Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabırlı karınca tam 69 kez dener. Peki biz?

John Maxwell’in anlatımına göre bir karınca kendisinden büyük bir mısır tanesini dik bir duvarın üzerine çıkarmaya çalışır. Karınca tam 69 kez dener ve her defasında geriye düşer. Nihayet yetmişinci denemesinde mısırı duvarın üzerine çıkarmayı başarır.

Timur bir ahırda gizlendiği sırada gözlediği bu olaydan aldığı dersle ısrarlı bir savaşçı olmayı öğrenir. Zalim Timur’un karıncadan aldığı ısrar dersiyle gücünü nasıl katladığına tarih tanıktır.

Peki biz, ahlaka ve iyiliğe hizmet eden insanlar, çalışırken, işlerimizi ve yeteneklerimizi geliştirirken yüce Yaradan’ın sabır emrinin gereğine ne kadar tutunuyoruz?

M. Bozdağ (Hayırlı cumalar)

Son düzenleme:
yıl sonu sanırım herkes yılı kapatmak ile uğraşıyor herkese kolay gelsin arkadaşlar

sanırım kendi içimizdeki yarışmayıda maydanozlar kazanmış gibi gözüküyor

kızlar bu arada dünkü menümü paylaşayım biraz hareket gelsin topiğimize

sabah çok güzel bir kahvaltı dün izinliydim keyiflice bir kahvaltı yaptım
suda pişmiş yumurta üstüne biraz kimyon pulbiber
2 dilim ekmek (keten tohumlu)
domates yeşilzeytin salatalık naneeeeee li limonlu hafif üstüne zeytinyağı gezdirimiş
peynir 2 çeşit biri beyaz peynir diğeri basma peynir
ikindi -akşam (öğlen yok çünkü kahvaltımı öğlen yaptım)

1 adet içli köfte(1tanede kesmek için bayağı uğraş verdim ve kazandım:))
1 kase mercimek çorbası
marul salata
yoğurt

ama ben yeşi mercimeği yaparken önden haşlayıp süzüyorum, yoksa simsiyah suyu çıkmıyor mu yemeğe ??

bence de çok verdin accık yavaşlaa yahuuu beni geçeceksin hasedimden ikiye ayrılcam

ben de fotoğraf paylaşmak istiyorum amaa üşeniyorum yaaaaaaa, kılzar siz iki resmi karşılaştırmak için yan yana fotoğraf nasıl konulup gönderiliyor biliyor musunuz??

günaydın kızlar bildirim yapıp kaçıcam malum bugün 40 ımız çıkıyo banyo falan işleri var evde çok pis geçen haftaki kilom 78.8 bu haftaki kilomda 78.8 yani sabitim ne yazık ki

hayırlı uğurlu olsun canım kırklayın bakiim bebişi ben sana tekrar söylüyorum ama bence seinin için diyet henüz erken, bebişin sütten kesilmesin dikkat et, bu dönemde vücudu şoka uğratmamamk gerek, sen yeşilçayını rezene ni iç hem bebişe yarasın hem seni zayıflatsın bol bol su iç, senin yerine olsa henüz diyeti düşünmezdim ki zaten hormonların düzene girdiğinde otomatikman veriyorsun kiloları, ben 11. ayımda eski kiloma dönmüştüm mesela hiç bir şey yapmadan, sonra herkes zayıfladın demeye başlayınca ha babam yedim de babam yedim bu günlere geldim, ama artık kimseye kanmıyorum, şimdi de diyorlar, sen çok kasıyorsun, zayıfsın ne gerek var bunlara diyen o kadar çok kişi var ki, kulak asmamayı öğrendim, çünkü ben kendimi mutlu hissettirecek kiloya inmek istiyorum.

haftasonu üşenmezsem fotoğraf süprizi yapabiliirm ne zmanadır aklımdaydı zaten bakalım iki resim arasındaki 7 farkı bulabilecek miisniz ??

haftasonu üşenmezsem fotoğraf süprizi yapabiliirm ne zmanadır aklımdaydı zaten bakalım iki resim arasındaki 7 farkı bulabilecek miisniz ??

7 fark ha ilahi nerden bulursun bunları benim şeker arkadaşım

canlarım dünkü menüm

sabah :2 adet ceviz, 3 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı süt

ara: 1 tane mandalina

öğle:2 dilim kepek ekmeğine yağsız tost ve şekersiz çay

ara:yarım ayva

akşam: yemek yok arkadaşın kızının d.günü vardı oraya gittim tabii ne pasta ne de hazırlananların tadına bakmadım sadece tuzlu çubuk vardı. sadece 2 tane ondan ve portakal suyu içtim bir bardak

her yemekten önce 2 su bardağı su ve ayrıca günde 3 lt su 2 fincan yeşilçay spor yok tabii bu haftada.

kızlar ben dün ve bugün acayip üşüyorum hiç ısınamıyorum bir göerseniz montla oturuyprum resmen aslında bugünde o kadar soğuk değil malum yağmurlu kapalı bir hava var burada.

ya bende öyle üşüyordum 3 gün önce çorapla hayatta yatamam ama onu bile çıkarmadım yorgan battaniye banamısın demiyordu

ben üşüyünce kızıda sarıp sarmaladım yavrucak terleyiveriyodu hemen

gribin etkisindeymişim ilaç falan topraladım sadece bir öksürük kaldı

dikkat et kendine muhtemelen grip oluyorsun bol vitamin mandalina portakal yersen biraz daha dirençli olabilirsin

kızlar bende haftasonu giremiyorum

kendinize iyi bakın

Yeniyılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar

ben de fotoğraf paylaşmak istiyorum amaa üşeniyorum yaaaaaaa, kılzar siz iki resmi karşılaştırmak için yan yana fotoğraf nasıl konulup gönderiliyor biliyor musunuz??

Merakla bekliyorum.

Herkese hayırlı uğurlu yıllar. Sağlık yuvanızdan eksik olmasın işallah.

süper çok teşekkür ederim şekercik denicem
kızlar bende haftasonu giremiyorum

kendinize iyi bakın

Yeniyılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar

Merakla bekliyorum.

Herkese hayırlı uğurlu yıllar. Sağlık yuvanızdan eksik olmasın işallah.

inş. kızlar..hepimizin öyle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…