Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu arada bir bedenden fazla küçülme ihtimalim varmı sizce ( arkadaşım çok inceldin küçücük kaldın diyor dalgamı geçiyor nedir (( bi gidip parçalasammı kendisini acaba

cnm 5 kilo 1 bedene tekabül ediyor. Yani muhtemelen küçükdün.

Bu arada muhtemelen bu hafta da birinciyiz.

şimdi takvime baktımda diyete başlayalı tam bir ay olmuş. bir ayda çok fazla kilo vermişim bence durmalıyım biraz böyle hızlı vermek büünyemede hücrelerimede zarar verir ( birden sağlığım için endişe duymaya başladım. gelecek hafta yeniden kan tahlili yapılacak değerlerim kontrol edilecek. inşallah sorun çıkmaz gerçi kendimi çok iyi hissediyorum ama :44::44::44:

Bu haftada çok güzel kilolar verilmiş kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin inşallah haftaya.

Evt canım ya sanki biraz fazla olmuş ama moral olur daha bir azim olur.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
çok güzel kilolar vermişiz
kilo alan kimse de yok sanırım
ayyyy hedefine çok yaklaşan arkadaşlarımız var ayyyy onların adına çok heyecanlandım valla ne güzell

tatlım problem yok iyisin ve iyi gitmeye devam et

akrep33 ( 66,8 / 66,7 / 0,1 / 0,15%)
banusultan( 62 / 62 / 0 / 0,00%)
zulaley( 70 / 69,1 / 0,9 / 1,29%)
aybüke07( 68,7 / 68,3 / 0,4 / 0,58%)
karamel_guzel( 79,2 / 79,2 / 0 / 0,0%)
tugbaemrah( 67,5 / 67,3 / 0,2 / 0,30%)
yaren38( 59,4 / 58,3 / 1,1 / 1,85%)
herdemk( 72,6 / 71 / 1,6 / 2,20%)
evder( 81,9 / 81 / 0,9 / 1,10%)
genic( 63,6 / 62,9 / 0,7 / 1,10%)
irem&özge( 73,9 / 72,7 / 1,2 / 1,62%)
çelik198408( 74,5 / 74,5 / 0 / 0,00%)
selennnn( 65 / 63,2 / 1,8 / 2,77%) yeni üye

2. TAKIM TOPLAM YÜZDESİ: 0,91%

Son düzenleme:

bu yüzdeler neye göre hesaplanıyor bakıyorum bakıyorum anlamıyorum :44::44::44:

bu arada bir bedenden fazla küçülme ihtimalim varmı sizce ( arkadaşım çok inceldin küçücük kaldın diyor dalgamı geçiyor nedir (( bi gidip parçalasammı kendisini acaba

bence incelmişsindir çok kilo verdin valla bence eğer çok verseydin sağlıksız olsa idi diyetisyenin derdi sanırım

Hatta resim çek biz de görelim.

bencede bencede

bence incelmişsindir çok kilo verdin valla bence eğer çok verseydin sağlıksız olsa idi diyetisyenin derdi sanırım

bencede bencede

diyetisyenim umduğumdan iyisin dedi ne demekse artık ne umuyordiki bilemedim şimdi. :44::44::44:ama spor yapmamın çok faydası olduğunu hatta sporun derecesini kademeli artırdığım için daha iyi olduğunu söyledi.

eski yazılanlara baktığımda akrepçim nohutlu yeşil mercimeği sormuşsun

kayıvalidem yapar bende çok severim
yemek gibi çorba değil
ıspanak başı ile yapılan yeşilmercimeği biliyormusun onun içine ayrıca haşlanmış nohutta konuluyor

ayrıca yeşilmercimeği çok seviyorsan sana bir tarfi daha vereyim ebru şallaıda vermişti

bir adat havuç bir adet küçük patates bir soğan küçük küçük doğra kavur mecimek yıka ve kavur içine bir iki diş sarımsak ve tahmini yemek kıvamında su ilave et ve pişir çok güzel oluyor

çelikcim bebğinin kırkı çıkıyormuş hayırlı uğurlu olsun allah uzun ömür versin kuzucuga sizinle hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…