günaydın kızlar.hala 62 yim.ben bu takımdan gitmeyeceğim anlaşılan..
Günaydın herkese
Bu sabah yine eksilerdeyim ve çok mutluyummmmm
Şu an hamile kaldığım kilomdayım ama onun da aşağısına inmek istediğimden daha yolum uzun.
Nanelerrrrrrrrrrrr bekleyin bizi anacım ezicez sizi.
bak banu olmaz şekerim..maydanozların hepsi eksilerde olduklarını yazıyolar..sen de bir nane olarak aynıyım diyosun..moralim süper şimdi varyaa
kuşum akşamlarımı kaçırıyosun sen.geçen cuma dijital olmayınca eksilenlerini yazamamıştın hanii:26:
bugün perşembe değil mi yahuuu
oyy sen de bir maydanozdun dimiiben de diyorum bu kız şaşırdımı
sus bakiim zaten siz maydanozlar yüzüne akşam mis gibi humus yemeğini yemedim üstüne üstlük dışardaydık akşam dondurma yemedim..Allahım ne imtihandı ama kedi gibi yutkundum.ben yutkundukça yeşil yeşil maydanoz demetleri gözümün önünden resmi geçit yaptılar:18:
bugün perşembe değil mi yahuuu
herkese güanydııın arkadaşlar kilo bildirimi yarın ama benim moral bozuk çünküüü ben 3 ocakta yani 4 gün sonra adet olacağım, onun şişiliği var bende, nolcek şimdiiiiiii istediğim eksiye inmiş görünemeyeceğimmmm
canım evet yediklerini erittin ama onları yemeseydin vücudundaki depo olmuş yağların gidicekti..biz bir yarışma halindeyiz ve senin o depo olan yağları göndermen gerekiyorki kilonda eksilme olsun yarışmayı kazanalım.anladın şeker..
ve bugün perşembe biz halaa start veremedik nanelerin işi zor bu hafta sanırım..
kuşum bugün dikkat ediyosun o ikindi tuzaklarından lütfen ama lütfen uzak duruyosun sabah taşıyosun onları..
pes yanii pessss
aybüke sabrımın son tellerini zorlamaktasın haberin olsun
sen kilo vermek istemiyosun anlaşıldı sen şimdi cuma günü kaç kilo almış olduğunu da tahmin ediyosundur..
ama bu takımdasın dönüşün yok o kilolar gidicek aklından çıkarma bunu
ya gidicek ya gidicek
canım neden yılbaşı sonrası neden bugün değil..
kendimize yaptığımız en büyük kötülük; kendimize yapacağımız iyilikleri hep ertelememiz öteleyerek plan kurmamızdır..
hadi kendine bir iyilik yap bugün başla
işte ben dememişmiydimherkese güanydııın arkadaşlar kilo bildirimi yarın ama benim moral bozuk çünküüü ben 3 ocakta yani 4 gün sonra adet olacağım, onun şişiliği var bende, nolcek şimdiiiiiii istediğim eksiye inmiş görünemeyeceğimmmm
tam atlicaktım ama sevmediğini okuyunca geri çektim kendimibitirdiğim kitabımı da yazayım..
esrarlı yollar.
dean koontz..
280 sayfa..
çoklu hikayelerden oluşuyor kitap.ben pek sevmedim.yazarın okuduğum en kötü kitabıydı hatta..
kahvaltıdan bişii olmaz canım nasılsa sabah..katıl sen de öğle devam edersin dukanına..çok kısıtlama kendini..sonra patlama yaşarsın o da akşam saati olur çok kötü olur şekercik..Ahhh abla ben ne sınavlardan geçiyorum bi bilsen.
Hele ki yarın sabah şikette kahvaltı var.
Napıcam bilmiyorum. Yarını kendime ödül mü versem diyorum ama sonra yok ödül zamanı gelmedi diyorum.
özür dilerim bebişiiiim söz çok çok dikkatli olacağım, ama o kadar üzülme, en azından benim için, çünkü ben bugün tartıldığımda sonuç kötü değildi, en azından kilo almadım aynı da değilimben daha da iyi olurdum bu hafta diyorum ama adet şişkinliği olacak, çünkü 4 gün sonra adetim geliyorr, bak haftaya çok çok daha iyi olurum, hele ki 2 haftadır seni çok üzdüm telafie deceğim zuzum emin ol, bu hafta doğru sandığım yanlışları yaptım, kilo vermememk adına değil, sadece veririm sandım hareket ettikten sonra yesem de birşey olmaz diye düşünmüştüm, ama haftaya uyarılarını daha da dikkatlice yapacağım, kulağımın çekildiğini ve acıdığını hissediyorum şimdi
merhaba kızlar geçmişe hızla gözattım. Yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgelmişler safalar getirmişler. Ben bu aralar rakamlar arasında kayboldum ama aklım hep burda.
Maydonozlar-naneler yarış hızlanmış hadi bakalım yarın büyük gün. Yeni yılda benim diyet bir süre sekteye uğrayabilir kızlar 1 ocakta sigarayı bırakmaya karar verdim. Ne güzel yedi yıl önce bırakmıştım . Beş yıl içmedim iki yıl önce yeniden başladım ama kararlıyım yine bırakıcam üstelik bir daha başlamamak üzere.
çok sevindim canım, sen sigarayı bırak taa diyet nasıl olsa gelir, ama illla kilo alımıyor mu ki bu aşamada , akapunktur , sigara bantları vs.. Bu yöntemler de kilo aldıran yöntemelr mi acaba?
sporlar süper cnm bende yapsam gidecekte bi türlü kendime o iyiliği yapmıyorum ama eşim ajanda getirmiş yılbaşından sonra bölücem spor bölümü menü bölümü oğluşla yapılan etkinlikler ve namaz bölümü hergün kendime puan vericem ve takip edicem böylelikle inş
Canım ben çooook ama çok yeniyim, ben bile deneme süresindeyim. Gerekli tüm cevaplar yazılmış. Zayıflama gruplarının çok faydası olacağına eminim. Yazılan her şeyi oku. Çok faydasını göreceksin. İnsan motive oluyor. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın. Ve gurur ile fazlalıklarından kurtulma serüvenini paylaşma imkanı bulursun.
evt cnm sonradan farkttim yeni olduğunu arkadaşlarda sağolsun destek çıkıyorlar ben böylede mutluyum yarıştaymışım gibi hissediyorum
herkese güanydııın arkadaşlar kilo bildirimi yarın ama benim moral bozuk çünküüü ben 3 ocakta yani 4 gün sonra adet olacağım, onun şişiliği var bende, nolcek şimdiiiiiii istediğim eksiye inmiş görünemeyeceğimmmm
canım üzülme o şişkinlik herkeste olur sonuçta adetin bitince atarsın haftaya eksin fazla olur :119:
Merhaba kızlar Geçmişe hızla gözattım. Yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgelmişler safalar getirmişler. Ben bu aralar rakamlar arasında kayboldum ama aklım hep burda.
Maydonozlar-naneler yarış hızlanmış hadi bakalım yarın büyük gün. Yeni yılda benim diyet bir süre sekteye uğrayabilir kızlar 1 ocakta sigarayı bırakmaya karar verdim. Ne güzel yedi yıl önce bırakmıştım . Beş yıl içmedim iki yıl önce yeniden başladım ama kararlıyım yine bırakıcam üstelik bir daha başlamamak üzere.
hoşbulduk teşekkür ederiz. cnm sigarayı daha önce bıraktıysan şimdide bırakabilirsin yeterki kafanda bitir...
işte ben dememişmiydimonlar adet şişkinliği değil canım ikindi yediğin bol karbonhidrat ve şekerler..
tam atlicaktım ama sevmediğini okuyunca geri çektim kendimi
kahvaltıdan bişii olmaz canım nasılsa sabah..katıl sen de öğle devam edersin dukanına..çok kısıtlama kendini..sonra patlama yaşarsın o da akşam saati olur çok kötü olur şekercik..
oh iyi o zaman..
ama haftaya o cıssları yapma gör bak ne güzel olucak tabi o yediklerinin acısı haftaya çıkmazsa..
Merhaba kızlar Geçmişe hızla gözattım. Yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgelmişler safalar getirmişler. Ben bu aralar rakamlar arasında kayboldum ama aklım hep burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?