canlar sanırım bu hafta da iş yerinde içerisi çok sıcaktı lavabo için aşağı yukarı yaparken şifayı kaptım şuan müthiş grip olma yolunda ilerliyorum gözlerimi zor açıyorumki ben pazartesiden beride ilaç kullanıyorum banamısın demedi hastalık ve beni de buldu. gözlerimden bile yaşlar geliyor artık.bol bol c vitamini ve bitki çayı içiyorum
canım kuzenin için çok geçmiş olsun...Merhaba kızlar nasılınız?
kaç gündür aklımdasınız ama bir türlü giremiyorum. Derslerden başımı kaldırmıyorum. odamda 1-2 saat anca oturmuşumdur. bi kaç kez girdim kk ya ama cevap yazamadan cıktım.
umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır.
bende hayat telaşı koşuşturuyorum. günler nasıl gecıyor hiç anlamıyorum. gecen hafta teyzem geldi hataydan anneannemde bızdeydı haftasonu onları gezdırdım hep onlarla ılgılendım. bu haftada kuzenim kaza gecırdı ameliyata alındı onun koşuşturması ve stresıyle gectı. 1 yaşında Allah bağışlasın tatlımı tatlı kızı var. ona baktım akşamları annesi hastanede olunca.
bugünde liseye giden kızkardeşimin sorunlarıyla cebelleşiyorum. çok asi çok isyankar bi kız. hiç mutlu olmuyor. sürekli problem cıkarıyor okulda. evde hep ağlıyor. artık başedemiyoruz bi psikologa götürmeye karar verdik
diet mevzusunu sorarsanız berbat gidiyor. hiç dikkat edemedim gecen hafta cumadan beriburaya girmediğim zaman her seferınde düzenim bozluyor. keşke şu kk forumun mobil şeklinde de yapsalar cep telefonundan gırsem fırsat buldukça yorum yazsam yazdıklarını okusam. aynı feys gibi olsa cok ıyı olurdu. çünkü boyutu büyük bi sitenin cepten girilmiyor pek
bir an kürsüye çıktın konuşmacı olarak diye düşündümsayin kaptanim ve degerli takim arkadaslarim
cok ciddi bir baslangic oldu :)))
cok ozur dilerim sizlerden kusura bakmayin kac gundur ihmal ettim sizi ama aklim hep sizdeydi. isler cok yogun gece yarilarina ladar isyerindeyiz sonrada cocukla ilgilenmelten ve yorgunluktan giremiyorum gecmisi sonra okuyabilecegim
Bu sabah tartıldım cumaya benden güzel haberler bekleyin.
canım çayını açık ve limonlu içersen tadı güzel oluyor.ben de şekersiz çay içemem derdim ama bu şekilde alıştım şimdi şekeri hiç aramıyorum hem iştahı da kesiyor.hiç sorma bir yemin ettim ki dönememnasıl bir hırsla yemin etmişsem neyse 1 ay dayanacağım aslında aradığım şekerli çay onada çözüm buldum taze portakal sıkıyorum
kızlar sabah saat 9 da yürüyüşe çıktım(uyuya kalmışım) 1 saat yürüdükten sonra 20dk egzersiz yaptım. kahvaltıdan önce 1 bardak lahana suyu içtim
kahvaltım
1 yumurta az peynir domates nane maydonoz (yeşillik)
1 bardak portakal suyu 2 dilim ekmek
saat 2,5 gibi öğlen yemeğimi yerim
oda 1 kase çorba
1tabak tazefasülye 2kaşık pilav (ekmek yok)
akşamda aynı menü pilav yerine küçük bir kase yoğurt
kızlar her gece uyumadan önce muhakkak yarım saat egzersiz yapıyorum (gün içindede aklıma estikçe 10dk yapıyorum)
amaaaaaa booollllllllllllllllllll suyumuda içiyorum inşallah cuma bende 2 kilo atarım
canım sen iki öğünmü yiyorsun müsli den..öyle bişii vardı Kfleks miydi neydi..onumu kullanıyosun..selamlar hanımlar :)
dünkü menümü yazayım
sabah müsli
ara kuru incir 1 çay bardağı süt
öğlen kepekli ekmekten tost
ara 3 diyet bisküvi
akşam müsli
2 lt su
1 mil leslie :)
hemen dünkü menümüde paylaşayım sizlerle
sabah: 4 y.kaşığı kfleks bir su bardağı süt
ara: mandalina 1 tane
öğle: 2 kepçe çorba bir dilim çavdar ekmek
ara: 1 tane elma
akşam: küçük bir parça tavuk ızgara ve salata bir dilim kepek ekmek
ara: yok
ama tatlı geldi dün biz çalışırken yemedim yiyemedim.yemeceğim.
tabii geç çıkınca sporda yok. ama fazla mesaideki posta işerimizi saysak olmaz mı ne de olsa o kadar koli indirdik kaldırdık paket yaptık sayım yaptık. enerji harcadık
kıs ben kesiyorum o zaman..ben 18 inde çıtırmı çıtır bir bayanım ayolAblam bir kere abla diye başladı monti de. Artık kessen akrep demem zor.
Zero haftada3 kutu falan içiyorum o da bu diyetin zevki artık yoksa hiç çekilmez.
kızlar menüm
sabah
kaşarlı tost
çay
ara
fındık
öğle
hamburger (neden iş yerinde çıktı allah aşkına kaç işyerinde hamburger çıkar alem valla bizim şirket)
yoğurt
ara yok
akşam
nohutlu yeşil mercimek
2 kaşık domatesli bulgur pilavı
yoğurt
salata
2 fincan yeşilçay ve su+tarçınlı su 2 litre yaklaşık
spor malesef bu hafta olmayacak haftaya inşallah tekrar başlayacağım
Merhaba kızlar nasılınız?
kaç gündür aklımdasınız ama bir türlü giremiyorum. Derslerden başımı kaldırmıyorum. odamda 1-2 saat anca oturmuşumdur. bi kaç kez girdim kk ya ama cevap yazamadan cıktım.
umarım herkes ıyıdır hersey yolundadır.
bende hayat telaşı koşuşturuyorum. günler nasıl gecıyor hiç anlamıyorum. gecen hafta teyzem geldi hataydan anneannemde bızdeydı haftasonu onları gezdırdım hep onlarla ılgılendım. bu haftada kuzenim kaza gecırdı ameliyata alındı onun koşuşturması ve stresıyle gectı. 1 yaşında Allah bağışlasın tatlımı tatlı kızı var. ona baktım akşamları annesi hastanede olunca.
bugünde liseye giden kızkardeşimin sorunlarıyla cebelleşiyorum. çok asi çok isyankar bi kız. hiç mutlu olmuyor. sürekli problem cıkarıyor okulda. evde hep ağlıyor. artık başedemiyoruz bi psikologa götürmeye karar verdik
diet mevzusunu sorarsanız berbat gidiyor. hiç dikkat edemedim gecen hafta cumadan beriburaya girmediğim zaman her seferınde düzenim bozluyor. keşke şu kk forumun mobil şeklinde de yapsalar cep telefonundan gırsem fırsat buldukça yorum yazsam yazdıklarını okusam. aynı feys gibi olsa cok ıyı olurdu. çünkü boyutu büyük bi sitenin cepten girilmiyor pek
sen o yürüyüşü ikindi yediklerini eritmek için yapmışsın canım eee noldu şimdi yağlar yine yerinde kaldı
aybükeeee bidaha ikindi tatlı ve hamur işi yediğini okumak istemiyorumsar sarmala sabah ye tamammı canım..
kusura bakma şekercik ikindi yediklerin mahvetmiş menünü
canım benim çok teşekkür ederim beni düşünmen mutlu ettibizim burda yürüyüş alanlarımız var epey kalabalıktı..ben geç çıktım erken olunca kimse olmaz diye ama erken de çıksam olurmuş öyle kalabalıktı yani....
canlar sanırım bu hafta da iş yerinde içerisi çok sıcaktı lavabo için aşağı yukarı yaparken şifayı kaptım şuan müthiş grip olma yolunda ilerliyorum gözlerimi zor açıyorumki ben pazartesiden beride ilaç kullanıyorum banamısın demedi hastalık ve beni de buldu. gözlerimden bile yaşlar geliyor artık.bol bol c vitamini ve bitki çayı içiyorum
allah kolaylık versin güzelim.
sana da günaydın taze anne..azıcık büyüsün bebeğin bol bol gezersiniz.gelen giden bitmiştir artık,biraz dinlen çocuklarınla...
kızlar sabah saat 9 da yürüyüşe çıktım(uyuya kalmışım) 1 saat yürüdükten sonra 20dk egzersiz yaptım. kahvaltıdan önce 1 bardak lahana suyu içtim
kahvaltım
1 yumurta az peynir domates nane maydonoz (yeşillik)
1 bardak portakal suyu 2 dilim ekmek
saat 2,5 gibi öğlen yemeğimi yerim
oda 1 kase çorba
1tabak tazefasülye 2kaşık pilav (ekmek yok)
akşamda aynı menü pilav yerine küçük bir kase yoğurt
kızlar her gece uyumadan önce muhakkak yarım saat egzersiz yapıyorum (gün içindede aklıma estikçe 10dk yapıyorum)
amaaaaaa booollllllllllllllllllll suyumuda içiyorum inşallah cuma bende 2 kilo atarım
selennnn ben guruptamıyım değilmiyim anlayamadım :2: cvp yazarsan sevinirim bekleyeceğim
herkese günaydııınnn 2. takımın çıtırları ve çıtır adayları ( maydanozlar)
boğazım ağrıyor yutkunamıyorum sesim borazan gibi çıkıyor bitki çayı içe içe bir hal oldummm midem kalktı artık
size sabah sabah yaşadığım komik bir olayı anlatayaım, güne güzel başlayalım,,
ben sabah adaçayı var mı diye çay oadsında haldır haldır adaçayı ararken, bulamadım ve üzüldüm, boğazım da çok acıyordu, neyse kekik içeyim dedim, kekik edmlerken o arada biizm bir erkek arkadaş geldi dedi ki, hocanım isterseniz ben de poşet kekik çayı var ondan kullanın dedi, ben de teşekkür ettim diğer tenefüs alayım öğretmenim dedim, neyse diğer tenefüs oldu odasına gittim, hocam kekik çayınızı alabilr miyim dedim, tamam hocam dedi dolabına gitti eğildi ve arkasını döndü, bir de ne göreyiim , kekiik çayı dediği 5 i biryerde form çayıymışşşşzaten form çayı içmekten perişan olan midem iyice pes dedii, hocaya belli etmeden çıktım odasından hem demledim hem güldüm, bir erkeğin dolabından 5 i biryerde form çayının çıkacağı hemd e bunu kekik niyetine kullanacağı hiç aklıma gelmezdi neyse iyi tarafından bakalım, hem boğazım yumuşuyor hem zayıflıyorummmm .52:
yaaa kaç zamandır benim de canım çekiyor, eşim tatlıses e götüreyim ye dedi ama gel gelelim nisoş yiyemeyecek diye hep vazgeçiyorum, neyse cuma güzel kilo verirsem eğer kendimi çiğ köfte ile ödüllendireceğim.veremezsem rus diyetimiydi ne zıkkımdı sodalı sütlü bişiii onu yapcam napiimmm artık gitsin yağlar
selenn akrep ne der bilmem ama ben hem mönünü hem de temponu çok beğendim, ve kıskandım, ben diyet yapmadan o kadar hareket edebilsem bu hafta istediğim kadar kilo veririm herhalde, ama nafilee iştee spor salonunu sevmiyorum, burada resmen para tuzağı, adam gibi işini yapan yok, aidatı öde naparsan yap mantığıhiç beğenmiyorum, benim için en güzeli tempolu yürüyüş o da işten geldiğimde evde yemeğim varsa yapabileceğim bir şey, sirkeli su da midemi ağrıtıyor onu da içemez oldum, sadece bitki çayı takviyem var, suyu da az tüketiyorum, çay içmekten su içmek aklıma gelmiyor
tatlım denememiz iki hafta..
biraz sabır şekercim ve takıma alındıktan sonra spora devam köprüyü geçene kadar olmasın şekercik
tatlım tuzu az da olsa kullan işkence yapma kendine bu kadar şekercik
kızlar çok teşekkür ederim hepinize siler bitanesiniz. akşam eve bir gittik elektrikler kesik aman allahım buz gibi evi nasıl ısıtıcaz derdine düştüm birde çocuk off offf. küçük beyimizi ikna ettim zorlada uyumaya o uyudu bende onu sardım sarmaladım yatırdım ama kendim dondum resmen hiç ısınamıyorum kat kat giyin örtün kociş bir tarafta güler delimisin sen der amannnn neyse şimdi iş yerinde masamın başında da hala montla oturuyorum :)))))))))))
dunku menume gelince
sabah: 2 su bardağı ılık su yarım simit ve bir şeker kaşığı bal şekersiz adaçayı
ara: elma
öğle: 2 kepçe çorba bir dilim ekmek
ara:bir tane elma ve bir tane mandalina
akşam: ıspanak ve yoğurt
ara:yokkk tabiiki de geç eve gidince
3 lt tarçınlı su 2 fincan yeşilçay zaten gün içerisinde fazlası ile şekersiz çay içtiğimi yazmıyorum bile çok fazla sıvı tüketiyorum ve tabii spor yine yok.
Kaptanım haklısın evet az kaldı. Allah nasip eder ise 2012'de 2. takımın mutlu çıtırlarından olacağım. Tuzu yemek yaparken biraz olsun yemeklere koyuyorum zaten. Vücudumdaki ödem hala
gitmiş değil, biraz daha sabretmek hatta tuzu sofrada tamamen unutmak istiyorum. Çok sevdiğimden ve aşırı kullandığımdan benim için böylesi daha hayırlı diye düşünüyorum.
Sizler sayesinde tuzu bile bıraktım. İnşallah önce tuz, sonra kilolarıma elveda diyecek sonra da sigarayı şutlayacağım.
Spora 1 ay önce başladım. Bir sporla profesyonelce ilgilendim. Kızım doğunca bıraktım. Spor yapmayı seviyorum. Yaza kadar bırakmayı düşünmüyorum. Yazın sürekli gezdiğimden kapalı bir yerde spor yapmam gibi geliyor. Kışın göremediğim sevdiklerimi bol bol ziyaret ediyorum, kızım ile durmadan yürüyorum.
Köprüyü bir geçeyim bakalımo tadı bir alayım, zayıf olmanın nasıl bir duygu olduğunu unuttum, sonrasını Allah bilir?
Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun. Bu saatlerde kimsecikler olmuyor bari ışıkları kapatıp kapıyı kilitleyip öyle çıkayım. Kaptanım sen her zamanki gibi Günaydın mesajıyla tüm pozitifliğinle açarsın.
Günaydın herkese
Bu sabah yine eksilerdeyim ve çok mutluyummmmm
Şu an hamile kaldığım kilomdayım ama onun da aşağısına inmek istediğimden daha yolum uzun.
Nanelerrrrrrrrrrrr bekleyin bizi anacım ezicez sizi.
günaydın kızlar.hala 62 yim.ben bu takımdan gitmeyeceğim anlaşılan..
canım evet yediklerini erittin ama onları yemeseydin vücudundaki depo olmuş yağların gidicekti..biz bir yarışma halindeyiz ve senin o depo olan yağları göndermen gerekiyorki kilonda eksilme olsun yarışmayı kazanalım.anladın şeker..ama şimdi yukarıdaki yazından bişi anlamadım, biraz daha açar mısın ? şimdi ben o poğaçaları yedim içim rahat rahat nasıl olsa yürüyüş yapacağım dedim, eritmek demek yağa dönüşmesini engellemek değil mi??
pes yanii pessssDikkat dikkat mönümü paylaşamadan önce akrebin mönüm hakkındaki uyarılarını şimdi okuduğumu ve öncesinde okusaydım daha özenli bir mönü çıkarabileceğimi belirtmek isterimm..
Mönüm:
Sabah: 1 dilim ekmek+ 1 haşlanmış yumurta+ ılık sirkeli su
Ara: 1 dilim ayva
öğlen: Biraz makarna
ikindin: 1adet kadayıf tatlısıIkramdı nappiimm ama çıtır çıtır
Akşam: Biraz barbunya+ biraz makarna
1 saaat yürüyüş+ 20 dakika spor aletlerinde spor+ bol bol su + form çayları
canım neden yılbaşı sonrası neden bugün değil..çok geçmiş olsun cnm kib bol bol dinlen
inş cnm sıkıldım evde artık gelen giden bittide bende korkusu bitmedi ya birisi gelirse diye tetikteyim
sporlar süper cnm bende yapsam gidecekte bi türlü kendime o iyiliği yapmıyorum ama eşim ajanda getirmiş yılbaşından sonra bölücem spor bölümü menü bölümü oğluşla yapılan etkinlikler ve namaz bölümü hergün kendime puan vericem ve takip edicem böylelikle inş
28 Aralık 2010
Sabah 2 yumurta ile maydanozlu omlet
1 k.k peynir
1 b süt
Ara 1 b kadar yoğurt
1 kuru kayısı
Öğle hindi göğüs haşlama
3 kaşık taze fasülye
Ara 2 ceviz
1 incir
1 günkurusu denen kuru kayısı
Akşam 1 d. tam buğday ekmek
3 y. k sebze yemeği etsiz 1 k. yağ ile
1 büyük salata yağsız limonlu
1 b ayran
ara 1 avuç çekirdek (yemeseydim daha iyi olurdu)
15 dk tempolu yürüyüş+ 1 saat spor salonu+ 30 dk plates
2,5 lt su+ 3 b yeşil çay ve 1 b siyah çay açık şekersiz
Tuz yine yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?