Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin.amin.

canım kuzenin için çok geçmiş olsun...
günde en az bir defa girmeni istiyorum şekercik bu şekilde hem senin için hem bizim için olmaz..
bir an kürsüye çıktın konuşmacı olarak diye düşündüm

Bu sabah tartıldım cumaya benden güzel haberler bekleyin.

hiç sorma bir yemin ettim ki dönemem nasıl bir hırsla yemin etmişsem neyse 1 ay dayanacağım aslında aradığım şekerli çay onada çözüm buldum taze portakal sıkıyorum
canım çayını açık ve limonlu içersen tadı güzel oluyor.ben de şekersiz çay içemem derdim ama bu şekilde alıştım şimdi şekeri hiç aramıyorum hem iştahı da kesiyor.

selamlar hanımlar :)

dünkü menümü yazayım

sabah müsli

ara kuru incir 1 çay bardağı süt

öğlen kepekli ekmekten tost

ara 3 diyet bisküvi

akşam müsli

2 lt su
1 mil leslie :)
canım sen iki öğünmü yiyorsun müsli den..öyle bişii vardı Kfleks miydi neydi..onumu kullanıyosun..

tatlııımmm neden yemedin tatlını o kadar çalışıyosun ..hem sen mutlu olurdun hem ben :26:

canım çayını açık ve limonlu içersen tadı güzel oluyor.ben de şekersiz çay içemem derdim ama bu şekilde alıştım şimdi şekeri hiç aramıyorum hem iştahı da kesiyor.

alışmak belkide zaman alıyor deneyeceğim

Ablam bir kere abla diye başladı monti de. Artık kessen akrep demem zor.
Zero haftada3 kutu falan içiyorum o da bu diyetin zevki artık yoksa hiç çekilmez.
kıs ben kesiyorum o zaman..ben 18 inde çıtırmı çıtır bir bayanım ayol
zero içerim diyosun.tamam o zaman pütür pütür ve çabuk yaşlanmış kırışmış bir cildim olsun istiyosan sen bilirsin şekercik

ve avatar resmindeki çatal varya onun ucundaki mezroyu ben makarna olarak gördüm kesin acıktım henüz öğleni yiyemedim bir ton işim yüzüne..

evderim o hamburgeri ben yolladım işyerine eh malumm cumaya az kaldı
nohutlu yeşilmercimeği merak ettim nasıl çorba gibi bişiimi o..mercimeği çok severimde paylaşırmısın canım nasıl yapıldığını..

Allah kolaylık versin canım, ama inan ki motivesiz tek başına olmuyor bu işler, bir şekilde buraya vakit ayırman gerek, aksi halde kalıyor kilolar

ne dimek canıımmm biricik kaptanımızı elbette düşünceezzz sonra kim cısss diyecek bizeee

ama şimdi yukarıdaki yazından bişi anlamadım, biraz daha açar mısın ? şimdi ben o poğaçaları yedim içim rahat rahat nasıl olsa yürüyüş yapacağım dedim, eritmek demek yağa dönüşmesini engellemek değil mi??

Dikkat dikkat mönümü paylaşamadan önce akrebin mönüm hakkındaki uyarılarını şimdi okuduğumu ve öncesinde okusaydım daha özenli bir mönü çıkarabileceğimi belirtmek isterimm..

Mönüm:

Sabah: 1 dilim ekmek+ 1 haşlanmış yumurta+ ılık sirkeli su

Ara: 1 dilim ayva

öğlen: Biraz makarna

ikindin: 1adet kadayıf tatlısı Ikramdı nappiimm ama çıtır çıtır

Akşam: Biraz barbunya+ biraz makarna

1 saaat yürüyüş+ 20 dakika spor aletlerinde spor+ bol bol su + form çayları

Bu hafta topiğimiz niye sessiiizzzz ben tam düzenimi kurdum sizlere daha çok zaman ayırmaya başladım derken akayboldunuz amaaa

çok geçmiş olsun cnm kib bol bol dinlen

allah kolaylık versin güzelim.

sana da günaydın taze anne..azıcık büyüsün bebeğin bol bol gezersiniz.gelen giden bitmiştir artık,biraz dinlen çocuklarınla...

inş cnm sıkıldım evde artık gelen giden bittide bende korkusu bitmedi ya birisi gelirse diye tetikteyim

sporlar süper cnm bende yapsam gidecekte bi türlü kendime o iyiliği yapmıyorum ama eşim ajanda getirmiş yılbaşından sonra bölücem spor bölümü menü bölümü oğluşla yapılan etkinlikler ve namaz bölümü hergün kendime puan vericem ve takip edicem böylelikle inş

28 Aralık 2010

Sabah 2 yumurta ile maydanozlu omlet
1 k.k peynir
1 b süt

Ara 1 b kadar yoğurt
1 kuru kayısı

Öğle hindi göğüs haşlama
3 kaşık taze fasülye

Ara 2 ceviz
1 incir
1 günkurusu denen kuru kayısı

Akşam 1 d. tam buğday ekmek
3 y. k sebze yemeği etsiz 1 k. yağ ile
1 büyük salata yağsız limonlu
1 b ayran
ara 1 avuç çekirdek (yemeseydim daha iyi olurdu)

15 dk tempolu yürüyüş+ 1 saat spor salonu+ 30 dk plates
2,5 lt su+ 3 b yeşil çay ve 1 b siyah çay açık şekersiz
Tuz yine yok.

selennnn ben guruptamıyım değilmiyim anlayamadım :2: cvp yazarsan sevinirim bekleyeceğim

Canım ben çooook ama çok yeniyim, ben bile deneme süresindeyim. Gerekli tüm cevaplar yazılmış. Zayıflama gruplarının çok faydası olacağına eminim. Yazılan her şeyi oku. Çok faydasını göreceksin. İnsan motive oluyor. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Ve gurur ile fazlalıklarından kurtulma serüvenini paylaşma imkanı bulursun.

genic çok geçmiş olsun. Geçen hafta ben de aynı dertten muzdariptim. Kısa zamanda toparlanırsın inşallah.

aybuke07 şimdi bu adam ya bu siteye üyeyse yazdıklarını tesadüfen okuyup senin olduğunu anlar ise... Şahsen ben şaşırmam bugün 5i bir yerde içen yarın KK diyet gruplarının da üyesi olur

Bu arada çok geçmiş olsun. Su ve bitki çayları olayını oldum olası sevmezdim. Diyet ile birlikte içtikçe içesim geliyor. Sanırım vücut ihtiyacını dile getiriyor. Boğaz ağrısı kötüdür tekrar geçmiş olsun.

Ödüllendir tabi arkadaşım, ama benim gibi ara öğünde dürümü götürme Çok güzel bir şey değil mi? Ne iyi yapmışlar da benim oturduğum caddeye 4 tane çiğ köfteci açmışlar. O caddeyi kesen caddede de 3 tane vardı. Sağına dön çiğköfte soluna dön çiğköfte

Şu rus diyetini çok merak ettim. Güzel bir şey ise hep beraber yapalım.

Teşekkürler canım ne kadar mutlu oldum anlatamam. Spor salonunu değil onun bana verdiği yağları eritme hissini seviyorum, sporun kendisini seviyorum. Bir bakıyorum hırslı kadınlar 1,5- 2 saat ter dökmüşler ben de hırslanıyorum ve tempomu arttırıyorum yine de çoğunlukla 1. saatin sonunda dayanamayıp çıkıyorum. Canım sanırım zamanın yok, belki de takadin kalmıyordur. Zamanın olsa tempolu yürüyüşünü sürekli yapacağına eminim. Gerçi havalar bozuk olunca yürüyüş zevkli olmuyor. Yapabileceğinin en iyisini yaptığına eminim. Bir arkadaşım kortizonlu ilaçlar nedeniyle çok kiloluydu yıllar sonra tekrar görüşmeye başladık tanıyamadım incecik olmuştu. 'Nasıl böyle oldun' dedim. 'Sürekli çay içerek' ve pasif jimnastik ile dedi. Ne kadar doğru veya ne kadar sağlıklı bilemem.

Son düzenleme:
tatlım denememiz iki hafta..
biraz sabır şekercim ve takıma alındıktan sonra spora devam köprüyü geçene kadar olmasın şekercik

tatlım tuzu az da olsa kullan işkence yapma kendine bu kadar şekercik

Kaptanım haklısın evet az kaldı. Allah nasip eder ise 2012'de 2. takımın mutlu çıtırlarından olacağım. Tuzu yemek yaparken biraz olsun yemeklere koyuyorum zaten. Vücudumdaki ödem hala
gitmiş değil, biraz daha sabretmek hatta tuzu sofrada tamamen unutmak istiyorum. Çok sevdiğimden ve aşırı kullandığımdan benim için böylesi daha hayırlı diye düşünüyorum.
Sizler sayesinde tuzu bile bıraktım. İnşallah önce tuz, sonra kilolarıma elveda diyecek sonra da sigarayı şutlayacağım.

Spora 1 ay önce başladım. Bir sporla profesyonelce ilgilendim. Kızım doğunca bıraktım. Spor yapmayı seviyorum. Yaza kadar bırakmayı düşünmüyorum. Yazın sürekli gezdiğimden kapalı bir yerde spor yapmam gibi geliyor. Kışın göremediğim sevdiklerimi bol bol ziyaret ediyorum, kızım ile durmadan yürüyorum.
Köprüyü bir geçeyim bakalım o tadı bir alayım, zayıf olmanın nasıl bir duygu olduğunu unuttum, sonrasını Allah bilir?

Hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun. Bu saatlerde kimsecikler olmuyor bari ışıkları kapatıp kapıyı kilitleyip öyle çıkayım. Kaptanım sen her zamanki gibi Günaydın mesajıyla tüm pozitifliğinle açarsın.

kızlar çok teşekkür ederim hepinize siler bitanesiniz. akşam eve bir gittik elektrikler kesik aman allahım buz gibi evi nasıl ısıtıcaz derdine düştüm birde çocuk off offf. küçük beyimizi ikna ettim zorlada uyumaya o uyudu bende onu sardım sarmaladım yatırdım ama kendim dondum resmen hiç ısınamıyorum kat kat giyin örtün kociş bir tarafta güler delimisin sen der amannnn neyse şimdi iş yerinde masamın başında da hala montla oturuyorum :)))))))))))

dunku menume gelince

sabah: 2 su bardağı ılık su yarım simit ve bir şeker kaşığı bal şekersiz adaçayı

ara: elma

öğle: 2 kepçe çorba bir dilim ekmek

ara:bir tane elma ve bir tane mandalina

akşam: ıspanak ve yoğurt

ara:yokkk tabiiki de geç eve gidince

3 lt tarçınlı su 2 fincan yeşilçay zaten gün içerisinde fazlası ile şekersiz çay içtiğimi yazmıyorum bile çok fazla sıvı tüketiyorum ve tabii spor yine yok.

sen de bitanesin şekercik
sabahları biraz daha vitaminli ye güzelim..soğuklarda sana destek olsun..mesela içecek olarak da kaynar iç acaip ısıtıyor ve tabiki bitki çaylarını limonlu sıcak suyu destek olarak kullan ısınmana yardımcı olur şekercik..

Günaydın herkese

Bu sabah yine eksilerdeyim ve çok mutluyummmmm
Şu an hamile kaldığım kilomdayım ama onun da aşağısına inmek istediğimden daha yolum uzun.

Nanelerrrrrrrrrrrr bekleyin bizi anacım ezicez sizi.

ilahi sen kuşum madem hayatına dönüm noktası oluşturuyosun o zaman önce tuz yerine sigaradan başla..en zararlısı o çünkü..
yeni bir yıla girmeden yeni biri ol bırak gitsin bugün itibari ile sıgarayı şekercik..destek olarak da bizler burdayyız..sen yeterki iste

oyy sen de bir maydanozdun dimii ben de diyorum bu kız şaşırdımı

sus bakiim zaten siz maydanozlar yüzüne akşam mis gibi humus yemeğini yemedim üstüne üstlük dışardaydık akşam dondurma yemedim..Allahım ne imtihandı ama kedi gibi yutkundum.ben yutkundukça yeşil yeşil maydanoz demetleri gözümün önünden resmi geçit yaptılar:18:

günaydın kızlar.hala 62 yim.ben bu takımdan gitmeyeceğim anlaşılan..

bak banu olmaz şekerim..maydanozların hepsi eksilerde olduklarını yazıyolar..sen de bir nane olarak aynıyım diyosun..moralim süper şimdi varyaa
kuşum akşamlarımı kaçırıyosun sen.geçen cuma dijital olmayınca eksilenlerini yazamamıştın hanii:26:

canım evet yediklerini erittin ama onları yemeseydin vücudundaki depo olmuş yağların gidicekti..biz bir yarışma halindeyiz ve senin o depo olan yağları göndermen gerekiyorki kilonda eksilme olsun yarışmayı kazanalım.anladın şeker..
ve bugün perşembe biz halaa start veremedik nanelerin işi zor bu hafta sanırım..
kuşum bugün dikkat ediyosun o ikindi tuzaklarından lütfen ama lütfen uzak duruyosun sabah taşıyosun onları..
pes yanii pessss
aybüke sabrımın son tellerini zorlamaktasın haberin olsun
sen kilo vermek istemiyosun anlaşıldı sen şimdi cuma günü kaç kilo almış olduğunu da tahmin ediyosundur..
ama bu takımdasın dönüşün yok o kilolar gidicek aklından çıkarma bunu
ya gidicek ya gidicek

canım neden yılbaşı sonrası neden bugün değil..
kendimize yaptığımız en büyük kötülük; kendimize yapacağımız iyilikleri hep ertelememiz öteleyerek plan kurmamızdır..
hadi kendine bir iyilik yap bugün başla

harikasın..
canım yeşil elma ve adaçayı süper bir ödem atıcıdır haberin olsun..
kitap nerde şeker..
ve yarın ki menünde sigara yook demeni beklicem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…