canım sanırım (verilen kilo miktarı /ilk kilo )*100
ay bu dombili halimle resmi ne yapacaksın şöyle bir 65 filan olayım resim paylaşırım ozaman :)
eski yazılanlara baktığımda akrepçim nohutlu yeşil mercimeği sormuşsun
kayıvalidem yapar bende çok severim
yemek gibi çorba değil
ıspanak başı ile yapılan yeşilmercimeği biliyormusun onun içine ayrıca haşlanmış nohutta konuluyor
ayrıca yeşilmercimeği çok seviyorsan sana bir tarfi daha vereyim ebru şallaıda vermişti
bir adat havuç bir adet küçük patates bir soğan küçük küçük doğra kavur mecimek yıka ve kavur içine bir iki diş sarımsak ve tahmini yemek kıvamında su ilave et ve pişir çok güzel oluyor
çelikcim bebğinin kırkı çıkıyormuş hayırlı uğurlu olsun allah uzun ömür versin kuzucuga sizinle hep beraber
şimdi takvime baktımda diyete başlayalı tam bir ay olmuş. bir ayda çok fazla kilo vermişim bence durmalıyım biraz böyle hızlı vermek büünyemede hücrelerimede zarar verir( birden sağlığım için endişe duymaya başladım. gelecek hafta yeniden kan tahlili yapılacak değerlerim kontrol edilecek. inşallah sorun çıkmaz gerçi kendimi çok iyi hissediyorum ama :44::44::44:
günaydın kızlar bildirim yapıp kaçıcam malum bugün 40 ımız çıkıyo banyo falan işleri var evde çok pis geçen haftaki kilom 78.8 bu haftaki kilomda 78.8 yani sabitim ne yazık ki
ama ben yeşi mercimeği yaparken önden haşlayıp süzüyorum, yoksa simsiyah suyu çıkmıyor mu yemeğe ??
haftasonu üşenmezsem fotoğraf süprizi yapabiliirmne zmanadır aklımdaydı zaten bakalım iki resim arasındaki 7 farkı bulabilecek miisniz ??
Kızlar malum haftasonu giremiyorum şimdiden hepinize mutlu umutlu yıllar diliyorum.
Kızlar malum haftasonu giremiyorum şimdiden hepinize mutlu umutlu yıllar diliyorum.
canlarım dünkü menüm
sabah :2 adet ceviz, 3 y.kaşığı kfleks ve bir su bardağı süt
ara: 1 tane mandalina
öğle:2 dilim kepek ekmeğine yağsız tost ve şekersiz çay
ara:yarım ayva
akşam: yemek yok arkadaşın kızının d.günü vardı oraya gittim tabii ne pasta ne de hazırlananların tadına bakmadım sadece tuzlu çubuk vardı. sadece 2 tane ondan ve portakal suyu içtim bir bardak
her yemekten önce 2 su bardağı su ve ayrıca günde 3 lt su 2 fincan yeşilçay spor yok tabii bu haftada.
kızlar ben dün ve bugün acayip üşüyorum hiç ısınamıyorum bir göerseniz montla oturuyprum resmen aslında bugünde o kadar soğuk değil malum yağmurlu kapalı bir hava var burada.
ben de fotoğraf paylaşmak istiyorum amaa üşeniyorum yaaaaaaa, kılzar siz iki resmi karşılaştırmak için yan yana fotoğraf nasıl konulup gönderiliyor biliyor musunuz??
süper çok teşekkür ederim şekercik denicemeski yazılanlara baktığımda akrepçim nohutlu yeşil mercimeği sormuşsun
kayıvalidem yapar bende çok severim
yemek gibi çorba değil
ıspanak başı ile yapılan yeşilmercimeği biliyormusun onun içine ayrıca haşlanmış nohutta konuluyor
ayrıca yeşilmercimeği çok seviyorsan sana bir tarfi daha vereyim ebru şallaıda vermişti
bir adat havuç bir adet küçük patates bir soğan küçük küçük doğra kavur mecimek yıka ve kavur içine bir iki diş sarımsak ve tahmini yemek kıvamında su ilave et ve pişir çok güzel oluyor
çelikcim bebğinin kırkı çıkıyormuş hayırlı uğurlu olsun allah uzun ömür versin kuzucuga sizinle hep beraber
kızlar bende haftasonu giremiyorum
kendinize iyi bakın
Yeniyılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar
Merakla bekliyorum.
Herkese hayırlı uğurlu yıllar. Sağlık yuvanızdan eksik olmasın işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?