amaa ben katı diyet sevmiyorum , yapacğım desem de uygulayamıyorum, katı diyet yaptığım zaman daha da çok yeme ihtiyacı duyuyorum, o nedenle benim sistemimde şu var, ben canımın çektiği ne varsa yemeliyim ama doyana kadar değil mümkün olan en az ölçüde, evet bazen aşırıya kaçtığım oluyor ama onu ya ertesi gün ya da ertesi hafta telafie tmeye uğraşıyorum, yani patates olmasın demişsin ya, ben pataesi hayatımdan asla çıkaramam, benim favori yiyeceğimdir, o nedenle az da olsa yemem gerek, yoksa beynim ototmatik olarak bana ye ye ye sinyali gönderiyor ve yeniliyorum
tatlım koladan uzak dur..aldanma zero dediklerinden..ayranı normal de içebilirsin..yoğurdun içerisindeki yağ çok faydalı vücudumuza ve cildimize..
menü güzel maalesef sevgili maydanozum
vee lütfen şu ablam sözcüğünü kaldır artık kendimi çok yaşlı ve kötü hissediyorum ayol
yaa uyanamadım yürüyüşümü yapamadım çok gıcık oldum yürüyüşlerine ve böylesi güzel menünetarih: 27 aralık 2011
kahvaltı: 08:00
3 dilim kızarmış ekmek
kibrit kutusu kadar peynir
5 ad. zeytin
bir parça tereyağ ekmeklerin üzerine
bir tatlı kaşığı bal
çay
1 çay kaşığı bal (çayın içine)
salatalık, domates,maydanoz
ara öğün; 10:30
1 bardak yoğurt içine portakal ve tarçın koydum
öğle: 13:00
4 yumurta büyüklüğünde köfte
6 kaşık makarna (fesleğen ve domates soslu)
salata 1 tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün;16:00
1 ad. elma
12 ad. fındık
akşam; 19:30
6 kaşık karanabahar yemeği ( bol havuçlu)
1 kepçe domates çorbası ( kıtır ekmek ve kaşarlı)
salata bir tatlı kaşığı yağ ve limon soslu
ara öğün: 22:30
bir bardak süt
sabah kahvaltıdan önce akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş. 1 litre su 1 litrede tarçınlı su
ohhh maşşallah cnm çok sevindim bulundugun yere alışmana yaaaa bende deli gibi gezmek istiyorumm :)))
tatlım denememiz iki hafta..Kaptanım geçen hafta deneme sürem dolmamış mıydı? Hani maydanoz, nane, tere bilumum toprakta yetişen bitki olabilirim. Bu hafta daha bir azimliyim. Spor yapmaktan helak oldum. Lütfeeeeen.
Adaletin kestiği parmak kanamazdı değil mi? Sustum
canım böylesi güzel bir durumu neden kaptanın duymuyor anlayamadım..Su, yağ ve kemik oranımı evimdeki baskülden öğreniyorum. Bir de ayda bir spor salonunda daha profesyonelce ölçüyorlar. Ooo o halde kesin 3 lt içiyorum. 1,5 lt pet şişe ile dışarı çıkıyorum. Koştururken bir bakıyorum bitirmişim. Ohhhh afiyet olsun (ama böyle dediğimi kaptanıma söyleme aramızda kalsın :18:)
harikasın27 Aralık 2010
listem
Sabah 1 yumurta
1 k.k peynir
3 y.zeytin.
Ara 1 b ayran
1 kuru kayısı
1 ceviz
Öğle tavuk göğsü haşlama
1 kase yoğurt
Ara yok
Akşam 1 d. tam buğday ekmek
3 y. k sebzeli et tavada 1 k. yağ ile
1 büyük salata yağsız limonlu
Tempolu yürüyüş+ 1 saat spor salonu+ kızımın okuluna koşarak gittim 15 dk ayrıca koştum. Akşama kadar koşturmalarımı saymıyorum.
1/2 lt sirkeli su + 1,5 lt su+ 1 b yeşil çay ve 2 b bitki çayı+ 2 b siyah çay açık şekersiz, 1 Türk kahvesi şekersiz, 1 b ayran
Tuz yine yok.
Neyse ben kaçıyorum. Öyle bir geçer zamanki başlamış onu izleyeyim.
cuma akşamı değil de cumartesi gün içinde yersen sevinirim canımyaaa kaç zamandır benim de canım çekiyor, eşim tatlıses e götüreyim ye dedi ama gel gelelim nisoş yiyemeyecek diye hep vazgeçiyorum, neyse cuma güzel kilo verirsem eğer kendimi çiğ köfte ile ödüllendireceğim.veremezsem rus diyetimiydi ne zıkkımdı sodalı sütlü bişiii onu yapcam napiimmm artık gitsin yağlar
tatlım diyet takımları sayı sınırını doldurduk..selennnn ben guruptamıyım değilmiyim anlayamadım :2: cvp yazarsan sevinirim bekleyeceğim
hmmmselenn akrep ne der bilmem ama ben hem mönünü hem de temponu çok beğendim, ve kıskandım, ben diyet yapmadan o kadar hareket edebilsem bu hafta istediğim kadar kilo veririm herhalde, ama nafilee iştee spor salonunu sevmiyorum, burada resmen para tuzağı, adam gibi işini yapan yok, aidatı öde naparsan yap mantığıhiç beğenmiyorum, benim için en güzeli tempolu yürüyüş o da işten geldiğimde evde yemeğim varsa yapabileceğim bir şey, sirkeli su da midemi ağrıtıyor onu da içemez oldum, sadece bitki çayı takviyem var, suyu da az tüketiyorum, çay içmekten su içmek aklıma gelmiyor
harikasın :)) ben bütün olumsuzlukları üzerimden attım cumaya bomba gibi geliyorum kaptanım
daha neler neler yaptım bir bilsenmoraliniz bozulmasın diye söylemedim
cnm ya ne kadar benziyoruz bende 78 li kilolardayım 50 leri görmek hedefim 59.9 bile olur ama 69 dan sonra daha mutlu olucam ve daha rahat vericem gibime gelio senin bebiş ne kadarlık oldu bizim cuma 40 ımız çıkıocanım ii kilo vermişsim ben doğumdan sonra 78 oldum 5ayda 20 kilo hedef koydum inşallah başarırım ben bir 69 a insem süper motive olurum
geçmiş olsun cnm ben erkekler konusunda hiçbirşye şaşırmam heralde eşim benden daha bakımlıdır ve sağlık konusunda takıntılıdır çoğu şeyini yabancılar gördümü benim diyorum onlarda senin cildin güzel niye kullanıon ki falan diolarherkese günaydııınnn 2. takımın çıtırları ve çıtır adayları ( maydanozlar)
boğazım ağrıyor yutkunamıyorum sesim borazan gibi çıkıyor bitki çayı içe içe bir hal oldummm midem kalktı artık
size sabah sabah yaşadığım komik bir olayı anlatayaım, güne güzel başlayalım,,
ben sabah adaçayı var mı diye çay oadsında haldır haldır adaçayı ararken, bulamadım ve üzüldüm, boğazım da çok acıyordu, neyse kekik içeyim dedim, kekik edmlerken o arada biizm bir erkek arkadaş geldi dedi ki, hocanım isterseniz ben de poşet kekik çayı var ondan kullanın dedi, ben de teşekkür ettim diğer tenefüs alayım öğretmenim dedim, neyse diğer tenefüs oldu odasına gittim, hocam kekik çayınızı alabilr miyim dedim, tamam hocam dedi dolabına gitti eğildi ve arkasını döndü, bir de ne göreyiim , kekiik çayı dediği 5 i biryerde form çayıymışşşşzaten form çayı içmekten perişan olan midem iyice pes dedii, hocaya belli etmeden çıktım odasından hem demledim hem güldüm, bir erkeğin dolabından 5 i biryerde form çayının çıkacağı hemd e bunu kekik niyetine kullanacağı hiç aklıma gelmezdi neyse iyi tarafından bakalım, hem boğazım yumuşuyor hem zayıflıyorummmm .52:
kızlar menüm
sabah
kaşarlı tost
çay
ara
fındık
öğle
hamburger (neden iş yerinde çıktı allah aşkına kaç işyerinde hamburger çıkar alem valla bizim şirket)
yoğurt
ara yok
akşam
nohutlu yeşil mercimek
2 kaşık domatesli bulgur pilavı
yoğurt
salata
2 fincan yeşilçay ve su+tarçınlı su 2 litre yaklaşık
spor malesef bu hafta olmayacak haftaya inşallah tekrar başlayacağım
yaa uyanamadım yürüyüşümü yapamadım çok gıcık oldum yürüyüşlerine ve böylesi güzel menüne
aynen canım..şöölee kocaman bir günüm olsa ve tüm gün gezsem
allah kolaylık versin güzelim.Merhaba kızlar nasılınız?
kaç gündür aklımdasınız ama bir türlü giremiyorum. Derslerden başımı kaldırmıyorum. odamda 1-2 saat anca oturmuşumdur. bi kaç kez girdim kk ya ama cevap yazamadan cıktım.
umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır.
bende hayat telaşı koşuşturuyorum. günler nasıl gecıyor hiç anlamıyorum. gecen hafta teyzem geldi hataydan anneannemde bızdeydı haftasonu onları gezdırdım hep onlarla ılgılendım. bu haftada kuzenim kaza gecırdı ameliyata alındı onun koşuşturması ve stresıyle gectı. 1 yaşında Allah bağışlasın tatlımı tatlı kızı var. ona baktım akşamları annesi hastanede olunca.
bugünde liseye giden kızkardeşimin sorunlarıyla cebelleşiyorum. çok asi çok isyankar bi kız. hiç mutlu olmuyor. sürekli problem cıkarıyor okulda. evde hep ağlıyor. artık başedemiyoruz bi psikologa götürmeye karar verdik
diet mevzusunu sorarsanız berbat gidiyor. hiç dikkat edemedim gecen hafta cumadan beriburaya girmediğim zaman her seferınde düzenim bozluyor. keşke şu kk forumun mobil şeklinde de yapsalar cep telefonundan gırsem fırsat buldukça yorum yazsam yazdıklarını okusam. aynı feys gibi olsa cok ıyı olurdu. çünkü boyutu büyük bi sitenin cepten girilmiyor pek
günaydın cnm takımcım
cnm ya ne kadar benziyoruz bende 78 li kilolardayım 50 leri görmek hedefim 59.9 bile olur ama 69 dan sonra daha mutlu olucam ve daha rahat vericem gibime gelio senin bebiş ne kadarlık oldu bizim cuma 40 ımız çıkıo
geçmiş olsun cnm ben erkekler konusunda hiçbirşye şaşırmam heralde eşim benden daha bakımlıdır ve sağlık konusunda takıntılıdır çoğu şeyini yabancılar gördümü benim diyorum onlarda senin cildin güzel niye kullanıon ki falan diolar
ben beğendim cnm
bende bende istiyorum bugün hava çok güzel tam gezmelik oğlumu alıp gezsem de ufaklık problem
günaydın cnm takımcım
cnm ya ne kadar benziyoruz bende 78 li kilolardayım 50 leri görmek hedefim 59.9 bile olur ama 69 dan sonra daha mutlu olucam ve daha rahat vericem gibime gelio senin bebiş ne kadarlık oldu bizim cuma 40 ımız çıkıo
canım benim bebek 14 aylık oldu valla artık vermem lazım birde haziranda kardeşimin düğünü var muhakkak vermeliyim
ahh canıımmm darısı başına da bek kimseyi memnun edemiyorum bu hafta bir dayak yidim bir dayak ekipten sorma,,zorlan verdirecekler geri kalanını daaa
inersin inerrsin merak etme guruba dahil olamasan bile bizimle paylaşımda bulun takip et..
ne güzel canım ya hırs yapar hedefe ulaşırsın evet paylaşımşlarımı eksik etmeyeceğim böyle motive oluyorum
yürüyüşlerinecanım
kahvaltını yoksul yapma zengin yap şeker..akşamını yoksul yap..ve acıkmadan da yeme zaten bi 4 saat geçince başlıyor insan acıkmaya ve çok da güzel mide küçülüyor..
hiç sorma bir yemin ettim ki dönememnasıl bir hırsla yemin etmişsem neyse 1 ay dayanacağım aslında aradığım şekerli çay onada çözüm buldum taze portakal sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?