Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep ben kuş kadar da yesem spor yapmazsam kilo veremiyorum.tek eksiğim bu.spor yaptığım sürece de ne yesem kilo almıyorum.metabolizmam böyle işliyor benim.yine biraz eksik gösteriyor tartı ama ben 62 ye tamamlıyorum..yarım kilo kadar değil çünkü..ufaklıklık rahat verirken işlerimi tamamlayıp,o uyuduğunda sporumu yapıyordum,şimdi o uyuduğu da hangi işe saldıracağımı şaşırıyorum.kaç kere yazayım diye sayfayı açıp,yazamadan çıkıyorum.bu ara fazla düşkünüz anneye.bu da bir dönem,geçer çabucak inşallah.yapışık ikiz gibiyiz valla..

herkese güanydııın arkadaşlar kilo bildirimi yarın ama benim moral bozuk çünküüü ben 3 ocakta yani 4 gün sonra adet olacağım, onun şişiliği var bende, nolcek şimdiiiiiii istediğim eksiye inmiş görünemeyeceğimmmm

bitirdiğim kitabımı da yazayım..
esrarlı yollar.
dean koontz..
280 sayfa..
çoklu hikayelerden oluşuyor kitap.ben pek sevmedim.yazarın okuduğum en kötü kitabıydı hatta..

Ahhh abla ben ne sınavlardan geçiyorum bi bilsen.
Hele ki yarın sabah şikette kahvaltı var.
Napıcam bilmiyorum. Yarını kendime ödül mü versem diyorum ama sonra yok ödül zamanı gelmedi diyorum.

bugün perşembe değil mi yahuuu

Evet ama günlük tartılıyorum.

Olsun sende haftaya inersin.

özür dilerim bebişiiiim söz çok çok dikkatli olacağım, ama o kadar üzülme, en azından benim için, çünkü ben bugün tartıldığımda sonuç kötü değildi, en azından kilo almadım aynı da değilim ben daha da iyi olurdum bu hafta diyorum ama adet şişkinliği olacak, çünkü 4 gün sonra adetim geliyorr, bak haftaya çok çok daha iyi olurum, hele ki 2 haftadır seni çok üzdüm telafie deceğim zuzum emin ol, bu hafta doğru sandığım yanlışları yaptım, kilo vermememk adına değil, sadece veririm sandım hareket ettikten sonra yesem de birşey olmaz diye düşünmüştüm, ama haftaya uyarılarını daha da dikkatlice yapacağım, kulağımın çekildiğini ve acıdığını hissediyorum şimdi

kızlar nerelerdesiniz,sayfa kıpırdamamış bugün.tubiş te gelmemiş.herkes yoğun anlaşılan.ben de ufaklığı uyuttum,hızlı bir toparlama,yıkama,toz alma operasyonunun ardından, suyumu aldım yanıma dinleniyorum..

işte ben dememişmiydim onlar adet şişkinliği değil canım ikindi yediğin bol karbonhidrat ve şekerler..
bitirdiğim kitabımı da yazayım..
esrarlı yollar.
dean koontz..
280 sayfa..
çoklu hikayelerden oluşuyor kitap.ben pek sevmedim.yazarın okuduğum en kötü kitabıydı hatta..
tam atlicaktım ama sevmediğini okuyunca geri çektim kendimi
Ahhh abla ben ne sınavlardan geçiyorum bi bilsen.
Hele ki yarın sabah şikette kahvaltı var.
Napıcam bilmiyorum. Yarını kendime ödül mü versem diyorum ama sonra yok ödül zamanı gelmedi diyorum.
kahvaltıdan bişii olmaz canım nasılsa sabah..katıl sen de öğle devam edersin dukanına..çok kısıtlama kendini..sonra patlama yaşarsın o da akşam saati olur çok kötü olur şekercik..

oh iyi o zaman..
ama haftaya o cıssları yapma gör bak ne güzel olucak tabi o yediklerinin acısı haftaya çıkmazsa..

Merhaba kızlar Geçmişe hızla gözattım. Yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgelmişler safalar getirmişler. Ben bu aralar rakamlar arasında kayboldum ama aklım hep burda.
Maydonozlar-naneler yarış hızlanmış hadi bakalım yarın büyük gün. Yeni yılda benim diyet bir süre sekteye uğrayabilir kızlar 1 ocakta sigarayı bırakmaya karar verdim. Ne güzel yedi yıl önce bırakmıştım . Beş yıl içmedim iki yıl önce yeniden başladım ama kararlıyım yine bırakıcam üstelik bir daha başlamamak üzere.

öğlen arasındayız, ne yesem acaba ? Akrepten korkumdan bişiii yiyemiyorumm, seçenekleri eleyip duruyorum, sulu yemek olsa seçeneğimde atlayacağım ama yok malesef

menümüde yazayım

Sabah
1 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek

ara
ıhlamur
ıhlamur

öğle
kfleks

ara
form çayı

akşam
4 adet köfte
2 kaşık bulgur pilavı

ara
1 elma

çok sevindim canım, sen sigarayı bırak taa diyet nasıl olsa gelir, ama illla kilo alımıyor mu ki bu aşamada , akapunktur , sigara bantları vs.. Bu yöntemler de kilo aldıran yöntemelr mi acaba?

çok sevindim canım, sen sigarayı bırak taa diyet nasıl olsa gelir, ama illla kilo alımıyor mu ki bu aşamada , akapunktur , sigara bantları vs.. Bu yöntemler de kilo aldıran yöntemelr mi acaba?

Daha önce bıraktığımda 6-7 kilo almıştım ama bu defa 2-3 kilo sınırı koydum kendime.ilk günlerde kendimi fazla sıkmamak adına gevşeyebilirim ama br kaç hafta sonra düzene gireceğine inanıyorum. Desteğin için çok teşekkür ederim .

Ama akrep çok acımasızsın bana yahu, herkeste adet şişikinliği oluyorsa bende neden olmuyooo şişkinlik hakkımı istiyoruuumm

iyi olur canım ya valla ayın 26sında 78 kg ile başladım 1,5 kg gitmiş bende sporun çok faydası var bende zaten basenden alıyorum egzersizlerimide basen ağırlıklı çalışıyorum inşallah faydasını görürüm hedef hazirana 60 kg girmek

Abla öyle yapıcam sanırım. Az az yicem herşeyden bakalım.

Sigarayı bırakta kilo nasılsa verilir canım.

canım bende bırakıyorum çok değil şurda 1 yıldır içiyorum gündü 4-5 tane ama onuda bırakacağım hadi bunu da beraber yapalım hamilelikten 1 yıl önce bırkmıştım 3,5 yıl içmedim.

herkese günaydın ilk bildirimi ben yapayım, uyku muyku kalmadı kaçtı , yok yaaaaa ben bidaa edef medef koymiycammm becereemiyoruummm

kılzar kilommm 68.3 çok bişey değil ama hiç değilse almadım bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…