herkese günaydın ilk bildirimi ben yapayım, uyku muyku kalmadı kaçtı , yok yaaaaa ben bidaa edef medef koymiycammm becereemiyoruummm
kılzar kilommm 68.3 çok bişey değil ama hiç değilse almadım bu kez
duraklama dönemine başlamış olabilirimiyim ya da spor yapamadığım için mi bu kadar düşük bilemiyorum ama 62,9 kg ile bu haftayı tamamlıyorum.irem ve aybüke tebrik ederim canlarım
Günaydın cnm olsun almamanda iyidir bence.
Herkese günaydın bu arada
Geçen hafta 73,9
Bu hafta 72,7 Giden kilo 1,2
herkese günaydın ilk bildirimi ben yapayım, uyku muyku kalmadı kaçtı , yok yaaaaa ben bidaa edef medef koymiycammm becereemiyoruummm
kılzar kilommm 68.3 çok bişey değil ama hiç değilse almadım bu kez
günaydın şekerler.
akrep kilo konusunda dünkü sözümün arkasındayım canım..
Günaydın kızlar
kilo bildirimi yapayım hemen
81,9 dan 81 e düşmüşüm
günaydın kızlar bildirim yapıp kaçıcam malum bugün 40 ımız çıkıyo banyo falan işleri var evde çok pis geçen haftaki kilom 78.8 bu haftaki kilomda 78.8 yani sabitim ne yazık ki
Günaydın kızlar.
Hemen bildirim yapıp kaçıyorm. Ve ve ve kilom 58.3 hedefe kaldı 300 gr.
kızlarrr günaydınnn çok stresli bi hafta geçirdim oyuzden sadece 200 gr verebilmişim
yaneee 67,3 üm((
günaydın kızlar hiç ugrayamıyorum beni affedin bu sene çocukların okul düzeni beni mahveddi saadece 12 den 1 e kadar yanlızım ozamanda yürüyüşe çıkıyorum
gecede plates yapıyorum
kilom 69.1
ocak hedefini tutturamadım ama 1 kilocuk kaldı kardeşimin yanına gidesiye kadar onuda verirsem süper olucakk
Bilgisayarımda bir problem var nete giremiyorum.
Bildirimimi yapayım, kendi bilgisayarımdaki problemimi çözünce dünkü listemi de yazarım.
geçen hafta 64.1 idim
şu an 63.2 yim yine 900 gr. vermişim.
Günaydın hanımlar
nasılsınız? dün diyetisyenime zar zor gittim sonrasında zar zor geri döndüm çok ama çok yorucuydu benim için.
dün öğlen saatlerinde tartıldım. geçen haftaki kilom 72,6 kg bu haftaki kilom 71.00 kg üstelik regl dönemimede girmiş durumdayım. geçen hafta yaptığım bir değişiklikle hızlı kilo verdim sanırım. sporun yanında aerobikte yapıyorum daha önce söylemedim çünkü istikrarlı olup olamayacağımı bilemiyordum,hala bilemiyorum :)
doktorum tahmininden daha iyi olduğumu sporun etkisinin büyük olduğunu söyledi. tam duraklamaya girecekken spora başlamamın iyi olduğunu söyledi. metabolizmamı kandırmışız :)) çocukça ama öyle dedi :))
günaydın kızlar bildirim yapıp kaçıcam malum bugün 40 ımız çıkıyo banyo falan işleri var evde çok pis geçen haftaki kilom 78.8 bu haftaki kilomda 78.8 yani sabitim ne yazık ki
Günaydın cnm olsun almamanda iyidir bence.
Herkese günaydın bu arada
Geçen hafta 73,9
Bu hafta 72,7 Giden kilo 1,2
duraklama dönemine başlamış olabilirimiyim ya da spor yapamadığım için mi bu kadar düşük bilemiyorum ama 62,9 kg ile bu haftayı tamamlıyorum.irem ve aybüke tebrik ederim canlarım
Günaydın kızlar
kilo bildirimi yapayım hemen
81,9 dan 81 e düşmüşüm
Günaydın kızlar.
Hemen bildirim yapıp kaçıyorm. Ve ve ve kilom 58.3 hedefe kaldı 300 gr.
kızlarrr günaydınnn çok stresli bi hafta geçirdim oyuzden sadece 200 gr verebilmişim
yaneee 67,3 üm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?