Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bilgisayarımdaki problem K.K sayfasına girememem ile ilgili. Başka sayfalara girince açılıyor.
K.K şifremi sabah diğer bilgisayardan girdim şifrem doğru ve kabul etti. Demek ki sorun K.Klübündeki üyeliğimde değil ama kendi bilgisayarımdan otomatik açılması gerekmesine rağmen açılmıyor, şifrem doğru manuel girince de kabul etmiyor. Her türlü yöntemi denedim olmadı ben de mecburen aynı diğer nicime çok benzeyen yeni bir üyelik açmak zorunda kaldım.

Haklısın Kaptanım ama doğru yeme düzenini oturtamaz isem nikotin ihtiyacı ve diet beni çok yorar. Tekrar kilo almaya başlayıp kısır döngüye ve strese girmek istemiyorum. Stres bende yeme dürtüsü oluşturuyor. Kızıma söz verdim. 3 gün önce eşim ile konuştum bana sigara almak yerine parasını verecek, kızım için para biriktirme bahanesi ile azaltmış olacağım. Yemek yeme alışkanlığım oturduktan sonra da tamamen bırakacağım. 3 gündür uyguluyorum güzel gidiyor fakat dün öğlen yediğim şey listemi berbat etti.

29 Aralık Perşembe

2 dilim tam buğday ekmek arasına beyaz peynir

ara 1 b daha az yoğurt

öğle 5-6 tuzlu kurabiye (yemek saatim geçmek üzereydi. Kursta 2 saat daha zaman geçirmem gerekiyordu, bebişime yaptığım onun için yanıma aldığım kurabiyeleri yedim ama pişman oldum.

ara 2 gün kurusu

akşam 3 y k sebze yemeği
bir parça haşlanmış et.

Spor+ 2 lt su+ 2 b yeşil çay

30 Aralık cuma

sabah pastırmalı omlet 2 yumurta ile yağsız

ara 1 elma

öğle 6 kaşık bol soğanlı tavuklu haşlama yemeği (nam nammm nammm çok güzeldi)

ara yok

akşam 6 kaşık pastırmalı kuru fasülye
1 büyük haşlanmış soğan (öğlen yediğim yemeğin içine bütün olarak atmıştım onu yedim)

2 lt su şu an için+ 3 bardak ada çayı içtim. Tüm günü evde geçirdim. Migren ağrısı ve bilgisayarımdaki şifre problemleri ile cebelleştiğim bir gündü. Ne spora, ne de kursa gidemedim ve kızımı okula götüremedim). Bir de bilgisayar problemlerini çözmekte çok iyiyim derdim. Programlarımdan biri güncelleme yapmış ve forum şifremi kilitlemiş onu bulamadım.

harikasın..
canım yeşil elma ve adaçayı süper bir ödem atıcıdır haberin olsun..
kitap nerde şeker..
ve yarın ki menünde sigara yook demeni beklicem inş.

Yeşil elma ok, adaçayı ok ama sigara için kendime fazla güvenemiyorum. Yeme düzenimi oturtmaz isem daha çok kilo alıp sinirden yemek istemiyorum. Kısırdöngüye girmemek için kendimi fazla zorlamayacağım ama bırakmak için 3 gün önce yukarıda yazdığım adımı attım. Bu arada kaç yaşında olduğunu bilmiyorum 40'a merdiven dayamış biriyim, çok mantıklı ve olgun birisi olduğunu düşünüyorum, ben de akrep 33 yerine abla demek istiyorum. Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Senin yazılarını beğendikten sonra 2. takımın sayfasını okumaya başlamıştım. İç güzellik ve karakter sahibi insanlar yok denecek kadar azlar. Buradaki tüm arkadaşlarım da senin bir yansıman gibi. Sigarayı bırakmam ile ilgili güzel yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Bu ancak bir yakına söylenebilecek kadar güzel bir yaklaşım bu yüzden çok hoşuma gitti.

kitap nerde şeker.. demişsin, migrenimden midir nedir anlayamadım

Canım takımım bravo
Zavallı işgalci yağlarımız, eminim yerleşik düzenlerinden ayrılmak onlara zor gelmiştir. Vücutlarının bir bölümünü işgal eden yağlarına savaş açmaya karar verip, bu işgalcilere veda eden tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Tartıdan iyi haberler alamayan arkadaşlarımın çabalarını da kutlarım, en azından doğru yola bir adım daha yaklaşmış oldular.

Son düzenleme:
ben de fotoğraf paylaşmak istiyorum amaa üşeniyorum yaaaaaaa, kılzar siz iki resmi karşılaştırmak için yan yana fotoğraf nasıl konulup gönderiliyor biliyor musunuz??

Yanlış anlamadıysam tek bir resimde iki resimi göstermek istiyorsun değil mi? Bilgisayarında paint programı yüklüdür onda yapabilirsin. Resminin üstüne gel sağ klik yap birlikte aç de paint programını seç. Açılan sayfada beyaz bir sayfanın içinde 1.resmini göreceksin. İkinci resmi aynı teknikle açıp birinci resmin olduğu sayfanın içine yapıştıracaksın.

Hemen paylaş resmini görmek için can atıyorum.

Geçmiş olsun canım.

Oyyy yerim ben onu. Kötü haber; yapışık ikiz gibiysen biraz zor canım biz hala öyleyiz. Ama eskisine nazaran elbette kendime zaman ayırabiliyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

canım bende bırakıyorum çok değil şurda 1 yıldır içiyorum gündü 4-5 tane ama onuda bırakacağım hadi bunu da beraber yapalım hamilelikten 1 yıl önce bırkmıştım 3,5 yıl içmedim.

İnşallah canım. Takımın adı *sigarasız ve yağsızlar* olurmuş.

Kendini nasıl hissediyorsun? Eminim çok iyi hissediyorsundur. İçini ferah tut.

bu arada bir bedenden fazla küçülme ihtimalim varmı sizce ( arkadaşım çok inceldin küçücük kaldın diyor dalgamı geçiyor nedir (( bi gidip parçalasammı kendisini acaba

O arkadaşının kilo sorunu varsa, seni incecik görüp, 'ben neden yapamıyorum' deyip saçını başını yoluyordur canım. Bir de sen arkadaşını parçalama. Zavallıcık. Çok hayalperestim değil mi?

Maşallah diyeyim nazar değmesin. Aerobik + Cizre çarşısı' nın faydaları. Haftada bir gün o çarşıya git bence.

2012 yılının tüm insanlığa hayırlı, barış ve sevgi dolu günler hediye etmesini diliyor,
ölmeden önce yapmanız gereken 100 şeyin büyük bir çoğunluğunu 2012 yılında gerçekleştirmeniz ve kendinize ayıracak zamanı bulmanızı temenni ediyorum.
Umarım insanlar ilk önce içlerindeki insani duyguları ve insancıl yaşamayı; sonra yeni gezegenleri ve o gezegenlerdeki hayatı keşfederler. Her anın bir hediye olduğu, nice güzel günlere.

Esen kalın, mutlu kalın, sevgiyle kalın.

sağol cnm cıbı cıbımızı yaptık hafifledik mis olduk

yok cnm haklısın diyet falan yapamıyorum zaten biraz sizlerden moral buluyorum doğruları öğreniyorum o kadar
40 gün oldu demek maşallah :)) takma kiloları bak gidiyor yavaş yavaş. bu hafta sabit olmuşsun ne var yani almaktan iyidir.
sağol cnm moral oldun senide tebrik ederim süper gidiyosun bence yaklaşık haftada 2 kilo verdin ve sağlıklı verdin
nasıl yanii sen geçen hafta 74,5 dun zaten

cnm takımdan ayrılırken ki kilom 74.5 geçen hafta özellişkle 2 kere bildirdim ama zaten esski tartım normaldi bu digital arada buyüzden de fark var eee doğum sonrasıda etkiledi

bence de çok verdin accık yavaşlaa yahuuu beni geçeceksin hasedimden ikiye ayrılcam

çok tatlısın :)) yavaşlayacağım senin için

Kızlar malum haftasonu giremiyorum şimdiden hepinize mutlu umutlu yıllar diliyorum.

kızlar bende haftasonu giremiyorum

kendinize iyi bakın

Yeniyılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar

Merakla bekliyorum.

Herkese hayırlı uğurlu yıllar. Sağlık yuvanızdan eksik olmasın işallah.

hepinize,herkese mutlu yıllar

:)) arkadaşım oldukça fit, aslında o dediklerini ben geçiriyorum içimden...

Maşallah diyeyim nazar değmesin. Aerobik + Cizre çarşısı' nın faydaları. Haftada bir gün o çarşıya git bence.

elimde olsa hergün gideceğim ama maalesef olamıyor :))

mutlu yıllar :)) herşey senin içinde iyi ve güzel olsun canım.

cnm takımdan ayrılırken ki kilom 74.5 geçen hafta özellişkle 2 kere bildirdim ama zaten esski tartım normaldi bu digital arada buyüzden de fark var eee doğum sonrasıda etkiledi

eee napıcaz şimdi şekercik...

sen bir an önce bu kilona iniceksin o zaman

TAKIM İÇİ DERECELERİ​

1. selennnn( 65 / 63,2 / 1,8 / 2,77%)

2.herdemk( 72,6 / 71 / 1,6 / 2,20%)

3.yaren38( 59,4 / 58,3 / 1,1 / 1,85%)

4.irem&özge( 73,9 / 72,7 / 1,2 / 1,62%)

5.zulaley( 70 / 69,1 / 0,9 / 1,29%)

6.genic( 63,6 / 62,9 / 0,7 / 1,10%)

6.evder( 81,9 / 81 / 0,9 / 1,10%)

7.aybüke07( 68,7 / 68,3 / 0,4 / 0,58%)

8.tugbaemrah( 67,5 / 67,3 / 0,2 / 0,30%)

9.akrep33 ( 66,8 / 66,7 / 0,1 / 0,15%)

10.banusultan( 62 / 62 / 0 / 0,00%)

10.karamel_guzel( 79,2 / 79,2 / 0 / 0,0%)

10.çelik198408( 74,5 / 74,5 / 0 / 0,00%)

...​

Son düzenleme:
TAKIM İÇİ YARIŞMASI SONUÇLARI

1 grup maydanozlar

1-herdemk (1,6 - 2,20%)

2-irem&özge(1,2 - 1,62%)

3-zulaley (0,9 - 1,29%)

4-genic(0,7 -1,10%)

5-yaren38(1,1 - 1,85%)

6-evder (0,9 - 1,10%)

TOPLAM:6,4 kilo -9,16% yüzde

2. grup naneler​

1-tugbaemrah(0,2 - 0,30%)

2-akrep33(0,1-0,15%)

3-banusultan(0)

4-karamelgüzel(0)

5-çelik198408(0)

6-aybuke07(0,4 - 0,58%)

TOPLAM:700 gram - 1,03%

1 grup,, nohutlar

selen
çelik
yaren
karamel
irem
banu
evder

2.grup fasulyeler

aybüke
herdemk
tuğba
zulaley
akrep
genic

biseydicemle evren gelirse ekleme yapııcam cuma sabah kilo bildirimine gelmedikleri için ekleyemedim onları..

herkese mutlu sağlıklı huzurlu yııllar diliyorum dilediğiniz her şey gerçek olur inşallahh 2012 herkese özellikle savaş ve sefalet içindeki tüm dünyaya uğur getirsin kii huzur bulalım...

kızlar sabah kalktığımdan beri yani kahvaltıyı yaptıktan sonra temizlikle uğraşıyorum yaaaaaaaa babası ile nisoşumu parka gönderdim, oohh bomboş evde doya doya temizlik yaptım, ben ev boşken daha güzel motive oluyorum, ev doluyken yapasım gelmiyor temizliği oturup kahve içip boş boş tv izlemek geliyor

neyse akşam arkadaşlara davetlyiiz, ilk kez yılbaşında hazırlık yapmadan kalabalık misafir ağırlamadan geçireceğim, çok mutluyum, eziyete dönüşüyor aksi halde, sabah bir başlıyordum meze hazırlamaya, aman Allah ım popomu zor koyuyordum koltuğa, ohh çok şükür bu sene davetliyiz evim de tertemiz, yarın yani pazar günü bana kaldı demektir

fotoğraf gönderme işini bugün atlamak zorundayım, çok yoruldum çünkü bir de cibi yapcam şimdi anca yetişir hava buz gibi zaten, inşallah yarın ayaralarım bişiyler, bir d ebirazdan fotoğraf çekilirim, taze taze yollamış olurum

herkese mutlu sağlıklı huzurlu yııllar diliyorum dilediğiniz her şey gerçek olur inşallahh 2012 herkese özellikle savaş ve sefalet içindeki tüm dünyaya uğur getirsin kii huzur bulalım...
İNŞ. CANIM.hepimiz için öyle olsun..

ooo çok iyi şanslısın bu yıl desene
benimkisi de işe gitti öyle rastgeldi vardiyası..yeni yılın ilk dakikalarında eve gelir ancak..yanii ben de acıcık kaytarıyorum söylemesi ayıptır..mutlumuyum eveeet
genelde bu durumlarda erkekler eğlenir biz bayanlar eziyetini çeker dimi kızlar

237.ETAP

ETAP 1. 5.TAKIM

ETAP 2. 4. TAKIM

ETAP 3. 2.TAKIM

Bireysel dereceler

birinci

8.takımdan azrasılam % 4,30

ikinci

5.takımdan nelii %2,89

üçüncü

14.takımdan 1.73 % 2,88

kızlar bu hafta da harikasınız süpersiniz tebrikler şekerler üçüncü olmuşuuz

Son düzenleme:
herkese mutlu yıllar 2012 hayattan bütün beklentilerinizi getirsin

dereceler adınada tebrik ederim takımımı benim için zor bi gece oldu eşimin bütün aile bizdeydi yani her zaman ki gibi kabak benim başıma patladı yeme içme boldu eğlence sıfır ve 2 gündür temizlemeye çalıştığım evim berbat durumda yeni yıla yine pis girdimmmm

ama çok şükür sabah kalktım sabah namazımı ve 1 günlük kaza namazımı kıldım eşimle kuran okuduk lohusalık öncesine döndüm

kızlar becerebildiysem eğer fotoğrafımı gönderiyorum. Yalnız sizden ricam alıntı yapmadan yorum yaparssanız sevinirm, çünkü pazartesi günü sileceğim, kalmasını istemiyorum,

Eklentiler

• $şişkooo.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $zayıf.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…